Şimdi Ara

HOMETECH DivX 567 DVD/DivX Player Detaylı İncelemesi (86. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.027
Cevap
4
Favori
232.327
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8485868788
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 1,90 GB filmerin hepsinde takılarak oynatıyor nesini begeniyorsunuz bu cihazın anlamıyorumki
  • Takılma usb den ya da hdd den oluyorsa bu cihaz için normal çünkü usb aktarım hızı 1.0 (en azından ben öyle biliyorum). Yok dvd den diyorsan sanrım senin cihazda bir sıkıntı var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: zopheal

Takılma usb den ya da hdd den oluyorsa bu cihaz için normal çünkü usb aktarım hızı 1.0 (en azından ben öyle biliyorum). Yok dvd den diyorsan sanrım senin cihazda bir sıkıntı var.

ben böyle cihazı eve sokmam 50 tl ucuz diye
    teknosada hepsini denedim hem USB hemde dvd okuyucusundan hepside takılıyor 1,5 GB üstü filmlerde, gece kondu gibi cihaz,oradan çıktım,bimekse gittim oradakilerde takılıyor ama phlıps ve lg şak diye açıp hem rahat sardırıyor hemde hemen oynatıyor adi çin malı bunlar

çin malı adi demiyorum, bunlar adi çin malı diyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: cemozbektrt

Yeni yazılım çıkacak sanırım o yazılımı yükleyince düzelecek menülerle alakalı bir yazılım problemi var

Nezaman çıkar biliyormusunuz ? Adamlara mail attım tık. yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: SendemiBrütüs

quote:

Orijinalden alıntı: zopheal

Takılma usb den ya da hdd den oluyorsa bu cihaz için normal çünkü usb aktarım hızı 1.0 (en azından ben öyle biliyorum). Yok dvd den diyorsan sanrım senin cihazda bir sıkıntı var.

teknosada hepsini denedim hem USB hemde dvd okuyucusundan hepside takılıyor 1,5 GB üstü filmlerde, gece kondu gibi cihaz,oradan çıktım,bimekse gittim oradakilerde takılıyor ama phlıps ve lg şak diye açıp hem rahat sardırıyor hemde hemen oynatıyor adi çin malı bunlar

USB konusunda haklısın ama dvd den okurken ben hiç öyle bir sorunla karşılaşmadım ki 3 gb lık tek parça brrip avileri bile sıkıntısız izleyebiliyorum. Belki yeni üretimde vardır bir sıkıntı, bizimki eski toprak :)

• quote:

Orijinalden alıntı: SendemiBrütüs

Bu adi, Çin malı cihazlar olmasa, öbür LG Philips cihazları da 500 gaymeye de alamazdın.

Evinde de, zaten DivX player olmazdı.

Rekabet eyidir, Brutüs. Sen de, hançerleme bizi.

• Fiyat ve performans olarak bu fiyat aralığında rakipsiz bir cihaz.

Bu cihazı alan birçok kişi bence sorunsuz kullanıyor,sıkıntısı olan da firma ile görüşsün.

Ben şahsen sorunsuz kullanıyorum..
  • SendemiBrütüs bir problemde harcamışsın bizim 567 DVD cihazını. Çin ve adilik konusu o kadar basit değil. Yabancı markalı ve pahalı olup da Türkçe altyazıyı bile düzgün oynatamayan, 5.1 ses çıkışı bile veremeyen DVD oynatıcılar da var(dı). Her pahalı cihaz müşterinin ihtiyaçlarını daha iyi karşılayacak diye bir durum yok. Ama psikolojik olarak insan çok para verdiği zaman başka bir gözle bakıyor aldığı cihaza.
    Bilimsel olarak da kanıtlanmış aynı şarabı iki farklı fiyattan satmışlar. Pahalısını alanlar şarabı daha çok beğenmiş.

Açıkçası 1,5GB üzeri divx filmlerde takılma problemine çok hakim değilim. Zaten insanlarda çok az sayıda 1,5GB üzerinde divx film var. 1,5GB üzerindeki filmlerle alakalı şu ana kadar gelen sadece ikinci şikayet var. Diğer bir değişle çok az rastlanan bir sorun. 1,5GBlik film bende yoktu, arkadaşlara sorarak sadece bir tane çift sesli 1,5GBlık divx film buldum. O da problemsiz çalışıyor. 567'nin takılarak oynattığı ve Philips'in takılmadan oynattığı filmin detaylarını ve Philips cihazın modelini verebilir misin?

DVD-567'nin yeni yazılımı hazır gibi, altyazıyı tiplerini ve boyutunu, dosya menüsünü yazısını, çift sesli filmde ikinci sese kumanda ile geçebilme gibi konularda iyileştirmeler yaptık. Yakında siteden yayınlarız ve burada da duyururuz.

".mp4" dosya desteği veren bizim ve belki de piyasanın tek modeli Teknosa'da satılan DVD-686'dır.

Yeni dekoderli DVD-567'de VGA çıkışı yoktur. VGA çıkışlı veya beyaz kasalı veya özellikle eski dekoderli 567 modelini arayan piyasada artık bulamayabilir. Bizim elimizde kutu olmayan, ama tamamen sağlam biraz eski dekoder DVD-567 var. Normalde satışımız yok ama insanları mağdur etmemek için bu eski dekoder 567'leri 90 TL'den sadece havale yoluyla satıyoruz. İlgilenenler bizim ile iletişime geçebilir. 212-630 8020, teknik@aral.com.tr

• quote:

Orijinalden alıntı: AralIthalatTeknik

".mp4" dosya desteği veren bizim ve belki de piyasanın tek modeli Teknosa'da satılan DVD-686'dır.

HOMETECH DVX-686 DVD PLAYER
    Desteklediği Formatlar 1 : DVD, VCD, CD
    Desteklediği Formatlar 2 : MP3, JPEG

HOMETECH DIVX-567 DVD PLAYER
    Desteklediği Formatlar 1 : MP4, DVD, SVCD, VCD, DVCD
    Desteklediği Formatlar 2 : CD, HDCD, CD-R, CD-RW

Teknosadan alıntı?
  • Ses sorunu ile karşılaşanlar olmuş.
    http://forum.donanimhaber.com/m_35193632/tm.htm
    bu arkadaşların sorunları çözüldü mü ve genelde karşılaşılan bir sorun mudur?
    Bir de yeni çıkan 202 modeli ile 567 modelinde kullanılan chip ler (mediatek kullanılıyor galiba) aynı mıdır?
  • Teknosa'daki ürün bilgileri maalesef hatalı, düzeltilmesi gerek. Yeni dekoder 567 .mp4 dosya formatını şu anda desteklemiyor, fakat DVD686 .mp4 dosya formatını destekliyor. Uyarınız için teşekkür ederiz.

DVD-202 ve DVD567 chipleri MTK'dır fakat tamamen aynı değildir. Mesela DVD567'de görüntü iyileştirme (upscaling) özeliği vardır.

Yeni dekoderle birlikte DVD567'nin donanımıda değişti ve dayanıklılığı arttırıldı. DVD-567 yeni dekoderli ve DVD-202'de belirgin bir ses problemi ile karşılaşılmıyor. Zannedersem ilgili forumdakilerin şikayetlerin hepsi eski dekoderliler için. Orjinal yazılımlı DVD kullanıyorsanız bir problem ile karşılaşırsanız teknik servise çekinmeden başvurabilirsiniz. Ürünü teknik servimize gönderdikten sonra en geç 10 iş günü içinde ürünün size geri ulaşması lazım. Ulaşmamışsa telefon açıp ürününüzün durumunu öğrenebilirsiniz.

• 29 tl ye Hometech usb li dvd/divx player. Bence almak isteyenler için kaçırılmaması gereken bir fırsat. Fakat acele etmek gerekebilir

http://insertbak.com/mm13.html
  • Bu insertte Hometech 765 modeli var. Mediamarkta telefonla arayıp havale etsek kargoaya veriyorlar mı?
  • Selam, eski decoder hometech 567 kullanıyorum. Şu an üzerinde yüklü olan Alonzo 10.4 yazılımını orjinal yazılıma döndürmek istiyorum fakat hiç bir yerde orjinal yazılımı bulamadım. Aral ithalatın kendi sitesinde yeni decoder için olan yazılım var. Acaba eskisini nereden bulabilirim? Teşekkürler.
  • En yüksek kaça kaç çözünürlükteki divxleri destekliyor bu alet acaba?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rubisco -- 16 Aralık 2009; 4:45:42 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Savlon

29 tl ye Hometech usb li dvd/divx player. Bence almak isteyenler için kaçırılmaması gereken bir fırsat. Fakat acele etmek gerekebilir

http://insertbak.com/mm13.html

10 Aralık Ankara Çankayada Kentpark AVM Media Markt açılışından dolayı bir indirim olduğunu belirtirsek daha iyi olur, ama yine de paylaşımınız için teşekkürler.
    bkz.http://insertbak.com/mmAlbm01.html

• Elinizde ki cihazları Aral a göndermeniz faydanıza olur, çünkü tüm ayarları falan doğru yaptıysanız ya da bağlantıları, cihazlar sorunlu.
  • Cihazlar sorunlu demek doğru değil bence,mesela benim cihazdan ben gayet memnunum..

Bence şuan için fiyat performans olarak alınabilecek en iyi cihaz hala.
  • Sorunlu derken arızalı, teknik servis bakın anlamında
  • 720x576 veya üstü divxleri açabiliyormu bu alet, en yüksek kaça kaç divxleri açabiliyor?
  • 
Sayfa: önceki 8485868788
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.