Şimdi Ara

HOMETECH w835 Kullanıcılar Kulübü [Yardımlaşma] (118. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.608
Cevap
29
Favori
124.951
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 116117118119120
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba millet. Tablette windows 10 yüklü. Daha yeni sistem sıfırlama yaptım ama boş alan 2 gb kalıyor hiçbir şey yüklü olmamasına rağmen. Micro sd karta windows 10 iso dosyası attım sıfırdan tekrar kurayım diye. Onu çalıştırınca yeteri kadar boş alan yok uyarısı alıyorum 5.4 gb civarı boş alan istiyor. Ne yapmam lazım, bi fikri olan?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ey özgürlük

Merhaba millet. Tablette windows 10 yüklü. Daha yeni sistem sıfırlama yaptım ama boş alan 2 gb kalıyor hiçbir şey yüklü olmamasına rağmen. Micro sd karta windows 10 iso dosyası attım sıfırdan tekrar kurayım diye. Onu çalıştırınca yeteri kadar boş alan yok uyarısı alıyorum 5.4 gb civarı boş alan istiyor. Ne yapmam lazım, bi fikri olan?
    Ben ultra tab 8w ye temiz Win 10 PRO kurdum 13,6 gb boş yer var. Office Full kurulu bir kaç oyun program ve norton Security yüklü
  • quote:

Orijinalden alıntı: ey özgürlük

Merhaba millet. Tablette windows 10 yüklü. Daha yeni sistem sıfırlama yaptım ama boş alan 2 gb kalıyor hiçbir şey yüklü olmamasına rağmen. Micro sd karta windows 10 iso dosyası attım sıfırdan tekrar kurayım diye. Onu çalıştırınca yeteri kadar boş alan yok uyarısı alıyorum 5.4 gb civarı boş alan istiyor. Ne yapmam lazım, bi fikri olan?
    Ben ultra tab 8w ye temiz Win 10 PRO kurdum 13,6 gb boş yer var. Office Full kurulu bir kaç oyun program ve norton Security yüklü
  • quote:

Orijinalden alıntı: koprinka

denedim herşeyi,maalesef olmuyo.Acaba yazılımsal bi durum mı var.

Hocam acaba videoda tablet için kullandığın kılıf klavyeliydi sanırım. Merak ettiğim acaba kılıf 7 inç mi 8 inç mi??

• quote:

Orijinalden alıntı: burak23358

quote:

Orijinalden alıntı: koprinka

denedim herşeyi,maalesef olmuyo.Acaba yazılımsal bi durum mı var.

Hocam acaba videoda tablet için kullandığın kılıf klavyeliydi sanırım. Merak ettiğim acaba kılıf 7 inç mi 8 inç mi??

Alıntıları Göster
    Arkadaşlar ekranı kırılanlara benide ekleyin.Bu hometechlerde ekran kırılma sorunu var galiba

şaka bir yana tablet güzel bilgisayardaki gibi rahat ve kullanışlı kullanabiliyorum.Tek sıkıntısı klavye otomatik çıkmaması.

• mercan dede kullanıcısına yanıt
    ben 2 defa kırdım dokunmatiği

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: w835

quote:

Orijinalden alıntı: w835

quote:

Orijinalden alıntı: byadr

Kulaklık cızırtısı bende de var bi çözüm bulabilir miyiz acaba

Kendi blog sitesinde bende bu durumu belirttim,ses ayarları kısmını
    sıfırlayınız,yanıtını verdiler,olmazsa bize gönderin dediler!
    Birde windowsu zaten kurulumdan sonra kendisi etkinleştiriyor,sizin bir şey yapmanıza gerek yok!

Fakat bu ses olayınla daha uğraşamadım,denediğimde sizlere belirtirim!

Alıntıları Göster
    Arkadaşlar yardım ederseniz çok sevinirim benim cihaz çöktü format atmak istemiyorum driverlar hatalar oluşur eminim

Acronis programı ile İmaj alıp bana bu imaj dosyasını ulaştıracak bir baba yiğit arıyorum

Acronis İmaj Alma nasıl yapılır buradaki videodan izleyebilirsiniz

https://www.youtube.com/watch?v=Xoo0kLev9PM

Lütfen yardım edin cihazım çalışmıyor recovery hatası veriyor sistemi vereceğiniz imaj ile yazdırırsam düzelir

• quote:

Orijinalden alıntı: ...DeAtH...

ben 2 defa kırdım dokunmatiği

merhaba senden bişey rica edecektim windows'u imaj alıp bana bu imaj dosyasını ulaştırabilir misin lütfen gerçekten çok ihtiyacım var tabi içerisindeki yazılım ile oynanmamışsa çünkü bana temiz yazılım lazım
  • sfenkstar kullanıcısına yanıt
    ben önceden acronis ile imaj aldım ama bir türlü geri yükleyemedim. türlü türlü yollar denedim.

en çok + alan mesajlara bakabilirsin birisi kurtarma usb imajını aldı. onun ile tableti ilk günkü haline çevirebilirsin

• quote:

Orijinalden alıntı: ...DeAtH...

ben önceden acronis ile imaj aldım ama bir türlü geri yükleyemedim. türlü türlü yollar denedim.

en çok + alan mesajlara bakabilirsin birisi kurtarma usb imajını aldı. onun ile tableti ilk günkü haline çevirebilirsin
    halletim sağolasın
  • quote:

Orijinalden alıntı: sfenkstar

halletim sağolasın

Alıntıları Göster
    Bide resimli anlatım yaptığınız usb den şarj etme ve flaşı aynı anda kullanma olayında bir sorun var mı bende ürünü sipariş ettim öyle bişey yapacam kullanabilirim değil mi lehimlesem
    eğer o konuyu tam okuduysanız ben kullanmıyorum artık onu. eski haline çevirdim.

pek verimli değildi bana göre.

şarj sabitleniyor yükselmiyordu veya yavaş yavaş bitiyordu

• Benim w835 in kulaklık flexi ile ilgili bir sorun var. Flexi değiştirmek istiyorum ama internette rast gelemedim. Temin edebileceğim bir yer var mı? Ya da cihazı çöp olmuş yedek parça niyetine satmak isteyen varmıdır aramızda?

• Kicker kullanıcısına yanıt
    sorun ne merak ettim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ...DeAtH... . kullanıcısına yanıt
    onun nedeni şarj başlığının düşük olması note 4 hızlı şarj başlığı ile onu aşabilirsiniz ;)
  • ...DeAtH... . kullanıcısına yanıt
    Kulaklık takılıyken kardeşim cihazı 1 metre bile olmayan bir yükseklikten yere düşürmüş ve şansına tam da kulaklık jakının üstüne düşmüş. İçeri kaçmıştı jack. Tabletin arka kapağını açtım ve gördüm ki jackın direkt üzerinden olduğu flexi, birkaç küçük vida ile kasaya tutturmuşlar ve flexte vida yerlerinden hafif yırtıklar oluşturmuş. Yerine oturttum ama şimdi sadece bir taraftan ses geliyor, ayrıca kulaklığı çıkarınca cihazın hoparlörlerinden ses gelmiyor (Ama kulaklığı yarım takarsam hoparlörlerden ses geliyor). Flexi değiştirmek istiyorum bu yüzden. Bir tane soketi var zaten. Garantisi var ama kullanıcı hatası olduğu için kabul etmeyecekler haliyle.

tabletin adaptörü 5v 2A yeter bence

• Dün gece şarjı bitti, sabah şarja taktım ve artık açılmıyor sanırım ömrü bu kadar önerisi olan var mı?

• quote:

Orijinalden alıntı: Dr. Kayaba Akihiko

Config dosyasını paylaşırsanız hocam sevinirim ne olur ne olmaz hayırlı olsun.
    Selamlar. Hometech Windows 10 a geçipte ekranda yanlış rotasyon sorunu yaşayan varsa yardımcı olabilirim.
  • Tabletin ekranı kırılmıştı ve uzun süredir kullanmıyordum. Yaptırmaya karar verdim. Şimdi bana güzel bir kılıf lazım. İyi tutması lazım. Daha öncekinden kayıp düştü çünkü. Tavsiyesi olan var mı? Teşekkürler.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 116117118119120
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.