Şimdi Ara

HOMETECH DivX 567 DVD/DivX Player Detaylı İncelemesi (76. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.027
Cevap
4
Favori
232.347
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7475767778
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • anlamadığım konu yazılım yüklemem şartmı? ben hangi dvd yi alırsam alayım yazılım yüklemeyi düşünmüyorum çünkü o işlerden pek anlamıyorum, yüklemesem yinede sorun çıkarırmı?
  • armonii philips 5990 alabilirsin.yazılımıda var.yazılım yüklemekten korkma.Bu forma girip yazı yazacak kadar bilgin varsa yazılımıda talimatlara uyarak yapabilirsin.
  • Arkadaşlar real video ve .mkv formatındaki videoları da oynatabilen, uygun fiyata bir divx player var mı?
  • quote:

Orjinalden alıntı: armonii

anlamadığım konu yazılım yüklemem şartmı? ben hangi dvd yi alırsam alayım yazılım yüklemeyi düşünmüyorum çünkü o işlerden pek anlamıyorum, yüklemesem yinede sorun çıkarırmı?

Kendimden örnek vereyim.Ben divx izlemeyi,indirmeyi vs severim.Cihazı almadan önce yazılım hazırlık aşamasınndaydı.Yazılımın tamalandığını ve güzel olduğunu gördükten sonra cihazı aldım.Niye yazılım dersen,divxlerde altyazı problemi oluyordu,bu sorun giderildi ve aldım.Sen şayet "divx izlemiyorum,dvd vcd izlerim" dersen yazılıma elbette gerek yok.İlk sayfadan itibaren baktıysan normal cihaz ile yazılım sonrası cihaz arasındaki farkları görebilirsin.Ama bu durumdan sonra "divx izliyorum,altyazı seçeneklerim vs olsun" dersen ki zaten bundan sonraki üretim cihazlarda da bu sorunu oluşturduğu için bu cihazı unut.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Losthan -- 17 Temmuz 2009; 13:13:39 >

• zaten olumsuz yorumlardan sonra unutmak zorunda kaldım :(

Peki Premier PRD 9532 hakkında bir fikriniz varmı? türkçe alt yazılarda sorun oluşturuyormu?

bunun Hdmi kablo özelliği yok benim tv lcd,sizce hdmi li bir dvd player mı almalıyım? lcd tv imin hakkını vermek için?

hdmi li ve usb li philips 3360 dvd nin divx türkçe alt yazıların problemli olduğu yazılmış yapılan yorumlarda

Premier PRD 9532 ve philips 3360 arasında kararsız kaldım bana yardımcı olursanız iyi olur
  • quote:

Orjinalden alıntı: armonii

zaten olumsuz yorumlardan sonra unutmak zorunda kaldım :(

Peki Premier PRD 9532 hakkında bir fikriniz varmı? türkçe alt yazılarda sorun oluşturuyormu?

bunun Hdmi kablo özelliği yok benim tv lcd,sizce hdmi li bir dvd player mı almalıyım? lcd tv imin hakkını vermek için?

hdmi li ve usb li philips 3360 dvd nin divx türkçe alt yazıların problemli olduğu yazılmış yapılan yorumlarda

Premier PRD 9532 ve philips 3360 arasında kararsız kaldım bana yardımcı olursanız iyi olur
    Premier hakkında bilgim yok yardımcı olamayacağım.Lcd tv varsa sonradan "keşke" demektense HDMI çıkışlı bir player alman avantajına olur.Bende Lcd yok,o nedenle HDMI kullanamayorum.Ama bir Lcd de deneme imkanım olmuştu.Süperdi.(gerçi uzun süreli kullanımda bir süre sonra görüntü gitmesinden bahsediliyor-Hometech için)

HDMI çıkışlı cihazlar hakkında da bilgim yok.

• Konu halen ilgi çekiyor=)

Usb yi 2,0 yapılabilse çok güzel olacakta.
  • özellikle son dönemde USB bellekten film izlemekte zorlanmaya başladım. Sık sık cihaz kilitleniyor ve bazı filmlerde (özellikle yerlilerde) ses çıkmıyor. Cihazda Alonzo 10.4 yüklü. Problem ne olabilir veyahut nasıl çözebilirim.
  • Arkadaşlar alonzo'ya diğer forumdan ulaşamadım.
    Acaba alonzo'nun mail adresini veya şifreyi özelden gönderebilir misiniz?
    Cihazım eski sürüm ve oldukça eski sürüm Alonzo Mod kullanmaktayım. Servise gidip geldi ve şu an usb'yi görmüyor. Alonzo mod güncellemesi yaptığım taktirde düzeleceğini düşünüyorum.

Şimdiden teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi psiltraid -- 28 Temmuz 2009; 3:08:53 >
  • Arkadaşlar PIRANHA PRN-6500 model 5.1 Ev Sinema Sistemi aldım ama bir türlü Hometech 567 divx player'ıma bağlayamadım..Acaba bu donanım hakkında bilgisi olupta bana yardım edebilecek var mı? Şimdiden teşekkürler...
  • quote:

Orijinalden alıntı: flaz

Arkadaşlar PIRANHA PRN-6500 model 5.1 Ev Sinema Sistemi aldım ama bir türlü Hometech 567 divx player'ıma bağlayamadım..Acaba bu donanım hakkında bilgisi olupta bana yardım edebilecek var mı? Şimdiden teşekkürler...

Sana gerekli olan kablolar ses sistemine göre bu iki resimdekinden biri

Eğer ses sistemindeki girişiler böyle ise bu kablodan 3 tane

yine bundan da 3 tane (ben bundan kullanıyorum)

Eğer bu kablolardan herhangi birinden 3 tane varsa ve "ben bağlantıları yanlış yapıyorum" diyorsan ona göre yardımcı olalım.Kolay gelsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Losthan -- 28 Temmuz 2009; 19:06:08 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Losthan

quote:

Orijinalden alıntı: flaz

Arkadaşlar PIRANHA PRN-6500 model 5.1 Ev Sinema Sistemi aldım ama bir türlü Hometech 567 divx player'ıma bağlayamadım..Acaba bu donanım hakkında bilgisi olupta bana yardım edebilecek var mı? Şimdiden teşekkürler...

Sana gerekli olan kablolar ses sistemine göre bu iki resimdekinden biri

Eğer ses sistemindeki girişiler böyle ise bu kablodan 3 tane

yine bundan da 3 tane (ben bundan kullanıyorum)

Eğer bu kablolardan herhangi birinden 3 tane varsa ve "ben bağlantıları yanlış yapıyorum" diyorsan ona göre yardımcı olalım.Kolay gelsin.

Alttaki kablolardan 3 tane var ama bunlarla gerekli bağlantıyı yapamadım....

• Ses sisteminde 3 tane ses girişi olması lazım.Bunlarda genellikle SUB-CENTER FR-FL SR-SL yazar.Tek ucu bunlara bağla diğer ucunu dvd de denk gelen yerlerine bağla.Kırmızıyı kırmızıya,eğer diğer renk siyah ise beyaza bağla.Ses alamama durumuna göre sadece renk yerlerini değiştir.Dvd ni ayarlar bölümünden 5.1 olarak ayarla.

Dvd de bağlayacağın yer.
  • aynısından bende de var ve cok memnunum alonsa yazılımını yuklemıstım ve en ufak bı problem cıkarmadı..
    harıcı dısk denerken ufak boyutlu flash bellekler denemenızı tavsıye ederım....
  • Makinenin 2 farklı versiyonu var su anda satılan makinenin kutusunda NEW DECODER yazıyor ve alonzo yazilimini kabul etmiyor..Yazılım isinden anlayip yeni cihaza sahip olan arkadaslar yazilimi ilestirebilirmi acaba ?
    Elimde yeni cihazin yazılımı var..
  • 4 kere servise gönderdim hala sorun aynı.aadamlara mail attım cevap bile vermediler.yarın firmayı arayıp verdiğim para haram olsun diyecem.üstelik bu sefer cihazın üst sacınıda ezmişler.lanet olsun ARAL ELEKTRONİĞE alacak arkadaşlar 3-5 daha verip philips alsınlar.
  • Arkadaşlar İstanbul Kadıköy deyim. Elimde pırıl pırıl ve kutulu bir hometech 567 var. alonzo 10.4 yüklüdür. sorunsuz çalışmaktadır. dileyen arkadaşıma 70 liraya satabilirim. teşekkürler. alisveris0634@gmail.com adresinden ulaşabilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BeyazBisiklet -- 15 Ağustos 2009; 1:07:32 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: -IceMan-

4 kere servise gönderdim hala sorun aynı.aadamlara mail attım cevap bile vermediler.yarın firmayı arayıp verdiğim para haram olsun diyecem.üstelik bu sefer cihazın üst sacınıda ezmişler.lanet olsun ARAL ELEKTRONİĞE alacak arkadaşlar 3-5 daha verip philips alsınlar.

acaba cihazınızın görüntü çıkışını 1024p mi yaptınız. Zira böyle bir durum var ise hometech in görüntü ayarlarından 720 ye düşürüp, 1024p ler için tv nin kendi algoritmasını kullanmasına izin verir iseniz bu sorununuz ortadan kalkacaktır. İyi günler dilerim.

• quote:

Orijinalden alıntı: BeyazBisiklet

quote:

Orijinalden alıntı: -IceMan-

4 kere servise gönderdim hala sorun aynı.aadamlara mail attım cevap bile vermediler.yarın firmayı arayıp verdiğim para haram olsun diyecem.üstelik bu sefer cihazın üst sacınıda ezmişler.lanet olsun ARAL ELEKTRONİĞE alacak arkadaşlar 3-5 daha verip philips alsınlar.

acaba cihazınızın görüntü çıkışını 1024p mi yaptınız. Zira böyle bir durum var ise hometech in görüntü ayarlarından 720 ye düşürüp, 1024p ler için tv nin kendi algoritmasını kullanmasına izin verir iseniz bu sorununuz ortadan kalkacaktır. İyi günler dilerim.

daha önce denedim malesef sorun gene aynı.ilginize teşekkürler

• http://www.hepsiburada.com/western-digital-passport-essential-500gb-2.5-5400rpm-usb-tasinabilir-disk-wdme5000te/productDetails.aspx?categoryid=100225&productid=bd8501022
    Bu hdd hometech 567 ile çalışırmı kullanan var mı? Kullanan nasıl kullanıyor?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kunter -- 10 Ağustos 2009; 22:42:03 >
  • 
Sayfa: önceki 7475767778
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.