Şimdi Ara

HOMETECH DivX 567 DVD/DivX Player Detaylı İncelemesi (80. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.027
Cevap
4
Favori
232.347
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7879808182
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hepsiburada da şöyle yazıyor hepsiburada,danmı alsam acaba cevap yazarsanız sevinirim siparişi geçmek üzereyim

# YENİ YAZILIM İLE
    # Altyazı renk seçeneği
    # Altyazı kontur renk seçeneği
    # 3.Alt yazı zemin renkseçeneği
    # Altyazı boyutu değiştirme imkanı
    # Altyazı ekran konumunu dikey ve yatay ayar imkanı
    # Buyazılım ile altyazı dosya adı ile film dosya birebir aynı olması gerekmemektedir
    # Geniş format desteği...
  • quote:

Orijinalden alıntı: sugarboy

gönderince değişim yapacaklar mı peki
    quote:

Orijinalden alıntı: Qklavye

hb.com kutusu new decoder cihazı eski model ürün gönderdi.Bu ne yahu dedim iade edin diyorlar.Şimdi sorum şu ; gönder bekle git tekrar al vs.. ile uğraşmaya değermi sizce.Altyazılı film hiç seyretmiyorum. Seyretsemde alonzo yazılımını yüklesem new decoder yazılımının işini görürmü az buçuk.

iade için onay verdilerde kararsız kaldım. şu alonzo 10.4 yazılımını ve orjinal yazılımı ( gerekirse geri dönmek için) biri gönderse ne iyi olurdu .
  • Ürünleriniz kutulanıp, kargoya teslim edilmektedir...

Akşamüstü ,ten bu yana böyle yazıyor nasıl bir kutudur böyle anlamadım
  • arkadaslar ben 2 ürün arasında kararsız kaldım..TRİMAX hdmı divx player 2200 modeli ile hometch 567 new decoder sizce hangisini tercih etmeliyim.bu iki ürünün chip setleri nelerdir.trimaxin destek alabileceğim sitesi varmı arkadaslar.Trimaxin kutusunun üzerinde mp4 ve media player yazıyor dvix playerin mp4 çalıstırması sizce doğrumu trimax şok markette 79 tl hometech D&R da 90 tl.

http://www.kangurum.com.tr/kangurum3-web/images/s.gif

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ***redbull*** -- 3 Eylül 2009; 2:25:41 >
  • kutusunda new decoder yazan cihaza aral.com.tr deki yazılımı talimatlara göre yükledim.cihaz kitlendi.sonra açılmadı.dün aldım nasıl birşey anlamadım.hemen geri gönderiyorm.
  • benim hometech de usb görmüyodu garantiden önce elektronikçiye gösterdim beş para etmez geri iade edin ben size skytech veriym dedi. acaba skytech marka kullanan varmı? sizce o ürün nasıl olur? kararsız kaldım. bu ürünün 3 versiyon üstünü dedi ne derece doğru bilemem ama...
  • elektronikçi neden öyle demiş bilmiyorum ancak 567 hometech şuan piyasadaki bir çok ürüne göre fiyat performans olarak çok başarılı.
    Elektronikçi subjektif yorum yapmış sanırım...
  • performans olarak cd okumada başarılı olabilir. ama usb giriş yeri çabuk bozuluyorsa bi elektronikçi olarak onu söylemesi normal tabi. ben yanıldığını da sanmıyorum. gerçi elektronik biraz şans işidir gerçekten. ben o konuda şanssızlık yaşamış olabilirim. neyse ki iade şansım var iade ediyorum skytech araştırdım onu alıyorum.. üstelik hoparlörü de var...
  • şimdi bu cihazı zamanında bu kadar kullanan öven kişiden birinde alonzo yazılımı ve orjinal frimware yok mu?. Ne kıymetliymiş yahu.Neyse parası verelim bari.
  • valla bence hepsi fasa fiso. ürün bu kadar övülecek kadar iyi bi ürün değil. 30 tl lik ürünü yere göğe sığdıramıyorlar. ha şahsen ben 30 tl de vermem. bi defa düştüm ama bir daha asla. elektronikçi arkadaş bile dedi 30 tl lik işçiliği var bu cihazın dedi. bi bozulsun çöpe yani...
  • mkgul63 adam elindeki malı satmak için seni kandırmış sende elektronik bilgin olmadığında onun dediğini savunuyorsun cihaz fiyat performans olarak süper hdmı çıkışı olmasıda ayrı bir güzellik sen sorun yaşadın diye cihazı kötüleme bence elektronik cihazlardır bozulabilir. eğer herkezde aynı sorun olsaydı haklısın ama kimsede bu sorunu duymadım. demekki senin elindeki cihazda sorun varmış
  • Cihazin eski eski versiyonunu kullananlardan biriyim şuana kadar hiç sorun yaşamadim fiyat perfornmans cok iyi başkalarin söylediklerine aldanmayin hemen görüntü bakımından biraz kötü okadar yani estetik durmuyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: atorbaci

kutusunda new decoder yazan cihaza aral.com.tr deki yazılımı talimatlara göre yükledim.cihaz kitlendi.sonra açılmadı.dün aldım nasıl birşey anlamadım.hemen geri gönderiyorm.

Kutusunda benimde new decoder yazıyor ama cihazın üzerinde bu yazı yok new decoder olanlar sorunlumu yani

+

Benim arka pnalede skart girişi oynuyor şimdi sırf bunun için geri göndermek istemiyorum bir sürü prosedür olacak skartı taktım şu an izliyorum yalnız fazla oynatmaya gelmiyor görüntü gidiyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Engin.K -- 4 Eylül 2009; 18:42:43 >
  • Arkadaşlar mahvoldum kutusunda nw decoder yazıyordu benimkinde aral sitesinden yazılımı indirdim yüklemeye çalıştım cihaz kilitlendi açılmıyor yardım edin nolurrr ne yapıcam ben şimdi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Engin.K

Arkadaşlar mahvoldum kutusunda nw decoder yazıyordu benimkinde aral sitesinden yazılımı indirdim yüklemeye çalıştım cihaz kilitlendi açılmıyor yardım edin nolurrr ne yapıcam ben şimdi

hepsiburada.com dan aldın değilmi. sözde! new decoder satıyorlar. hb dan aldıysan hemen iade yada değişim formu doldur üslubunca ver veriştir. en kötü değişim yaparlar.

ve hala alonzo yazılımını ve orjinal frimware i olan kimse çıkmadı

• bende new decoder yazılımı olana yeni yazılım attım ama hala fontlar küçük geliyor (büyük seçtiğim halde) bunu daha da büyütemiyor muyuz :)
    harici diski mi de bir türlü görmedi şu cihaz ya usb bellekten izliyorum filmi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Engin.K

Arkadaşlar mahvoldum kutusunda nw decoder yazıyordu benimkinde aral sitesinden yazılımı indirdim yüklemeye çalıştım cihaz kilitlendi açılmıyor yardım edin nolurrr ne yapıcam ben şimdi

aynı şey benim de başıma geldi.değişim için form doldurdum gönderdim.ne saçmalık anlamadım.bu new decoder olayını kutudan değilde cihazın üzerinden anlamanın yolu yok mu arkadaşlar?ne biliyim model numarası seri numarası gibi şeyler.

• arkadaslar bende bu cihazla trimax 2200 hdmı çıkışlı cihaz arasında kararsız kaldım.1 tane konu actım ama kimse yardımcı olmadı...kullanan arkadaşlar varmı trimax in chip seti nedir.incelemek isteyenler aşağıdan bakabilir.burda 99 ama benim alacağım fiyat 89 tl
    http://www.kangurum.com.tr/kangurum3-web/showProductDetail.do%3Bjsessionid=hzgQK2NLqGQKFGVhhGQrr18qbncnb3T4XLw1DgLMFgYy7Vpt6KnV!55110217?psi=9327050&shopCategoryId=6173&name=TR%C4%B0MAX+HDMI+DVD%2FDV%C4%B0X+PLAYER+DVD+2200

• trimax 2200 i bence araştırmadan alma.sanırım tutlan bir ürün değil.öyle olsaydı hometech değilde onu önerirdi arkadaşlar.
  • dün bunu mu alayım premieri mi mintonumu derken premier aldım ki bunun da ondan bi farkı yokmuş ki menüleri bile aynı :D sadece fiat farkları var :D
  • 
Sayfa: önceki 7879808182
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.