Şimdi Ara

HOMETECH w835 Kullanıcılar Kulübü [Yardımlaşma] (119. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.608
Cevap
29
Favori
124.951
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 117118119120121
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: h_k_yavuz

Tabletin ekranı kırılmıştı ve uzun süredir kullanmıyordum. Yaptırmaya karar verdim. Şimdi bana güzel bir kılıf lazım. İyi tutması lazım. Daha öncekinden kayıp düştü çünkü. Tavsiyesi olan var mı? Teşekkürler.
    bugün ekranı taktım takmadan önce kontrol etmiştim acelem olduğu için tuşlar falan basıyodu.Montajdan sonra fark ettim ki ekranın sol kısmı hiç çalışmıyor.Önerisi olan var mı
  • mercan dede kullanıcısına yanıt
    tableti yeniden başlatmayı denediniz mi ? eğer kalibrasyon ayarı yaptıysanız sıfırlayın.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ...DeAtH...

tableti yeniden başlatmayı denediniz mi ? eğer kalibrasyon ayarı yaptıysanız sıfırlayın.
    hocam denedim hatta yeniden kurdum windowsu ama yine aynı satıcı arkadaşa mesajattım tabletle beraber yarın göndereceğim bakalım sonuç ne olacak
  • quote:

Orijinalden alıntı: aykutgultekin

Bende aldım bakalım. Aliexpressten microsd kart siparişini de vereceğim inşallah iki haftaya kadar gelir. 32 gb Transcend Class 10 micro sd kart 11 dolara gelecek bakalım. Yarın da kılıflara bakarım. Geriye birtek kablosuz klavye fare almak kalır.

Alıntıları Göster
    Merhaba arkadaşlar,

Bu yaz satın aldığım, hometech W835 model tabletimi neredeyse toplam kullanımı bir ay bile olmayan, hiç bir şekilde yere düşmeyen, herhangi bir sıvı teması ve buna benzer durumlar yaşamamasına rağmen, bugün açmak istediğim de ne yazık ki açılmadı. Ekran geliyor fakat rengarek bir görüntü var tablet'te, normal bir çökme de değil. Resmini biraz sonra atacağım. Bu durumu yaşayan var mı? Yok mu tam olarak bilmiyorum, fakat daha önce hiç böyle bir şey başıma gelmediği için bilgili arkadaşlardan yardım rica ediyorum, resimlerini telefon ile çekip atacağım.

- Arkadaşlar bu '' HomeTech '' markasının garantisi nasıl? Hiç garantilik bir durum yaşadınız mı? Servis nasıl ilgileniyor? Yarın gerekirse arayıp bilgi alıcam.

HOMETECH w835 Kullanıcılar Kulübü [Yardımlaşma]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Amen.Ra -- 21 Şubat 2016; 19:31:17 >

• Amen.Ra kullanıcısına yanıt
    yarin servisi arayip garantiye yollayin bence

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Skyfall44

Selamlar. Hometech Windows 10 a geçipte ekranda yanlış rotasyon sorunu yaşayan varsa yardımcı olabilirim.

Kardeş rotasyonu çözdüm de sıkıntım şu dokunmatik bazen tam dokunduğum yere basmıyor. 3-4 milim yanina basıyor. Acaba herkestemi öyle. Sirf o yuzden soğudum tabletten iskence oluyor resmen kullanirken bazen. Bir ayarı varmidir. Onu çözersem süper olacak.

Tabletin ekranı mefta olmuş.Ekran değişmesi gerek.
  • quote:

Orijinalden alıntı: pikalos

Tabletin ekranı mefta olmuş.Ekran değişmesi gerek.

Hocam öncelikle merhaba,

Mesajım da belirttiğim gibi hiç bir şekilde hasar almayan bir cihazın, nasıl oluyorda bu hale gelebiliyor? Garanti ücret talep eder mi ? Eğer ki ücret talep ederlerse yaptırmayacağım. 160TL'lik bir tablet'e 70TL ve üzeri servis ücret'i vermek mantıksız.

Extra olarak'ta garanti ile ilgili hiç cihazını gönderenler var mı? Bugün aramaya kalktım, 15 kişi sıra vardı.

* Hocam söylediğiniz gibi servis'e yollayacağım, mesajınız için teşekkürler. @...DeAtH...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Amen.Ra -- 22 Şubat 2016; 10:18:23 >

Garantiniz varsa servise gönderin tabii ama fazla da umutlu olmayın.Türkiye'de garanti formalite için vardır.Bütün arızalar müşteriden kaynaklıdır ve asla garanti kapsamına girmez bu ülkkede.
    bu sorunu daha önce yaşadım.sorunu 10sn güç butonuna basıp reset atarak çözebilirsiniz.tableti direk şarja takın.ekran kartı sürücüsünü tabletin orjinal sürücüsünü(konu içinde var daha önce paylaşmıştık) yükleyin ve GÜNCELLEMEYİN.Sorun intel hd sürücüsünü güncelleyince çıkıyor bende.otomatik sürücü güncellemeyi kapatın ayrıca.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dr. Kayaba Akihiko -- 22 Şubat 2016; 12:51:18 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kardeşim benimde aynısı oldu servise gönderdim ve iç ekran kırık diyip 90 lira istediler. Bende yaptırmadım geri gönderdiler. Tabletin içini dikkatlice açıp ekrana giden serit kabloya biraz baskı yapınca görüntü geldiğini fark ettim. Sende öyle yapmayı dener misin. Açarken dikkatli olun. Tüm sorumluluk size aittir. Resimde ekliyorum......

Not:baskı yaptıktan sonra yeniden başlatmayı unutma

Bu mesaja eklenen görseller:

HOMETECH w835 Kullanıcılar Kulübü [Yardımlaşma]HOMETECH w835 Kullanıcılar Kulübü [Yardımlaşma]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi endelo46 -- 24 Şubat 2016; 11:41:51 >

• Benim dokunmatik ekran kırıkti. Servise gönderdim 70 lira ödedik bakalım ne zaman yapıp geri gönderecekler.

• quote:

Orijinalden alıntı: h_k_yavuz

Benim dokunmatik ekran kırıkti. Servise gönderdim 70 lira ödedik bakalım ne zaman yapıp geri gönderecekler.
    Arkadaşlar merhaba, uzun zamandır konuya yazmıyordum ancak geçenlerde android tabanlı bir masaüstü işletim sistemi olan Remix OS'u görünce tablete kurmak istedim. Tableti windowsa göre bayağı bir hızlandıracağını düşünmekteyim. İşletim sistemi şu an alfada, denemek isteyenleriniz buraya tıklayarak inceleyebilir veya indirebilirler. İşletim sistemini normal laptopuma kurdum, alfadan kaynaklı bir iki bug dışında sorunsuz çalıştığını söyleyebilirim. Tabii bunu gördüğümde aklıma ilk gelen laptopa değil tablete kurmak oldu. Eğer kurabilirsem deneyimlerimi, işletim sisteminin tablette nasıl çalıştığını çalışan uygulamalarla birlikte buraya yazacağım. Ancak kurabilmem için tableti nasıl boot ettiğimizi ve bios'u nasıl açabildiğimizi öğrenmem gerekli. Yardım ederseniz sevinirim, şimdiden teşekkürler.

Edit: Sayfanın başında bios'a girme ile ilgili bilgiyi buldum. En kısa zamanda kurup deneyeceğim.

Edit 2: OS'u kurmaya çalışıyorum, UEFI versiyonunu indirdim. EasyUEFI programıyla yeni bir boot entry'i oluşturdum ancak Bios'tan seçtiğimde açmayı hiç denemeden tekrar Bios'a dönüyor. Programı tekrar açıp baktığımda ise Boot entry'imi disabled yaptığını gördüm. Enabled hale getirip tekrar denediğimde tekrar disabled hale getiriyor. Gerilerde linux yükleyen @sepkov nicki kullanıcının "linux boot etmemizi engelleyen şey windows bootloaderdir" yazdığını gördüm ancak anlattığı rEFInd bootloaderi harfi harfine kurmama rağmen yine de rEFInd'i açtığımda sadece windows'u görebiliyorum. Yardım ederseniz sevinirim, şimdiden teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sertruzgar -- 25 Şubat 2016; 0:38:52 >

• sertruzgar S kullanıcısına yanıt
    Kardeşim şu an elimde tablet yok yakında hometech wi101 tableti edineceğim. Elime geçtiği zaman haber veririm deneriz birşeyler.

• Bu tableti aldığımdan beri doğru düzgün donmadan çalıştığını görmedim. Sürekli donarak işlem yapıyor beklemek gerekiyor. Sizde de durum böylemi? İnternet sayfasını açıp sayfayı aşşağı kaydırmak için bile bekliyorum. Temiz kurulumda yaptım halbuki.

• redloves kullanıcısına yanıt
    tableti sürekli kullanıyorum. çok ağır iş yapmazsam üst üste 5-6 sekme açmazsam donmuyor. ram 1 gb olduğu için sanırım. donduğu siteleri yazarsanız deneyebilirim.

• ...DeAtH... . kullanıcısına yanıt
    En basiti donanımhaber ve bir kaç film dizi sitesi, win10 yüklemiştim sonra tekrar 8.1e döndüm pek bir fark olmadı.

• redloves kullanıcısına yanıt
    ben forumun tablet sürümünü kullanıyorum daha iyi oluyor.

film dizi sitesi konusunda yorum yapamayacağım

• ...DeAtH... . kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler, biraz daha kontrol edeyim olmadı bir format daha atarım artık.
  • quote:

Orijinalden alıntı: endelo46

Kardeşim benimde aynısı oldu servise gönderdim ve iç ekran kırık diyip 90 lira istediler. Bende yaptırmadım geri gönderdiler. Tabletin içini dikkatlice açıp ekrana giden serit kabloya biraz baskı yapınca görüntü geldiğini fark ettim. Sende öyle yapmayı dener misin. Açarken dikkatli olun. Tüm sorumluluk size aittir. Resimde ekliyorum......

Not:baskı yaptıktan sonra yeniden başlatmayı unutma

Bu mesaja eklenen görseller:

HOMETECH w835 Kullanıcılar Kulübü [Yardımlaşma]HOMETECH w835 Kullanıcılar Kulübü [Yardımlaşma]

Hocam tüm cevap veren arkadaşlarımıza teşekkürlerimi iletiyorum, tablet'in içini açıp bir şeyler yapmaya çalışıcam. Eğer ki sonuç alamazsam, kırıp çöpe atmayı planlıyorum, kimse 169TL'ye aldığı bir cihaz'ı hiç bir şey olmadığı hal de, kendiliğinden bozulduğu için garantiye 80 - 90TL, masraf etmek istemez. Bu arada hometech isimli markayı asla tavsiye etmiyorum. Ben bir kere hata yaptım, sizler de yapmayın arkadaşlar.

• 
Sayfa: önceki 117118119120121
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.