Şimdi Ara

HOMETECH DivX 567 DVD/DivX Player Detaylı İncelemesi (82. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.027
Cevap
4
Favori
232.339
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8081828384
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • alonzo arkadaşımız şifre koyduğu için paylaşmak uygun olmaz. sadece sana PM atayım.
  • hepsiburada da kampanya yapılmış 90 tl, alacaklar için çok uygun bir fiyat bence,kaçırmayın derimmm
  • Aralteknik arkadaş, acaba neden aynı ürünleri allayıp pullayıpta bize satıyorsunuz, neden yeni ürünler çıkarmıyorsunuz acaba mesela MP4, MKV oynatan ürünler daha neyi bekliyorsunuz, iyice eski ürünlerden dahada fazla para kazanmayımı, ben artık yeni bir şeyler bekliyorum artık sıktı bu ürünler (her marka için geçerli) Allah için MKV olsun, farklı olun çok satın.
  • darekles01 MKV oynatan ürünler piyasada var.ama fiyatlarından yanlarına yaklaşılmıyor.öte yandan MKV oynatacak hem de DVD takılabilecek ürünlerin fiyatı çok çok fazla.ayrıca bu ürün .mp4 formatını oynatıyor.dün elimdeki mkv diziyi .mp4 e çevirip izledim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: atorbaci

darekles01 MKV oynatan ürünler piyasada var.ama fiyatlarından yanlarına yaklaşılmıyor.öte yandan MKV oynatacak hem de DVD takılabilecek ürünlerin fiyatı çok çok fazla.ayrıca bu ürün .mp4 formatını oynatıyor.dün elimdeki mkv diziyi .mp4 e çevirip izledim.

mp4 olduğundan eminmisin yoksa mpeg 4 olmsın.çünkü bu üründe mp4 desteği yok..bildiğim kadarı ile hiçbir dvd/dvix oynatıcıda mp4 desteği yok....mpeg4 ile mp4 ayrı şeylerdir bunu karıştırmamak gerekir.
  • o ayrımın farkındayım. uzantısı .mp4 idi. senin için encode metotları değişik mp4 leri deneyim tek tek sonucu bildiririm.
  • farklı codeclerle çevrilmiş 4 tane .mp4 dosyasından 3 tanesini DVD player çok rahat açtı.birinde sadece ses geldi.

• Arkadaşlar bu cihazı 1.5 yıldır kullanıyorum, LG marka 500 GB taşınabilir harddisk aldım 100 GB ını fat32 formatladım,USB den bağladım, içindeki filmi görüyor ,playe basınca menüdeki tüm yazılar bir anlık gidip geliyor ama bir türlü oynatmıyor. Bu sorunu çözebilecek biri varsa yardım edebilirmi? Teşekkürler...
  • Merhaba arkadaşlar,

Ben 1.5 senedir bu cihazdan kullanıyorum. Sormak istediğim işe şu; forumda bazı arkadaşlar altyazı ile film adı aynı olmasada altyazıyı sorunsuz gösterdiğini yazmışlar ancak ben de bu şekilde göstermiyor. illa aynı isimde olursa gösteriyor. Bir ayar mı yapmam gerekiyor ?

teşekkürler
  • arkadaslar su alonso yazılımını nerden bulucaz lutfen
  • Hometech'in herhangi bir ürününde

Altyazı fontunun yerini,yazının puntosunu,yazının arka tema rengini değiştirmek mümkün müdür
    quote:

Orijinalden alıntı: AralIthalatTeknik

Merhaba

Aral İthalat Teknik Servis'te çalışan sorumlu bir kişi olarak, Hometech 567 DVD hakkındaki elimden geldiğince soruları cevaplamaya ve yardım etmeye çalışacağım.
    İlk önce belirtmek isterim ki, Aral İthalat olarak DVD oynatıcılarımız dahil bütün elektronik ürünlerimize donanım desteğini yıllardır sürekli olarak veriyoruz. Verdiğimiz teknik servis desteği konusunda Türkiye'deki iyilerden bir tanesi olduğumuzu düşünüyoruz ve en iyisi olmaya çalışıyoruz. Zaten müşterilerimiz olan büyük market zincirlerinden de çok olumlu yorumlar alıyoruz.
    Teknik Servis'in telefonlarına cevap verilmemesi veya tamire giden ürün hakkında bilgi alınamaması gibi durumların, mesai saatleri için, olağanüstü bir durum olmadığı müddetçe gerçekleşmez. Mesela, İkitelli'deki binamıza geçen hafta sel afeti sırasında su bastı, ondan birkaç hafta önce telefon hatlarında Telekomdan kaynaklanan problemler vardı, bu sıralar bazı problemler yaşandı. Normal durumda yaşanmaz.
    Ürünlerimiz herhangi bir şekilde arızalandığı zaman, ister satın aldığınız markete vererek ister doğrudan ücretsiz olarak Aras kargo ile göndererek bize ulaştırabilirsiniz. Garanti kapsamı içindeki arızalar hatta garanti kapsamı dışındaki çoğu arıza için de tamir ücreti almıyoruz. Şu anda arızaya gelen ürünlerimizin büyük çoğunluğunu 2 iş günü içinde tamir edip bize ulaştırana geri gönderiyoruz, tüketiciye veya markete. Teknik servise ürünü bizzat getirenlerin tamirlerini ise eğer mümkünse bir saat içinde yapıyoruz.

Hometech 567 DVD Oynatıcı hakkında:
    Sitemizde yayınladığımız yeni yazılım, firmamızın 4 aydır süren yoğun çabaları sonucunda Uzakdoğu'da geliştirdiğimiz bir yazılımdır. Yazılımı geliştirmek için artı maliyetlere de katlandık. Maalesef Türkiye'de yazılımı geliştirecek birilerini bulamadık. Yazılımda gözümüzden kaçan bazı hala küçük problemler ve iyileştirmeler var olduğunu görüyoruz. Çoğu kullanıcıyı bunlar rahatsız etmiyor. Birkaç ay içersinde, eğer bir aksilik çıkmazsa, bu problemleri de çözüp yeni bir güncelleme daha çıkartmayı planlıyoruz.
    Eski dekoderli 567'ye yeni yazılım atarsanız ürün kitlenir, bu yüzden lütfen sitemizde yeni dekoder için olan yazılımı yalnızca yeni dekoderli 567 DVD’lere atın. DVD 567 yeni dekoderli ürünlerin hepsinin ön panelinin led ekranın hemen sağında "new decoder" yazısı vardır. Eğer yoksa eski dekoderli demektir. Bir Engin.K adlı kullanıcımız galiba eski dekoderli ürüne yeni yazılımı attığı için ürün kitlenmiş. Böyle bir durumda karşılaştığınızda DVD'nizi teknik servislerimize ulaştırın, gerekli işlemi ücretsiz olarak yapacağız ve ürünü çalışır durumda size geri ulaştırırız.

Ozzy75'e problemleri ile ilgili
    1- Benim kişisel arşivimde 200'e yakın Divx film olmasına rağmen hiç 1.75GB üstünde bir Divx film yok. En büyük dosyam 1.5GB büyüklüğünde ve 567 DVD'de problemsiz çalışıyor. Denediklerim arasında oynatmadığı Divx film de yok. Divx HD çözünürlüktekiler hariç tabii ki. Eğer filminiz oynatmıyorsa problemin dosya büyüklüğünden ziyade filmin çözünürlüğü ile ilgili olabileceğini düşünüyorum. Tabii ki filmi görmeden bir şey söylememiz ise mümkün değil.
    2- Bu problem hakkında haklısınız. Açıkçası ben de Divx filmlerin çift sesli olabildiklerini bilmiyordum. Bu testi yapmamıştık. Yeni güncellemede çözeceğimize inanıyorum.
    3- Bahsettiğiniz problem cihazın divx filmin index bölümü doğru olarak okuyamamasında kaynaklanıyor. Bende bir iki kez çok çizik CD'lerdeki divx filmlerde karşılaştım. Bu cihazın probleminden daha çok CD'nin veya okuyucu gözün kirlenmesinden kaynaklanıyordu, çünkü aynı Cd'ler başka cihazlarda da benzer problemler yaratıyordu. CD'yi temizleyip bir kaç kez deneyerek sorunu çözmüştüm.

Seckinm’ye
    Aynı klasöre konmuş bir kaç tane .dat uzantılı videoyu problemsiz olarak oynatabiliyor. DVD’ye kopyalayarak denemedim ama USB’den denedim, DVD’de sorun çıkacağını zannetmiyorum.

Bahadır Aral

Aral İthalat Teknik Servis
    Bahar Cad. No: 13 Mahmutbey Güneşli
    0212 6308020

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bodyguard_26 -- 24 Eylül 2009; 4:19:29 >

• sanrım new dekoderde var.eski dekoderde ise alonzo yazlılımı ile font pont renk değişiyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: atorbaci

sanrım new dekoderde var.eski dekoderde ise alonzo yazlılımı ile font pont renk değişiyor.

teşekkürler cevap için
    new decoder derken,kutunun üstünde new decoder yazanı mı kastettin hocam.
    89ytl ye buldum
  • evet hem kutuda hem ürünün üzerinde new dekoder yazıyorsa aral.com.tr deki yazılımla beraber mümkünmüş.ama bendeki eski dekoderli çıktı alonzo yazılımı ile bu gerçekleşti.
  • yazdıklarını yaptım ama filmi görmesine rağmen oynatmıyor.Oynatmaya dahi çalışmıyor,bir anlık filmin adı gidip geliyor.benim harddisk LG marka 2.5" 500 GB bunun 24 GB si fat32. Başka bir çözüm varmıdır.
    quote:

Orijinalden alıntı: resolstice

cihaz USB hdd destekliyor. ama diskin FAT32 olması gerekiyor. yaptığım denemelerde (yardımcı program olmadan sadece 32 GB ı FAT32 yapabiliyorsunuz bu arada)
    160 GB Midte USB Hdd, Samsung, 5200 rpm, SATA
    160 GB ı FAT32 yaptım --- görmedi
    32 GB FAT32 bölümü oluşturdum, çok uzun bekleme süresinden sonra sabredemeyip kapattım.
    20 GB FAT32 bölümünü çok hızlı ve sorunsuz olarak çalıştırdı.
    3 adet 20 GB lık FAT32 bölümü yaptım, USB/CARD tuşuna her bastığımda bölümlerden birisini gördü. yani 3 bölümüde gördü.

20-32 GB arasında başka büyüklükleride muhtemelen görecektir ama ilk açılıştaki bekleme süresi uzuyor. bilginize. ha ille çok bölüm olsun derseniz bence 20 veya 25 GB lık birkaç bölüm oluşturabilirsiniz.

• arkadaslar su alonso yazılımını nerden bulucaz lutfen
  • arkadaşlar dün aldığım iomega (gerçi içinde seagete var) 2.5 inç 500gb lık HDD yi ihaza bağladım içini tıka basa doldurduğum halde açması çok kısa sürdü.tabi önce FAT32 yaptım.
    http://www.hepsiburada.com/iomega-prestige-500gb-5400rpm-2.5-tasinabilir-disk/productDetails.aspx?categoryid=100225&productid=bd84403&SKU=BD84403-500GB
  • 1-Altyazının filme gömülü mü olması lazım yoksa filmle aynı adda .sub şeklinde yanına koysak açıyormu
    2- flash bellekde klasörlerde seçme yapıyormu her şey ortada klarışık olsa mp4 avi mp3 genede açıyor mu?
    3-Altyazılar net mi yoksa kırışık kırışık mı?
    4-Altyazı büyüklüğü ayarlanabiliyor mu?
    5-WD Digital Hdmi media playerla kıyasladığımızda boyutu dışında bir dezavantajı var mı?
  • 1-gömülü olma şartı yok altyazı dosyalarını aynı isim yap sorunsuz.
    2-hertürlü açıyor.bazı mp4 ler açmadı bende bazısı açıyor.
    3 ve 4 yazılım güncellemesi yapılınca sorun yok.
    5-onu iyice araştırman lazım.msela onda mkv var bunda yok.buna da dvd takılyor ona takılacak yer yok diye biliyorum
  • mkv ne formatı ?çok mu popüler?
  • 
Sayfa: önceki 8081828384
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.