Şimdi Ara

Hometech player yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
619
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba arkadaşlar hometech divx 567 oynatıcım var fakat brrip formatlı filmleri izlerken filmin bitimine 10-15 dakika kala film sıfırlanıp başa dönüyor. bunun nedeni ne olabilir acaba?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sallow -- 21 Ocak 2010; 3:19:50 >

• quote:

Orijinalden alıntı: sallow

merhaba arkadaşlar hometech divx 567 oynatıcım var fakat bbrip formatlı filmleri izlerken filmin bitimine 10-15 dakika kala film sıfırlanıp başa dönüyor. bunun nedeni ne olabilir acaba?

o tür filmleri kendiniz baştan convert ediniz.
  • up
  • Dostum bir tavsiyem olacak ama kesin çözüm verir mi net olarak bilemiyorum. Bendeki "Battlestar Galactica - The Plan (2009)" 2.18 GB lik BRRip filmi ilk denediğimde açmadı. Ancak daha sonra filme altyazı ekleme programını bulduktan sonra bu işlemi bu dosya üzerinde de denedim. Ve daha sonra bu dosyayı açtı. Daha önceden bu dosyayı açamazken o işlemden sonra bu dosyayı açtığına göre tahminimce senin sorununa da çözüm bulabilcek.

Burdan linke ulaşabilirsin. Yapılan işlem 2-3 dakika sürüyor ve hiçbir şekilde daha önceleri yapılan altyazı gömme işlemi yapmıyor. Yine Mediaplayerinizden veya dvd playerinizden altyazıyı açıp kapatabiliyorsunuz. Ben çok rahat ettim ve sorunumu da çözdü tavsiye ederim.

• sağol dangerous.deneyeyim bi.
  • Rica ederim. Ancak bu durum " Battlestar Galactica - The Plan (2009) 2,18GB" geçerli olmuşken , " Fighting (2009) 2,19GB " de geçerli olmamıştır. Aradaki 10 MB lik fark bu sorunu oluşturcak kadar büyük bir sebepmidir diye soracak olursan , inanki bilemiyorum. Bir 10 MB yüzünden bana bu filmi izlettirmiyorsa bu player , Allahından bulsun
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.