Şimdi Ara

HOMETECH DivX 567 DVD/DivX Player Detaylı İncelemesi (68. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.027
Cevap
4
Favori
232.385
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6667686970
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • belki yazılmıştır ama buradaki yazılarda göremedim. . .
    ben yanlışlıkla DEFAULT tuşuna basıp yapılmaması gereken BİR NUMARALI HATAyı yaptım ve şimdi ekranda NO SİGNAL yazısından başka birşey görmüyorum, component ile bağlamayı denedim ama yine de olmuyor, lütfen birisi bana ne yapmam gerektiğini söylesin.
    " res " düğmesi gibi birşey de yok ki alette !!

[
    sm=s20.gif]
  • Hiç düşünme 50 tl fazla ver philips al.
    quote:

Orjinalden alıntı: kazarus

Arkadaşlar evimde scarlet divx player var LCD alana kadar ondan çok memnnum.Lcd aldıkdan sonra rezalet bi karıncalanma görüntü bozukluğu oluşuyor.Bunun için HDMI çıkışı olan bi dvd/divx player alacam.
    2 ürün arasında karasız kaldım.

Philips 3980 HDMI çıkılşı fiyatı 149 TL. Diğeride Homatech Divx 567 Hangisi ile daha iyi görüntü alabilirim.

Tv: Vestel Pixellence 106 Full HD LCD TV.
  • Scart kablosu ile bağladığında görüntü alabilmen lazım.Fabrika orjinal ayarları scarta göre.Default tuşunu kumanda da bu kadar kolay basılan yerde ve büyük yapmaları büyük hata zaten.
  • bi daha deniyecem, olmazsa sitesinden indirdiğim yazılımı tekrar içine yüklemeye çalışacam, o da olmazsa philips alırım herhalde, resmen çile yaa !!
    üstelik alt tarafı iki gündür kullanıyorum. . .
  • boşu boşuna hometech almayın, bir sürü sorun çıkartıyor, halledicem diye hasta olursunuz :))
    ben philips'in 135 ytl olan hdmi dvd player'ını ve altın uçlu hdmı kablodan aldım rahat ettim yav. ne kurman gerekiyor ne başka birşey, ayrıca kumandayı kullanması o kadar kolay ve rahat ki. ayrıca dvd player'da sinir bozucu sürekli gözünüzün taklacağı bir mavi ışık da yok. herneyse, araştırın bakın, ama en ucuz ve en kaliteli Philips.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Conqueror_Pasha

Arkadaşlar Hometech 567 mp4, wmv ve hd dışındaki tüm formatları oynatıyor diye biliyorum ama bendeki birçok .avi formatlı filmleri oynatmıyor

Oynatmamasının sebebini bilen var mı ?

Not : Alonso 10.4 yazılımı yüklü cihazda.

Oynatmıyor derken ne oluyor, çözünürlükleri 800 den yüksek aviler olabilir, media da sorun olabilir, okuyucuda sorun olabilir.
  • quote:

Orjinalden alıntı: zopheal

quote:

Arkadaşlar Hometech 567 mp4, wmv ve hd dışındaki tüm formatları oynatıyor diye biliyorum ama bendeki birçok .avi formatlı filmleri oynatmıyor

Oynatmıyor derken ne oluyor, çözünürlükleri 800 den yüksek aviler olabilir, media da sorun olabilir, okuyucuda sorun olabilir.

Hocam flash diske filmi atıp cihaza takıyorum. Filmin klasörüne gelerek filmi tıkladığımda bir türlü ''okuyor % ... '' yazısı gelmiyor ekran öylece duruyor. Dakikalarca bekledim ama nafile.

Ayrıca donma sorunu yaşamaya başladım bu da garibime gidiyor. Bendeki filmlerin nerdeyse hepsi 720 * 304 çözünürlükte ve aynı rip grubunun filmleri ama filmleri atıp denediğimde bazılarını donarak ve atlayarak okuyor.

Sevinerek aldığım üründen pişman olmaya başladım.

• İyi bir ürün degil bu arkadaşlar geri verip phlıps,lg alın onlar şahane,bunları 3 kuruş ucuz diye alıyorsunuz sonrası hüsran.
  • quote:

quote:

quote:

Hocam flash diske filmi atıp cihaza takıyorum. Filmin klasörüne gelerek filmi tıkladığımda bir türlü ''okuyor % ... '' yazısı gelmiyor ekran öylece duruyor. Dakikalarca bekledim ama nafile.

Ayrıca donma sorunu yaşamaya başladım bu da garibime gidiyor. Bendeki filmlerin nerdeyse hepsi 720 * 304 çözünürlükte ve aynı rip grubunun filmleri ama filmleri atıp denediğimde bazılarını donarak ve atlayarak okuyor.

bu tarz ripleri bellekten okutamazsın.hiç uğraşma.aynı ripler bendede var.ama bellek açmıyor.zaten kullanmıyorum.bu cihaz için önceliği usb belleklere verirsen yanılırsın.

bu cihazı usb bellek için almak isteyen varsa önceliği belleğe vererek almasın.

• arkadaşlar baştan sona okudum yazılanları.....
    benim anladıgım kadarıyla bir takım problemler için alanzo yazılım gerekiyor..
    rar şifresini bulabilirsem bu cihazdan almaya karar verdim...
    bilen arkadaşlar özele şifreyi göndermesi münkünmü...

bulamazsam şifreyi usb li den vazgeçmek zorunda kalacagım....

yardımlarınız için teşekürler......
  • CİHAZDAN ALMAYI ÜŞÜNEN VARSA ELİMDE 6-7 AYLIK KUTULU VE ALONZO 10.4 YAZILIMI YÜKLÜ CİHAZ VAR. SORUNSUZDUR. FİYAT 50 YTL DİR. PM DEN ULAŞABİLİRSİNİZ
  • quote:

Orjinalden alıntı: Losthan

quote:

quote:

quote:

bu tarz ripleri bellekten okutamazsın.hiç uğraşma.aynı ripler bendede var.ama bellek açmıyor.zaten kullanmıyorum.bu cihaz için önceliği usb belleklere verirsen yanılırsın.

bu cihazı usb bellek için almak isteyen varsa önceliği belleğe vererek almasın.

Hocam CD'den okuyorsa sorun yok ama şu an EEE PC 1000H kullanıyorum ve cd sürücüsü yok.

• quote:

Orjinalden alıntı: okey50

arkadaşlar baştan sona okudum yazılanları.....
    benim anladıgım kadarıyla bir takım problemler için alanzo yazılım gerekiyor..
    rar şifresini bulabilirsem bu cihazdan almaya karar verdim...
    bilen arkadaşlar özele şifreyi göndermesi münkünmü...

bulamazsam şifreyi usb li den vazgeçmek zorunda kalacagım....

yardımlarınız için teşekürler......

arkadaşlar yokmu yardım edecek..........
  • Conqueror_Pasha CEVAP

alıntı yapamadım.

cd yada dvd dediğin zaman sorun yok.zira 3.15 gb lık bir film var bende.brrip türkçe ve ingilizce dual sesli.hemde hem türkçesi ve ingilizcesi 5.1.sorunsuz izliyorum.

= şu an EEE PC 1000H kullanıyorum =
    bunu anlamadım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Losthan -- 10 Şubat 2009; 15:53:46 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Losthan

Conqueror_Pasha CEVAP

alıntı yapamadım.

cd yada dvd dediğin zaman sorun yok.zira 3.15 gb lık bir film var bende.brrip türkçe ve ingilizce dual sesli.hemde hem türkçesi ve ingilizcesi 5.1.sorunsuz izliyorum.

= şu an EEE PC 1000H kullanıyorum =
    bunu anlamadım.

İlgin için teşekkürler hocam. EEE PC kullanıyorum demekle CD yazıp deneyecek bir sürücümün olmadığını kastettim. Bunlar küçük netbook olduğu için dahili bir cd sürücüsü yok.
  • selam ben yeniyim benim bir sorum volacaktı benim elimde 1 adet HOMETECH DivX 567 DVD/DivX Player var ve ben buna logitech x 540 5.1 bağlayarak lcd tv de seyretmek istiyorum en güzel görüntüyü ve sesi nasıl alabilirim bunun için hangi bağlantı kablolarını kullanmalıyım bana yardımcı olabilirseniz sevinirim.şimdiden çok teşekkür ederim...
  • quote:

Orjinalden alıntı: bioment2

selam ben yeniyim benim bir sorum volacaktı benim elimde 1 adet HOMETECH DivX 567 DVD/DivX Player var ve ben buna logitech x 540 5.1 bağlayarak lcd tv de seyretmek istiyorum en güzel görüntüyü ve sesi nasıl alabilirim bunun için hangi bağlantı kablolarını kullanmalıyım bana yardımcı olabilirseniz sevinirim.şimdiden çok teşekkür ederim...

LCD TC'de en net çıkışı HDMI bağlantı ile sağlarsın hocam. Ki zaten kutu içeriğinde kablosu mevcut. Onun dışında VGA en iyi görüntü aktarım seçeneği. Ses konusunda ise optik veya koaksiyel bağlantıyla 5+1 ses alabiliniyor sanırım. Ayrıntıları ses sistemi bağlayan arkadaşlar paylaşır umarım biz TV hoparlörleri ile idare ediyoruz :)
  • arkadaslar benim hometrech dvd playerin kumandası bozulmustu yakın bir zamanda fırsatım olupta servise gonderemedim. Aca su akıllı kumandalardan alsam

UNIVERSAL AKILLI KUMANDA-42A

http://www.tekzen.com.tr/new/productdetail.asp?ref=12&urun=622657001

adresinde olandan alsam hometech dvd playerımın tum fonksiyonlarını kullana bilirmiyim????
  • Alt yazı sorunları yüzünden oturup divx film yada dizi izleyemiyorum. Yazılımı yüklemekte yemiyor. En iyisi pcye 22" lcd almak.
  • arkadaslar ben bu aleten aldım ama yazdırdıgım cd lerın alt yazısını gormuyor bundan once mınton vardı hıcbır sorun yasamamıstım alt yazı sı ıle fılım yazı karekterlerı aynı daha onceden deneyımım var ama bu homtek te alt yazı gosteremedım bu konuda yardımcı olabılırmısınız tesekurler
  • 
Sayfa: önceki 6667686970
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.