Şimdi Ara

HOMETECH DivX 567 DVD/DivX Player Detaylı İncelemesi (24. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2.027
Cevap
4
Favori
232.310
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kral alonzo yazılımın tamamlanmasını bekliyoruz
  • quote:

Orjinalden alıntı: jakaboli

quote:

Orjinalden alıntı: mutku

Görüntü kayması bir problem değil piyasadaki çoğu cihaz, crt tv'lere alttan ve üstten az boşluk kalsın diye yanlardan kesme işlemi yapıp görüntüye hafif zoom yapar ve tam ekrana oturtur. Eğer ki 16:9 formatında lcd tv veya bilgisayar monitörüne bağlarsan görüntüyü kayıpsız görebilirsin. Fakat altyazıların her iki taraftan kesilmemesi lazım. Sadece soldan kesiliyordu bu sorun da zaten yazılımla çözüldü

İlginiz için teşekkür ederim mutku. Fakat ;

- lcd tv sahibi olsam crt tv de böyle bir problem var yeni yazılımla bu giderildimi diye sorma gereği duymam sanırım ,
    - bilgisayar monitöründe izleyecek olsam dvd player a ne gerek var bilgisayarda izlerim ,
    - görüntü kayması problem değil demişsiniz diğer cihazlarda olmayıp bu cihazda olan görüntü kayması nasıl olurda problem olmaz dimi.

Görüntü kayması derken yukarıdaki sağ ve sol görüntünün kırpılma işleminden bahsediyorum. Yoksa altyazı kayması bir hata tabii ki. Pan&Scan yapan bütün cihazlarda bu var. Sağdan ve soldan kırpılır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi James T. Kirk -- 30 Mayıs 2008; 17:02:10 >

• Yeni iyileştirilmiş yazılımı bekliyoruz.Gerçi cihaz elimize pazartesi gelicek gibi:)
  • İyileştirilmiş en son yazılım için birkaç gün beklemeniz gerekecek. Bunun sebebi tüm irili ufaklı sorunlarından arındırılmış bir yazılımın yayınlanacak olmasıdır. Yazılımı geliştiren arkadaş, önümüzdeki hafta içerisinde en son değişiklikleri yaparak yazılımı kontrol edecek. Büyük ihtimalle hafta sonuna kadar yeni yazılım yayınlanmış olur.
  • sabırsızlıkla bekliyoruz. tabii buradaki yorumları da. ona göre (eğe kalırsa) alıcağım ben de.
  • quote:

Orjinalden alıntı: .ZeuS.

quote:

Orjinalden alıntı: carabiner1

quote:

Orjinalden alıntı: carabiner1

Arkadaşlar bir sorum olacak.

USB bellekten 16:9 formatında bir Divx video izliyorum ama sürekli 4:3 gösteriyor ne yapsam olmadı VGA'dan bağlı nerede bunun ayarı bilen var mı?

Arkadaşlar hepimiz bu yazılımla ugrasıyoruz biliyorum ama benim soru kaynadı gibi geldi onun için tekrar yayınlıyorum. Şimdiden teşekkür ederim

VGA'dan nereye bağlı? PC monitörüne mi? Wide video izliyorsunuz, kare ekranda yamuk mu gösteriyor? Biraz detay verir misiniz?

Görüntü projeksiyona gidiyor wide izlemiyorum L/B izliyorum (letterbox) yamukluk yok alttan üsten bütün ekranı kaplıyor. Sanki 4:3 bir videoymuş gibi ama aslında 16:9 mesela şöyle ki lost seyrediyorum ama bütün kare ekran kaplı vaziyette. Alttan ve üstten kesikler yok yani.

• O zaman görüntüyü yanlardan kesiyor. Görüntü ayarlarını teker teker denedin mi?
  • yazılım çıkmadan en iyi performans veren usb belleği de soralım. onu da belirleyelim de ikisini beraber alıcam çünkü...
  • bi de bu ürünün beyaz olanı gri gibi mi yoksa tam beyaz mı??
  • quote:

Orjinalden alıntı: Plenus

yazılım çıkmadan en iyi performans veren usb belleği de soralım. onu da belirleyelim de ikisini beraber alıcam çünkü...

TeknoSA mağazalarında satılan HP USB bellekler performans bakımından oldukça iyiler. Kingston Travelmate bellekler de iyiler.
  • Kingston travelmate'lerin okuma/yazdırma hızlarının yavaş oldugu bilinen bir gerçek . Sandisk cruze modellerini tavsiye ederim.
    Dun bir arkadaşın bilgisayarında 700mb lost'u hem kingston travelmate'e hem de sandisk'e attık, aradak fark müthiş.
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: Plenus

yazılım çıkmadan en iyi performans veren usb belleği de soralım. onu da belirleyelim de ikisini beraber alıcam çünkü...

TeknoSA mağazalarında satılan HP USB bellekler performans bakımından oldukça iyiler. Kingston Travelmate bellekler de iyiler.

Sayın ZEUS pm'ne mesaj attım cevaplarsan sevinirim
  • PM cevaplandı
  • Arkadaşlar yazılımı bir süre daha bekleyeceğiz. Gerek ufak tefek iyileştirmelerden gerekse de firmayla yaşanan bazı pürüzlerden dolayı.
    Yazılımla uğraşan arkadaşa destek olur musunuz bilemem ama olunması gerekir.
    Ayrıca elinde dosya olan varsa şimdilik yüklemese iyi olur.
  • Sorunlar çözüldüğünde yazılımın son halini buraya ekleyeceğim. Beklemede kalın lütfen.

Ayrıca bir Aral Yetkilisi'nin söylediğine göre, fontları daha küçük olan yeni bir resmi yazılım da yoldaymış. Ne zaman çıkar bilmiyorum ama çalışmalar sürüyormuş.
  • quote:

Ayrıca bir Aral Yetkilisi'nin söylediğine göre, fontları daha küçük olan yeni bir resmi yazılım da yoldaymış. Ne zaman çıkar bilmiyorum ama çalışmalar sürüyormuş.

Ben firmanın yazılımını yüklemedim yüklemeyeceğim de. Doğru düzgün bir yazılım sunmazlar bakın göreceğiz. Forumda sunulacak yazılımı beklemek en doğru karar olur bence.
  • Arkadaşlar, dün yayınlanan lost 4.sezon final bölümünü dün akşam arkadaşta izledim.
    Ekipman philips 5160 Usb divx player ve 72 Ekran Schaub Lorenz idi . Pikselleşmeler çok barizdi ve benim gözüme battı. Ama bugun aynı diziyi Hometech + Sony Crt 55 ekran ile izledim görüntüdek pikselleşmeler yok gibiydi ve görüntü kalitesi bariz daha iyidi. Keramet televizyonda mı dvix playerda mı acaba ?
  • Her ikisinin de bu işte parmağı vardır. DivX Player görüntüyü iyi işlemiştir. TV'de kaliteli olunca, bu görselliğe yansımıştır haliyle.
  • Yeni yazılımın geçikmemesi dileğiyle.

Cihaz elime pazartesi geçecek ama şimdiden denemek için sabırsızlanıyorum.
  • Yeni yazılım geldi. Link aşağıda. Alonzo'nun yazdıklarını aynen buraya kopyalıyorum.

quote:

Yazılımı, doğrudan ekliyorum, yani ekran resimlerini falan eklemeye şu an pek gerek yok. Daha sonra yeni bir başlık altında düzenlerim. Sizleri daha fazla bekletmeyeyim.
    Bir tek sorunlu gibi olan şey USB diskte dosya isimlerinin 8 karakter olması, bunun üzerinde de çalışıyorum. İyi bir dinlenmeye ihtiyacım var. Daha sonra bunu da düzeltmeye çalışırım.

Yazılımı doğrudan flash diskten güncelleyebiliyorsunuz. Ama cihazınızda Alonzo 10.0 yüklü ise, 15 veya 16. sayfada vermiş olduğum orjinale dönüş CD yazılımı ile önce Orjinal ( Daha doğrusu orjinalden bozma yazılımıma ) dönüşü yükleyin, ondan sonra bu son Alonzo 9.0_Beta yı USB den yüklersiniz. Bu yazılımdan sonrada devamlı olarak USB den güncelleyebileceksiniz.

10.0 dan sonra neden 9.0 derseniz, benim 10 lu versiyonlarda tamamen sıkıştırılmış fontlar var. Bu yazılımda şu HDMI çıkışı yüzünden bu tam sıkışık fontlar şimdilik uygulanamıyor, bu yüzden 9.0 diyorum. Daha sonra bunuda düzelteceğim.

Yorumlarınızı bekliyorum.

Sevgiler.

İndirmek İçin,

http://www.sendspace.com/file/9qnkcp

http://www.filefactory.com/file/1b31e5/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 2eu5 -- 31 Mayıs 2008; 23:53:34 >

• 
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.