Şimdi Ara

HOMETECH DivX 567 DVD/DivX Player Detaylı İncelemesi (84. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.027
Cevap
4
Favori
232.330
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8283848586
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Selamlar. Bende bu 567nin eski modeli var Alonso 4:3 vardı. Bir süreliğine 16:9 monide seyretmem gerekiyor. 16:9 yazıolımmı atmam gerekiyor? Daha sonra 4:3 e dönecek ama. Böyle bir 4:3 bir 16:9 bir problem olurmu yazılım atma işinde? Teşekkürler.
  • yazılım atmana gerek yok ayarlarından 16:9 a getirsen yeterli.
  • quote:

Orijinalden alıntı: omurkadir

Tüplü tv'de kullanan var mı bu playerı?Altyazıların bir kısmı tüplü tvde görünmüyor falan denmiş de...
    70ekran tüplü tvde kullanmak üzere birkaç gün içinde sipariş vereceğim böyle bir sorun mevcut değilse.
    Bir de vcd açmada bir problem yok değil mi?

86 ekran tüplü tv de kullanıyorum altyazı problemi yok alonzo yazılımında
  • Arkadaşlar bende new decoder yazan model var, dün akşam aral'ın sitesinden yeni yazılımı indirdim ama yükleyince neler değişecek, ne gibi faydası olacak bilen varmı acaba??
  • Arkadaşlar bende resimlerden gördüğüm kadarıyla yeni decoder'li hometech var. Vestel 5.1 ses sistemimi analog olarak arkadaki 6 girişten bağladım. dvd'nin ayarlarından 5.1 ayarlarını da yaptım. Fakat AC-3'lü filmlerde bas alamıyorum ve tiz rahatsız edici bir cızırtı geliyor hoparlörlerden. menüye tekrar girdiğimde subwoofer'ın kapalı olduğunu görüyorum. yine açıp filme girdiğimde aynı sorun oluyor. kendiliğinden subwoofer kapanıyor hep. ayrıca tiz ses çok rahatsız edici. fakat mp3 sesli divx'lerde stereo ayarladığım zaman bir sorun yok. sorun nerede olabilir? içinde geldiği yazılımı kullanıyorum. sitesindeki yazılımı atmadım
  • Dün akşam programı yükledim, zar zor okunan altyazılar aynı WD HD playerdaki gibi siyah çerçeveli hale geldi

quote:

Orijinalden alıntı: EnnX
    Arkadaşlar bende new decoder yazan model var, dün akşam aral'ın sitesinden yeni yazılımı indirdim ama yükleyince neler değişecek, ne gibi faydası olacak bilen varmı acaba??
  • Bugün özdilekte bu üründen gördüm ancak ilginçtir ki önünde new decoder yazıyordu ancak arkasında vga çıkış yoktu.Olsaydı hemen alacaktım,şaşırdım.90tl fiyattı.

Hepsiburadaya sordum new decoder cihaz ve vga çıkış var dediler.

Bir sorum var,ozansah arkadaş da dertli bu konuda.
    Evde boşta duran Logitech x530 5.1 sistemim var,değerlendirmek istiyorum.Bu playera Analog olarak bağladığımızda dvdlerden 5.1 olarak adam akıllı ses alabiliyor muyuz,performansı nedir?
    Bugün birçok yerde player inceledim ancak sadece piranha,hometech,cvs,premier,sunny vs. markalarda analog ac3 5.1 çıkış var.(Hatta cvs diye bir player indirimde usb,hafıza kartı,analog ac3 vs. özellikli fiyatı 49tl.Az daha alacaktım.)
    Yoksa 5.1 olayından vazgeçip lg,philips'in 100-150tllik analog 5.1çıkışı olmayan hdmi destekplayerlara yöneleceğim.

Görüşlerinizi bekliyorum.Teşekkürler.

• Daha bilgili birileri yazsın diye bekledim ama cevap yok ben yazayım.

Bir ara bendede 5+1 hastalığı olmuştu, philips dvd playerımda analog 5+1 olmadığı için sattım ucuz yollu bir şey aldım. X540 ses sistemiyle kullandım güzeldi ama zamanla yetmedi bende üst sınıf ses sistemlerine yöneldim.

Yani diyeceğim şudur, 90 TL bu dvd player'a çok, diğerlerinede çok. X530'danda harikalar yaratmasını beklemeyin.

Tavsiyem eğer illa X530'u değerlendireyim diyorsanız 50-60 TL'lik bir şey alın eğer philips, toshiba falan alacaksanızda sahibindende 50 TL'ye kutulu garantili 3142, SD270 modellerini satanlar var onlardan alın.
  • Teşekkürler yorumlarınız için.Ancak 2gün önce siparişi verdim,bekleyemedim.hepsiburadadan kampanyayla 85e aldım.Şu an kargoda,bulunduğum ile gelmiş,herhalde öğleden sonra eve gelir.Umarım pişman olmam.Şimdi x530u bağlamam için kablo gerek,herhalde 3tane,bir tarafı 2xrca,diğer tarafı 3.5mm dişi ile hallolur.Ürün bana ulaşınca incelememi yazmaya çalışırım buraya da.
  • Cihazınız hayırlı olsun,
    dediğiniz gibi bahsettiğiniz kablodan 3 tane alacaksınız, yalnız left right-bass center'da sorun çıkabilir onuda deneyerek çözersiniz.

Yani bütün bağlantıları yaptıktan sonra (Kırmızıları- kırmızılara, beyazları beyazlara) dvd player'ın arkasından front left'i çıkarın gerçekten ön solun sesi giderse sorun yoktur ama ön sağın sesi giderse bağlantıları yer değiştirin.(Kırmızıları- beyazlara, beyazları kırmızılara)

5+1'lerde konuşma sesleri center'dan geldiği için bunu yapmak zorundasınız.

edit:ekleme

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GreatWhite -- 19 Kasım 2009; 13:39:50 >
  • Sağolun.
    Verdiğiniz faydalı bilgiler için teşekkür ederim.Şimdi elektronikçiye gidip kablolarımı yaptıracağım,arka hoparlör kablolarına de ek yapacağım.Salona kısa geldi dönemeçlerle falan.
  • Evet,ürün geldi.Biraz yazayım bakalım.
    Paketten cihaz,hdmi kablosu,rca kablosu,kumanda,kullanma kılavuzu,garanti belgesi çıktı.New decoder modeli olduğu hem üründe hem kutuda yazıyor.Scart ile crt tvme bağladım,görüntü ve ses fena değil.X530 a 5.1 olarak bağlayamadım kabloyu yarın yaptıracağım.Üzücü olan,vga çıkışı yok bana gelen cihazda.Neyse bunun için iade etmeyi düşünmüyorum.Wd 80gblık hard diskimi görmedi fat32 olmasına rağmen.Toshiba flash diski ve hafıza kartını kısa sürede okudu,içindeki filmleri,müzikleri,fotoları açabildim.Altyazılar filmle aynı isimle olması gerek.Altyazılar küçük ve basit geldi bana.

Sonrasında yeni sürümü yükledim makinaya,sorunsuz yüklendi 1-2dk içinde.Arayüz falan daha güzel oldu,altyazılar biraz daha adam gibi oldu ama büyük seçili olmasına rağmen altyazılar hala küçük geldi bana beğenmedim pek.Yapabilecek birşey de yok herhalde.Yeni sürümde altyazıların filmle aynı isim olmasına gerek kalmıyor.Hard diskimi yeni sürümü attıktan sonra tekrar takmadım.İnşallah okur daha sonra deneyeceğim onu da.

Ayrıca ürünün güç kablosu çok kısa.İşçilik vasat.Hdmi deneyemedim,bağlayabilecek bir ekranım yok.Kumandası idare eder.Kumanda için pil çıkmadı kutudan.

Şimdilik görüşlerim bunlar.Yine izlenimlerimi yazacağım.
    Görüşmek üzere.

• Alt yazı küçüklüğü problemi giderilse, çok iyi olacak.

Yazılımla, font büyüklüğü değişikliği seçeneği konulursa, benim bir şikayetim kalmayacak cihazdan.

Umarım dikkate alınır, çünkü alt yazılar gerçekten çok küçük.
  • Dün ilk dvd filmimi izledim cihazda,logitech x530 sistemimi de analog 5.1 olarak bağladım,sesinden memnun kaldım baya.Ne takılma ne birşey var,görüntü güzel.Cihaz 3-4saat açıktı ısınma falan da yok pek,kapalı cam tv sehpası içinde olmasına rağmen.Elimdeki tüm cd,dvdleri divxleri sorunsuz açtı.5.1li divxleri de denedim sorunsuz 5.1 olarak izlenebiliyor,altyazı ismi filmle aynı olması gerekli değil.
    Ancak divxlerde altyazılar büyük seçilmesine rağmen hala küçük kalıyor.Aral'ın sitesindeki sürüm yüklü şu an.
    Bu bahsedilen alonzo yazılımını new decoder cihaza yükleyebiliyor muyuz,önerir misiniz?aralın sitesindeki kalsın mı yoksa,farkı nedir?

Bendeki taşınabilir hddleri görmedi ama.Biri 80gb fat32,diğeri 250gb fat32.İkisini de görmedi,ikisi de tek bölümlü.Partition Magici yükledim 15-20gblık fat32 bölüm yaratmak için ancak hata veriyor program yapamıyorum.Önerebileceğiniz bir program,yöntem varsa çok memnun olurum.Çünkü yeni filmlerim hep taşınabilirde.

• ben de eski dekoder olan cihaz var usb den divx film izlediğimde arada görüntü renkleri bozuluyor ve cihaz kilitleniyor cihazda alonzo yazılımı yüklü
  • quote:

Orijinalden alıntı: omurkadir

Dün ilk dvd filmimi izledim cihazda,logitech x530 sistemimi de analog 5.1 olarak bağladım,sesinden memnun kaldım baya.Ne takılma ne birşey var,görüntü güzel.Cihaz 3-4saat açıktı ısınma falan da yok pek,kapalı cam tv sehpası içinde olmasına rağmen.Elimdeki tüm cd,dvdleri divxleri sorunsuz açtı.5.1li divxleri de denedim sorunsuz 5.1 olarak izlenebiliyor,altyazı ismi filmle aynı olması gerekli değil.
    Ancak divxlerde altyazılar büyük seçilmesine rağmen hala küçük kalıyor.Aral'ın sitesindeki sürüm yüklü şu an.
    Bu bahsedilen alonzo yazılımını new decoder cihaza yükleyebiliyor muyuz,önerir misiniz?aralın sitesindeki kalsın mı yoksa,farkı nedir?

Bendeki taşınabilir hddleri görmedi ama.Biri 80gb fat32,diğeri 250gb fat32.İkisini de görmedi,ikisi de tek bölümlü.Partition Magici yükledim 15-20gblık fat32 bölüm yaratmak için ancak hata veriyor program yapamıyorum.Önerebileceğiniz bir program,yöntem varsa çok memnun olurum.Çünkü yeni filmlerim hep taşınabilirde.

Dostum selamlar divx leri 5.1 izlerken sub dan ses geliyomu bende gelmıyodu yolladım cihazı aral a dvd de geldiği fakat divx de gelmediği söylendi prologic özelliğide açık tı

• kardeş bende de sub'dan ses gelmiyor
  • dvdde geliyor.
    5.1 divxte centerdan,arkadan geliyordu ama subı hatırlamıyorum.film izlemedim,öyle denemiştim sadece.
    bakınca yazarım.
    e peki aral ne yapcak düzeltebilecek mi bunu?

Benim western digital 80gb lık taşınabiliri cihazda ne yaptım ne ettim,kullanamıyorum.20gb,10gb,5gblık bölüm dahi yaptım,hepsi de fat 32.dosyalar görünüyor,açıyorum biraz geçince takılıyor.Döndüremiyor diski.Gücü yetmiyor gibime geldi.Yardımcı olabilir misiniz yapabileceğim birşey var mı?
    Şu an 5gb fat32,5gb fat32,20gb fat32,50 gb ntfs durumda disk.Bu ntfs bölümü mü kastırıyor ki?Siz nasıl bölümlediniz disklerinizi?
  • Yeni yazılım çıkacak sanırım o yazılımı yükleyince düzelecek menülerle alakalı bir yazılım problemi var
  • HOMETECH DivX 567 DVD bu cihazın VGA çıkşı var mı?Yani direk bilgisayar monitörüne bağlayabilirmiyiz LCD yada CRT
  • 
Sayfa: önceki 8283848586
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.