İlk sayfada hometech in sub, txt ve srt gıbı alt yazıları desteklemedıgını okudum bunun bır cozumu yok mu?
Aksı takdırde gıdıp hepsını destekleyen bır makıne almayı dusunuyorum. Alternatıf bır cıhaz da onermenızı ıstıyorum eger cozumu yoksa. Cunku 2000 model LG ım bıle her alt yazıyı okuyordu.
Teşekkur ederım.
çok acil arkadaşlar alonzonun 10.4 yazılımını sorunsuz yukledim fakat yanlışlıkla 16/9 olanını yüklemişim şuan 4/3 geçemiyorum ilk seferde oldugu gibi terfi dosyası çıkmıyor yazılım guncelleme diyor fakat bi 10 sanıye beklıyo ve tekrar deneyin diyor..ne yapmam gerek acaba çok acil
Bu ürüne ...Logitechx530 ...Logitech x540 ...Logitech x230
gibi ses sistemleri baglanabilir mi? baglanırsa ses kalitesi nasıl olur..
bilgisi olan arkadaşlar lütfen yardım...
quote:
Orjinalden alıntı: volkanag
Arkadaşlar,
İlk sayfada hometech in sub, txt ve srt gıbı alt yazıları desteklemedıgını okudum bunun bır cozumu yok mu?
Aksı takdırde gıdıp hepsını destekleyen bır makıne almayı dusunuyorum. Alternatıf bır cıhaz da onermenızı ıstıyorum eger cozumu yoksa. Cunku 2000 model LG ım bıle her alt yazıyı okuyordu.
Teşekkur ederım.
yanlışın var arkadaşım.üçünüde destekliyor.nerede okudun bilmem ama yanlış anlamış olabilirsin.linki ver bi bakalım.
quote:
Orjinalden alıntı: cahit.as
çok acil arkadaşlar alonzonun 10.4 yazılımını sorunsuz yukledim fakat yanlışlıkla 16/9 olanını yüklemişim şuan 4/3 geçemiyorum ilk seferde oldugu gibi terfi dosyası çıkmıyor yazılım guncelleme diyor fakat bi 10 sanıye beklıyo ve tekrar deneyin diyor..ne yapmam gerek acaba çok acil
sitesindeki orj yazılımı geri yükle.sonra yeniden dene.eğer orj yazılımıda yüklemezse sorun var demektir.
Arkadaşlar,sınırsıza geçmem ve dizi arşivciliği yapmam sebebiyle bir DivX player almam şart oldu da,bu ürünü almayı düşünüyorum. Bazı sorularım var. Malum sitelerden indirdiğimiz Divx dizileri açar mı? Alonzo vs. yazılımlardan bahsediyorsunuz,onlar nedir? Alan arkadaşlar,memnun musunuz?
ben aldım ama aklım philips 5990da kaldı.bugun 1.50 GB lık filmi flash diskte takıla takıla izledim.alonzonun yazılmında dosya ismi 42 karakter diyor ama bende sadece bikaç karakter gosteriyor sonra -1 die bir ifade çıkıyor dosya isimlerinde.yani bence daha iyi bi cihaz alınası olabilir. hatta isteyen olursa cihazı satabilirimde alonzo yazılımı yüklü bi şekilde.aklım philips 5990 da kaldı çunku.
quote:
ben aldım ama aklım philips 5990da kaldı.bugun 1.50 GB lık filmi flash diskte takıla takıla izledim.alonzonun yazılmında dosya ismi 42 karakter diyor ama bende sadece bikaç karakter gosteriyor sonra -1 die bir ifade çıkıyor dosya isimlerinde.yani bence daha iyi bi cihaz alınası olabilir. hatta isteyen olursa cihazı satabilirimde alonzo yazılımı yüklü bi şekilde.aklım philips 5990 da kaldı çunku.
Peki o 1.50 GB'lık filmin uzantısı ve kalitesi neydi?(Örneğin DVDRip,DVBRip)
divx playeri yeni aldım ve LCD monitöre bağladım. ama hiç bir görüntü yok. out of range yazıyor. bir türlü çözemedim. video çıkış olarak vga seçiyorum HDMI çözünürlüğüde 720p(50 hz) olarak ayarlıyorum ama nafile hiç bir şey yok. ne yapmam lazım. ürün mü arızalı acaba. cihaza hiç bir yazılım yüklemedim.
hocam özellikleri şöyle bit değeri 448kbps 640*480 .avi DVDrip bunu takıla takıla oynattı...sanırım boyutuyla alakalı
128kbps 624*352 lost dizisinin bi bölümünüde hiç açmadı
tabi bunları flash diskten denedim.. playerda sorun olmadıgını düşünüyorum heralde farklı rip gruplarından kaynaklı bişey çnku birini açarken birini açmıyo aynı özelliklerdeki videoların..
quote:
hocam özellikleri şöyle bit değeri 448kbps 640*480 .avi DVDrip bunu takıla takıla oynattı...sanırım boyutuyla alakalı
128kbps 624*352 lost dizisinin bi bölümünüde hiç açmadı
tabi bunları flash diskten denedim.. playerda sorun olmadıgını düşünüyorum heralde farklı rip gruplarından kaynaklı bişey çnku birini açarken birini açmıyo aynı özelliklerdeki videoların..
Hmm.Belki DVD'de işler değişebilir. Ben de bu üründen almayı düşünüyorum ama sorunları biraz kafamı kurcalıyor. Şu anda ufak çaplı bir DivX arşivim var fakat bunları TV'de de izlemek istiyorum.F/P oranıyla iyi bir cihaz gibime geldi.
üstad istersen cihazı sana bırakabilirim alalı bir hafta olmadı faturası kutusu hdmı kaablosu neyi varsa aynen duruyor.alonzo 10.4 yazılımıda yüklü üzerinde dediğim gibi cihaz bazı boyutu yuksek filmlerde takılma yapabiliyor madur olma yani benım arşivde hep yüksek boyutlu ama 700mblik filmleri catır catır okuyor valla yalan yok.
quote:
üstad istersen cihazı sana bırakabilirim alalı bir hafta olmadı faturası kutusu hdmı kaablosu neyi varsa aynen duruyor.alonzo 10.4 yazılımıda yüklü üzerinde dediğim gibi cihaz bazı boyutu yuksek filmlerde takılma yapabiliyor madur olma yani benım arşivde hep yüksek boyutlu ama 700mblik filmleri catır catır okuyor valla yalan yok.
Yok hocam sağol,sıfır almayı düşünüyorum.
Bu arada bu player,XVID Codecli AVI'leri açabiliyor mu?
ozaman carrefourdan almanı tavsiye ederim kardeş 87tlye aldım ben.teknosadan falan alma yani pahalı orda.valla xvid denemedim daha pek filmde izleyemedim daha ztn deneyene kadar almamış olursan haber veririm.ama dediğim gibi carrefouru değerlendir en ucuz fiyata orda sanırım.
quote:
ozaman carrefourdan almanı tavsiye ederim kardeş 87tlye aldım ben.teknosadan falan alma yani pahalı orda.valla xvid denemedim daha pek filmde izleyemedim daha ztn deneyene kadar almamış olursan haber veririm.ama dediğim gibi carrefouru değerlendir en ucuz fiyata orda sanırım.
Bizim yakınlarımızda Carrefour yok.Tanıdık bir bilgisayarcıdan sipariş edeceğiz. 1-2 hafta sonra alırız zaten.
DivX'ler ile XviD'leri göstermesi önemli.
Üç adet örnek.Şimdi bunları ben bu DVD/DivX Player'de izleyebilir miyim?
Merak ettiğim bir konu var:Uzantısının AVI olması farkeder mi?
ah be arkadaşım.önceki mesajları okumadınmı.işaretli yerledeki özelliklere bakarsan sendekiler bişey değil.3.15 gb'a kadar sorun yok.ama 4 gb tek filmde ileri geri sarmada ve çift sesliyse ses geçişinde sorun çıkarıyor.bende ikiye böldüm.
eğer filmlerin burdakinden farklı ise resim koy
quote:
Orjinalden alıntı: Losthan
ah be arkadaşım.önceki mesajları okumadınmı.işaretli yerledeki özelliklere bakarsan sendekiler bişey değil.3.15 gb'a kadar sorun yok.ama 4 gb tek filmde ileri geri sarmada ve çift sesliyse ses geçişinde sorun çıkarıyor.bende ikiye böldüm.
eğer filmlerin burdakinden farklı ise resim koy
Bendeki filmlerin çoğu öyle.DVDRip.BRRip indirmiyorum.(Şimdilik) Kısaca bunları açar mı açmaz mı?
ben daha hızlı bi cihaz tavsiye ederim bendeki Brrip ve 720pHDripleri açmıyor cihaz
quote:
ben daha hızlı bi cihaz tavsiye ederim bendeki Brrip ve 720pHDripleri açmıyor cihaz
Bende iki tip de yok.Yukarıda verdiğim tarzdaki dosyaları açar mı?