Şimdi Ara

HOMETECH DivX 567 DVD/DivX Player Detaylı İncelemesi (78. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
2.027
Cevap
4
Favori
232.347
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7677787980
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: zopheal

Eski cihaz ve yeni cihaz arasında performans farkı göremedim ben.

Yeni cihaza (üzerinde new decoder yazar, hem kutuda hem cihazda)yeni yazılım atarken göçtüyse eğer bunun ücretsiz olarak garantide düzeltirler sanırım.

yok sadece kutuda new model ( decoder değil) yazıyordu. Aldığım yere iade ettim.
    Perfonmans farkı yoksa o zaman eski decoderli model daha iyi.Modlayabiliyorsun en azından.
  • Arkadaşlar ben bugün HB den cihazı aldım. Sitesinden de yeni yazılımı yükleyip hemen cihaza kurdum. Herhangibir sorun yok. Kutu üzerinde ya da kullanma kılavuzunda "new decoder" yazmayanlar kesinlikle yeni yazılımı yüklemesinler.
    Bu arada birşey soracağım. Bu yüklediğimiz en son yazılımın numarası nedir ve cihazda şuan yüklü olan yazılımın numarası nasıl görüntülenip öğrenilir?
  • quote:

Orijinalden alıntı: xuye

Arkadaşlar ben bugün HB den cihazı aldım. Sitesinden de yeni yazılımı yükleyip hemen cihaza kurdum. Herhangibir sorun yok. Kutu üzerinde ya da kullanma kılavuzunda "new decoder" yazmayanlar kesinlikle yeni yazılımı yüklemesinler.
    Bu arada birşey soracağım. Bu yüklediğimiz en son yazılımın numarası nedir ve cihazda şuan yüklü olan yazılımın numarası nasıl görüntülenip öğrenilir?

bende hb den aldım ama ne kutuda nede cihazda new decoder ibaresi yoktu.new model yazmışlar sadece.new decoder yazısı sizinkinde tam olarak nerde yazıyordu.Bu adamlar bazılarına eski bazılarına yeni sürümmü satıyor anlamadım.
  • ben de aldım 2 gün önce bu divx playeri bugün elime geçecek muhtemelen
    cihaza hangi yazılımı yüklüyoruz? ya da cihaza farklı yazılımlar atabiliyor muyuz?
    bir de arkadaşın dediği gibi new model ile new decoder muhabbeti nedir?
  • Alonso yazılımı ne işe yarıyor arkadaşlar
  • Cihazın en son medelinin kutusunun üzerinde "NEW DECODER" yazıyor. Ancak bu versiyonun yazılım hataları özellikle de alt yazı ile ilgili sanırım, olduğu için firma http://www.aral.com.tr/elektronik/DIVX567.zip adresinde yeni yazılım yayınladı. İndireceğiniz yazılımın içinde nasıl kurulacağını da açıklayan bir metin var. Fakat paketinin ya da kullanma kılavuzunun üzerinde "NEW DECODER" yazısı yazmayanlar ya da daha önceki sürüm olan "NEW MODEL" yazısı olanlar bu programı kesinlikle cihazlarına kurmasınlar çünki cihaz çöküyor tamamen ve garanti kapsamına da almıyorlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xuye -- 28 Ağustos 2009; 13:34:27 >

• şimdi geldi cihazım ve üzerinde new decoder yazıyor
    yani bu yazılımı yüklememiz gerekiyor anladım
  • Arkadaşlar cihazı bilgisayara taktım zaten kullanma klavuzu ne kadar dandirik birşey anlaşılmıyor
    250 gb usb 2.5 harici harddiski de cihaza taktım daha sonra kumandadan usb olarak seçtim cihazın ekranında load yazısı görünüyor ama hiç birşey değişmiyor neredeyse üzerinden 10 dkk geçti hala aynı... Harddiskten nasıl çalılştırıyoruz filmleri yardımcı olur musunuz?
  • Arkadaşların yaptığı yorumlara bakarak bugun bende hepsiburadan bir adet aldım.New decoder, yeni yazılım üzerinde galiba yüklü.Hepsiburada cihazın özelliklerinde alt yazıda değişiklik yapılabileceği yazıyordu.Sizlerden ricam ben bu alt yazı renk veya boyut değişikliğini nasıl yapabilecem bana tarif edermisiniz menulerde böyle bir yer ben bulamadım.
    teşekkürler.........

http://www.hepsiburada.com/hometech-567-hdmi-dvddivx-oynatici-hdmi-kablo-hediyeli-/productDetails.aspx?categoryid=155124&productid=evhometech567

• hocam yeni yazılım yüklü değil işte
    new decoder yazan modellere zaten yazılım yüklemek gerekiyor... diğerlerine yükleyince çöküyormuş...
  • arkadaşlar bu cihazla usb harddiski nasıl çalıştırıyoruz acil yardım
  • Şimdi ben buna yazılım mı yükliyeyim arkadaşlar Hepsiburada niye öyle yazmışki.New decoder yazıyor cihazın önünde gönül rahatlığı ile yeni yazılım yükleyebilirim yani.....
  • kardeş zaten new decoder yazana yükleniyor yazılım
    yükleme dosyasının içinde de özellikle belirtilmiş
  • Ben de şimdi yükleyecektim ama sıralamada şöyle maddeler var

2 / DVD kapalı konumdayken USB belleğini DVD takın

3 / DVD açın

bunlar ne demek dvd kapalı konumdayken usb belleği takmak nasıl oluyor? dvd açıın ne demek?
  • Başarılı bir şekilde yeni yazılımı az önce yükledim.
    Fakat menude alt yazı seçeneği pasiif çıkıyor resimdeki gibi seçemiyorum sebebi nedir acaba.

http://img23.imageshack.us/i/eskiyazlm.jpg/
    http://img34.imageshack.us/i/yeniyazlm.jpg/
    http://img30.imageshack.us/i/mengib.jpg/

• neyse yaptım çok basitmiş
    usb karta dosyayı kopyalayıp
    kumandadan usb yerine getirip play tuşuna basarak önce dosyanın kopyalanması sonra da yüklenmesi tamamlanıyor
    altyazı ile ilgili düzenlemenin olduğu bölüm menüde yerini alıyor
  • şimdi bir film koydum izliyorum da fon sesleri diyalog seslerinden daha çok geliyor başımı ağrıttı çözünürlüğü siz ne seçiyorsunuz? altyazıyı büyük seçmeme rağmen bana göre hala küçük... iyi ki küçük seçmedim mercekle okurduk sanırım... sizde durumlar nasıl?
  • Sugarboy altyazı menusune gırebılıyomusun ? Bende nıye pasıf durumda bılgın var mı?

http://img30.imageshack.us/i/mengib.jpg/

Düzeltildi: İçerisinde herhangi bir cd olmadan girebiliyorum cd varken menuye girmiyor.Bu arada ben çok memnun kaldım 42" siemens hd ready eski divx playere göre çok güzel bir görüntü veriyor usb de de şimdilik bir sorun çıkarmadı.Verilen parayı hak ediyor bence.....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tuning79 -- 28 Ağustos 2009; 22:44:26 >

• tam ben yazacaktım altta çözümü bulmuşsun
    fakat altyazı sana küçük gelmedi mi yine de?
    ayrıca ses olayı nasıl? filmden mi kaynaklanıyor yoksa playerdan mı yarın tekrar deneyeceğim...
    bir de çözünürlüğünü kaçta tutuyorsun?
  • Alt yazı, bilmiyorum ama beni rahatsız etmedi.Belki biraz daha büyük olsa iyimi olur diye düşünüyorum fakat oturduğum yerden de rahatlıkla okuyabiliyorum.Çözünürlük olarak 1080i de kullanıyorum (1080p 60hz yapınca görüntüde acaip bişeyler oluyor anlık gidip gelmeler büyük ihtimalle televizyondan kaynaklanıyor.) 94 ekran siemens Hd ready televizyonum var onda kullanıyorum.direk hdmı bağladım seste veya yazıların önce-sonra çıkması gibi bir problem yaşamadım akşam eve gidince bırkalayacam biraz daha.
  • 
Sayfa: önceki 7677787980
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.