Şimdi Ara

HOMETECH DivX 567 DVD/DivX Player Detaylı İncelemesi (75. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2.027
Cevap
4
Favori
232.347
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7374757677
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Alfonzo yazılımını indirdim dosyanın içinde iki tane V_10.4_4-3_MTK ve V_10.4_16.9_MTK rarlı dosya var bu dosyalardan hangisini yükleyecegiz ve
    rardan çıkaracakmıyız + alfonzo yazılımının alt yazı ve görünüm dışında bir + sı varmıdır?
    Yuklerken usb ye attıgımız dosyayı vdx player goruyormuş yükle diyebir secenek geliyormuş ona ok diyen arkadaşlar sorun yaşamış
    ok demeden kendi kendi ne mi yuklüyor bilen arkadaşlardan yardım rica ediyorum
    teşekkürler...
  • quote:

Orjinalden alıntı: yeşilçamcı

Alfonzo yazılımını indirdim dosyanın içinde iki tane V_10.4_4-3_MTK ve V_10.4_16.9_MTK rarlı dosya var bu dosyalardan hangisini yükleyecegiz ve
    rardan çıkaracakmıyız + alfonzo yazılımının alt yazı ve görünüm dışında bir + sı varmıdır?
    Yuklerken usb ye attıgımız dosyayı vdx player goruyormuş yükle diyebir secenek geliyormuş ona ok diyen arkadaşlar sorun yaşamış
    ok demeden kendi kendi ne mi yuklüyor bilen arkadaşlardan yardım rica ediyorum
    teşekkürler...

lcd tv kullanıyorsan 16-9_MTK yazanı tüplü tv kullanıyorsan 4-3_MTK yazanı yükleyeceksin.yanlız dikkat yeni cihazları başka yazılım kabul etmiyor sonra cihazın bozulursa garanti dışı kalır

• quote:

Orjinalden alıntı: unpop

Benim de alalı tam bir yıl oldu, herhangi bir problemle karşılasmadıgım gibi oldukça da memnun kaldım.Yeni üretimlerde mi şansızlık var acaba ?

quote:

Orjinalden alıntı: Losthan

quote:

Orjinalden alıntı: erdaldarici1

Çok ilginç yorumlar var gerçekten

Ya kullanmayı bilmeyen yada abartan ne kadar çok insan var. 10 aydır kullanıyorum zerre arızası olmadı,görüntü netliği muazzam,çoğu filme Full ekran göstermesi ve görüntü kaybı yapmadan göstermesi en büyük artısı.Ayrıca alonso sürümünü yüklemeden yorum yazmayın derim-alt yazı boyutu rengi ile piyasanın en iyilerinden biri fiyat olarak

dediklerine aynen katılıyorum.benim düşünceme göre ilk zamanda alanlar,yani bizler daha şanslıyız heralde.sonraki çıkanlar da arızalı çıkma durumu olabilir.belkide sonradan alanların durumu gerçekten böyle.

unpop,

ben de geçen yıl nisan ayında ilk çıktığı zamanlarda almış ve senin de bildiğin diğer forumda alonzo&sidekick yazılımlarını takip etmiştim. Şu an alonzo 10.4 yüklü. Son günlere kadar bir problemle karşılaşmadım. Bir arkadaşıma tavsiye etmek istiyordum fakat yazılım olayına kafam takıldı. Aşağıdaki sorularıma sen veya başkaları cevap verebilirse sevinirim.

1. Yeni modellerde yazılım yüklemesi sorunu var mıdır?
    2. Son birkaç aydır USB'den izlediğim filmlerde sıkça takılma sorunu yaşıyorum. Bunu nasıl çözebilirim? (aynı yazılımı tekrar yükleme veyahut sidekick yazılımı deneme vs)
    3. Maxtor 1,5 TB harici hard diski okuyabilir mi?
    4. Daha önceki yazılarda HDRip, BRrip okuyor vs. denmiş ancak 720 ve üstü çözünürlükteki hiçbir videoyu açtığını görmedim. Biraz önce de denedim 720 * 304 çözünürlükteki avi uzantılı dosyayı açmıyor. Benimkinde mi bir sorun var?

Şimdiden teşekkürler.

• Sevgili erergin.Şöyle kısaca cevap vereyim.Sanırım alma ve kullanma sürelerimiz hemen hemen aynı.unpop arkadaşımda aynı zamanlarda aldı.Bende 10.4'ü kullanıyorum.

1-yeni modellerde yazılım yüklenirken sorunlar oluştuğu doğru.Genelde sorunlar bellek ile atılırken olduğu ve yeni sürümler olmasından yada yükleme sırasındaki hata ile oluyor.Ama yenilerde bir sorun var orası kesin.

2-usb den film izlerken takılma herzaman olur.700 mb'lık sinema çekimlerinde bile oluyor bu sorun.Sidekick yazılımı eksik kaldı.deneme aşamasında herkes alonzo yazılımına yönlendi ve geliştirildi.Sidekick yazılımının eksik kalan tarafı ise herzaman sorunsuz açan bazı divxlerde filmi tanımama gibi sorunları var.Ama o yazılımın bir güzel özelliği vardıki sırf o sorun yüzünden kimse kullanmadı.(o sorundan bahsedilmedi bile.ki ben bile ustalar forumdan ayrıldıktan sonra meraktan yüklemiştim) o da gecikme olan altyazıları kumanda ile senkronlamaktı.ama bu "bilinmeyen format" nedeniyle tutulmadı.

3-Bende Maxtor 750 gb var.Daha öcede yazdım ve yazıldı.Yanlış hatırlamıyorsam en rahat ve sorunsuz izlenebilecek max boyut 30 gb.Ben 3 dvd boyutunu düşünerek 12 gb fat 32 yaptım.okumada ve bekleme yapmıyor.ama aynı bellekteki sorunlar devam ediyor.o da usb nin normal 2.0 değilde 1.0 olmasından kaynaklanıyor.30 gb yapsanda mutlaka fat32 olarak biçimlendir.diğer bölümüde fat32 yapsan bile verim alamayacaksın.çünkü dosyayı görme ve okuma sorunları daha önce çok yazıldı.bende 12 gb fat 32 kalan bölüm ntfs.

4-Evet,BRRip ve HDRip filmleri ben sorunsuz izliyorum.dvd yazma hızı herzaman x8 olsun.fazlası sorun yaratabilir.ben 720x540 a kadar okutturabildim,ve maximum çözünürlüğü bu.fazlasını okumaz.mesajında yazdığın 720x304 çözünürlüğü sorunsuz izlemen gerek.belki yazma hızından olabilir."x8 ile yazıyorum zaten" dersen ona başka birşey diyemem.

umarım cevaplarım bilgilendirici olmuştur.

• quote:

Orjinalden alıntı: Losthan

Sevgili erergin.Şöyle kısaca cevap vereyim.Sanırım alma ve kullanma sürelerimiz hemen hemen aynı.unpop arkadaşımda aynı zamanlarda aldı.Bende 10.4'ü kullanıyorum.

1-yeni modellerde yazılım yüklenirken sorunlar oluştuğu doğru.Genelde sorunlar bellek ile atılırken olduğu ve yeni sürümler olmasından yada yükleme sırasındaki hata ile oluyor.Ama yenilerde bir sorun var orası kesin.

2-usb den film izlerken takılma herzaman olur.700 mb'lık sinema çekimlerinde bile oluyor bu sorun.Sidekick yazılımı eksik kaldı.deneme aşamasında herkes alonzo yazılımına yönlendi ve geliştirildi.Sidekick yazılımının eksik kalan tarafı ise herzaman sorunsuz açan bazı divxlerde filmi tanımama gibi sorunları var.Ama o yazılımın bir güzel özelliği vardıki sırf o sorun yüzünden kimse kullanmadı.(o sorundan bahsedilmedi bile.ki ben bile ustalar forumdan ayrıldıktan sonra meraktan yüklemiştim) o da gecikme olan altyazıları kumanda ile senkronlamaktı.ama bu "bilinmeyen format" nedeniyle tutulmadı.

3-Bende Maxtor 750 gb var.Daha öcede yazdım ve yazıldı.Yanlış hatırlamıyorsam en rahat ve sorunsuz izlenebilecek max boyut 30 gb.Ben 3 dvd boyutunu düşünerek 12 gb fat 32 yaptım.okumada ve bekleme yapmıyor.ama aynı bellekteki sorunlar devam ediyor.o da usb nin normal 2.0 değilde 1.0 olmasından kaynaklanıyor.30 gb yapsanda mutlaka fat32 olarak biçimlendir.diğer bölümüde fat32 yapsan bile verim alamayacaksın.çünkü dosyayı görme ve okuma sorunları daha önce çok yazıldı.bende 12 gb fat 32 kalan bölüm ntfs.

4-Evet,BRRip ve HDRip filmleri ben sorunsuz izliyorum.dvd yazma hızı herzaman x8 olsun.fazlası sorun yaratabilir.ben 720x540 a kadar okutturabildim,ve maximum çözünürlüğü bu.fazlasını okumaz.mesajında yazdığın 720x304 çözünürlüğü sorunsuz izlemen gerek.belki yazma hızından olabilir."x8 ile yazıyorum zaten" dersen ona başka birşey diyemem.

umarım cevaplarım bilgilendirici olmuştur.

losthan,

cevaplar için çok teşekkürler. Ben henüz bir harici disk bağlayıp denemedim ama almayı düşünüyorum, henüz marka-model-kapasite seçimini tamamlayamadım. 720 çözünürlük konusuna gelince, ben işyerinde filmleri indirip USB belleğe atıyor ve evde USB belleği takıp izliyorum. Belki bundan dolayı sıkıntı yaşamış olabilirim, bir de DVD üzerinden deneyeyim bakalım...

• cihaz servisden geldi gene aynı.hala hdmi girişinden bağlayınca görüntüde gidip gelmeler oluyor.osanmadan yarın gene götürecem.ne lanet cihazmış.alalı 8 ay oldu birtane filmi düzgün izleyemedim
  • Bu Cihazın Merkez Teknik Servisi İstoç'dan Güneşli Tarfına Taşınmış Nerde Olduğunu Bilen Varmı Kumanda Almaya Gittim Ama Bulamadım Servisi.
    Kumandamı oğlum bozduğu için ücretini ödeyeceğim servis 10 tl dedi ama işte bulamadım servisi....
  • quote:

Orjinalden alıntı: erdaldarici1

HDMI kullanmadığım için cihaz bana yetiyor demişsiniz ama cihazın esprisi ve piyasaya giriş olayı zaten HDMI

upscale olayı gayet başarılı,kumandanın tuşları sert doğrudur ben bugüne kadar tek bir sorunla karşılaşmadım.Kumandasını nerden bulablirsiniz inanın bilmiyorum

D&R da HDMI sız modelle arsında 10 lira fark vardı almışken HDMI alayım dedim ileride lazım olabilir diye düşündüm arkadaşım

• usb bellekten film seyretmek için aldığım,hiç memnun kalmadığım bir cihaz.
    alonzo yazılımınıda attım,görüntü gidip geliyor,deniz,göl,havuz gibi sahnelerde cihaz sapıtıyor,görüntü yavaşlıyor.
    kaliteli bir ürün değil,hdmi çıkışlı usb li bir cihaz alacaksanız tanınmış ve kaliteli markalardan şaşmayın.
  • quote:

Orjinalden alıntı: görece

usb bellekten film seyretmek için aldığım,hiç memnun kalmadığım bir cihaz.
    alonzo yazılımınıda attım,görüntü gidip geliyor,deniz,göl,havuz gibi sahnelerde cihaz sapıtıyor,görüntü yavaşlıyor.
    kaliteli bir ürün değil,hdmi çıkışlı usb li bir cihaz alacaksanız tanınmış ve kaliteli markalardan şaşmayın.

bu senin dedigin sorun bendede var usb den izlerken..mp 3 ümün hdd sine filmleri atip izliyorum ve göl orman v.b cok renkli sahnelerde takilmalar oluyor ama bu cihazdan kaynaklanan bi sorun degil hdd nin okuma yazma hiziyla alakali bisey..sana tavsiyem okuma yazma hizi yüksek bi hdd ile dene...
    ha bide görüntünün gitmesi menüden 1080 felan görüntü ayari varya o yüksek olunca görüntü gidip geliyor, 480 yapinca sorun olmuyor...
    ve alonzo yazilimda bende alet zirt birt kitleniyordu kaldirdim geri orjinalini yükledim..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fakasupi -- 7 Temmuz 2009; 2:11:45 >

• yeni versiyon cihazlara alonzo'nun programı yüklenemediği için kesinlikle almayın

standart yazılımda arayüz berbat, ekranda dosya adlarının sonu okunamıyor bile. çocuk yapmış gibi duruyor. altyazılarda harflerin araları aynı bile değil.

böy le gö z ük ü yor

bu sanırım fontta karakter genişliklerinin ayarlanması sırasında türkçe karakterlerin özensiz eklenmiş olmasından kaynaklanıyor.

bu cihazın geçen sene üretilmiş versiyonları olabilir ama kesinlikle ve kesinlikle gidip bir yerden yeni cihazı almayın. yazılım güncellemesi konusunda sıkıntı yaşamayacağınız başka bir cihazı tercih edin veya wdtv gibi bir şey alın.
  • göl,havuz,deniz manzaralı sahnelerde Phillips usb de takılma yapıyor. Phillips usb dvd/dvix player Lost 4 sezon finalinde sawyerin helkopterden atladıgı suya gomuldugu sahnelerde bol bol takılma yaptı. Yani bu olay Hometeche has bir kusur değil.
  • quote:

Orjinalden alıntı: SBK

yeni versiyon cihazlara alonzo'nun programı yüklenemediği için kesinlikle almayın

standart yazılımda arayüz berbat, ekranda dosya adlarının sonu okunamıyor bile. çocuk yapmış gibi duruyor. altyazılarda harflerin araları aynı bile değil.

böy le gö z ük ü yor

bu sanırım fontta karakter genişliklerinin ayarlanması sırasında türkçe karakterlerin özensiz eklenmiş olmasından kaynaklanıyor.

bu cihazın geçen sene üretilmiş versiyonları olabilir ama kesinlikle ve kesinlikle gidip bir yerden yeni cihazı almayın. yazılım güncellemesi konusunda sıkıntı yaşamayacağınız başka bir cihazı tercih edin veya wdtv gibi bir şey alın.

Peki yeni alınan cihazlara aral'ın sitesindeki yazılımı yükleyen oldu mu? sonuç nedir?

Ayrıca şu an sitede bulunan yazılım geçen sene çıkardıkları mı, yoksa yeni bir firmware mi?

• quote:

Orjinalden alıntı: erergin

quote:

Orjinalden alıntı: SBK

yeni versiyon cihazlara alonzo'nun programı yüklenemediği için kesinlikle almayın

böy le gö z ük ü yor

Peki yeni alınan cihazlara aral'ın sitesindeki yazılımı yükleyen oldu mu? sonuç nedir?

Ayrıca şu an sitede bulunan yazılım geçen sene çıkardıkları mı, yoksa yeni bir firmware mi?

Aral'ın sitesindehttp://www.aral.com.tr/elektronik/divx567.zip bu dosya var ama link kırık. Dosyayı silmişler sanırım. Ayrıca bu dosya yüksek ihtimalle eski revizyon cihazlar içindi. O yüzden sildiklerini düşünüyorum.

Yeni cihazlarda küçük bir serial flash ve MT1389 soc 'un 128pin versiyonu var. Dolayısıyla ne eski firmware ile ne de alonzo'nun yazılımı ile uyumlu değil. Eğer cihazını servise götüren olursa, attıkları yazılımın bir kopyasını alıp yayınlarsa sevinirim.

Bu tür dertlerle uğraşmamak için ve b öyl e gö rün en al tyaz ı lara mahk um olm amak i çin bu cihazı almamanızı tekrar öneriyorum. Ne yazık ki ithalatçı firma ürünün arkasında değil veya yazılım konusunda üretici firmaya söz geçiremiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SBK -- 9 Temmuz 2009; 14:10:03 >

• Evet arkadaşlar bende 1 senedir falan alonzo yazılımı ile kullanıyorum. Hatta geçen hafta ev halkı için de aldım bir tane ve üstünde ki new decoder yazısını sallamadan alonzo yu kurmaya kalktım. sonuç malum şimdi teknik serviste. Verirken sizin sitenizden indirdiğim yazılımı kurmaya kalkarken göçtü alet dedim. Ne zaman gelir bilinmez :) Şu izlerken görüntünün gidip gelme hikayesinin çözümü yok arkadaşlar boşuna teknik servise verip durmayın. SS usulü ne yazıkki. Şans işi heralde biraz. Bende çok nadiren yapıyor. USB den seyrederkende keza iyi ve hızlı bir flash bellek kullanırsanız takılmalar minimuma düşecektir. Özellikle OCZ marka flash bellek öneriyorlardı bir yerde. 1080p upscale yapıldığında renklerin biraz matlaşmasınında önüne geçilemiyor ama bende öyle abartı bir pembelik yok ve sadece brrip filmlerde oluyor biraz.
  • ALTYAZI FENA DEĞİL
  • alonzo yazılımlı kutulu hdmı kablolu garantili olarak cihazı satmayı düşünüyorum.
    cihazın rengi beyazdır.kumandası dahil herşeyi çalışır durumda satma sebebim philips marka dvdplayer hediye geldiği içindir.
    fiyat 50 tldir almak isteyen bir arkadaşım olursa özelden haberleşelim lütfen.herkeze iyi seyirler
  • Bu forumda HOMETECH DivX 567 DVD/DivX Player tanıtımının sonucu olarak bu DVD yi almayınmı diyorsunuz? Yeni üretimlerde yazılım yüklenmiyor sorun oluyor demişsiniz, yazılım yüklemeden kullansak alt yazılar problemlimi oluyor?

Forumun başını okurken sonunda aradığımı buldum dedim, sonunun okuyunca hayal kırıklığına uğradım ne yapacağımı şaşırdım alayımmı almayayımmı?

Peki 160 ytl ye kadar usb'li ve hdmı li alt yazı problemi olmayan bir dvd player önerirmisiniz?
  • arkadaşlar divx oyantıcımın bir gün film izlerken sesi gitti ve hala ses yok.Görüntüde sorun yok. Scart girişinide denedim ordan saten ne görüntü gelio nede ses. makına alonzo yazılımlıdır. acaba sorun yazılımsalmıdır donanımsalmıdır. bilen arkadaslar bi el atsınlar bi zahmet . şimdiden teşekkürler...
  • quote:

Orjinalden alıntı: armonii

Bu forumda HOMETECH DivX 567 DVD/DivX Player tanıtımının sonucu olarak bu DVD yi almayınmı diyorsunuz? Yeni üretimlerde yazılım yüklenmiyor sorun oluyor demişsiniz, yazılım yüklemeden kullansak alt yazılar problemlimi oluyor?

Forumun başını okurken sonunda aradığımı buldum dedim, sonunun okuyunca hayal kırıklığına uğradım ne yapacağımı şaşırdım alayımmı almayayımmı?

Peki 160 ytl ye kadar usb'li ve hdmı li alt yazı problemi olmayan bir dvd player önerirmisiniz?

Sonradan çıkan yeni üetimleri "kesinlikle alma" diyebilirim.Misal ben ilk üretim kullanıcısıyım.ve hiçbir sorunum yok.Yaılılm ile herşey düzeldi.Bu düzelme konusunda satıcı firmanın hiçbir katkısı yok.Son zamanlardaki üretimi alan kullancılarıda zor durumda bile bırakıyorlar.

Senin bir üstündeki mesajda var,Yeni üretim yerine ikinci el bile alsan,yeni model almaktan bin kat daha iyidir.

• 
Sayfa: önceki 7374757677
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.