Şimdi Ara

HOMETECH DivX 567 DVD/DivX Player Detaylı İncelemesi (26. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.027
Cevap
4
Favori
232.310
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: King_Wolf

Bir yazılım hatası da ben buldum. Hata şu;
    Film CD'sinin (VCD) içindeki .dat uzantılı film dosyasını flash disk e kopyaladım. Uzantısını kendi elimle .avi yaptım. DVD Player bu filmi açmadı. Ancak filmin uzantısını mpg yapınca açtı. Aynı filmi bir video çevirme programı ile avi'ye çevirdim, film açıldı. Aynı işlemi flash diskte değil de CD'ye yazdırıp yaptım yine değişen bir şey yok. Bu DVD player'in böyle bir sorunu var. (Sorun tabiki VCD formatlı filmleri açamaması değil, VCD film'i takınca oynatıyor sorun yok). İlk orjinal yazılım ile de bu sorun vardı. Bi kaç mesaj önce verilmiş yeni yazılım ile de bu sorunu yaşadım. Bu hatayı nasıl Alonzo arkadaşımıza yada bu DVD player'in yazılımı ile uğraşanlara iletebilirim?

VCD'lerin içindeki *.dat uzantılı dosyalar avi değil mpeg ile sıkıştırılmıştır.Yani avi olarak değiştirmenle bir sonuç alamazsın, istersen *.mpeg olarak değiştir ve öyle dene...

• quote:

Orjinalden alıntı: .ZeuS.

Belki de 2.0 değildir. Ben hiçbir yerde 2.0 yazdığını görmedim. Yazıyor mu bir yerinde? En son çıkan LG bile 1.1.

http://www.aral.com.tr/elektronik/divx567.htm

Burada usb 2.0 olduğunu iddia ediyor ama değil bence. Usb 2.0 bir cihazın bu seviyedeki videoları her şekilde çok rahat açması lazım.
  • Evet ilginç orada 2.0 deniyor.
  • öNCELİKLE YAZILIMDA EMEĞİ GEÇEN ARKADAŞLARA ÇOK TEŞEKKÜRLER. YALNIZ ANLAMADIĞIM BU YAZILIM YETERLİ Mİ, YOKSA BİRKAÇ DÜZELTME DAHA VAR MI? BEKLEYELİM Mİ?
  • alonzo denememizi istiyor kurup deneyin baktınız beğenmediniz orjinal yazılımı kurarsınız.
  • Bir diğer tarafa bir butarafa hadi hayırlısı :D
    Gerçi burada daha çok donanım konuşuyoruz , iyi oluyor böyle.
    Usb de takılmalar var peki aynı filmler hafıza kartında nasıl performans gösteriyor? bu aralar filmleri genelde hafıza kartından ve dvd den izliyorum ay sonuna doğru usb hdd alacağım ondan sonra usb yükleniriz artık.

düzeltme:yanlış yazım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Opt -- 3 Haziran 2008; 10:58:12 >
  • Cihazı yeni aldım, bütün yorum yapan ve bilgi veren arkadaşlara teşekkür ederim.
    Benim sormak istediğim, 5+1 ses almak için hangi marka hoparlör setini tavsiye edersiniz.
    Bende Creative Inspire 4+1 4400 modeli var, acaba bu cihaza bağlayabilir miyim?
  • [l33t-raws]Samurai_Champloo_02_(640x360 WMV9).[21632BE1].avi

Bu avi dosyasını niye oynatamıyorum arkadaşlar? WMV9 la ilgili bişey mi?
  • O dosya uzantisi problemli gozukuyor, kısaltarak tekrar denermisiniz. Mesela samurai.avi yapin, deneyin. buyuk ihtimal oynatacaktır

quote:

Orjinalden alıntı: yojimaru

[l33t-raws]Samurai_Champloo_02_(640x360 WMV9).[21632BE1].avi

Bu avi dosyasını niye oynatamıyorum arkadaşlar? WMV9 la ilgili bişey mi?
  • quote:

Orjinalden alıntı: hookman

quote:

Orjinalden alıntı: King_Wolf

Bir yazılım hatası da ben buldum. Hata şu;
    Film CD'sinin (VCD) içindeki .dat uzantılı film dosyasını flash disk e kopyaladım. Uzantısını kendi elimle .avi yaptım. DVD Player bu filmi açmadı. Ancak filmin uzantısını mpg yapınca açtı. Aynı filmi bir video çevirme programı ile avi'ye çevirdim, film açıldı. Aynı işlemi flash diskte değil de CD'ye yazdırıp yaptım yine değişen bir şey yok. Bu DVD player'in böyle bir sorunu var. (Sorun tabiki VCD formatlı filmleri açamaması değil, VCD film'i takınca oynatıyor sorun yok). İlk orjinal yazılım ile de bu sorun vardı. Bi kaç mesaj önce verilmiş yeni yazılım ile de bu sorunu yaşadım. Bu hatayı nasıl Alonzo arkadaşımıza yada bu DVD player'in yazılımı ile uğraşanlara iletebilirim?

VCD'lerin içindeki *.dat uzantılı dosyalar avi değil mpeg ile sıkıştırılmıştır.Yani avi olarak değiştirmenle bir sonuç alamazsın, istersen *.mpeg olarak değiştir ve öyle dene...

Mpeg'ler ile sorunum yok açıyor, ama zamanında filmlerimi DVD'lere .avi uzantısında yazdırmıştım onun için söyledim. Benden başkaları da bu hatayı yaparsa sorun çıkmaması için.

• şu an USB'de herhangi bir sorun yok. ben de alonzo'nun son yazılımını yükledim ve dediğiniz gibi dual ses BDRip bir prodji denedim ve takılmalar oldu, ama aynı dosya CD'ye yazdırıldıktan sonra da takılmalar yaptı. Yani olay bir USB sorunu değil, işlemci sorunu bence. Sonuç itibari ile bunlar giriş seviyesi cihazlar. En yüksek bitrate + 1veya2 ilave ses ile tabii ki takılacak. Ama az önce USB den "sweeny todd BDRip Prodji" dosyasını denedim herhangi bir takılma ile karşılaşmadım. E bundan iyisi şam'da....
  • arkadaşlar player benim 160 gb segate hard diski mi ve cowon mp3 playerımı görmedi. sizce problem nedir?

teşekkürler
  • Yazılımın yeni versiyonu çıktı...

Bu versiyonda,

- Yarım saniye erken çıkan ve erkenden kaybolan altyazı problemi giderildi.
    - USB'den okunan filmlerde takılma olmuyor.
    - Aralıklı görünen harfler, sıkıştırıldı. Daha düzgün ve okunaklı görünüyor.
    - Cihaza spectrum analyzer eklendi. Bu sayede müzik dinlerken S.A. size eşlik edecek.

http://www.filefactory.com/file/bb58eb/

http://www.sendspace.com/file/aqjlwq

• Paylaşım için teşekkür ederim
    quote:

Orjinalden alıntı: .ZeuS.

Yazılımın yeni versiyonu çıktı...

Bu versiyonda,

- Yarım saniye erken çıkan ve erkenden kaybolan altyazı problemi giderildi.
    - USB'den okunan filmlerde takılma olmuyor.
    - Aralıklı görünen harfler, sıkıştırıldı. Daha düzgün ve okunaklı görünüyor.
    - Cihaza spectrum analyzer eklendi. Bu sayede müzik dinlerken S.A. size eşlik edecek.

http://www.filefactory.com/file/bb58eb/

http://www.sendspace.com/file/aqjlwq

• Cihazı kullanmaya başladık yeni yazılımları deneme şansımız olması çok iyi @alonzo teşekkürler.
  • Yükleniş biçimi yine geçen sefer ki ile aynimidir ?
  • Bazı arkadaşlar BDProjdi den bahsetmiş yanlış biliyor da olabilirim bunlar yüksek çözünürlüklü videolar değil mi? Cihaz bunları falan da okumayamı başladı yoksa Cahillik arkadaşlar işte çözemedim bu konuyu yardımcı olursanız.
  • quote:

Orjinalden alıntı: thuglife

Yükleniş biçimi yine geçen sefer ki ile aynimidir ?

Evet aynıdır. MEDIATEK olarak adlandırılmış bir CD'ye mtk.bin dosyasını atarak diski cihaza yerleştirin. Disk tepsisi dışarı çıkınca diski alın ve hiçbir müdahelede bulunmadan bekleyin. Tepsi kapanıp yeni yazılımı görene kadar hiçbir tuşa basmayın. Ardından cihazı fabrika ayarlarına döndürüp, kapatın açın.
  • quote:

Orjinalden alıntı: sascha35

Bazı arkadaşlar BDProjdi den bahsetmiş yanlış biliyor da olabilirim bunlar yüksek çözünürlüklü videolar değil mi? Cihaz bunları falan da okumayamı başladı yoksa Cahillik arkadaşlar işte çözemedim bu konuyu yardımcı olursanız.

EVet o videoları okuyor. Çok da yüksek çözünürlüklü değiller. Ama alışılmışın biraz daha üzerinde kaliteleri var.
  • Şuana kadar cihazdan çok memnunum 5+1 i bağladım hdmi bağlantı kurdum 106 plazmaya telefon sd kartı denedim.
    Usb denedim gayet başarılı.
  • 
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.