Şimdi Ara

HOMETECH DivX 567 DVD/DivX Player Detaylı İncelemesi (74. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.027
Cevap
4
Favori
232.347
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7273747576
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bir sorunda benden arkadaşlar çocuklarımın fotoğrafını MEMORIES ON TV ile slayt yaptım kalite açısından mpeg olarak kayıt et dedim ve kaydettim 250 mb tuttu sonta cdye yazdırdım taktım çalarken efekt geçişlerinde müzik te takılmalar oluyor dvd kalitesinde olup cd ye yazdım ondan diye düşündüm flaş diske attım öyle denedim gene olmadıacaba problem nedir nasılçözerim orjinal fw kullanıyorum cd yide hiç bir program kullanmadan xp de yazdım
  • quote:

Orjinalden alıntı: rockeronline

disk yok yazısı ekrandayken usb yi taktım usb/card yazan tuşa bastım yazılımı buldu yazılımı yüklemek için play tuşuna basın dedi bende bastım (sanırım hatayı burda yaptım:()yaklaşık 30 saniye falan öylece kaldı ekran cd de açılmadı lcd ekrandada P9 gibi bişey yazıyordu 3 dakikadan daha fazla bekledim ama herhangi bir değişiklik olmadı usb yide okumuyordu artık. Mecburen arkadan kapatıp açtım aleti lcd ekranda hiç birşey yok sadece cd nin mavi ışığı yanıyor ekranada hiç bir şey gelmiyor ne yapmam gerekiyor kurtarma şansı varmıdır yoksa uçtumu alet.

Aynısı benimde başıma geldi bir fikri olan yok mu ?
  • hdmi bağlantıda görüntünün gidip gelmesi olayı hala devam ediyor.bende bügün ikinci kez teknosaya servise götürdüm
  • cihaz USB hdd destekliyor. ama diskin FAT32 olması gerekiyor. yaptığım denemelerde (yardımcı program olmadan sadece 32 GB ı FAT32 yapabiliyorsunuz bu arada)
    160 GB Midte USB Hdd, Samsung, 5200 rpm, SATA
    160 GB ı FAT32 yaptım --- görmedi
    32 GB FAT32 bölümü oluşturdum, çok uzun bekleme süresinden sonra sabredemeyip kapattım.
    20 GB FAT32 bölümünü çok hızlı ve sorunsuz olarak çalıştırdı.
    3 adet 20 GB lık FAT32 bölümü yaptım, USB/CARD tuşuna her bastığımda bölümlerden birisini gördü. yani 3 bölümüde gördü.

20-32 GB arasında başka büyüklükleride muhtemelen görecektir ama ilk açılıştaki bekleme süresi uzuyor. bilginize. ha ille çok bölüm olsun derseniz bence 20 veya 25 GB lık birkaç bölüm oluşturabilirsiniz.
  • Bu kadar iğrenç bir alet gormedım,altyazı kucucuk;takılmalar,donmalar...İçinde 4 film bulunan dvdlerde bırsey olmuyor ama içinde bir dizi bulunan dvdlerde hep takılma hep takılma
  • usb den müzik dinlendiginde şarkı isimleri türkçe ve karakterlerin sayısı fazlamıdır yani İbrahim tatlıses- Ah keşkem Olarak görebilyormuyuz
  • cihazım teknosadan rekor bir hızla geldi.fakat bu sefer hdmi çıkışından hiç görüntü gelmiyor.scart tan sorunsuz görüntü ve ses alıyorum ama hdmi dan alamıyorum.içinden çıkan bilgi formuında sistem kartının değiştiğini ve tüm testlerinin yapıldığı yazıyor.yarın 3 kez teknosaya götürüyorum.bu kadar dandik bir alet görmedim alacaklar uzak dursun.bu seferde yapılmazsa zaten bunu tüplü tv kullanan birine verip WD MEDİA PLAYER alıyorum
  • Çok ilginç yorumlar var gerçekten

Ya kullanmayı bilmeyen yada abartan ne kadar çok insan var. 10 aydır kullanıyorum zerre arızası olmadı,görüntü netliği muazzam,çoğu filme Full ekran göstermesi ve görüntü kaybı yapmadan göstermesi en büyük artısı.Ayrıca alonso sürümünü yüklemeden yorum yazmayın derim-alt yazı boyutu rengi ile piyasanın en iyilerinden biri fiyat olarak
  • KESİNLİKLE ALMAYIN !
    ben aldım ama hiç memnun kalmadım. stereo ayar yapıyorum, 5+1 ses veriyor sesler anlaşılmıyor, hdmi upscale yapıyorum renkler pembeleşiyor, kumanda tam bir fiyasko, çekmiyor. Gece ön ışığı göz alıyor ve orjinal filmlerde bile anlık takılma yapabiliyor. Pioneer usb girişli dv 310k aldım mükemmel bir ürün.
  • quote:

Orjinalden alıntı: erdaldarici1

Çok ilginç yorumlar var gerçekten

Ya kullanmayı bilmeyen yada abartan ne kadar çok insan var. 10 aydır kullanıyorum zerre arızası olmadı,görüntü netliği muazzam,çoğu filme Full ekran göstermesi ve görüntü kaybı yapmadan göstermesi en büyük artısı.Ayrıca alonso sürümünü yüklemeden yorum yazmayın derim-alt yazı boyutu rengi ile piyasanın en iyilerinden biri fiyat olarak

dediklerine aynen katılıyorum.benim düşünceme göre ilk zamanda alanlar,yani bizler daha şanslıyız heralde.sonraki çıkanlar da arızalı çıkma durumu olabilir.belkide sonradan alanların durumu gerçekten böyle.
  • bende hiç takılma felan olmadı ama.yukarıda belirtiğim gibi hdmi bağlantı yaptığım zaman görüntüde anlık gidip glmeler oluyor ama ses gelmeye devam ediyor.bu bir filmde en az 10 kere yapıyor.aldığımdan beri böyle.bir kez değişim yaptılar bir kezde servise gitti.servisten geldikten sonar şuan hdmi dan hiç görüntü ve ses alamıyorum.ama scart bağlantıda sorun yok.scart kullandıktan sonrada zaten bu paraya bu cihazı alamazdım.pazar günü tekrar teknosaya götürecem.
  • arkadaşlar
    ben hdmı kullanmadıgım için şuan bu cihaz bana yetiyor ama kumandam bozuldu usbden bişey açamıyorum kumandasını istanbulda nerden bulabilirim yada kumanda garanti kapsamındamı b
  • quote:

arkadaşım böyle demişşin ama bende bu iyi yorumlara istinaden aldım şu an üstede görüldüğü gibi kumandam bozuldu mpeg2(DVD) formatında yaptıgım bi slaytda takılmalar yaptı mecbuR kaliteden vazgeçtim mpeg1(VCD) formatında yazdırdım sorunsuz bir cihaz değil yani
  • HDMI kullanmadığım için cihaz bana yetiyor demişsiniz ama cihazın esprisi ve piyasaya giriş olayı zaten HDMI

upscale olayı gayet başarılı,kumandanın tuşları sert doğrudur ben bugüne kadar tek bir sorunla karşılaşmadım.Kumandasını nerden bulablirsiniz inanın bilmiyorum
  • teknosaya tekrar servise götürdüm.bakalım aral bu sefer ne diyecek.şu aletleri test etmeden göndermelerine gıcık oluyorum.
  • Yazdıklarınızı ilgi ile okudum
    Ben bu aleti takriben 10 ay once carrefurdan 59 tl ye indirime girdiğinde burada yazılanları dikkate alarak almış idim
    lcd de kullanmıyorum 82 ekran 100 hz tuplü vestel tv de izliyorum s video cıkışından aldıgımdan bu günden
    bu güne kadar bir sorun yaşaöadım 500 cgb bigg marka harici hdd de denedim diski görmedi 32 mgb fat 32 yaptım 1 dakika gibi
    kısa sürede diski gördü.32 mgb içinde avi dvx xvid olan filmleri hiç sorunsuzca acıyor ,Alfonzo yazılımını yuklemeye cesaret edemedim
    normal cd dvd lerde herhangi bir sorunda yaşamadım,goruntude oldukça iyi sayılıreski dvxplayerime gore
    4-8 cgb kingston bellektede de hiç bir sorun yaşamadım ,hatta ASF dosyasını da sorunsuz bir şekilde açtı ileri geri almada herhangi bi problem yok
    Beraber aldıgımız bir arkadaş 150 tl verip philips usb li dvxplayer aldl sürekli sorun yaşıyor usb den hdd yi görmüyor
    kısacası cok memnunum Yalnız 100 tl civarı verip alacaksanız bir philips sony lg felan almanızı tavsiye ederim - son olarak tek memnun olmadıgım konu kumandası gerçekten çok kalitesiz.

• Benim de alalı tam bir yıl oldu, herhangi bir problemle karşılasmadıgım gibi oldukça da memnun kaldım.Yeni üretimlerde mi şansızlık var acaba ?

quote:

Orjinalden alıntı: Losthan

quote:

dediklerine aynen katılıyorum.benim düşünceme göre ilk zamanda alanlar,yani bizler daha şanslıyız heralde.sonraki çıkanlar da arızalı çıkma durumu olabilir.belkide sonradan alanların durumu gerçekten böyle.

• benimki eski üretim.zaten yenilerin üzerinde ywni decoder yazıyor.ayrıca ambalaj rengide farklı.forumda hdmi bağlantıda görüntü sorunu yaşayan bir kaç kişi daha vardı.
  • quote:

Orjinalden alıntı: erdemchetin

arkadaşlar
    ben hdmı kullanmadıgım için şuan bu cihaz bana yetiyor ama kumandam bozuldu usbden bişey açamıyorum kumandasını istanbulda nerden bulabilirim yada kumanda garanti kapsamındamı b

Hangi firmaya sorarsan sor "kumanda garanti kapsamına girmez" diyeceklerdir,ki zaten heryerde böyle.senin yapman gereken aral ile iletişime geçmek.ücreti neyse alacaksın artık.artı birde ürün halen piyasadayken kumandasını da bulmak zorundalar.yani tedarik etmek zorundalar.ister aral yada herhangi bir servisi olsun farketmez.
  • Bu cihazı en uygun nerede kaça bulurum bilen varmı acaba.
    Netten veya Bursada MM, EW ??
  • 
Sayfa: önceki 7273747576
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.