Hometech HT1200SE cihazıma İP TV kanallarımı nasıl yükleyebilirim. Yardımcı olabilirmisiniz?
Channel name:ViP xxx xx 1 URL:xxxxxxxxxxxtv.xxxx.nnn:9000/xxxx/cccccccc/vvvvvvvvvvv/000.ts
Bu şekilde yapıyorum. Ama olmuyor. http:// başına eklemiyorum.Olmuyor.
Ekliyorum gene olmuyor.
Cahannel Name : Protokol : URL :
Hometech HT1200SE
A101 den alınma 89,90.-TL Çok güzel ve Kaliteli bir uydu cihazı biraz uğraşarak IP TV olayını da çözdüm. Her şey mükemmel şuan.
Deneyimler;
IP TV kanallarını 82 Tane ekliyor Sonra Bir 82 Tane Daha ekleyebilirsiniz.
Toplam 256 tane IP TV kanalı ekleniyor.
A101 den bir adet daha temin edildi.
Hayırlı olsun güle güle kullanın, bende Hometech HT 1200se ile Next Minix Hd Tango Plus arasında kaldım, Next'i seçtim. Neyseki memnunum. :)
Hometech'i almama nedenim ise; Bimeks, Teknosa ve Carrefour da bulamamış olmamdı. A101'e de ne zaman gelir bilemedim ki o da gelmiş. Şans iste.
İkiside aynı fiyattı normalde ama A101 89 TL den satıyor, dışarıya göre 40 TL daha ucuz
hocam hayırlı olsun içerdeki beko 106 lcd tv de babamda kulanmakta memnunuz yanlış kanal geçişleri yavaş
Arkadaşlar merhaba hala bu uyduyu kullanan varmı? Sadece iptv ve youtuba girse yeter Bunları yapabiliyormu şu an ve yapabiliyorsa güncellemesini paylaşırmısınız? Teşekkür ederim.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme