Şimdi Ara

HOMETECH DivX 567 DVD/DivX Player Detaylı İncelemesi (89. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
2.027
Cevap
4
Favori
232.308
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8788899091
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ben de sizin gibi, filmleri dvd ye yazan biriyim ve benim de aklima sizin akliniza gelen sey geldi ilk basta. Sonra denedim ki dvd playerde de pc'de de altyazi gomulu bir filmin yanina srt uzantili altyazi dosyasini koydugumda hicbir sorun olmadan her ikisinde de oynattigini gorunce aklimdan silindi o soru. Emin olun ki bu sekilde altyaziyi gomerek ileride baska dvd playerlerde yasanabilecek altyazi problemleri icin de onceden onlem almis olursunuz.

Bahsettiginiz sorunla hic karsilasmadim. Hatta 2.18 Gb lik filmleri izlerken bile. Sanirim o filmlerin codecleriyle ilgili bir problem gibi duruyor.
  • arkadaşlar forum elektronik adını duydum yazılanlarda

sirkecide bir yer var aradım servisi değilmiş

bu hometech in servisleri nerelerdedir kimdir bilgisi olan paylaşırsa sevinirim
  • quote:

Orijinalden alıntı: rrauff

arkadaşlar forum elektronik adını duydum yazılanlarda

sirkecide bir yer var aradım servisi değilmiş

bu hometech in servisleri nerelerdedir kimdir bilgisi olan paylaşırsa sevinirim

Yetkili servis listesi
  • quote:

Orijinalden alıntı: dangerous

Ben de sizin gibi, filmleri dvd ye yazan biriyim ve benim de aklima sizin akliniza gelen sey geldi ilk basta. Sonra denedim ki dvd playerde de pc'de de altyazi gomulu bir filmin yanina srt uzantili altyazi dosyasini koydugumda hicbir sorun olmadan her ikisinde de oynattigini gorunce aklimdan silindi o soru. Emin olun ki bu sekilde altyaziyi gomerek ileride baska dvd playerlerde yasanabilecek altyazi problemleri icin de onceden onlem almis olursunuz.

Bahsettiginiz sorunla hic karsilasmadim. Hatta 2.18 Gb lik filmleri izlerken bile. Sanirim o filmlerin codecleriyle ilgili bir problem gibi duruyor.

Ben dün yine denedim,şöyle açıklayayım altyazıyı AVIAddXSubs.exe programıyla filmin içine gömdüm.Bunu bir klasör oluşturup avi olarak usb diske attım,aynı klasörün içine de srt altyazısını kopyaladım.Hometech'e taktım,filmi açtım subtitle tuşuna basınca gömülü,seçtiğim fontlu altyazı gözüktü.Buraya kadar tamam.Sonra subtitle tuşuna tekrar basıp srt altyazıyı görüntülemek istediğimde 2.altyazıya geçti gözüküyor ancak ekranda görünen altyazı yok.Hatta srt dosyasının ismini de değiştirmiştim çakışma olmasın diye.

Siz kısaca açıklayabilir misiniz nasıl yaptığınızı,hem gömülü hem de srt'yi playerda görüntüleyebiliyor muyuz subtitle tuşuna basıp değiştirip?

• Dün ben de bir filmde denedim bu olayı ama nasıl olduysa aynı sorun bende de oluştu. Sanırım dosya boyutu ile alakalı bu durum. Ama bu durum pc de hiçbir sorun teşkil etmiyor. O yüzden benim için bir önem arzetmiyor. Ama sürekli denemeler yapıyorum , muhakkak kaynaklanma noktasını buluruz yakında.
  • arkadaşlar çok yakında hometech alt yazı problemleri, menü hataları nı giderecek yazılım çalışmaları başlamıştır.Bilginize....
  • ürünü almak isteyenler fiyat real de 69,90 8 taksit

daha ucuzunu şu ana kadar bulamadım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Miralay25

arkadaşlar çok yakında hometech alt yazı problemleri, menü hataları nı giderecek yazılım çalışmaları başlamıştır.Bilginize....

Sizin tarafınızdan mı başladı acaba bu çalışmalar ?
  • quote:

Dün ben de bir filmde denedim bu olayı ama nasıl olduysa aynı sorun bende de oluştu. Sanırım dosya boyutu ile alakalı bu durum. Ama bu durum pc de hiçbir sorun teşkil etmiyor. O yüzden benim için bir önem arzetmiyor. Ama sürekli denemeler yapıyorum , muhakkak kaynaklanma noktasını buluruz yakında.

Altyazı sorunu mu,10sn oynatıp menüye dönme mi karşılaştığınız?
  • ilk sayfalarda yorumlar gayet iyi giderken kötüleşmeye başladı almaya düşünürken kafam karıştı biraz. gözüme birde lg dv 482 takıldı fiyatı 100 çivarı l tüplü tv de kullanıcam hdmı çıkışı önemli değil z5500 de kullanıcam açıkçası kararsız kaldım
  • quote:

Orijinalden alıntı: omurkadir
    Altyazı sorunu mu,10sn oynatıp menüye dönme mi karşılaştığınız?

Sadece altyazı sorunu ile karşılaştım. Menüye dönme hatası 25-30 film izlememe rağmen hiç karşıma çıkmadı şimdiye kadar.

quote:

Orijinalden alıntı: eyz
    ilk sayfalarda yorumlar gayet iyi giderken kötüleşmeye başladı almaya düşünürken kafam karıştı biraz. gözüme birde lg dv 482 takıldı fiyatı 100 çivarı l tüplü tv de kullanıcam hdmı çıkışı önemli değil z5500 de kullanıcam açıkçası kararsız kaldım

z5500 ile kullanılıyor mu kullanılmıyor mu derseniz , inanın ki bilmiyorum. Ama kafanıza altyazılar ile ilgili bir problem takıldıysa , AVIAddXSubs yöntemiyle bu sorun ortadan tamamen kalkıyor. Sanırım LG de de geçerli olacaktır bu olay. Eğer z5500 de kullanılabiliyorsa hometech , tavsiye ederim. Çünkü fiyatı iyice ucuzladı. Aynı zamanda HDMI destekli. Ek olarak çift ses sorunu da giderildi. Bilginize.

• arkadaşlar new decoder için yazılım hazırlanmıştır bilginize ....

http://forum.donanimhaber.com/m_37443571/tm.htm
  • bu gün teknosaya ve bimeks dolaştım çıhazın fiyatı iki mağazadada 99 tl di tabi bende almadan cıktım
  • Arkadaşlar bizim buradaki MediaMarkt ta (Ankara/Eryaman) cihazı haftasonu 75 miydi 76 TL miydi neydi öyle bir fiyata gördüm.İkisinden biri olması lazım.. Almayı düşünenler kaçırmasın derim!
  • Selamlar.
    Ben bu playerda Western digital 80gb ve Verbatim hard disklerini kullanmayı başaramadım fat 32 bölüm oluştursam da.Ekstra güç bağlantısı ikisinde de yok,sadece usb var...
    Önerileriniz var mı bunları kullanabilmek için,yapabileceğim birşey var mı?
  • arklar ben new decoder aldım yazılımınıda yükledim sandisk cruzer micro beyaz lastik(yumuşak) kaplamalıyı takıyorum algılıyo içinde sadece 1 film var oynata veya entera basıyorum ama oynamıyor öyle kalıyor boş mavi ekran geliyor süre filan 00:00 kalıyor ama sandisk cruzer siyahı takıyorum(bu kaliteli sert plastik) bunuda algılıyor ve filmleri çalıştıyor sorun nedir acaba anlamadım :S
  • 69,90 8 Ay Taksit Real Forum İstanbuldan Aldım Bilginize Saturn de de 69 Tl
  • bide yeni yazılımda disk menüsü alt yazı ve ses için ingilizce seçili türkçe yok "diğerleri" seçince dil kodu istiyor türkçenin dil kodu nedir cevap yazarsanız sevinirim
  • quote:

Orijinalden alıntı: omurkadir

Selamlar.
    Ben bu playerda Western digital 80gb ve Verbatim hard disklerini kullanmayı başaramadım fat 32 bölüm oluştursam da.Ekstra güç bağlantısı ikisinde de yok,sadece usb var...
    Önerileriniz var mı bunları kullanabilmek için,yapabileceğim birşey var mı?

En düşük kaç gb'lık fat32 denediniz acaba ?

quote:

Orijinalden alıntı: KACIK

arklar ben new decoder aldım yazılımınıda yükledim sandisk cruzer micro beyaz lastik(yumuşak) kaplamalıyı takıyorum algılıyo içinde sadece 1 film var oynata veya entera basıyorum ama oynamıyor öyle kalıyor boş mavi ekran geliyor süre filan 00:00 kalıyor ama sandisk cruzer siyahı takıyorum(bu kaliteli sert plastik) bunuda algılıyor ve filmleri çalıştıyor sorun nedir acaba anlamadım :S

Dosya biçimi olabilir mi acaba ? Her iki usb diskte de aynı dosyalar mı mevcut acaba ?

quote:

Orijinalden alıntı: KACIK

bide yeni yazılımda disk menüsü alt yazı ve ses için ingilizce seçili türkçe yok "diğerleri" seçince dil kodu istiyor türkçenin dil kodu nedir cevap yazarsanız sevinirim

İlk başlarda ben de o kodu merak etmiştim ama , o menülerde ingilizce yazıyor olması herhangi bir aksaklığa sebebiyet vermediği için üzerine çok fazla düşmedim. Çünkü tahminimce , mevcut menü ve diğer bölümler ingilizce dil dosyasının türkçeleştirilmesi sonucu update dosyasına eklendiği üzerinde. O yüzden türkçe dil kodunu yazsanız bile o türkçe dil koduna sahip bir dil dosyası olmadığı için bir değişiklik olmayacak diye tahmin ediyorum.

İngilizce Dil dosyası

Türkçe Dil dosyası

• quote:

En düşük kaç gb'lık fat32 denediniz acaba ?

Şu an 40gblık 2tane bölüm var,hiç görmüyor.Disk dönmeye çalışıyor dönüyor yavaşlıyor,gücü yetmiyor galiba.
    20,10,4ü denedim olmadı 2gblık fat32 yaptım gördü hızlıca ancak filmi açtığımda birkaç sn. sonra yine diski döndüremez hale geliyor,görüntü takılıyor.
  • 
Sayfa: önceki 8788899091
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.