Şimdi Ara

HOMETECH w835 Kullanıcılar Kulübü [Yardımlaşma] (116. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2.608
Cevap
29
Favori
124.997
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 114115116117118
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Farklı şarj aleti ve kablo ile denemekte fayda var, ama batarya da bozulmuş olabilir.Garanti devam ediyor ise servise verirsiniz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar merhaba,

windows tablet (reeder, w835 ya da hometech 7) almak istiyorum ama cihazlarda 1 gb ram olması beni düşündürüyor açıkçası. internette çok sayıda sekme kullanarak gezen biriyim. ayrıca office, visual studio programlarını kullanıyorum. W8.1 kullanıyorum, W10 kurmayı, kullanmayı düşünmüyorum. acaba bu 1 gb ram içeren cihazlar beni memnun eder mi ?

a101 de w835 satılırken çok almak istedim ama 1 gb ram ve hdmi olmaması beni kararımdan vazgeçirdi. tavsiye edermisiniz, uygun fiyatlı bulursam değerlendirmeli miyim sizce ? tşk.

syg.
  • win 10, ekranı otomatik döndürme ilk yüklediğimde vardı daha sonra kayboldu ve ekranı çeviremiyorum, geçmiş yazılarda win 10 da otomatik ekran döndürme olmadığı yazıyordu gerçekten yok mu? Sürücü falan güncelledim ama olmadı.
  • Bu win10'u bir tek ben mi yükleyemiyorum? Bi rehber falan yok mudur yükleme başlıyor yüzde 49 51 gibi kalıyor 8.1'e tekrar dönmek zorunda kalıyorum 8.1 gibi yükleme dosyası falan yok mu nasıl yapacağım yahu

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ilk sayfadaki usp çoklayıcı ile data ile sarj yapma olayını ben yapamadım ille o operasyonu yapmak mı lazım? full sarj ile güncelleme tamamlanmıyor...
  • Selamlar tableti nerelerden alabilirim?

• nasıl yaptığımı anlatayım bari tableti full sarj ettim flashı bağladım win 10'u indirdim yükseltme ekranı gelene kadar çekmedim (şimdi yükselt sonra yükselt ekranı) flashı çektim şarja taktım fullledim çok uzun sürdü neyse sonra flashı takıp şimdi yükselt dedim işim bitip açılana kadar %90 sarj yemiş açıldığında %10 vardı neyse sonra tableti sıfırla yaptım sürücü temizle her şeyi kaldır falan (şarjdayken) şimdi tertemiz kullanıyorum 7,80 boş alan verdi win 10 güzelmiş... belki yöntem birinin işine yarar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: haklısın toprAAm

nasıl yaptığımı anlatayım bari tableti full sarj ettim flashı bağladım win 10'u indirdim yükseltme ekranı gelene kadar çekmedim (şimdi yükselt sonra yükselt ekranı) flashı çektim şarja taktım fullledim çok uzun sürdü neyse sonra flashı takıp şimdi yükselt dedim işim bitip açılana kadar %90 sarj yemiş açıldığında %10 vardı neyse sonra tableti sıfırla yaptım sürücü temizle her şeyi kaldır falan (şarjdayken) şimdi tertemiz kullanıyorum 7,80 boş alan verdi win 10 güzelmiş... belki yöntem birinin işine yarar.

Kardeş flaş kaç mb? Birde w835 yani bu cihazlamı indirdin? Benim cihazda su anda 6,40gb cihaz hafızasında boş alan var yüksel diyorum 8gb yer olması lazım diye uyarı veriyor 8 gb mikro sd kart takılı ona indiriliyormu onada indiremedim. Evde 8 gb Flash bellek var direk otg ile bağlasam ona iner mi acaba?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mfisik -- 5 Ocak 2016; 22:01:18 >

• Arkadaşlar sizde de win 10 yükseltmek için. 8 gb yer istiyor mu

• quote:

Orijinalden alıntı: mfisik

quote:

Orijinalden alıntı: haklısın toprAAm

nasıl yaptığımı anlatayım bari tableti full sarj ettim flashı bağladım win 10'u indirdim yükseltme ekranı gelene kadar çekmedim (şimdi yükselt sonra yükselt ekranı) flashı çektim şarja taktım fullledim çok uzun sürdü neyse sonra flashı takıp şimdi yükselt dedim işim bitip açılana kadar %90 sarj yemiş açıldığında %10 vardı neyse sonra tableti sıfırla yaptım sürücü temizle her şeyi kaldır falan (şarjdayken) şimdi tertemiz kullanıyorum 7,80 boş alan verdi win 10 güzelmiş... belki yöntem birinin işine yarar.

Kardeş flaş kaç mb? Birde w835 yani bu cihazlamı indirdin? Benim cihazda su anda 6,40gb cihaz hafızasında boş alan var yüksel diyorum 8gb yer olması lazım diye uyarı veriyor 8 gb mikro sd kart takılı ona indiriliyormu onada indiremedim. Evde 8 gb Flash bellek var direk otg ile bağlasam ona iner mi acaba?

yükseltme ekranında yer seçebiliyoruz ilk başta bende hafıza kartını seçtim ama yükseltme işlemi başlayınca hafıza kartını okumuyor aygıt takın diyor harici flasha indirdim evet cihazla

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• arkadaşlar bluestacks programı var kullanan var mı acaba. ben bu programı indirdim yüklemeye çalışırken henüz 3 gb civarı alan olmasına rağmen uyarı veriyor( en az 2 gb alanınız olmalı diye ) bunu nasıl çözebilecegim hakkında bilgisi olan varsa yardımcı olabilir mi?
  • yusufislam72 Y kullanıcısına yanıt
    ram 2gb olmalı. bizim tablette ram maalesef 1gb

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar Win 10 a yükseltmek için 8gb yer istiyor kafayı yicem siz nasıl çözdünüz???

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mfisik -- 7 Ocak 2016; 0:23:21 >
  • heat teşekkür ederim. peki clash of clan diye bir oyun var bilmiyorum biliyor musun. android oyunudur. o oyunu bu tablete nasıl yükleyip oynayabilirim. başka fikri olan arkadaslar da yardımcı olabilirlerse çok makbule gecer
  • mfisik M kullanıcısına yanıt
    windows isosunu başka bilgisyardan media creation tool ile indirdim, isoyu micro sd karta attım. Micro sd karttaki windows 10 isoyu çalıştırdım, yükleme başladı, bilgisayar ilk reset attığında micro sd kartı çıkarttım (saçma bir hatadan dolayı micro sd kart takılı kalırsa, update çöküyor, ilk iki denemem bu yüzden başarısız oldu), sonra devam edip bitirdim. İlk resete kadar zaten micro sd karttaki dosyaları tablete kopyaladığı için, kartı ilk resette çıkarmanız sorun olmuyor.

İlla başka yolları da vardır da ben böyle yükledim. Avantajı, bu şekilde tableti hep şarjda tutabilmem oldu, malum yükleme uzun sürüyor
  • bilen biri yok mu ya. clash of clans oyununu bu tablette nasıl oynayabilirim?
  • quote:

Orijinalden alıntı: reprep2011

windows isosunu başka bilgisyardan media creation tool ile indirdim, isoyu micro sd karta attım. Micro sd karttaki windows 10 isoyu çalıştırdım, yükleme başladı, bilgisayar ilk reset attığında micro sd kartı çıkarttım (saçma bir hatadan dolayı micro sd kart takılı kalırsa, update çöküyor, ilk iki denemem bu yüzden başarısız oldu), sonra devam edip bitirdim. İlk resete kadar zaten micro sd karttaki dosyaları tablete kopyaladığı için, kartı ilk resette çıkarmanız sorun olmuyor.

İlla başka yolları da vardır da ben böyle yükledim. Avantajı, bu şekilde tableti hep şarjda tutabilmem oldu, malum yükleme uzun sürüyor

Way arkadaş şimdi de ürün anahtarı tanimlanamadi diye hata veriyor

• quote:

Orijinalden alıntı: Neyinkafasi

Tablete Windows 10 kuranlar için Driverlerin hepsini upload ettim. Tabletin kendi sürücüleridir(Wifi fixli sürücüde vardır) Eksik sürücüleri buradan seçip kurarsınız.hepsini kurmanıza gerek yok.
    https://mega.co.nz/#!9kBX0AqI!6XMxP0GXYJP7w6FvGyRh1As8VyW4tL8Za59xjYQOzhI

Bu sürücülerin nasıl kurulacağını bilmeyen lütfen W10 yüklemeye kalkmasınlar.

Link çalışmıyor.
    Tekrar yüklemeniz mümkün mü?

Teşekkürler.

• quote:

Orijinalden alıntı: mfisik

quote:

Orijinalden alıntı: reprep2011

Way arkadaş şimdi de ürün anahtarı tanimlanamadi diye hata veriyor

Oh be sonunda Win 10 dayım. Ekran yönünü de hallettimmi tamamdır

• Hayırlı olsun, sevindim.

Cihazın driverlarını bulun (8.1 için olanlar yani), sitesinde vardı en son. Oradan "kionix sensor fusion device" driverını indirip kurun.
  • 
Sayfa: önceki 114115116117118
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.