Şimdi Ara

HOMETECH DivX 567 DVD/DivX Player Detaylı İncelemesi (90. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.027
Cevap
4
Favori
232.308
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8889909192
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Peki pc de hiç böyle bir sorunla karşılaştınız mı ? Forumda araştırdım ki bu tarz ürünlerde genelde kutudan çift usb kablosu çıkarmış. Extra güç gerektiren durumlarda cihaz çift usb kablosu ile pcye bağlanırmış. Ama bu durumda dvd playere çift kablo ile bağlayamıcağınıza göre , sanırım harddiskinizden yararlanamıcaksınız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: dangerous

Dosya biçimi olabilir mi acaba ? Her iki usb diskte de aynı dosyalar mı mevcut acaba ?

İlk başlarda ben de o kodu merak etmiştim ama , o menülerde ingilizce yazıyor olması herhangi bir aksaklığa sebebiyet vermediği için üzerine çok fazla düşmedim. Çünkü tahminimce , mevcut menü ve diğer bölümler ingilizce dil dosyasının türkçeleştirilmesi sonucu update dosyasına eklendiği üzerinde. O yüzden türkçe dil kodunu yazsanız bile o türkçe dil koduna sahip bir dil dosyası olmadığı için bir değişiklik olmayacak diye tahmin ediyorum.

cevabın için teşekkürler şimdi beyaz(oynatamadığım) usb ye başka bir filim attım neyse yürüttü çalıştıramadığım filmi siyaha attım gene okumadı filmin adı Sherlock.Holmes.2009.DVDSCR.XviD.AC3-SANTi neyse başka filmler vardı onları denedim yürütüyor, sorun herhalde filmde bilgisayarda oynatıyor(gerçi bilgisayar herşeyi oynatıyor) ama makinada oynamıyor şimdi 2.20 gblık bi avi indiriyorum büyük boyutluları oynatıyormu diye bakıcam tahminimce oynatıyordur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eXaline -- 1 Şubat 2010; 20:50:18 >

• quote:

Orijinalden alıntı: KACIK
    quote:

Orijinalden alıntı: dangerous

Dosya biçimi olabilir mi acaba ? Her iki usb diskte de aynı dosyalar mı mevcut acaba ?

İlk başlarda ben de o kodu merak etmiştim ama , o menülerde ingilizce yazıyor olması herhangi bir aksaklığa sebebiyet vermediği için üzerine çok fazla düşmedim. Çünkü tahminimce , mevcut menü ve diğer bölümler ingilizce dil dosyasının türkçeleştirilmesi sonucu update dosyasına eklendiği üzerinde. O yüzden türkçe dil kodunu yazsanız bile o türkçe dil koduna sahip bir dil dosyası olmadığı için bir değişiklik olmayacak diye tahmin ediyorum.

cevabın için teşekkürler şimdi beyaz(oynatamadığım) usb ye başka bir filim attım neyse yürüttü çalıştıramadığım filmi siyaha attım gene okumadı filmin adı Sherlock.Holmes.2009.DVDSCR.XviD.AC3-SANTi neyse başka filmler vardı onları denedim yürütüyor, sorun herhalde filmde bilgisayarda oynatıyor(gerçi bilgisayar herşeyi oynatıyor) ama makinada oynamıyor şimdi 2.20 gblık bi avi indiriyorum büyük boyutluları oynatıyormu diye bakıcam tahminimce oynatıyordur

Ne yazik ki 2.18 gb den buyuk hicbir dosyayi oynatmiyor, filmi 2ye bolmeniz gerekecek.

• Filmlerinizi forum.divxplanet.com adresinden erişebilceğiniz e-mule linkleriyle indirmenizi ve foruma üye olup sık sık ilgili başlıkları takip etmenizi öneririm.
  • arkadaşlar bu makıne dts ,dolby desteklemez sadece stero..
  • Selam herkese bugun elime geçen Carrefour broşüründe Hometech 101 dvd modeli diye gecen bir dvd player var inetrnettearadım boyle bir model bulamadım hiç bir yerde boyle bir model var mı kullanan yada yanlış mı yazılmış acaba?
  • Ben dün yine denedim,şöyle açıklayayım altyazıyı AVIAddXSubs.exe programıyla filmin içine gömdüm.Bunu bir klasör oluşturup avi olarak usb diske attım,aynı klasörün içine de srt altyazısını kopyaladım.Hometech'e taktım,filmi açtım subtitle tuşuna basınca gömülü,seçtiğim fontlu altyazı gözüktü.Buraya kadar tamam.Sonra subtitle tuşuna tekrar basıp srt altyazıyı görüntülemek istediğimde 2.altyazıya geçti gözüküyor ancak ekranda görünen altyazı yok.Hatta srt dosyasının ismini de değiştirmiştim çakışma olmasın diye.

Siz kısaca açıklayabilir misiniz nasıl yaptığınızı,hem gömülü hem de srt'yi playerda görüntüleyebiliyor muyuz subtitle tuşuna basıp değiştirip?

arkadaşlar bu sorun bendede var.çözüm bulan arkadaşlar varsa paylaşırlarsa çok memnun olurum.saygılar
  • filmine göre değişiyor bu durum kimi filmde srtli altyazı kendiliğinden gözüküyor kimisinde , srtli altyazıya alıp filmi pause yapıp play yaptığınızda gözüküyor kimisinde de hiç gözükmüyor. sebebini bilemiyorum.
  • Şu 10-15sn oynatıp menüye dönme olayı ile bir filmde daha karşılaştım.Sizde olmadı mı hiç arkadaşlar?
  • 25-30 film izledim ancak bu tarz bir sorun ile karşılaşmadım.
  • Hometech 567 eski model ve alonzo. HDMI dan bağlayınca (içindne çıkan kablo) ha bire cırt cırt ekran kararıyor. Problem ne olabilir?
  • HOMETECH DivX 567 DVD bu cihazın VGA çıkşı var mı? Yani direk bilgisayar monitörüne bağlayabilirmiyiz LCD yada CRT bu soruma bir cevap bulamadım.Teknosada satılan 567 ler hala eski decoderli olanlardan yani vga .ıkışları var alsak lcd yada crt monitörden görüntü alabilirmiyiz deneyen oldu mu acaba?
  • Yenilerde yok vga çıkışı.Benim aldığım new decoderlide yoktu mesela.Varsa bağlayabilirsiniz tabiki monitörlere.Ben denemedim kalitesini bilmiyorum.
    Ancak şu da var eski dekoderli alırsanız,yeni sürüm falan çıkarsa büyük ihtimalle eski dekoderlere uyumlu olmayacaktır.
  • Arkadaşlar bende eski decoderli olan 567 var ve daha önce kullandığım 500 GB LG marka HDX2 model harici harddiski USB den çalıştıamamıştım.Fakat yeni aldığım LG HDX5 (mynetbook friend) 500 GB HARİCİ harddiskimin tamamını EASUS Partition manager programı ile FAT32 yaptım ve artık içindeki tüm filmleri görüp oynatabiliyor.Benzer sorunu yaşayanlar , Bilginiz olsun.
  • Ne güzel,benim 80gb ve 320gb harddisklerimin ikisini de görmüyor fat32 olmasına rağmen.
    Sizdekinin hd'nin usbden başka adaptör girişi var mı?
  • hayır tek usb girişli 2,5 inch hdd. ayrıca bir adaptörü yok.
  • Arkadaşlar bende bayadır bu playeri kullanıyorum oynatma konusunda hiç problem yok yalnız altyazı fontlarının boyutu küçük bazı altyazıları tam göstermiyor ve bazı altyazılar geç geliyor ya da bazı altyazılar çok hızlı geçiyor. Kısacası altyazı olayına tümden bir çözüm bulabillir miyim?
  • Tabiki çözebilirsiniz. Program resmi sitesi (AVIAddXSubs v9.4)

Nacizane minik bir anlatım 30" LCD TV "de altyazının konumu şahanedir

• quote:

Orijinalden alıntı: Kunter

Hometech 567 eski model ve alonzo. HDMI dan bağlayınca (içindne çıkan kablo) ha bire cırt cırt ekran kararıyor. Problem ne olabilir?
  • Ürünü arızası veya ayıbı nedeniyle aşağıdaki belirttiğim bir yazıyla Aral Teknik Servisine Yolladım...
    -----------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    Ürün, kutu içerisinden çıkan RCA(2 Ses ve 1 Video) kablosu ile lcd'ye(Seg 32" 32855) bağlandığında sorunsuz olarak kullanılıyor. Fakat cihaz ambalajının içinden çıkan HDMI kablosu ile tv'ye bağladığımda ve divx filmleri usb'den veya kart okuyucudan izlerken filmlerin bazı yerlerine geldiğinde (genelde orta ve son bölümleri) bir süreliğine ekranda aşırı derecede parazitlenme, renk geçişleri ve görüntü gidip gelmesi oluyor. Bu da filmin izlenmesine engel oluyor. Sorun kesinlikle tv/cihaz ayarlarından değildir, her bir ayar tv ve cihazda tek tek denenip (çeşitli çözünürlük ayarları da dahil), fabrika ayarları ile de kullanılmaya çalışılmış ancak sonuç değişmemiştir. Aynı divx modelinden ve yeni dekoderli olanlarından arkadaşlarıma da almıştık, onlarda herhangi bir şikâyet yok bu konu hakkında (Lcd marka/modeli dahi aynı olduğu halde). Sizden ricam eğer donanımsal problem ise tamirini değil, değişimini talep ediyorum(eski-yeni dekoder fark etmez).
    -----------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    Gönderdiğim Ambalaj İçeriği:
    Ürün Ambalajı,
    Divx Oynatıcısı+Kumandası,
    Hdmi Kablosu+Ses ve Video bağlantı Kablosu,
    Garanti Belgesi, Satın Alım Fişi ve Kullanma Kılavuzu.
    Buna karşılık servis, gelen cihazla 2-3 divx film izlediğini hiçbir sorun gözlenmediğini, sorunun usb belleklerden kaynaklandığını belirtmiştir. Lakin S-Video,Scart ile kullanıldığında hiçbir sorun oluşmamaktadır. Aynı üründen kullanan arkadaşlarım da da maalesef öğrendiğim kadarıyla birebir problemler boy göstermeye başlamıştır. Ürünü teknik servise bu sebepten yollarsanız, gönderdiğiniz ürünü aynı şekilde size iade edeceklerdir, bilgilerinize sunarım. Ürünü HDMI için alan arkadaşlara da başına bu türden bir şeyin geleceğinin kaçınılmaz olduğunu hatırlatırım. (Elimdeki cihaz new decoder değil, o model de aynı ayıp söz konusu mudur, bilmiyorum.)

• 
Sayfa: önceki 8889909192
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.