Şimdi Ara

HOMETECH DivX 567 DVD/DivX Player Detaylı İncelemesi (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2.027
Cevap
4
Favori
232.310
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: Sympatique

quote:

Orjinalden alıntı: .ZeuS.

Programın ilk açılışında bir hata mesajıyla karşılaşıyor musunuz?

Programı zip'ten çıkardıktan sonraki ilk çalıştırmada "ini dosyası bulunamadı default ayarlar ile açılacak" uyarısı veriyor. Bundan mı bahsediyorsun ?

Evet ondan bahsediyorum. Programın komple paket halinde indirilmesi veya bahsettiğim sitedeki tüm programların bir arada olması gerekiyor sanırım. Ben indirirken hepsini birden bir yere indirip açtım. Belki bu yüzden sorun yaşamıyorum.
  • @hookman ellerine sağlık gayet şık görünüyor. özellikle fontlardaki düzenleme iyi olmuş çok kalın ya da çok ince değil. Ama font olarak cnbc-e nin kullandığını kullansak nasıl olur?(fontun adını bilmiyorum ama çok kullanışlı).Birazda altyazılar aşşağı mı çekilse ne yani en alttaki boş siyah alan kullanılabilse daha güzel olur gibi, ama olmayabilirde.
  • hookman,

Gerçekten eline sağlık harika gözüküyor, ama insan cesaret edipte yükleyemiyor tabi. Sen biraz daha dene de sorun yok dediğinde yükleyelim en iyisi biz.

1. Yüklesek bir sorunla karşılaştığımızda orijinal yazılımını tekrardan yükleyebilir miyiz?
    2. Senin yaptığın değişiklikler sonucunda şuana kadar herhangi bir sorun yaşadın mı?

tşk.
  • hookman üstad ellerine sağlık gerçekten iyi gözüküyor...yukarıda sormuşlar gerçi de ben şimdi bunu yüklesem farzedelim ki beğenmesem geri eski yazılımı yüklesem sorun olur mu?

teşekkürler...
  • hookman arkadaş ellerine sağlık yaktım gemileri öyle de böyle de yükledim yazılımını teşekkür ediyorum.
  • hookman teşekurler yazılım ıcın guzel olmuş pekı font secenegı yapamazmısın menuden ısteyen ıstedıgını secsın 18,19,20,21 gibi
  • carabiner1

dene bakalım biraz kullandıktan sonra bizimlede paylaş ilk izlenimlerini sorun var mı yokmu bizide bilgilendir bizde yakalım şu gemileri.
  • hookman başlangıcı sen yaptın, gerisi gelir artık. emeğin için teşekkürler.

Altyazıların sola yanaşık olması ve çok yukarıda olması sorunu da yazılımla halledilebiliryorsa çok iyi olur.
  • HOOKMAN ÖNCELİKLE BU ÇALIŞMAN İÇİN TEŞEKKÜR EDERİM. YAZILIMI İNDİRDİM FAKAT İKİ ADET ZİP DOSYASI VAR. BİRİSİ DİVX-567(ALT YAZI KARAKTERİ FALA YAZIYOR), DİĞERİ HOMETECH DİVX-567 BUNUN İKİSİNİDE Mİ YÜKLEYECEĞİZ YOKSA BİRİ YETERELİ Mİ? ŞU İŞLERİ BİR BİLSEM DÜNYALAR BENİM OLURDU
  • quote:

Orjinalden alıntı: sascha35

HOOKMAN ÖNCELİKLE BU ÇALIŞMAN İÇİN TEŞEKKÜR EDERİM. YAZILIMI İNDİRDİM FAKAT İKİ ADET ZİP DOSYASI VAR. BİRİSİ DİVX-567(ALT YAZI KARAKTERİ FALA YAZIYOR), DİĞERİ HOMETECH DİVX-567 BUNUN İKİSİNİDE Mİ YÜKLEYECEĞİZ YOKSA BİRİ YETERELİ Mİ? ŞU İŞLERİ BİR BİLSEM DÜNYALAR BENİM OLURDU

Aynı yazılımı iki farklı linkte verdim biri olmazsa diğerinden indirebilirsiniz. Önemli olan sadece içindeki mtk.bin dosyasını yüklemeniz. Herhangi bir yanlışlık yapmamak için açıklama dosyasını mutlaka okuyun

• quote:

Orjinalden alıntı: mrt1981

hookman üstad ellerine sağlık gerçekten iyi gözüküyor...yukarıda sormuşlar gerçi de ben şimdi bunu yüklesem farzedelim ki beğenmesem geri eski yazılımı yüklesem sorun olur mu?

teşekkürler...

Beğenmezseniz tekrar eski yazılımı yükleyebilirsiniz
  • quote:

Orjinalden alıntı: hookman

quote:

Orjinalden alıntı: mrt1981

hookman üstad ellerine sağlık gerçekten iyi gözüküyor...yukarıda sormuşlar gerçi de ben şimdi bunu yüklesem farzedelim ki beğenmesem geri eski yazılımı yüklesem sorun olur mu?

teşekkürler...

Beğenmezseniz tekrar eski yazılımı yükleyebilirsiniz

eyvallah üstat çok saol...kolay gelsin çalışmalarında...
  • quote:

Orjinalden alıntı: Opt

@hookman ellerine sağlık gayet şık görünüyor. özellikle fontlardaki düzenleme iyi olmuş çok kalın ya da çok ince değil. Ama font olarak cnbc-e nin kullandığını kullansak nasıl olur?(fontun adını bilmiyorum ama çok kullanışlı).Birazda altyazılar aşşağı mı çekilse ne yani en alttaki boş siyah alan kullanılabilse daha güzel olur gibi, ama olmayabilirde.

Plazma ve lcd de ben normal görüyorum .Belki altyazılar biraz aşağıya çekilir ama özellikle bazı tüplü tv 'lerde horizontal-vertical ayarları biraz fazla açık olabiliyor bu nedenle en alt satırda kesme olabilir, ama deneriz
  • quote:

Orjinalden alıntı: Mctk

hookman teşekurler yazılım ıcın guzel olmuş pekı font secenegı yapamazmısın menuden ısteyen ıstedıgını secsın 18,19,20,21 gibi

Zamanla herşey olur merak etmeyin, ama inanın gerçekten çok zor ve kafa yoran işlemler var. Şimdiye kadar yaptığım değişiklikleri 1 güne sığdırdım ve başıma ağrılar girdi. Yazılımın içine müdahale ederken bu nedenle çok dikkat etmek gerekiyor. En ufak bir hatada kablo ile güncelleme veya servis yolu gözükür. bazı arkadaşlar doğal olarak yükleyip yüklememekte tereddüt ediyor, bunu anlayışla karşılıyorum, fazla vaktimi aldığımdan ve de biraz gevşek davrandığımdan bir problem oluşması halinde kullanabilmem için henüz kendime bile bir data kablosu hazırlamış değilim .Yani uçarsa ilk benim cihazım uçacak merak etmeyin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hookman -- 23 Mayıs 2008; 14:52:37 >

• Hookman emeğin için teşekkürler. Yazılımı denedim fakat bazı sorunlarla karşılaştım. Bazı filmlerde altyazı görüntülenemedi ve uzun satırlarda da bazı hatalara denk geldim. Bu yüzden eski yazılıma döndüm. Ayrıca senin yaptığın yazılımla orjinal yazılım arasında boyut olarak fark var. Bu sorun yaratabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi James T. Kirk -- 23 Mayıs 2008; 16:09:39 >
  • arkadaşlar başka deneyen var mı?

mutku

eski yazılıma nasıl döndün yine anlatılan şikilde mi?
  • quote:

Orjinalden alıntı: su09281979

arkadaşlar başka deneyen var mı?

mutku

eski yazılıma nasıl döndün yine anlatılan şikilde mi?

Evet.
  • birşey merak ediyorum. Acaba altyazıların renginin değiştirilmesi mümkün müdür?

edit:imla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yojimaru -- 23 Mayıs 2008; 16:53:33 >
  • Aynen katılıyorum
    Yeni yazılımı ben yüklemedim henüz...DVD Player'ın kumandası Z5500'ü etkilemiyor..Z5500'ün kumandası player'i etkiliyor..Subwoofer sesini arttırma tuşuna basınca DVD Player CD Tepsisini açıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lujin -- 23 Mayıs 2008; 18:41:10 >
  • arkadaşlar forumda övüldügü için bugun aldıgım bu cihazı ve ne yazı ki çalışmadı.fişe bağlıyorum,arkasındaki power dügmesini on yapıyorum.cihazın ne bi ışıgı yanıyor, ne dvd kapagı açılıyor,power dügmesi işe yaramıyor.sinir oldum yahu! şişlide oturuyorum bugun bakırkoyden geçerken oradaki d&r dan aldım. bu problem için d r mi yoksa distributorune mi haber vermem gerekiyor?her hangi bir dr ye gitsem ilgilenirler mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi guitarman -- 24 Mayıs 2008; 19:27:18 >
  • 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.