Şimdi Ara

HOMETECH DivX 567 DVD/DivX Player Detaylı İncelemesi (69. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.027
Cevap
4
Favori
232.386
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6768697071
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaslar hometech 567 memory stick fılımlerı alt yazılarını problemsız okuyor hata fılım ısmıyle aynı olmadan da memory stick ten goruyor yanlız fılımı cd ye cektıgım zaman fılım problemsız gosterıyor ama alt yazı cıkmıyor lutfen bu konuda yardımcı olucak kımse yokmu 10 tane cd harcadım bulamadım hata nero yu bıle degıstırdım en son surumunu yukledım yıne aynı problem
  • arkadaslar bu konuyla ılgılenen kımse yokmu 23 sayfa yazı yazılmıs ama kımse cevap vermıyor
  • Arkadaşlar bir sorunum var!

cihazı ben de kullamıyorum hdmi ile bağlantı yaptım görüntü iyi fakat yaklaşık 20 dakikada bir ekran siyah oluyor tv den source düğmesiyle tekrar açtığımda düzeliyor. çözünürlük ayarlarını değiştirdim. 720p vs yaptım yine aynı (bu arada full HD tv ile kullanıyorum. 1080 çözünürlük denedim ama yine aynı.) HDMI kabloyu değiştirdim sorun çözülmedi benim cihazım mı arızalıdır yoksa çözünürlük ayarlarıyla ilgili bilmediğim başka bir şey mi var?

Bir de anolog 5+1 bağlı ama center hoparlörden ses gelmiyor. benzer problemleri yaşayan var mı? Yoksa benim cihaz mı arızalı daha 1 hafta oldu hemen gidip değiştireyim...

bir de alonzo isimli bir arkdaşın yazılımı mevcut cihaz altyazıları için onu mu tavsiye edersiniz yoksa ithalatçının yazılımını mı? şimdiden teşekkür ederim.
  • solomis cd ye çekerken filmi, filmin ismiyle alt yazının ismini aynı yapsanda çeksen olmazmı

ha bide yazılım hakkında sorusu olan arkadaşlar ben az önce 10.4 yazılımı yükledim hiçde öyle işime yarayacak bi ayrıntı gözüme çarpmadı..bende 82 ekran lcd var önceki yazılımlada gayet iyiydi alt yazı şimdide iyi yani değişen bişiy sadece rengini mengini ayarlaya biliyosun alt yazının..öyle fazla bi beklentiye girmeyin yeni yazılım konusunda...cihazınız birden full hd blueray playera dönüşmüyor, cihaz aynı hometech 567 kalıyor, biraz arka fon renkler menkler ufak tefek seçenekler değişik ;)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fakasupi -- 21 Şubat 2009; 7:33:33 >
  • fakasupi tabıkı cd cekerken fılım ve alt yazısı aynı sekılde yaptım yukardakı yazımdada belırtım hata elımde bu modelden ıkı tane var bırıne alonzo nun 10.4 yuklu ama hıc bır degısıklık yook olmadı bunları degıstırıcem lg 308 alıcam yenı cıkımıs javascript:void(opener.AddText('[sm\=dontknow.gif]'));self.focus();
  • solomis enteresan bi durum valla kardeşim, bide şunu yazıyım belki denememişdindir ufak bi gözden kaçma olmuştur...kumandada subtitle düğmesi var orayı denedinmi?
  • evet onuda denedım hata abartıp butun tuslara bastım yook olmoyor p.tesı gıdıp lg 380 alıcam ugrasamıcam artık adamlar pıyasaya mal suruyor rezıl bırsey hata bızde kalkıp bu urunlerı alıp bu adamlara reytıng verıyoruz busefer almadan once orada denıcem
  • Arkadaslar bende divx ozelligi olan ve ayni zamanda bazi uydu alicilarindada bulunan sevdiginiz programi siz o saatte evde olmasanizda kaydedebilen kayit ozelligi olan bir player ariyorum..
    eger bu konuda bilginiz varsa yardimci olursaniz cok sevinirim
  • hometech firmware güncellemesi ile ilgili bilgisi olan arkadaşlar
    bilgi alabilirmiyiz alonzo vb hangisi iyidir?
  • Merhabalar

elımdekı 1,5 Tb lık seagate ı alet tanımıyor..acaba

WESTERN DIGITAL PASSPORT ESSENTIAL 320GB 2.5" 5400RPM USB TAŞINABİLİR DİSK (WDMES3200TE) GUMUS

urununu alırsam bunu tanır mı ne dıyorsunuz deneyen var mı arkadaslar?

tesekkurler
  • quote:

Orjinalden alıntı: TRADERX

Merhabalar

WESTERN DIGITAL PASSPORT ESSENTIAL 320GB 2.5" 5400RPM USB TAŞINABİLİR DİSK (WDMES3200TE) GUMUS

tesekkurler

doğrudan takarsan elbette görmeyecektir.belli bir kısmını fat32 olarak biçimlendirmen gerek.
    bende de 750'lik maxtor var.ilk önce görmedi.sonra cihaza takıp izleyebileceğim ve sorun çıkarmayacağını düşündüğüm kadarını,yani 3 dvd cd'sini düşünerek 13 gb'ını fat32 yaptım.şimdi sorun yok.bıyutu dahada artırabilirsin.ama bir üst sınır var.o'da nekadar bilmiyorum.
  • FAT32 de maksimum 127 GB a kadar formatlanabiliyor... gerisi NTFS nin işi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi maxi909 -- 28 Şubat 2009; 2:38:43 >
  • Eğer filmin ve altyazısının uzunluğu 7 karakterden uzunsa bunları algılamada sorun çıkarıyor, isimleri kısaltıp 4-5 karaktere indirirsen sorunsuz okuyacağını düşünüyorum. En azından bende öyle oldu.

quote:

Orjinalden alıntı: solomis

evet onuda denedım hata abartıp butun tuslara bastım yook olmoyor p.tesı gıdıp lg 380 alıcam ugrasamıcam artık adamlar pıyasaya mal suruyor rezıl bırsey hata bızde kalkıp bu urunlerı alıp bu adamlara reytıng verıyoruz busefer almadan once orada denıcem
  • Bende bu konuyla çok uğraştım.
    Maxtor Basic 2.5" 320 GB Portable, Maxtor Basic 3.5" 1 TB ve XS 2.5" 160 GB lık hard disklerim var.

Eğer NTFS iseler dvd-player bunları görmüyor. Bu bölümleri kaldırıp yeniden FAT32 partitionı yaratıp.
    Normal format atılmasında fayda var (Quick format işe yaramayabilir). Bu işlemler uzun zaman alsa da bu sayede
    bütün Hard Disklerimi Hometechte çalıştırabilmeyi sağladım.

Sanırım 3.5" lerin elektrik beslemeleri harici olduğu için performansı daha iyi.

quote:

Orjinalden alıntı: TRADERX

Merhabalar

tesekkurler

• quote:

hometech firmware güncellemesi ile ilgili bilgisi olan arkadaşlar
    bilgi alabilirmiyiz alonzomu aral elk sitesindekimi? vb hangisi iyidir?

Cevap verecek arkadaş yokmu yahu?
  • Merhaba arkadaslar yazdıklarınıza bakarak WD 320 gb harddısk sıparısı verdım. gelınce takıp deneyecegım. zaten bunu da tanımazsa baska bır sorun var dıye dusunecegım. harddısk gelınce tamamını tek parca fat32 yapmayı dusunuyorum ne dersınız en ıyısı bu degıl mı?
  • quote:

Orjinalden alıntı: musayalcin

quote:

hometech firmware güncellemesi ile ilgili bilgisi olan arkadaşlar
    bilgi alabilirmiyiz alonzomu aral elk sitesindekimi? vb hangisi iyidir?

Cevap verecek arkadaş yokmu yahu?

alonzo yazılımını kullanıyorum ve çok memnunum
  • Bu ürünü çok övüyorlar özellikle, USB çıkışlı divx playerlar içinde en çok bunu övüyorlar, bir araştıralım bakalım, ucuza bulabilecekmiyiz ;) Güzel tanıtım yazınız için teşekkürler...
  • Çok kişi sormuş ama kesin bir cevap veren yok. bazıları sorun yok diyor bazıları sorun var diyor.

bazı filmleri izlerken 3-5 dakka içinde kesilip başa dönüyor cihaz.

mesela:
    Arabalar-Cars.(2006.)DVDRip.AC3.DUAL.TR.EN.XVID.BARISCIL.[DivXForever] - 1.4 GB boyutu var.
    Hoodwinked.DVDRip.XviD-DiAMOND - 718 mb boyutu var.

80 lik usb disk bağladım ve ordan seyrediyorum ama sorun var işte.
    Alonzo 10.4 sürümü kullanıyorum.
  • Arkadaşlar bu cihaz iyi degil inanın ben aldım anında geri götürdüm,Vatan bilgisayarda world karta kampanya var phlıps 3260 101 tl 5 taksit sakın kaçırmayın,yazılımınıda internetde bulup 2 dakikada atarsınız bundan 50 kat daha iyi
  • 
Sayfa: önceki 6768697071
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.