Şimdi Ara

HOMETECH DivX 567 DVD/DivX Player Detaylı İncelemesi (70. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.027
Cevap
4
Favori
232.371
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6869707172
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

yukarıdakı sayfalarda bahsetmıstım.. WD 320 GB lık hard dısk geldıgınde baktım kendısı FAT32 olarak geldı.. Makıneye bagladım sorunsuz calıstı. ayrıca aktarım kablosu da orjınalden kısa oldugundan sanırım 30 sanıye gıbı tanıyor sankı sorunsuz calısıyor. takılma vs yok..alonso yuklu yalnız onu soyleyeyım alakalı mı dııl mı bılemıyorum tabı..bence harddısk alacaklar bunu alsın hem cok serı hem kapasıtesı de ıyı..

Benım asagıdakı sorularıma bır cevabı olan varsa yardımcı olabılır mı?

1-Dıyelım kı USB den harddısk ıcınde bır fılm seyredıyoruz. fılmın yarısında yıne usb de bır yere gecmek ıstıyoruz. tıtle vs gıbı hıcbır tus ıle usb nın oldugu ana kok menuye donemıyorum . her seferınde usb yı secmek ıcın kullandıgımız ana tusu kullanmak zorunda kalıyorum. bır yerı atlıyormuyum ne dersınız. usb nın ana menusune donmek ıcın bır tus var mı? her seferınde cd ıle usb arasında tercıh yapmak durumunda kalıyorum ıskence resmen..

2- HDMI kablo nun ucu benım vestel lcd ye uymamıstı .cevırıcı bulamadım gıttım hdmı-dvı kablo aldım.geldım taktım. goruntude fark goremedım. belkıde vardır ama sorum o degıl..eskıden dıgıturkun ıcıne baglı ıdı scart tv kapanıp otomatık olarak devreye gırıyordu dvd. sımdı boyle baglayınca her seferınde tv yı de dvı ayarına getırmek gerekıyor.. ozetle hdmı baglayıp scart baglıymıs gıbı kolay kullanım ımkanı var mıdır sız nasıl yapıyorsuınuz?

tesekkurler sımdıden..

• 1. sorunuzun cevabı yanlış anlamadıysam, usb den film izlerken tekrar usb listesine düşmek için filmi stop ile durdurmanız yeterli olmalı. Title ya da diğer tuşlar kullanılamıyor malesef. Ya da sizin yöntem...

2. soru için sanırım o tv ile alakalı. Mesela bende hometech hdmi ile, digiturk scart ile, wii de scart 2 ile bağlı. TV nin kendi menüsünden hangisini seçersem o ekranı getiriyor.
  • 1. Mp4 tamam da ne tür mp4leri okuyor daha açtığını görmedim. Deniyorum çeşitli mp4 formatlarını daha açtığını bulamadım.
    2. Bu firmware yi yükleyince geri almazlar herhalde aleti, geridönüşü var mıdır?
  • quote:

Orjinalden alıntı: Kunter

1. Mp4 tamam da ne tür mp4leri okuyor daha açtığını görmedim. Deniyorum çeşitli mp4 formatlarını daha açtığını bulamadım.
    2. Bu firmware yi yükleyince geri almazlar herhalde aleti, geridönüşü var mıdır?

MP4 okumaz boşuna cabalamayın.,sitesinden orjinal yazılım alıp yükleyin.
  • quote:

Orjinalden alıntı: -badem-

quote:

Orjinalden alıntı: Kunter

1. Mp4 tamam da ne tür mp4leri okuyor daha açtığını görmedim. Deniyorum çeşitli mp4 formatlarını daha açtığını bulamadım.

MP4 okumaz boşuna cabalamayın.,sitesinden orjinal yazılım alıp yükleyin.

mp4 okuyor bende bu cihazı zamanında aldıgımda cok kafa yordum
    sadece x264 kodekli mp4 filmleri açmıyor
    normal mp4 filmleri oynatıyor
    netten indirdigim x264 kodekli mp4 filmleri normal mp4e cevirip izliyorum.görüntü kaybı az oluyor.boyut ta biraz büyüyor o kadar

• arkadaşlar size hometech 567 mi yoksa philips 3260 mı ?? HDTV şuanda mevcut değil ve baya bi sürede olmicaktır. bu iki modeldede yazılım yüklenebiliyor benım isteğim usb flash bellekten kesintisiz film izlemek ve font olsun vs gibi altyazı sorunları yaşamayayım ne dersiniz çok araştırdım ikisi arasındayım??
    görüntü kalitesinde hangisi önde bide onu merak ediyorum.teşekkür ederim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: zopheal

1. sorunuzun cevabı yanlış anlamadıysam, usb den film izlerken tekrar usb listesine düşmek için filmi stop ile durdurmanız yeterli olmalı. Title ya da diğer tuşlar kullanılamıyor malesef. Ya da sizin yöntem...

2. soru için sanırım o tv ile alakalı. Mesela bende hometech hdmi ile, digiturk scart ile, wii de scart 2 ile bağlı. TV nin kendi menüsünden hangisini seçersem o ekranı getiriyor.

Hocam cok tesekkurler .. Ben o stop tusu nu atlamısım aslında o sekılde halledebılıyorum sımdı sagolun..

Bır sorum daha olacak musadenızle.

usb den fılm ısımlerını okurken bırkac karakterden sonra sonsuz ısaretıne benzer bır ısaret cıkıyor.. fılmın hangısı oldugunu anlayamıyorum dogrusu.. alonso kullanıyorum yazılım olarak. Bunun bır caresı var mı? en fazla 5 karekter okuyabılıyorum o da dızılerde kacıncı bolum oldugunu unufmama neden oluyor.

bu konuda bır onerısı olan var mı acaba

tesekkurler

• quote:

Orjinalden alıntı: TRADERX

quote:

Orjinalden alıntı: zopheal

1. sorunuzun cevabı yanlış anlamadıysam, usb den film izlerken tekrar usb listesine düşmek için filmi stop ile durdurmanız yeterli olmalı. Title ya da diğer tuşlar kullanılamıyor malesef. Ya da sizin yöntem...

Hocam cok tesekkurler .. Ben o stop tusu nu atlamısım aslında o sekılde halledebılıyorum sımdı sagolun..

Bır sorum daha olacak musadenızle.

usb den fılm ısımlerını okurken bırkac karakterden sonra sonsuz ısaretıne benzer bır ısaret cıkıyor.. fılmın hangısı oldugunu anlayamıyorum dogrusu.. alonso kullanıyorum yazılım olarak. Bunun bır caresı var mı? en fazla 5 karekter okuyabılıyorum o da dızılerde kacıncı bolum oldugunu unufmama neden oluyor.

bu konuda bır onerısı olan var mı acaba

tesekkurler

usb de uzun isimlere çare yok arkadaşım.yapman gereken belleğe atarken isimleri anlayabileceğin şekilde kısaltmak yada numara vermek.ben numara veriyorum.5 bölüm dizi attıysam isimlerini
    1.avi
    2.avi
    3.avi yaparak izliyorum.

• Arkadaşlar ürünü yeni aldım.Okuduğum yorumlardan anladığım cihazın ii bir a.veriş olduğu.Akşam deneyeceğim artık.Sorum ise şu:5.1 ses sitemim var ama bu cihazın içinde baktım ki kendi amfisi yok,benim elimde anfili vestel dvd var ,nasıl bir bağlantı ile vestel dvd nin anfisinnden ses alabilrim?Saygılar..
    .
  • Ürü harbiden süper her şeyi çalışıyor.8 gb lık usb diskimdeki tüm fimleri oynattı ,yalnız 2,25 gb lik filmi görmüyor :( ..Alonzo 1.04 ile de sorunsuz gayet süper menüleri oldu ....Ses konusunda ise hallettim ,Tşkl ler...
  • cihaz component girişlerle tvye bağlandıgında 1080i çözünürlüğü verebiliyormu??
  • Arkadaşlar Merhaba;
    Alanzo 10.4 yazılımını yükledim.
    Önceki yazılanlara baktım fakat benim sorunum ile ilgili bir şey bulamadım.
    Yazılımı yükledikten sonra kumanda ilk açılışta çalışmıyor. Yaklaşık 5-8 dakika sonra kumanda kendiliğinden çalışmaya başlıyor. Yazılımı 2-3 defa yeniden güncelledim sorun aynı. Kumanda hiçbir şekilde çalışmıyor. Pilleri ve kumandayı farklı yöntemlerle test ettim çalışıyor.
    Aynı sorunu yaşayan başka arkadaşlar; YARDIMLARINIZI bekliyorum.
    Saygılar
  • quote:

Orjinalden alıntı: mht

Arkadaşlar Merhaba;
    Yazılımı yükledikten sonra kumanda ilk açılışta çalışmıyor. Yaklaşık 5-8 dakika sonra kumanda kendiliğinden çalışmaya başlıyor. Yazılımı 2-3 defa yeniden güncelledim sorun aynı. Kumanda hiçbir şekilde çalışmıyor. Pilleri ve kumandayı farklı yöntemlerle test ettim çalışıyor.
    Saygılar

yazılımdan sonra kumanda ile ilgili bir sorun duymadım.cihazı ne zaman aldın?sitesindeki orj yazılımı geri yüklemeyi dene.bakalım kumanda düzelecekmi.sonra tekrar yenisini atarsın.bak bakalım düzelme olacakmı?
  • quote:

Orjinalden alıntı: cahit.as

cihaz component girişlerle tvye bağlandıgında 1080i çözünürlüğü verebiliyormu??
  • Bu alet 2GB dan büyük ve 720x304 gibi çözünürlükte olan ripleri açıyor mu?
  • quote:

Orjinalden alıntı: jedi_master

Bu alet 2GB dan büyük ve 720x304 gibi çözünürlükte olan ripleri açıyor mu?

bunlar daha önce cevaplandı.evet açıyor.aynı boyut ve çözünürlükte hatta 3.15 gb üstelik hem ingilizce hemde türkçe 5.1 se sözelliğine sahip bir filmim var.onuda açıyor.ama 1 hafta önce 4 gb boyutlu titanik filmini açtım.hem ingilizce hem türkçe 5.1 ses özellikli.açmasına açtı ama ileri geri sarmada,ses geçişlerinde takıldı.
    aynı filmi 2 ye böldüğümde sorun kalmadı.

yani 3.15 gb'a kadar sorun yaşamadım.bunlar HDRİP yada BRRİP farketmiyor.açıyor.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Losthan

quote:

Orjinalden alıntı: mht

Arkadaşlar Merhaba;
    Saygılar

yazılımdan sonra kumanda ile ilgili bir sorun duymadım.cihazı ne zaman aldın?sitesindeki orj yazılımı geri yüklemeyi dene.bakalım kumanda düzelecekmi.sonra tekrar yenisini atarsın.bak bakalım düzelme olacakmı?

TEŞEKKÜR EDERİM.
    SORUN GALİBA KENDİLİĞİNDEN ÇÖZÜLÜYOR. SON 2 GÜNDEN BERİ YALNIZCA 1-2 DAKİKA TAKILIYOR. SONRA NORMAL ÇALIŞMAYA BAŞLIYOR.
    EN KÖTÜ İHTİMALLE BU ŞEKİLDE KULLANMAYA DEVAM EDERİM.

• usb den yazılım atarken sorun yaşadım.. şu an mavi ekran çıkıyor.. ne kumanda çalışıyor ne de cd okuyucusu.. ekranda HI yazıyor sadece.. servise göndermeden halledebileceğim bir yöntem var mı acaba?
  • Arkadaşlar ben HDRip film ve müzik klip indirip denedim ama maalesef "çözünürlük desteklenmiyor" hatası veriyor ve sadece ses alabiliyorum.HDrip film çözünürlüğü:752x320 -AC3 ve müzik klibi:1200x640..Sorun cihazda mı yoksa Plazma TV de mi.Plazma TV çözünürlük desteği 1024x768..Desteğinizi bekliyorum..
  • alonzo yazılımını yükledim fakat sidekick yaptıgı yazılımıda denemek istiyorum şifresiz sidekick yazılımını nerden bulabilirim yada elinde olan varsa ltfn pm atsın teşekkür ederim.
  • 
Sayfa: önceki 6869707172
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.