Şimdi Ara

HOMETECH w835 Kullanıcılar Kulübü [Yardımlaşma] (121. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.608
Cevap
29
Favori
124.951
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 119120121122123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: dtmmustafa

Yeni sürüm ne zaman geldi bende tam bilmiyorum hafıza dolu olduğu için yapamıyordu cihaz çok uyarı verince herşeyi silip c de yer açtım . Ondan sonra windows 10 kurdu güncelleme dedi ama bayağı uzun sürdü 2 saat kadar . Ben ilk başta çok değişiklik göremedim en büyük değişiklik hafıza kartının seçenek olarak açılmış olması ki o bile yeter. sürüm 1511 is derlemesi 10586.122

Alıntıları Göster
    tablete gta yukledim fakat menuler arasında dokunmatik ekran gezsede enter çalışmıyor ne yapmam gerekiyor?

• quote:

Orijinalden alıntı: h_k_yavuz

Windows 10 a geçiş yaptım yapmasına tamam da c de Windows old klasörü oluşturdu. Windows 8.1 in artıklari sanırım. Ama ben bunu da istemiyorum. Silmek istiyorum. Bir türlü silemedim. Bilmem sahiplik alacaksınız falan filan yol gösterir misiniz?
    slmmmmmm
  • quote:

Orijinalden alıntı: elizyadeniz

slmmmmmm

Alıntıları Göster
    tabletim bisekilde yavaslamıstı arkadaslar bende refusla 8.1 pro yukledim dokunmatik calısmıyor ne yapsamolmadı homtech in sıtesınden toouch drevire yukledım yüklenmiyo izin ver dıyoıle kalıyo yuklenmıyo yanı ne olursunuz yardım edın tablet suanda calısıyo ama guncellemelerıde yapmadı c de 1 gb yer kalmıs ama nedense serrit kırmızı
  • quote:

tabletim bisekilde yavaslamıstı arkadaslar bende refusla 8.1 pro yukledim dokunmatik calısmıyor ne yapsamolmadı homtech in sıtesınden toouch drevire yukledım yüklenmiyo izin ver dıyoıle kalıyo yuklenmıyo yanı ne olursunuz yardım edın tablet suanda calısıyo ama guncellemelerıde yapmadı c de 1 gb yer kalmıs ama nedense serrit kırmızı

Alıntıları Göster
    yardım edn lutfen
  • elizyadeniz E kullanıcısına yanıt
    elinde kurtarma sürücüsü var mı ?

o şekilde ilk günkü haline getirebilirsin.

eğer yoksa ilk sayfada en çok + alan yorumlara bakarsan RipEr arkadaş paylaşştı. onu indir. acronis ile usb ye yazdır sıfırla.

lazım olanlar
    kurtarma sürücüsü(yukarda dediğim gibi indir)
    usb
    usb çoklayıcı
    mouse

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ...DeAtH...

elinde kurtarma sürücüsü var mı ?

o şekilde ilk günkü haline getirebilirsin.

eğer yoksa ilk sayfada en çok + alan yorumlara bakarsan RipEr arkadaş paylaşştı. onu indir. acronis ile usb ye yazdır sıfırla.

lazım olanlar
    kurtarma sürücüsü(yukarda dediğim gibi indir)
    usb
    usb çoklayıcı
    mouse
    deah bey ben windows 8 kurarken sıfırdan yukleme yaparken bolunmus n var ne yok herseyı sıldım unuvrsıtelı bayan olmama rahmen bunları yapabıldım kurtarmaımajnı bulamadım bana buraya alıntı yapım ve ayrıntılı anlatırsanız ınanılmaz sevinirim

tabletim suan calısıyo okumussunuzdur dokunmatıhım calısmıyo ne yapsam olmadı sızın yonlenmenızle ılerlıyelım
    size iki yöntem anlatıyorum. ilk önce 1. yöntemi yapınız. eğer başarısız olursanız 2. yöntemi yaparsınız

tüm sorumluluk size ait. Eğer tablete bir şey olursa sorumluluk kabul etmem.

ben sıfırdan kendim tüm bölümleri silerek windows kurduğumda dokunmatik çalışıyordu sizinki biraz acayip olmuş

yadi.sk
    Bir şey bulunamadı — Yandex.Disk
    https://yadi.sk/d/JCa9Jt_iingVW

buradan "w835 driver" adlı dosyayı indiriniz
    driver package
    installer
    touch klasörünün içndeki devcon.exe dosyasını çalıştırın. driveri yükleyin. sonra yeniden başlatın tableti.

eğer yine çalışmazsa

w835 driver klasörünün içindeki Driver Package>"script" klasöründeki "install_all.bat" dosyasına iki defa tıklayın. driverlerin yüklenmesini bekleyin. (ben denemedim ama işe yarayacağını sanıyorum) tüm driverlerin yüklenmesi uzun sürebilir. tüm driverler yüklendikten sonra tableti yeniden başlatın.

eğer yine çalışmazsa
    http://forum.donanimhaber.com/m_105531617/mpage_30/f_//tm.htm#108761153
    bu mesajdaki arkadaşın paylaştığı dosyayı indirin.
    acronis true image ile min 4gb bir usb ye yazdırın.
    tableti kapatın.
    usb hub (çoklayıcı) tablete bağlayın
    usb belleği ve mouse usb çoklayıcıya takın.
    tableti açın
    ekrana klavye düzeninizi seçin yazısı gelecek
    türkçe Q seçin
    sorun gider
    bilgisyaarı sıfırlayın
    hedef işletim sistemi seç
    ileri
    evet sürücüleri yeniden bölümlendir
    sürücüyü tümüyle temizle
    ileri

ekrana yazı gelecek. "bilgisayarınız sıfırlanıyor. (%15-20 vs)"
    sıfırlama bittikten sonra tablet kapanacak. bu sırada usb belleği bilgisayardan çıkar.

tablet ilk günkü haline döndü.
    tüm dosyaların gidecektir haberin olsun.
    bu işlemleri yapmadan önce tabletin şarjının full olmasına özen göster.

kolay gelsin

• quote:

size iki yöntem anlatıyorum. ilk önce 1. yöntemi yapınız. eğer başarısız olursanız 2. yöntemi yaparsınız

tüm sorumluluk size ait. Eğer tablete bir şey olursa sorumluluk kabul etmem.

ben sıfırdan kendim tüm bölümleri silerek windows kurduğumda dokunmatik çalışıyordu sizinki biraz acayip olmuş

yadi.sk
    Bir şey bulunamadı — Yandex.Disk
    https://yadi.sk/d/JCa9Jt_iingVW

buradan "w835 driver" adlı dosyayı indiriniz
    driver package
    installer
    touch klasörünün içndeki devcon.exe dosyasını çalıştırın. driveri yükleyin. sonra yeniden başlatın tableti.

eğer yine çalışmazsa

w835 driver klasörünün içindeki Driver Package>"script" klasöründeki "install_all.bat" dosyasına iki defa tıklayın. driverlerin yüklenmesini bekleyin. (ben denemedim ama işe yarayacağını sanıyorum) tüm driverlerin yüklenmesi uzun sürebilir. tüm driverler yüklendikten sonra tableti yeniden başlatın.

eğer yine çalışmazsa
    http://forum.donanimhaber.com/m_105531617/mpage_30/f_//tm.htm#108761153
    bu mesajdaki arkadaşın paylaştığı dosyayı indirin.
    acronis true image ile min 4gb bir usb ye yazdırın.
    tableti kapatın.
    usb hub (çoklayıcı) tablete bağlayın
    usb belleği ve mouse usb çoklayıcıya takın.
    tableti açın
    ekrana klavye düzeninizi seçin yazısı gelecek
    türkçe Q seçin
    sorun gider
    bilgisyaarı sıfırlayın
    hedef işletim sistemi seç
    ileri
    evet sürücüleri yeniden bölümlendir
    sürücüyü tümüyle temizle
    ileri

ekrana yazı gelecek. "bilgisayarınız sıfırlanıyor. (%15-20 vs)"
    sıfırlama bittikten sonra tablet kapanacak. bu sırada usb belleği bilgisayardan çıkar.

tablet ilk günkü haline döndü.
    tüm dosyaların gidecektir haberin olsun.
    bu işlemleri yapmadan önce tabletin şarjının full olmasına özen göster.

kolay gelsin
    tes ekkur ederim ilk bahsettihiniz dosyayı indirdim ama yuklenmıyor cok garip kendi sitesinden indirdim üstelık neden yuklenmiyor merakta soz konusu sıyah kucuk kare bir ekran gelıyor izin verdikten sonra ama setup gelmiyor

• arka planda yükleniyordur belki.

• quote:

arka planda yükleniyordur belki.
    suan sarjim bitti biraz zamanınız varsa time wiwerle bahlanıp bi bakın cok sevinirim vaktiniz varsa
  • quote:

suan sarjim bitti biraz zamanınız varsa time wiwerle bahlanıp bi bakın cok sevinirim vaktiniz varsa

Alıntıları Göster
    1 saat sarj olsun beklıyorum veyada aksam olabilir death bey
    PM (özel mesaj)'den yazdım.

http://forum.donanimhaber.com/inbox.asp buradan PM kutunuza ulaşabilirsiniz

• Arkadaşlar kendim Windows un sitesinden win10 indirip kurdum.. sürüm window 10 home oldu. Ancak ekran bir türlü yan dönmüyor. Bir ayarı var mı?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • h_k_yavuz H kullanıcısına yanıt
    mesajları geriye doğru okursanız bulabilirsiniz. yanlış hatırlamıyorsam bi arkadaş çözümünü söylemişti

• quote:

mesajları geriye doğru okursanız bulabilirsiniz. yanlış hatırlamıyorsam bi arkadaş çözümünü söylemişti

Mobildeyim 50. Sayfadan itibaren okumaya başladım.ama baya uzun sürecek gibi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi h_k_yavuz -- 12 Mart 2016; 19:39:13 >
  • quote:

quote:

Mobildeyim 50. Sayfadan itibaren okumaya başladım.ama baya uzun sürecek gibi.

Alıntıları Göster
    tabletimi satıyorum sorunu yok 8,1 yuklü garantısı devam edıyo arkadasım ilgılenıcek cep numarasını verıyorum fıyatı sondur arayın konusun

tel 05350115221

• quote:

tabletimi satıyorum sorunu yok 8,1 yuklü garantısı devam edıyo arkadasım ilgılenıcek cep numarasını verıyorum fıyatı sondur arayın konusun

tel 05350115221

Alıntıları Göster
    fiyat yazmamışsınız

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ...DeAtH... -- 13 Mart 2016; 14:05:36 >
  • Windows 10 a geçiş yapan arkadaşlarin bir kisminda tabletlerinin ekranı otomatik yön değiştirirken, bir kısmında ise sıkıntı var. Bir tek ben değilim. Ne var ne yok denedim. Yok yok.. Olmuyor..

• quote:

Windows 10 a geçiş yapan arkadaşlarin bir kisminda tabletlerinin ekranı otomatik yön değiştirirken, bir kısmında ise sıkıntı var. Bir tek ben değilim. Ne var ne yok denedim. Yok yok.. Olmuyor..
    150 tl fiyatı
  • h_k_yavuz H kullanıcısına yanıt
    iyi günler tablet sıfır windows kurulumu yapıldığında dokunmatik ve hareket sensörleri hatta kameralar dahi çalışmayacaktır. daha önce forum içinde paylaştığım yöntem ve dosyalarla doğru şekilde işlem yaparsanız sonuç olarak tüm sistem düzgün çalışır hale geliyor. profilimden mesajları inceleyerek ilgili mesajı bulabilirsiniz.
  • 
Sayfa: önceki 119120121122123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.