Şimdi Ara

HOMETECH w835 Kullanıcılar Kulübü [Yardımlaşma] (122. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.608
Cevap
29
Favori
124.951
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 120121122123124
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Oxxolife

iyi günler tablet sıfır windows kurulumu yapıldığında dokunmatik ve hareket sensörleri hatta kameralar dahi çalışmayacaktır. daha önce forum içinde paylaştığım yöntem ve dosyalarla doğru şekilde işlem yaparsanız sonuç olarak tüm sistem düzgün çalışır hale geliyor. profilimden mesajları inceleyerek ilgili mesajı bulabilirsiniz.

Teşekkür ederim hemen bakıyorum hocam.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bana Homtech in install.wim dosyasını paylaşabilirmisin
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tekinay11

Bana Homtech in install.wim dosyasını paylaşabilirmisin
    arkadaslar daha once bı kaç klavye uygulaması paylaşılmıstı bulamadım ısımlerı neydi ya bı soylesenıze
  • quote:

Arkadaşlar paylaşıldı mı bilmiyorum ama w835 için windows 10 hareket sensörü ayarlarını en sonunda buldum. kionix driverlarını tam olarak kursam da yön sensörü ters çalışıyordu. bu sorunu registry ayarlarından orientation hex değerinin doğru olanını nihayet buldum değer 01 01 01 01 00 00 02 kendi onedriveıma yüklediğim hazır driver paketi ve reg dosyasını ds burada paylaşıyorum umarım herkezin işine yarar.http://1drv.ms/1iv2fc2

Buradaki yön driverlerini kurdum. Ekran dikey yatay dönüyor ama yatay olarak döndüğünde ekran ters kalıyor. Bunun çözümünü bulamadım.

• quote:

Orijinalden alıntı: h_k_yavuz

quote:

Arkadaşlar paylaşıldı mı bilmiyorum ama w835 için windows 10 hareket sensörü ayarlarını en sonunda buldum. kionix driverlarını tam olarak kursam da yön sensörü ters çalışıyordu. bu sorunu registry ayarlarından orientation hex değerinin doğru olanını nihayet buldum değer 01 01 01 01 00 00 02 kendi onedriveıma yüklediğim hazır driver paketi ve reg dosyasını ds burada paylaşıyorum umarım herkezin işine yarar.http://1drv.ms/1iv2fc2

Buradaki yön driverlerini kurdum. Ekran dikey yatay dönüyor ama yatay olarak döndüğünde ekran ters kalıyor. Bunun çözümünü bulamadım.

Alıntıları Göster
    tableti ilk alanlardanım.bezen internete gireyim diyorum alet kasım kasım kasılıyor ram yüzünden.konuyu çok okuyamadım acaba vista felan kursak şöyle rahatça gezinebilirmiyiz nette dokunmatik çalışır mı

• quote:

Orijinalden alıntı: ozzyken

tableti ilk alanlardanım.bezen internete gireyim diyorum alet kasım kasım kasılıyor ram yüzünden.konuyu çok okuyamadım acaba vista felan kursak şöyle rahatça gezinebilirmiyiz nette dokunmatik çalışır mı

Alıntıları Göster
    mrb benim cihazın ekranı sağa sola dönmüyor mesela video resim tableti çevirince ekran dönmüyor
  • Arkadaslar herkezin ellerine saglik paylastiginiz bilgiler cok ise yariyor. Fakat arkadaslardan biri install.wim dosyasini tabletten alip buraya atmisti. Hangi sayfada o bir turlu bulamiyorum yada hangi arkadas atmisti bi yardimci olabilitmisiniz ???

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sperdooo S kullanıcısına yanıt
    Forumun amacı zaten yardım etmem
    Yardımcı olabildiysek ne mutlu bize.

Arkadaşın mesajı
    https://forum.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=105531617&p=90&anchorToGo=108761153#108761153

• Tesekurler kardesimm ama ben bu acronisin dilinden anlamadim ya. Ilk indirdigim win 8 install.wim di onu guzelce isoya cevirdim yazdirdim usbye formatimida attim fakat bu tib dosyasini nasil yazdiracam anlamadim.arkadas anlatmis ama farkli cikiyor bende bu acronis :(

• sperdooo S kullanıcısına yanıt
    hocam sen indirdiğini direkt usb ye acronis ile yazdıracaksın. install wim falan uğraşmana gerek yok.

eğer direkt yazdırırsan formatladıktan sonra temiz, kurtarma bölümü olan bir bilgisayar çıkıyor

nasıl acronis kullanacağın sana yukarda verdiğim linkte arkadaş link vermiş ordan bakabilirsin.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar tableti ilk alanlardanim forumu ara ara takip ediyorum şimdiye kadar Nasıl geldiyse oyle kullanıyorum hiçbirşeyi yükseltmedim ama telefonun hot spotu ile internete bağlanıyorum ama yavaş zaten kullanım amacim nete girmek ve mail kontrol etmek bunu azami yüksek hızda yapmak icin sizce ne yapayım?sizin kadar usta degilim teknik konularda onun icin yardımcı olursanız cok minnetar olurum birde hafıza sorunu var yine yeni program yüklemedim 32 gb kart taktim ama hafızayı doldurmamak icin ne yapayım tabletin kendi mail Programı'nda ki Mail'ler tablete iniyormu iniyorsa Nasıl bunu önlerim.tesekkurler yardımlarınız icin

• quote:

Orijinalden alıntı: crazydentist

Arkadaşlar tableti ilk alanlardanim forumu ara ara takip ediyorum şimdiye kadar Nasıl geldiyse oyle kullanıyorum hiçbirşeyi yükseltmedim ama telefonun hot spotu ile internete bağlanıyorum ama yavaş zaten kullanım amacim nete girmek ve mail kontrol etmek bunu azami yüksek hızda yapmak icin sizce ne yapayım?sizin kadar usta degilim teknik konularda onun icin yardımcı olursanız cok minnetar olurum birde hafıza sorunu var yine yeni program yüklemedim 32 gb kart taktim ama hafızayı doldurmamak icin ne yapayım tabletin kendi mail Programı'nda ki Mail'ler tablete iniyormu iniyorsa Nasıl bunu önlerim.tesekkurler yardımlarınız icin
    arkadaşlar selam

tableti uzun süredir kullanmıyordum, geçen gün tableti sıfırladım tüm güncelleştirmeleri yükleyince w10 uyarısı geldi onu da yükledim. hafıza yetersiz dediği için 16 gb c10 kart taktım, gerçi yüklerken şarjı bittiği için 2 3 kez hep yarıda kaldı ama 4. de sorunsuz yüklendi çok şükür. Burada okuduğum ekran dönmeme yada başka bir sorun yaşamadım şuana kadar. Herşey tıkırında yani

bizim tablet tam win10'lukmuş yalnız. tam kendini buldu satmayı düşünüyodum vazgeçtim : )

• grimser G kullanıcısına yanıt
    Windows 10 a bi ben mi ısınamadım?

• ...DeAtH... . kullanıcısına yanıt
    death kardeşim asıl senin w10a ısınman lazım, senle aynı zamanlarda almıştık tableti ve sen baya uğraşmıştın tabletle usb hub bile yaptın

8.1 deki metro arayüzünü sevmiyorum bu yüzden win10 kullanışlı geldi, eğer denemediysen win10 kurunca tablet modu diye bir modu var. aktif edersen daha bi tatlı oluyor ama bende ona pek ısınamadım.
    Windows 10 u tablete ilk çıktığı zamanlarda kurdum. Isınamadım geri 8.1 e geri döndüm. . Sonra forumda beğenenleri görünce tekrar kurdum yine 8.1 e döndüm.

En son masaüstüne kurdum yine sevmedim 8.1 e geri döndüm.

Dediğiniz tablet modunu az buçuk hatırlıyorum

Edit: aslında yeniliklere açığım ama windows 10a ısınamadım. Windows 8 çıkınca hemen denemiştim beğenmiştim.

Aynı şekilde windows 95 -97-xp-7 severek geçiş yapmıştım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ...DeAtH... -- 14 Nisan 2016; 18:41:07 >
  • ...DeAtH... . kullanıcısına yanıt
    kardeşim sen kur win10u, dinle beni bak hiç pişman olmicaksın
    Ben 3 defa denedim 4. Drfa olacak gibi değil

Kuzende windows 10 a geç süper diyordu geri windows 8 e geçti

• Hep batının oyunları bunlar boşver kur win10u

• Arkadaşlar tabletimi usb üzerinden windows 10a yukseltirken şöyle bir ekranda takıldı kaldı. Herhangi bir işlem yapamıyorum dokunmatik vs çalışmıyor. Usbyi çıkarıp klavye mouse takıyorum o da işlem gormuyor. Elim kolum bağlı kaldım böyle. Bir çozum önerisi olan var mı?

http://i.hizliresim.com/m6ABPR.jpg

Edit1: Hiçbir şey yapamayınca tableti güç tuşuna basılı tutarak kapattım. Açtığımda harici medyayı takmamı söyledi USB'yi taktım bunun üzerine. Ardından kurulum başlama ekranı geldi. Şimdi kurulumu yapmakta. Yine bir sorun yaşarsam editlerim mesajımı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sauce_2k -- 20 Nisan 2016; 13:14:35 >
  • sauce_2k kullanıcısına yanıt
    Bu ekranda dokunmatin çalışmaz bildiğim kadarıyla.

Mouse veya klavyenin çalışabilmesi için ise bilgisayar kapalı olduğu zaman takılması, sonra bilgisayarın açılması lazım.

Yerindr olsam temiz windows 8.1 kurardım recovery ile.

Bi arkadaş paylaşyı yedek dosyayı onu indir
    Usb ye acronis ile yazdır.
    Tableti kapat
    Usb çoklayıcıyı tak
    Usb yi ve klavyeyi bağla
    Bilgisayarı aç
    Sorun gider
    Sıfırlama bölümünden tableti sıfırla
    Sonra bilgisayar açıldığı zaman update ile windpws 10 a geç.

Kolay gelsin.

• 
Sayfa: önceki 120121122123124
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.