Şimdi Ara

HOMETECH DivX 567 DVD/DivX Player Detaylı İncelemesi (83. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.027
Cevap
4
Favori
232.339
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8182838485
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • şu an divxin yerini alma yolunda.eskiden dvd divx nasıl modaysa şimdi blueray mkv öyle.
  • 1-Bu üründe firmware güncellemesi ile ürünün MKV oynatması mümkün değil mi acaba?

2- Film klasörü içine, film adı ile aynı olsa da hem türkçe hem de ingilizce altyazı dosyası yerleştirip seyredemiyorum. Sadece tek altyazı seçilmesine izin veriyor, eng uzantılı altyazı seçmem mümkün olmuyor. Acaba altyazılardan birini sub, diğerini srt uzantılımı kaydetmem gerekiyor? Birden fazla altyazıyı nasıl izleyebilirim?

Teşekkürler.
  • 1- hayır
    2 - 2 altyazı aynı anda izlenmez
  • Yanıt için teşekkürler...

İki altyazıyı zaten aynı anda izlemek istemiyorum. Filmin yer aldığı klasörün içine, örneğin Matrix filmi için, hem türkçe altyazılı matrix.srt dosyasını, hem de matrix.eng.srt şeklinde ingilizce altyazı dosyasını yerleştirmek istiyorum. Bilgisayarda bu işlemleri yaparken iki altyazı dosyası klasör içinde gözüküyor, ama maalesef hometech'e USB flash disk'i taktığımda sadece tek bir altyazı dosyasını görüyorum. Cihaz sadece bir tek altyazıyı seçiyor. Tahmin ediyorum ki bir film altyazısını srt uzantısı ile diğerini de sub olarak kaydetsem belki sorun çözülecek ve ben istediğim altyazıyı menüden seçebileceğim. Gelen yabancı konuklarıma filmleri ingilizce altyazıları ile seyrettirmek istiyorum.
  • En uygun fiyatlı nerde şu an?
  • 3 sorum olacak izninizle.
    1-Ben bunu lcd monitörümde kullanacağım hdmi giriş yapıp kullanabilirmiyim?
    2-Hdmi aktif hale getirmek için kompozit giriş diyor ben bu cihazı hd için aldım nasıl yapacağım o aktifliği. lcd monitörlerde scart yok biliyorsunz.
    3-hepsiburadaki cihazlar new decodermi yolluyorlar? yoksa eski cihaz daha mı iyi?
    4-VGA girişindenmi girip ilk önce hdmi ayarlıyacağım yoksa direk hdmi girişinden takabilrmiyim
    5-Vga girişi ekran kartına bağlı,hdmi yi dvd playere bağlıyacağım böyle kullanabilirim sanırım? hpw2207h monitör

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 0je -- 30 Ekim 2009; 20:05:20 >
  • ses sorunu var bunlarda tavsiye etmiyorum sorunlu bir alet aldım pişman oldum
  • nasıl konu açıldığını bilmiyorum ama buraya yazarsam belki birisi cevap yazar diye düşündüm kusura bakmayın onun için.benim bi sorunum var toshiba dvd playerım dvdleri çalıştırıyor ama ne hikmetse bir türlü vcd çalıştıramadım kullanım klavuzunda bile hepsini çalıştırmayabilir falan diyodu ama yinede çalıştırıor özelliği var yani ama ben hiç birini oynatamadım ilk başta belki orjinal değildir diye düşündüm ama gittim orjinal vcd aldım onu bile çalıştırmadı bana ne yapabilirim?Yardımcı olacaklara şimdiden teşekkür ediyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: vehbi

Yanıt için teşekkürler...

İki altyazıyı zaten aynı anda izlemek istemiyorum. Filmin yer aldığı klasörün içine, örneğin Matrix filmi için, hem türkçe altyazılı matrix.srt dosyasını, hem de matrix.eng.srt şeklinde ingilizce altyazı dosyasını yerleştirmek istiyorum. Bilgisayarda bu işlemleri yaparken iki altyazı dosyası klasör içinde gözüküyor, ama maalesef hometech'e USB flash disk'i taktığımda sadece tek bir altyazı dosyasını görüyorum. Cihaz sadece bir tek altyazıyı seçiyor. Tahmin ediyorum ki bir film altyazısını srt uzantısı ile diğerini de sub olarak kaydetsem belki sorun çözülecek ve ben istediğim altyazıyı menüden seçebileceğim. Gelen yabancı konuklarıma filmleri ingilizce altyazıları ile seyrettirmek istiyorum.

eski sürüm cihazda birden fazla altyazıyı aynen bu şekilde kullanabiliyorum

filminadi.avi
    filminadiTR.srt
    filminadiENG.srt

böyle devam eder.

• Teşekkürler. Dediğinizi uygulayacağım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: vehbi

Teşekkürler. Dediğinizi uygulayacağım.

Bir önceki mesaj da yanlış yazmış olabilirim.Öncelikli altyazının türkçe olduğunu varsayarsak TR ekleme.İkinci altyazıya ekle (ikinci altyazı ingilizce olacaksa ENG) Neden büyük harf onu da bilmiyorum.Bana da öyle anlatıldı.

Filminadi.avi
    Filminadi.srt
    FilminadiENG.srt
  • Yanıt için teşekkürler...

Bende şu şekilde çalıştı:
    filmadı.avi
    filmadı_TR.srt
    filmadı_ENG.sub

uzanılar farklı ve alt çizgi (_) var. Ama merak ettim ve senin önerini de deneyeceğim.
  • Selamlar arkadaşlar bende bir problem var genelde yaşanıyo anladıgım kadarıyle 5.1 i bagladım ama centerden ses alamıyorum bir türlü pro logıc ı falan hep açıyorum arkalardan önlerden surround gelıyo sub dan da gelıyo ama centerde yok sub la centerı degıstırıyorum bu seferde tersı oluyo acaba çıkıştamı problem ama incelediğim kadarıyla menu de bır problem var centerı harekete geçiren menu çalışmıyo gibi hakeza surround menu su de aktif ya da pasif olarak hareket etmiyo sizde de varmı aynı problem Bu arada hdmı baglantısı ile kullanıyorum mesela 5.1 i seçince tv dende ses gelmıyo ama stereo ya da öbür menulerde geliyo yardımlarınızı bekliyorum teşekkurler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cemozbektrt -- 7 Kasım 2009; 22:29:51 >
  • Arkadaşlar Selam,

Uzun zamandır bu forumu takip ediyorum ve geçen sene bu cihazdan aldım, üzerine de Alonzo'nun yazılımını yükledim ve önceki haftaya kadar sorunsuz kullandım; hatta 2 arkadaşıma da aldırdım, ancak iki hafta önce cihaz açılmamaya başlayınca, ben de belki içinde gevşemiş bir şey vardır, tamir edebilirim diye, garanti etiketini de sökerek cihazı açtım; ancak birşey yapamayıp geri kapattım. Ardından da bu başlık altında bulduğum Aral Teknik Servisi'ne gönderdim; cihaz ellerine ulaştıktan sonra bir kez onları aradım ve derdimi anlattım; bana bir kaç güne kadar tekrar arayın derken, bir kaç gün sonra cihazı tamir edilmiş ve kargolanmış buldum. Açıkçası teknik servislerle bu kadar sıkıntı yaşamış birisi olarak Aral'ın verdiği hızlı ve elektrik arızası nedeniyle, ücretsiz hizmet ve ücretsiz kargo hakikaten hoşuma gitti. Üstelik elimde fatura da yoktu, buna rağmen anlayış gösterdiler. Kötü niyetli bir firma olsaydı eminim ki sorunu ücretsiz halletmek için kırk dereden su getirirdi.

Her seferinde kötü davrananları buradan nasıl afişe ediyorsak, aynı şekilde işini doğru düzgün yapan birisi olduğunda da hakkını vermek gerekir diye düşünüyorum. Keşke sevgili Alonzo ile Aral arasında nahoş şeyler yaşanmasaydı ve hem Aral, hem Alonzo hem de tüketicileri memnun edebilecek bir sonuca ulaşılabilseydi. Umalım ki ileride olur diyelim.

Ben kendi hesabıma bir kez daha Aral yetkililerine teşekkür ediyorum.

Saygılarımla.

• Selamlar,
    Bu ürünü bir mağazada gördüm,89tlye satılıyor,hdmi kablosu hediyeli şekilde.Ayrıca ürünün ön panelinde new decoder yazısı mevcut.Kutusunu görmedim.

Bir de hepsiburada'da 85tl'ye inmiş.Kargo ile beraber 89a gelir bana,mağazaya gitmek istemiyorum.Hepsiburadada süperhızlıgönderi var bu üründe yani 24saatte kargoya veriliyor.Üründe new decoder yazılı mı diye soru sordum müşteri hizmetlerine,henüz cevap alamadım.

http://www.hepsiburada.com/productDetails.aspx?Categoryid=155124&Productid=evhometech567

Hepsiburadadan alan arkadaşlar var mı?New decoder yazısı yoksa iade edebilir miyim kesintisiz biçimde?
    Bir de new decoderliyse program atmalı mıyız,yoksa atılı mı geliyor?

Bunu alma sebebim dvdden çok elimdeki vcd belgesel ve eğitim setlerini izlemek olacak.Aslında hdmi bir monitör veya televizyonum da yok.Daha ucuz ürünlere mi bakayım dersiniz?

• quote:

Orijinalden alıntı: AralIthalatTeknik

Eski dekoder ile yeni dekoder arasındaki farklardan bir tanesi de en rahat ana setup menüsünden anlayabilirsiniz.
    Resimlerini ekledim. Ayar menüsü arayüzünde grafik semboller olan eski dekoder, sadece yazı olan arayüzlü ise yeni dekoderdir.

HOMETECH DivX 567 DVD/DivX Player Detaylı İncelemesi

HOMETECH DivX 567 DVD/DivX Player Detaylı İncelemesi

ayrıca menülerinden anlayabilirsin.

• Cihazda vga çıkış var deniliyor ama benim mağazada gördüğümde yoktu.Hepsiburadada da ürün özelliklerinde belirtmemişler ama fotoğrafta çıkış görünüyor.Kaç çeşit bu player anlamadım gitti.
    Hb'den cevap geldi,new decoder'miş.Vga çıkışı için tekrar sordum.
  • bu ürünü en çok kullanan Arkadaşlar ne kadar zaman dır, kullanıyorlar arza sı olmadan iki yılı geçen varmı ben de bugün almayı düşünüyorum. sağlamlığını ölçmek açısından mümkünse öğrene bilirmiyim?
  • 567 Homtech i akşam üstü iş çıkışı Teknosadan aldım ve kurulumunu yapıp yazılımı attım şu ana kadar bir sorun yaşamadım. Bu formda bilgilerini bizimle paylaşıp faydası olan tüm arkadaşlara teşekkür eder birlikteliğin ve paylaşımların devamını dilerim.
  • Tüplü tv'de kullanan var mı bu playerı?Altyazıların bir kısmı tüplü tvde görünmüyor falan denmiş de...
    70ekran tüplü tvde kullanmak üzere birkaç gün içinde sipariş vereceğim böyle bir sorun mevcut değilse.
    Bir de vcd açmada bir problem yok değil mi?
  • 
Sayfa: önceki 8182838485
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.