Şimdi Ara

HOMETECH DivX 567 DVD/DivX Player Detaylı İncelemesi (35. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.027
Cevap
4
Favori
232.339
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3334353637
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yani HDMI olan Player'lar bir filmi daha yüksek çözünürlük ve ses kalitesiyle veriyor,işin özeti bu yani öylemi,yanılmıyosam HDMI özelliği LCD ve Plazma TV'lere daha uygun bir özellik
  • oyle dusunmemek lazım sonucta filmimizin cozunurlugu belli
    yeni nesil televizyonlara upscaling(ozellik acılırsa) yapmakta ve televizyonun en uygun cozunurlugu olan 1920*1080(hd tv varsıyorum) cozunurlukte yayını vermekte
    bunu masaüstüne koydugumuz resim gibi düşünebiliriz yay dediğimizde windows ekrana uygun sekilde basıcaktır.yahut sole diyim sen masaüstü cozunurlugunu 800*600 yapıgında yazılar falan buyur ve bozulmalar meydana gelir.
    tam tamına hdmi hd performansı için hd tv hd filmler ve hd oynatıcılar gerekli.
    Bizim cihazımız ise hdmi arayuzunu de kullanabilmekte boylece hdmi cısılı olan herhangi bir monitore de bağlıyabilirsin
  • Arkadaşlar merhaba, bu aleti (Hometech)bende yaklaşık 1 hafta önce Ankara AnkaMall D&R'dan aldım. İlk başlarda çok hoşuma gitti.Ancak 2 gün önce aletin menüsünde gezerken "Setup"tan HDMI nin olduğu bölüme girdim.Menüde gezerken çözünürlük değerleri vardı örn.:720*1080 falan onları seçtiğimde televizyonun ekranı karardı ve bir daha da düzelmedi. Şimdi sadece ekranın tam ortasında beyazımsı renkte 6-7 çizgi ve oynayan filmin sesi var.Şimdi kumandanın tüm tuşlarını denediğim,arkasındaki bütün jakları çıkartıp tekrar taktığım ve defalarca aleti açıp kapattığım halde hep aynı durum oldu.Televizyonum CRT Arçelik 100hz 72 flat bi televizyon...Acaba aynı durum başına gelen var mı? veya çözümü bilen varmı yoksa aldığım yeremi götürüyüm.İyi geceler.
  • Kumandadaki Default tuşuna basarsan alet fabrika ayarlarına dönecektir ve düzelecektir.
  • quote:

Orjinalden alıntı: .ZeuS.

Kumandadaki Default tuşuna basarsan alet fabrika ayarlarına dönecektir ve düzelecektir.

Zeus kardeş bir arkadaş Hometech 567 MP4'leri açıyor,ben izliyorum dedi,acaba gerçekliği varmı ?
    Doğruysa hemen DR'dan bitane kapayım bende
  • Evet, default tuşuna bastım düzeldi...Ama anlamadağımı 1 gün önce nerdeyse tüm tuşları denememe rağmen düzelmemişti.Teşekkürler
  • quote:

Orjinalden alıntı: Jingo

quote:

Kumandadaki Default tuşuna basarsan alet fabrika ayarlarına dönecektir ve düzelecektir.

Zeus kardeş bir arkadaş Hometech 567 MP4'leri açıyor,ben izliyorum dedi,acaba gerçekliği varmı ?
    Doğruysa hemen DR'dan bitane kapayım bende

Evet mp4 dosyaları gösteriyor Ama cep telefonlarıyla falan çekilmiş olan mp4 dosyalarını gösteriyor. 300Mb boyutlu mp4 filmlerin hepsini göstermiyor. Neye göre ayrım yaptığını bilmiyorum. Denemek lazım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 2eu5 -- 1 Temmuz 2008; 22:24:50 >

• quote:

Orjinalden alıntı: morbet

Evet, default tuşuna bastım düzeldi...Ama anlamadağımı 1 gün önce nerdeyse tüm tuşları denememe rağmen düzelmemişti.Teşekkürler

Kumanda bazen düzgün işlemiyor. Arada kaynamıştır sen basarken
  • @.ZeuS. kodek sorunları sanırım mp4 üstüne geçirilmiş ceket gibi ama içine giydiği farklılık gösterebiliyor sanırım
  • ilginç bir problem o zaman. acaba neye göre bazı mp4leri çalıştırıken bazılarını çalıştırmıyor?
  • arkadaşlar belki daha önce sorulmuştur ama ben bulamadım

bu dvd

- BDrip - HDrip ve .mkv uzantılı dosyaları okuyorumu

- usb belleğe dvd film atsak okur mu

- bi de kaç gb a kadar usb bellek okuyabilir
  • quote:

Orjinalden alıntı: Opt

@.ZeuS. kodek sorunları sanırım mp4 üstüne geçirilmiş ceket gibi ama içine giydiği farklılık gösterebiliyor sanırım

Olabilir Ben de anlamadım neye göre değişiklik gösterdiğini. Ama ben cep telefonumla kaydettiğim mp4 dosyaları izleyebiliyorum.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Anadolu

ilginç bir problem o zaman. acaba neye göre bazı mp4leri çalıştırıken bazılarını çalıştırmıyor?

Bir ihtimal yüksek kalitedeki mp4 dosyalarını açmıyor olabilir. 350Mb olanlardan birkaçını çalıştırmamıştı çünkü. Denemek lazım. Elimde hiç mp4 olmadığından deneme de yapamıyorum.
  • quote:

Orjinalden alıntı: huso0707

arkadaşlar belki daha önce sorulmuştur ama ben bulamadım

bu dvd

Mkv dosyalarını okumuyor haliyle. USB'den film izlemek mümkün ama yüksek bitrate olmasın. USB belleğin en ideali 4GB olanlar ama 500GB HDD çalıştıran bile var
  • quote:

quote:

bu dvd

Mkv dosyalarını okumuyor haliyle. USB'den film izlemek mümkün ama yüksek bitrate olmasın. USB belleğin en ideali 4GB olanlar ama 500GB HDD çalıştıran bile var

yani BDrip ve HDrip dosyalarını okuyor mu ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi huso0707 -- 2 Temmuz 2008; 13:19:05 >

• quote:

quote:

quote:

bu dvd

yani BDrip ve HDrip dosyalarını okuyor mu ?

normal dvd playerlar 720 x 576 çözünürlüğünden yüksek çözünürlükteki dosyaları oynatmaz.

• Hometech fiyat ve performans açısından güzel bir cihaz.
  • quote:

Orjinalden alıntı: deepland

merhaba yanlış anlamayın ama ben bu yazılım dagıtılmaması işini anlıyamadım sanki devlet sırrıymıs gibi bir hava var her seyimiz yasal bir bu sifre saklı hepimiz p2p kullanıyoruz illa yazılımı almak için diğer forum oo baba buyuksun tarzı konusma yapıp yazılımımı almamız mı lazım sonucta herkesin istediği belli ddv divx filmi güzel izlemek ama bunu saklamak anlamsız kime sorsam sanki sozleşmiş gibi soz verdim diyor ama desem su seri key var mı hemen verilir.(forum dısında tabi yazmak yasak yasal kullanalım lutfen:) )
    Ayrıca soylemeliyimki yazılımı yapan arkadasa gercekten tesekkur lakin gerisi anlamsız.
    hometechle ilgili daha ilk bir kac sayfa oldugunda bu cihazı aldımki gayet memnunum.Daha sonra burdaki ustadlar sayesinde yazılımın cıkacagını duyduk ve aa süper dedim sonra meshur test yazılımı geldi ve ben de yukledim hatta 10.0 denilendi
    yanlıs hatırmaıyosam yine burda bekleyin dedinler daha iisi cıkacak ki ben bu arada diğer forumuda takip ediyoruma ama cihazla ilgili sadece bana lazım olanı alıyordum tıpkı her internet kullanıcısı daha sonra bir baktım bizim geliştirilen yazılım sifreyle dagıtılıyo sonucumuz ne ben yenilikten mahrum kaldım
    Ne yapmalıyım simdi illa diğer foruma uye olup gayet anlamsız yazılar yazıp sifre istemek doğru mudur??

beni simdi eleştireceksiniz bunu da biliyorum ve sizlerden cvplarınızı pm olarak bekliyorum ki forumumuz anlamsız bir karsılık verme dalaveresinin içine girmesin

mail adresim aygun@live.com isteyenler benim istediğimi bana yollarlar ki benim de onlara ilerde bir faydam olsun
    edit mail değişikliği

• Bende chazı yeni aldım aranıza katıldım.

Bir arkadaşta aynı sorunu yaşamış Corsair 2GB flash diski görmedi, 3 parça halindeki WD 160GB Passport'u da görmedi, ama tek parça yapsam göreceğini umut ediyorum. Görmesini beklemediğim OCZ 8GB SDHC hafıza kartını denedim onuda görmedi. Bunlar dışında cihaz gayet güzel, fiyat performans olarak zaten açık ara bir numara!

Son olarak alonzo'nun yeni yazılımını (10.3) arıyorum ama kimse vermiyor.
  • aman ne değerli yazılımmış arkadaş. sonuçta forum burası. paylaşım amacını gütmesi gerek. bu arada neden görmedi acaba flashları?

quote:

Orjinalden alıntı: electro2001

Bende chazı yeni aldım aranıza katıldım.

Bir arkadaşta aynı sorunu yaşamış Corsair 2GB flash diski görmedi, 3 parça halindeki WD 160GB Passport'u da görmedi, ama tek parça yapsam göreceğini umut ediyorum. Görmesini beklemediğim OCZ 8GB SDHC hafıza kartını denedim onuda görmedi. Bunlar dışında cihaz gayet güzel, fiyat performans olarak zaten açık ara bir numara!

Son olarak alonzo'nun yeni yazılımını (10.3) arıyorum ama kimse vermiyor.

• 
Sayfa: önceki 3334353637
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.