Şimdi Ara

HOMETECH DivX 567 DVD/DivX Player Detaylı İncelemesi (72. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.027
Cevap
4
Favori
232.349
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7071727374
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: cahit.as

ben daha hızlı bi cihaz tavsiye ederim bendeki Brrip ve 720pHDripleri açmıyor cihaz

720p leri elbette açmaz.bunun için HD pleyer almalısın.
  • Orjinalden alıntı: mrtbrc6378

Orjinalden alıntı: Losthan

Bendeki filmlerin çoğu öyle.DVDRip.BRRip indirmiyorum.(Şimdilik)
    Kısaca bunları açar mı açmaz mı?

arkadaşım.ben sana örneği niye verdim.ben bunları indiriyorum ve sorunsuz izliyorum.senin örneklerin daha düşük kalite ve haliyle sorunsuz açacaktır amaaaaaaa,sen yinede benim sözlerime bakarak karar verme sakın.sonra ben mesul olmak istemem.olurda "göstermesi gerektiği halde göstermeyen" bir cihaz denk gelirde seyredemezsin sonra benden bilme.

sen en iyisi cd lerini, cihazı alacağın yere götür orda deneyerek ve görerek al.çünkü farklı partilerde çıkan sorunları çok duydum.

dediğim gibi.sorumluluk almıyorum.sadece sorularını cevapladım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Losthan -- 31 Mart 2009; 0:19:49 >
  • arkadaş haklı mesela benım cihaz 1.5GB lık filmi flash diskten takıla takıla oynattı diğer bi arkadaşımız 3.5 GB a kadar izleyebilirsin demiş buda demek oluyoki losthanın dediği gibi cihazdan cihaza değişiyor galiba en iyisi deneyerek alman benım şahsi görüşüm bu chazı 700mblik divx xvid oynatmada sorunsuz ama diğer riplerde biraz yavaş kalabilir he belki açar ama pek randıvan vermez sahşi fikrim tabi bu.mesela ben şuan pişmanım biraz philips 5990 almadığım için..
  • Orjinalden alıntı: cahit.as

arkadaş haklı mesela benım cihaz 1.5GB lık filmi flash diskten takıla takıla oynattı diğer bi arkadaşımız 3.5 GB a kadar izleyebilirsin demiş buda demek oluyoki losthanın dediği gibi cihazdan cihaza değişiyor galiba en iyisi deneyerek alman benım şahsi görüşüm bu chazı 700mblik divx xvid oynatmada sorunsuz ama diğer riplerde biraz yavaş kalabilir he belki açar ama pek randıvan vermez sahşi fikrim tabi bu.mesela ben şuan pişmanım biraz philips 5990 almadığım için..

Teşekkürler.

Orjinalden alıntı: mrtbrc6378

Bendeki filmlerin çoğu öyle.DVDRip.BRRip indirmiyorum.(Şimdilik)
    Kısaca bunları açar mı açmaz mı?

arkadaşım.ben sana örneği niye verdim.ben bunları indiriyorum ve sorunsuz izliyorum.senin örneklerin daha düşük kalite ve haliyle sorunsuz açacaktır amaaaaaaa,sen yinede benim sözlerime bakarak karar verme sakın.sonra ben mesul olmak istemem.olurda "göstermesi gerektiği halde göstermeyen" bir cihaz denk gelirde seyredemezsin sonra benden bilme.

sen en iyisi cd lerini, cihazı alacağın yere götür orda deneyerek ve görerek al.çünkü farklı partilerde çıkan sorunları çok duydum.

dediğim gibi.sorumluluk almıyorum.sadece sorularını cevapladım.

Teşekkür ederim.Alıntılar tersine dönmüş.

• Alalı 1 yıl olmadı USB çalışmamaya başladı.Ya takılıyor,ya açmıyor.Bulaşmayanlar aman uzak dursun.Alet ucuz ama kullanılan malzemelerde ucuz işte.USB kullanınca cihaz kilitleniyor,dvd de aynı filmi izliyorum,usb den deneyince kitleniyor.Cihazı arkadan kapatıp açmak gerekiyor.
    Viperc kardeş cihaz normal ayarda hd olarak gelmiyor,rgb bağlantı yani scartla bağlanıp ayarlarını hd yapman gerekiyor.
  • Cihazı alalı 4 ay oldu. 85 TL'ye almıştım. Elimdeki tüm Xvid ve DivX formatlı filmleri açtı. alonzo10.4 yükledikten sonra cihaz sanki yeniden doğdu. Bu yazılım yüklenmeden bu cihazda sadece orj. DVD izleyebilirsiniz. Şu anda bendeki tüm Mp4 leri açıyor. .mkv denemedim. Benim gibi riplenmiş film indirenler ve böyle bir arşivi olan arkadaşlara öneririm.
    Gelecekte yaygınlaşacağı söylenen .mkv formatı için popcorn diye bir cihazdan bahsediliyor ama yurtiçinde satışı ne kadar bilmiyorum. Düşük bir maliyetle bir iki yıllık kullanım için alın diyorum. 3-5 yıl sonra ne olur neler değişir kim bilebilir??
  • quote:

Orjinalden alıntı: marmoli

Bu ürüne ...Logitechx530 ...Logitech x540 ...Logitech x230

gibi ses sistemleri baglanabilir mi? baglanırsa ses kalitesi nasıl olur..

bilgisi olan arkadaşlar lütfen yardım...

Büyük yazmaya gerek yok,daha önce cevabı verilmiştir zaten. analog çıkış mevcut gayet verimli bir şekilde kullanmak mümkün.

Eski üstadların burada olması güzel.
  • arkadaşlar,cıhazı alalı 2 hafta oldu, 4 gb lık karttan 1.5 gb fılımleı sorunsuz okudu yazılım fılan degıştırmedım.hangı yazılm yuklu bılmıyorum yenu aldıgım ıcın en son yazılım yuklu olabılırmı?hdm bagladım cıhazı bazen göruntu gıdıyor kobloyu takıp cıkardıgımda duzelıyor sebebını cozemedım cıhazı 1080i 760 calıştırdıhım ıcın olabılırmı?ayrıca bu cıaz dolby ve dts dekorder sahıbı degıl arkadaşlar bu ses formatlı dvd lerı çözmüyor .kutusunda dts yazıyor fakat yalan. dolb zatan yazmıyor.bu formatların telıf hakları yuksek oldugu ıcın ıcınde barındırmıyor.zatan bu fıyata bunu beklemek bıraz hayal olur.
  • bu görüntü gidip gelem sorununa ben çare bulamadım.iki defa değişim yaptılar ama hala aynı.bence biraz daha masaraf yapıp kaliteli bir marka ürün almakta fayda var.pazertesi tekrar servise götürecem
  • şimdi bu aleti alıp internetten indirdiğim 720p 1080p videoları usb bellek ile hdmi bağlantısı ile izleyebilir miyiz izlersek görüntü kalitesi nasıl olur
  • arkadaşlar bu aletten bende de var yanlız mp4 ve mkv okumuyor. ozaman hdmi
    kablo niye veriyorlar. avi uzantılı hd film varmı varsa nereden indiriyoruz
  • quote:

Orjinalden alıntı: mig29

arkadaşlar bu aletten bende de var yanlız mp4 ve mkv okumuyor. ozaman hdmi

indirdiklerinin BRRip yada HDRip olmasına dikkat et (1.5 gb üstü olursa kalite artar) avi uzantılı HD film olmaz.

HDMI kabloyu niyemi veriyorlar? normal görüntü ile HD kalitesi arasında bir görüntü alabilesin diye.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Losthan -- 9 Nisan 2009; 0:00:00 >
  • cevap için saol losthan.

Ama bu insanları kandırmak değil mi?(beni mesela) HDMİ girişi var diye
    hd filmleri göstereceğini düşünmek yanlışmı? Artık böyle dandik markaları almayacağım.

BRRip ve HDRip lere dikkat et derken hiç boşuna uğraşma, oynatmaz demek istedin değilmi?

Bu arada hd avi var(Piyasadaki converter programları ile mp4 hd filmi 3 saatte hd avi' ye
    çevirdim. Fakat tabiki ne oldu? gene oynatmadı salak alet.
  • Benim hd severlere tavsiyem paranızı sokağa atın daha iyi.

Hiç bu alete bulaşmayın.
  • quote:

arkadaşlar bu aletten bende de var yanlız mp4 ve mkv okumuyor. ozaman hdmi

Hdmi kablo ile Hd arasında dağlar kadar fark var.Sana tavsiyem hdmi nedir? hd nedir ? google yazıp araştırman.Zaten bu makinada Hd diye bir açıklama yok.Sadece HDMI kablo var o da sana makinayla tv arasında daha iyi bir görüntü almanı sağlayan bir parçadır.
  • Arkadaşım, Hd filmleri ne ile lcd/plasmaya bağlıyorsun acaba?
    Scart kablo ile mi?????? yoksa s video çıkışı ile mi?????

Herhalde hdmi kablo ile bağlıyorsundur.

Kutuda hdmi kablo olunca, cihazın hd yayın oynattığını
    düşünmem yanlışmı sizce?Aydınlatırsanız sevinirim...
  • quote:

Arkadaşım, Hd filmleri ne ile lcd/plasmaya bağlıyorsun acaba?

mig29 kardeş kızmana gerek yok Şimdi her üründe hdmi kablo verilse sen gidip o ürünleride lcd/plazmaya bağlamaya kalkıcaksın Sen ürünü tam incelemeden almışsın böyle bir problem oluşmuş. sen ürünü kargo yap bana yolla ben kullanırım .Ücreti neyse veririz

• quote:

cevap için saol losthan.

hd filmleri göstereceğini düşünmek yanlışmı? Artık böyle dandik markaları almayacağım.

BRRip ve HDRip lere dikkat et derken hiç boşuna uğraşma, oynatmaz demek istedin değilmi?

Bu arada hd avi var(Piyasadaki converter programları ile mp4 hd filmi 3 saatte hd avi' ye

quote:

Hayır,kandırmak değil.kullanıcı için extra bir özellik.pek çok kişi HD gibi molmasada buna yakın bir görüntü alyor.ben denemedim.senin bu konudaki yanlışın HD player zannederek almış olman.

quote:

hayır tam tersi.indirdiklerinin HD yada BLURAY den çekilmiş yani riplenmiş filmlerden bahsetmiştim.bu tarz riplerde sorun yapmıyor.

• quote:

Orjinalden alıntı: Bacteri

quote:

Arkadaşım, Hd filmleri ne ile lcd/plasmaya bağlıyorsun acaba?

mig29 kardeş kızmana gerek yok Şimdi her üründe hdmi kablo verilse sen gidip o ürünleride lcd/plazmaya bağlamaya kalkıcaksın Sen ürünü tam incelemeden almışsın böyle bir problem oluşmuş. sen ürünü kargo yap bana yolla ben kullanırım .Ücreti neyse veririz

Sayın bacteri sert çıkış yapmak istemedim. Aydınlattığın için saol

• quote:

quote:

cevap için saol losthan.

quote:

Hayır,kandırmak değil.kullanıcı için extra bir özellik.pek çok kişi HD gibi molmasada buna yakın bir görüntü alyor.ben denemedim.senin bu konudaki yanlışın HD player zannederek almış olman.

quote:

hayır tam tersi.indirdiklerinin HD yada BLURAY den çekilmiş yani riplenmiş filmlerden bahsetmiştim.bu tarz riplerde sorun yapmıyor.

Sayın Losthan açıklaman için teşekkürler.. Aynen dediğin gibi hd player zannederek aldım. Yarın Hdrip indirip deneyeceğim...

• 
Sayfa: önceki 7071727374
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.