Şimdi Ara

HOMETECH DivX 567 DVD/DivX Player Detaylı İncelemesi (85. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.027
Cevap
4
Favori
232.330
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8384858687
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Türkiye koşulları için gayet kaliteli bir ürün. Bir kaç tane kötü yanı var ama olur öyle.
  • HOMETECH DivX 567 DVD bu cihazın VGA çıkşı var mı?Yani direk bilgisayar monitörüne bağlayabilirmiyiz LCD yada CRT
  • En uygun fiyat nerde arkadaşlar birde HOMETECH DVD/DIV-X 202 arasında farklar nelerdir.Hdmi girişi olmaması cok buyuk sorun teşkil edermi bu ürünün.

http://www.hepsiburada.com/hometech-dvddiv-x-202-usbcard-reader-dvd-player-/productDetails.aspx?categoryid=157458&productid=evhometech202
  • arkadaşlar merhaba ben bu üründen çok memnunum 1 senden fazla oldu alalı tahminimce.alonzonun yazılımını kullanıyorum.(ayrıca emeğine sağlık alonzo nun).

sormak istediğim şu.yukarda bir arkadaşında bahs ettiği gibi.bende hdd ki fat 32 olarak kullnıyorum.bunu dvd de ntfs olarak kullanmanın bir yolu veya programı yaması varmı .bilgisi olan varmı acaba.

teşkkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi *AYTACH* -- 2 Aralık 2009; 14:43:43 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: cengiz2021

quote:

Orijinalden alıntı: atorbaci

darekles01 MKV oynatan ürünler piyasada var.ama fiyatlarından yanlarına yaklaşılmıyor.öte yandan MKV oynatacak hem de DVD takılabilecek ürünlerin fiyatı çok çok fazla.ayrıca bu ürün .mp4 formatını oynatıyor.dün elimdeki mkv diziyi .mp4 e çevirip izledim.

mp4 olduğundan eminmisin yoksa mpeg 4 olmsın.çünkü bu üründe mp4 desteği yok..bildiğim kadarı ile hiçbir dvd/dvix oynatıcıda mp4 desteği yok....mpeg4 ile mp4 ayrı şeylerdir bunu karıştırmamak gerekir.

bu cihazı gecen yıl teknosa dan almıştım.alma nedenim dvd'de hdmi girişinin olması,usb ve sd kart desteğinin olmasıydı.ayrıca bircok sitede mp4 oynattıgını okumuştum.cihazı aldıktan sonra daha önce indirmiş oldugum mp4 filmleri usb belleğe takarak cihazda denedim.cihaz filmleri oynatmadı.moralim bozulmuştu.daha sonra yaptıgım araştırmada bu cihazın h264 formatlı mp4 leri desteklemedigini anladım.piyasadaki mp4 filmlerin %90ı h264 mp4 tü.
    bende netten indirdigimiz allok video to mp4 converter ile h264 kodekli mp4 filmleri,normal mp4 e cevirdim.ve cihaz bu filmleri oynattı.

uzun lafın kısası homtech 567 h264 mp4 leri oynatmıyor.normal mp4 leri oynatıyor..

HOMETECH DivX 567 DVD/DivX Player Detaylı İncelemesi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi disintegration -- 3 Aralık 2009; 13:33:54 >

• Selam bu DVD Playeri alalı bir hafta oldu yeni versiyonu da yükledim herşey belirtildiği gibi çalışıyor benim sorunum mp4 "disintegration" arkadaşın dediği programıda kurdum filmi dediği gibi mp4 yaptım
    film ismini listede görmesine rağman oynatmıyor (Yada ben beceremedim)
    Şunuda belirteyim elimde olan başka bir mp4 filmini oynatıyor.

Tavsiyem ; alınabilir güzel bir oynatıcı
  • quote:

Orijinalden alıntı: babunta

Selam bu DVD Playeri alalı bir hafta oldu yeni versiyonu da yükledim herşey belirtildiği gibi çalışıyor benim sorunum mp4 "disintegration" arkadaşın dediği programıda kurdum filmi dediği gibi mp4 yaptım
    film ismini listede görmesine rağman oynatmıyor (Yada ben beceremedim)
    Şunuda belirteyim elimde olan başka bir mp4 filmini oynatıyor.

Tavsiyem ; alınabilir güzel bir oynatıcı

h264 değil de normal mp4e cevirdiysen açması lazım..bende açıyor hepsi
    h264 daha yogun sıkıştırma yapıyor ve görüntü kaybı yapmıyor
    mesela film h264 mp4te 300mb ise normal mp4te ortalama 370-400mb yukseliyor ve görüntü birazcık bozuluyor
    gönul isterdi ki bu cihaz h264 kodekli mp4leri açsaydı

• Arkadaşlar,
    Bende de bu cihazdan var. HDMI bağlantısını Samsung 42C91H Plazma TV'ye bağladım. THX550 5.1 analog speaker'a DTS çözücü üzerinden optik kablo ile ses sinyalini taşıdım. Benim problemim hem TV'den hem de 5.1 ses siteminden ses gelmesi. TV sesini iptal edemiyorum.

Problemi detaylı olarak aşağıdaki linkte anlattım. Fikri ve bilgisi olanlar yardımcı olursa sevinirim.

http://forum.donanimhaber.com/m_36099949/tm.htm
  • quote:

Orijinalden alıntı: Serkan2060

HOMETECH DivX 567 DVD bu cihazın VGA çıkşı var mı?Yani direk bilgisayar monitörüne bağlayabilirmiyiz LCD yada CRT

Bazılarında varmış.Benimkinde yok.new decoder,hepsiburadadan aldım 2-3hafta önce.85tlye.Hepsiburada müşteri hizmetlerine sorduğumda var demişlerdi ama geldi,baktım yok.Ama kafaya da takmadım çünkü monitörde pek kullanmayacaktım zaten.Herhalde eski ürünlerde bu çıkış vardı,şimdikilerde yok diye tahmin ediyorum.

izmit Özdilekte hometech567 79tlye satılıyor,bunda da vga çıkışı yok ama güzel fiyat,öneririm almak isteyenlere.

Arkadaşlar taşınabiliri playerda nasıl kullanıyorsunuz?Benim şu an 80gblık wd taşınabilirin 20gbı fat32.İçi tamamıyla divx dolu,takıyorum,görüyor filmleri ancak herhangi birini açtığımda öyle mavi ekran kalıyor,kilitleniyor,sonuçta açmıyor.Yani filmleri menüde görüyorum ama izleyemiyorum.Yapabileceğim birşey var mı?(Taşınabilirin güç adaptör girişi vs.yok sadece usb girişi var.)

Bir problemim de bazı divxlerde altyazılarda uzun cümlelerin tamamı görünmüyor.son kısımlar ya alt satırda bir kısmı görünüyor,ya da son birkaç kelime hiç yok.Bunun çözümü nedir?(Yeni sürümü kullanıyorum.)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi omurkadir -- 6 Aralık 2009; 11:36:20 >

• arkadaşlar merhaba.ben acilen 567 alcam o yüzden forumu ayrıntılı inceleme fırsatım olmadı.birkaç sorum olcak;
    1)alonzo yazılımı nedir?şifre ne işe yarar?
    2)http://www.aral.com.tr/elektronik/divx567.htm sitesinde firmware ne işe yarıyor?artıları nedir?
    3)ses sistemi bağlanırmı?tavsiyileriniz nelerdir?(mümükünse fiyatı uygun olsun :D )
    4)filmleri avi ve mp4 formatına dönüştürmek işin hangi programları tavsiye edersiniz?(özellikle mkv ler için)
    5)kingstone 8gb lik flash bellek ve PHILIPS SPE3051CC 500GB 3.5 ile nasıl bir performans sağlanır?
  • quote:

Orijinalden alıntı: vehbi

Arkadaşlar,
    Bende de bu cihazdan var. HDMI bağlantısını Samsung 42C91H Plazma TV'ye bağladım. THX550 5.1 analog speaker'a DTS çözücü üzerinden optik kablo ile ses sinyalini taşıdım. Benim problemim hem TV'den hem de 5.1 ses siteminden ses gelmesi. TV sesini iptal edemiyorum.

Problemi detaylı olarak aşağıdaki linkte anlattım. Fikri ve bilgisi olanlar yardımcı olursa sevinirim.

http://forum.donanimhaber.com/m_36099949/tm.htm

Üstat sanırım o sorunun çözümü yok. HDMI bağlantı sesi ve görüntüyü beraber taşır diye biliyorum. O yüzden bende tv nin sesi sürekli kapalıdır o yüzden :) Eğer tv nin ve diğer aparatların sesinide ses sisteminden alabiliyorsan zaten bırak kapalı dursun tv nin sesi.

• quote:

Orijinalden alıntı: krcn

arkadaşlar merhaba.ben acilen 567 alcam o yüzden forumu ayrıntılı inceleme fırsatım olmadı.birkaç sorum olcak;
    2)http://www.aral.com.tr/elektronik/divx567.htm sitesinde firmware ne işe yarıyor?artıları nedir?
    3)ses sistemi bağlanırmı?tavsiyileriniz nelerdir?(mümükünse fiyatı uygun olsun :D )
    4)filmleri avi ve mp4 formatına dönüştürmek işin hangi programları tavsiye edersiniz?(özellikle mkv ler için)
    5)kingstone 8gb lik flash bellek ve PHILIPS SPE3051CC 500GB 3.5 ile nasıl bir performans sağlanır?

1 - Alonzo yazılımı ilk çıkan 567 ler için alonzo tarafından geliştirilmiş olan sistem stabilitesini toparlayan ve altyazı sorununu çözen bir yazılımdı. Daha sonra sanırım Aral elektrobnik ile bir sıkıntı oldu ve yazılımı geri çekti. Şu an nette bulunmaz ama yazılıma sahip olan birilerinde öğrenebilirsiniz. ( Alonzo yazılımı new decoder cihazlarda kullanılmamalıdır)

2 - Yeni yazılım altyazı fontlarının yazı karakteriyle oynamınızı ve sanırım biraz daha büyük ve düzgün çıkmasını sağlıyor.

3 - Ses sistemi digital ya da analog olarak bağlanabilir. Marka model için diğer başlıklardan fikir sahibi olabilirsiniz.

4 - Google da mkv to avi diye arattığınızda çıkan programları deneyip en uygununa sizin karar vermeniz daha iyi olur çünkü herkesin fikri farklı bu konularda.

5 - Flash bellek okuma hızı iyiyse 700 çözünürlüğe kadar filmleri usb den rahat seyredebilirsiniz. Ancak çok yoğun karelerde (ateş ya da deniz görüntüsü gibi) Takılma olabilir. HDD Bağlamadığım içi fikrim yok.

YUmarım yardımcı olabilmişimdr.

• quote:

Orijinalden alıntı: swerkan

En uygun fiyat nerde arkadaşlar birde HOMETECH DVD/DIV-X 202 arasında farklar nelerdir.Hdmi girişi olmaması cok buyuk sorun teşkil edermi bu ürünün.

http://www.hepsiburada.com/hometech-dvddiv-x-202-usbcard-reader-dvd-player-/productDetails.aspx?categoryid=157458&productid=evhometech202

HDMI girişli bir tv niz var ise Hometech in upscale özelliğinden faydalanırsınız. Upscale görüntü kalitesini arttırarak tv ye aktarır. Ama lcd ya da plasma da izlemeyecekseniz olmasınında bir faydası yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zopheal -- 7 Aralık 2009; 15:49:29 >

• quote:

Orijinalden alıntı: zopheal

quote:

Orijinalden alıntı: krcn

arkadaşlar merhaba.ben acilen 567 alcam o yüzden forumu ayrıntılı inceleme fırsatım olmadı.birkaç sorum olcak;

1 - Alonzo yazılımı ilk çıkan 567 ler için alonzo tarafından geliştirilmiş olan sistem stabilitesini toparlayan ve altyazı sorununu çözen bir yazılımdı. Daha sonra sanırım Aral elektrobnik ile bir sıkıntı oldu ve yazılımı geri çekti. Şu an nette bulunmaz ama yazılıma sahip olan birilerinde öğrenebilirsiniz. ( Alonzo yazılımı new decoder cihazlarda kullanılmamalıdır)

2 - Yeni yazılım altyazı fontlarının yazı karakteriyle oynamınızı ve sanırım biraz daha büyük ve düzgün çıkmasını sağlıyor.

3 - Ses sistemi digital ya da analog olarak bağlanabilir. Marka model için diğer başlıklardan fikir sahibi olabilirsiniz.

4 - Google da mkv to avi diye arattığınızda çıkan programları deneyip en uygununa sizin karar vermeniz daha iyi olur çünkü herkesin fikri farklı bu konularda.

5 - Flash bellek okuma hızı iyiyse 700 çözünürlüğe kadar filmleri usb den rahat seyredebilirsiniz. Ancak çok yoğun karelerde (ateş ya da deniz görüntüsü gibi) Takılma olabilir. HDD Bağlamadığım içi fikrim yok.

YUmarım yardımcı olabilmişimdr.

Hocam çok teşekkür ederimde bu new decoder cihazı nasıl ayırt edebilirim kutunun veya cihazın üzerinde yazarmı?bimeksden alcam ordakiler eskisimi yoksa yenisimi bilimiyorum...

• Hem cihazın hem kutunun üzerinde yazıyor :)
  • teşekkür ederim :) kısmetse hafta sonu alıcam :)
  • arkadaşlar
    mp4 için araştırma yaptım ve cevabıda yine bu forumda buldum zaten birçok sitede ve bu işle uğraşan kişilerlede aynı şeyi söylüyorlar
    bu cihaz ve diğer DVD Player'lerin hiç biri mp4 OYNATMIYOR

incelemek için forum sayfası

http://oyun.donanimhaber.com/m_20682600/mpage_1/fromTicket_/key_//tm.htm

ve aynı yerde birde covert program vermişler bu da harika bişi
    bütün video formatlarını avi ye hızlı ve küçük mb olarak dönüştürüyor

programı nete yükledim indirip inceleyin (free dir)
    http://www.upload.gen.tr/d.php/s4/he056zff/pocket_0.3.96.rar.html

• merhabalar,
    ben de 567 almayı düşünüyorum fakat hdmi çıkışının çok kaliteli olmadığı söylenmiş bazı yorumlarda. Dğer dvd oynatıcılarla karşılaştıran var mı, ya da bu sorun yanında verilen hdmi kablosundan mı kaynaklanıyor?
  • Hangi cihazlarla karşılaştırıp yorum yapılıyor bilemiyorum ama kendi sınıfında ve fiyat aralığında bir kalitresizlik söz konusu değil. Hatta bomba bir iddia da bulunayım. Popcorn ya da wd den daha iyi Niye, çünkü full hd oynatıcı cihazlarda haliyle gereksiz olduğundan upscale özelliği yok :) Tek cd lik divxlerde ya da 2-3 cdlik brripler de cihaz gayet güzel bir upscale çalışması yapıyor ve görüntü kalitesi artıyor. 1 seneyi geçkin süredir kullandığım bir cihaz olduğu için de kalitesiz diyemeyeceğim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zopheal -- 9 Aralık 2009; 10:08:36 >
  • 567-765-202 arasındaki farklar nelerdir?
    567 ve 765 arasındaki fark hdmi çıkışı olması mı?
  • 
Sayfa: önceki 8384858687
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.