Şimdi Ara

HOMETECH DivX 567 DVD/DivX Player Detaylı İncelemesi (88. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.027
Cevap
4
Favori
232.308
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8687888990
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: toggy82

slm ark lar ben bu yazılımı indirdim cd ye çektim ama player okumadı nasıl yüklücez bunu ??

Hangi firmware'den bahsediyorsunuz ?

quote:

Orijinalden alıntı: ruzgarm

Arkadaşlar bende yeni aldım usb den hiç bir şekilde erişim yapamadım boş yazıyor USB Toshiba 4 Gb Fat32 formatlı film resim mp3 ekledim hiç biri çıkmadı devamlı DVD de Usb seçtiğim zaman boş yazıyor sorun nerde cihazdamı yoksa benmi eksik bir şey yapıyorum nazıl USB üzerinden film seyredebilirim

Dosyaları teker teker atıp denediniz mi acaba ? Desteklemediği bir format varsa belki hiçbirşekilde içeriğini göstermiyor olabilir. Ayrıca firmware sürümünüz hangisi acaba ?

• kendi sitesindeki firmware i denedim bu alonzo arkadasınınkinide cd ye yazdırdım okumadı acaba kopyalamada mı bi yanlışlık yaptık? player ı yeni aldık altyazı sorunları bendede war onun için kurmam gerekiyor
  • Arkadaşlar bir sitede , MTK Remaker adlı program ile , cihazın yazılımı üzerinde yapılan değişiklikleri konu alan bir topic okuyordum. Konuda 1saniyelik altyazıların gözüküp hızlı bir şekilde kaybolma sorununu gideren düzeltme yer alıyor. Ancak cihazım New Decoder olduğu için , firmware dosyasında bu değişikliği yapmaya kalktığım zaman ne yazık ki orda yazdığı şekilde gerçekleştiremiyorum. acaba bunu gidermenin başka bir yolu varmıdır ? 1 sn. lik altyazıları göremiyorum dvd playerimde.

İlgili Mesaj linki
  • Öncelikle şunu belirtmem gerekiyor. Eğer ki Cihazınınız kutusunda ve cihazın kendisinde "New Decoder" ibaresi yer alıyorsa sakın ola Alonzo Modlu hiç bir güncelleme dosyasını kurmayınız. Çünkü o güncelleme dosyası farklı bir chip için editlenmiştir ve yeni çipli cihazlarda kilitlenmeye yol açmaktadır. Eğer bir usb belleğiniz varsa , bu dosyayı indirerek zip dosyası içierisinden çıkardığınız MTK.bin dosyasını usb belleğinize atarak yazılımı güncelleyebilirsiniz. Ancak çok fazla birşey beklemeyin. Yeni altyazılara alışmaya deneyeceksiniz sizde benim gibi

• MTK.bin dosyasını direk atıyorum fakat alet usb yi görmüyor cd ile yazdırmayı denedim onuda okumadı
  • elimde 1 tb wd hdd war ama onuda görmüyo cd ile nasıl yazdırcam bu dosyayı bin dosyasını okumuyor alet ?? :((
  • quote:

elimde 1 tb wd hdd war ama onuda görmüyo cd ile nasıl yazdırcam bu dosyayı bin dosyasını okumuyor alet ?? :((

Yanlış yapılabilcek şeylerin çok da olmadığı bu konuda , donanımsal bir arızadan başka bir arıza aklıma gelmiyor. yeni aldıysanız vakit kaybetmeden değişimini yapmanızı öneririm.
  • Şimdi farkettim ,

G-Force (2009) klasörü içerisindeki ,

G-Force (2009).avi
    G-Force (2009).ac3 ( Türkçe Dil Dosyası )
    G-Force (2009).srt ( Türkçe Altyazı Dosyası )

Türkçe ses dosyasını desteklemiyor. Kumandasındaki Language tuşunu bastığımda hiç bir işlev gerçekleştirmiyor. Bu sorunu yaşayıp çözüme kavuşan arkadaşlardan yardım bekliyorum. ( Bu arada 500 GB External Harddiskimin bir bölümünü (50GB) Fat32 biçimledim artık DVD Player o 50GB 'lık bölümü görebiliyor.)
  • quote:

Orijinalden alıntı: dangerous

Şimdi farkettim ,

G-Force (2009) klasörü içerisindeki ,

G-Force (2009).avi
    G-Force (2009).ac3 ( Türkçe Dil Dosyası )
    G-Force (2009).srt ( Türkçe Altyazı Dosyası )

Türkçe ses dosyasını desteklemiyor. Kumandasındaki Language tuşunu bastığımda hiç bir işlev gerçekleştirmiyor. Bu sorunu yaşayıp çözüme kavuşan arkadaşlardan yardım bekliyorum. ( Bu arada 500 GB External Harddiskimin bir bölümünü (50GB) Fat32 biçimledim artık DVD Player o 50GB 'lık bölümü görebiliyor.)

slm
    yanlış anlamadıysam sen 500 GB lık NTFS olan HHD inin bir bölümünü FAT32 yaptın
    bende bunu arıyordum bana nasıl yaptıgını söylermisin çok acil lazım
    2GB USB ye filimleri tek tek atmaktan bıktım

• quote:

Orijinalden alıntı: babunta
    slm
    yanlış anlamadıysam sen 500 GB lık NTFS olan HHD inin bir bölümünü FAT32 yaptın
    bende bunu arıyordum bana nasıl yaptıgını söylermisin çok acil lazım
    2GB USB ye filimleri tek tek atmaktan bıktım

Bununla (SwissKnife).

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dangerous -- 20 Ocak 2010; 2:29:14 >

• Kendi altyazı sorunumu burdaki altyazı düzenleme programı ile çözüme kavuşturdum. Artık hiçbir altyazı sorunum kalmadı paylaşmak istedim.
  • slm arkadaşlar ben bu alettem aldım ama menü tercihler bölümüne geçememiyorum birde alt yazı boyutu biraz ufak uzaktan bakınca zor gözüküyor bu sorunları nasıl düzeltebilirim ?
  • Öncelikle iyigünlerde kullanmanız dileğiyle.

Tercihler bölümüne erişmek için dvd playere hiçbir disc veya usb takılı olmadan menü tuşuna basmanız gerekli.
    Altyazıyı da , eğer ki cihazınızın üzerinde "New Decoder" ibaresi yer alıyorsa burdaki linkten erişebilceğiniz güncelleme dosyası ile biraz olsun giderebilirsiniz. Ama tavsiyem , bir üst mesajımdaki linkteki programı kullanarak filmlerinize altyazıları gömme yönünde olacaktır. Şuan için cihazın altyazı desteği benim için problem teşkil etmiyor o program sayesinde.
  • abi hiç bir usb yi okumuyor player flash disk te denedim onu da görmedi carrefourdan almıştık usb yi takınca direk görmesi lazım bi yerde bi ayar mı yapmak gerekiyor yoksa değiştiricez
  • quote:

abi hiç bir usb yi okumuyor player flash disk te denedim onu da görmedi carrefourdan almıştık usb yi takınca direk görmesi lazım bi yerde bi ayar mı yapmak gerekiyor yoksa değiştiricez

Yok hayır , kesinlikle bir ayar yapmanız gerekmiyor. Usb yi tajıp kumandadan usb tuşuna basmanız yeterli. Sorun devam ediyorsa birebir değişim talep ediniz. Bir kaç sayfa önce yine aynı sorun yaşayan bir kullanıcı olmuştu ve değişim yaptırmıştı cihazına.
  • değişim yapıcaz da yalnız biz bu aletin kutusunu attık sadece aldığımız faturası var alalı da 1 hafta geçti aldığımız markete mi götürmemiz gerek yoksa götürüp birebir değişim yada başka bi marka verirler mi ?
  • Başka bir marka alamazsınız. Çünkü kutusunu atmışsınız. Birebir değişim yapmak zorundalar , çünkü ayıplı ürün. Kutusunu atmasaydınız iade bile edebilirdiniz. Ne olur ne olmaz diye kumandasını da yanında götürüp onun da değişimini talep ediniz. Belki Usb tuşunda bir arıza vardır.
  • kutusu yok da şimdi orda bakarlarmı çünkü carefourdan alınmış bi ürün bu nasıl değiştiricez bozuksa ztn getirdiğimiz ürünü satamazlar
  • Değiştirceğiniz ürün zaten ayıplı bir ürün. Aldığınız andan itibaren arızalı anladığım kadarıyla , çünkü usbden yazılımda güncelleyememiştiniz. O arızalı ürünü tedarikçi firmaya gönderecektir aldığınız firma. Sizede sıfır dvd playeri kutusundan çıkartıp kutusuz olarak size teslim edecektir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: dangerous

Kendi altyazı sorunumu burdaki altyazı düzenleme programı ile çözüme kavuşturdum. Artık hiçbir altyazı sorunum kalmadı paylaşmak istedim.

Programı denemek için bir filmi düzenledim,20punto yaptım 72ekran tvde gerçekten çok başarılı.Teşekkürler hocam.Divxlerimi dvdlere çekip arşiv yapıyorum,bununla editleyip arşivlememi önerir misiniz?Bu programla dosyayı düzenledikten sonra eski haline getirmeyi bulamadım.Ya da klasörde yanına başka bir sub dosyası koyuyorum,dvd player iki altyazı görüyor ama 2.yi seçtiğimde ekranda altyazı yok.Bu yüzden karar veremedim.

Bu arada karşılaştığım bir problem var.Bu güne kadar 2divxte oldu.Filmi açıyorum,10sn film normal şekilde oynuyor,pat diye menüye dönüyor.Neden olabilir acaba?Karşılaşan var mı böyle bir durumla?

• 
Sayfa: önceki 8687888990
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.