Şimdi Ara

HOMETECH w835 Kullanıcılar Kulübü [Yardımlaşma] (114. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.608
Cevap
29
Favori
125.037
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 112113114115116
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    tableti yeniden başlat sorun düzelecektir

ilk takınca öyle oluyor dokunmatik sapıtıyor sonra yeniden başlat diyorsun açıldığında sorunsuz oluyor.

ben ilk değiştridiğimde kafayı yedim bir türlü yapamadım. napalım sağlık olsun dedim tableti kapatacaktım yanlışlıkla yeniden başlata bastım. tablet kapandı açıldı ve dokunmatik sorunsuzdu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ...DeAtH... -- 8 Aralık 2015; 15:37:40 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 64 gb hafıza kartı alıcam bu tablet için acaba önerilerinizle hangisini alıyım 48 mb okuma hızı 80 mb hız farkeder mi bu tablet için sanırsam hafıza kartı soketi 2.0 olduğu için istense bile 80 mb okuma hızına erişemiyeceğini söylemişti birisi tavsiyelerinizi bekliyorum

urun.n11.com
    Samsung Evo Plus 64 Gb Microsdxc Class 10 Uhs-ı Hafıza Kartı + Adaptör Mb-mc64ga/tr Fiyatları ve Özellikleri
    http://urun.n11.com/hafiza-kartlari/samsung-64-gb-evo-plus-micro-sd-hafiza-karti-P82217079

urun.n11.com
    Cep Telefonu Hafıza Kartı - Micro, SD, MMC Kart - n11.com
    http://urun.n11.com/hafiza-karti/sandisk-ultra-64gb-class10-uhs-1-80mbs-microsd-P74540058

urun.n11.com
    Cep Telefonu Hafıza Kartı - Micro, SD, MMC Kart - n11.com
    http://urun.n11.com/hafiza-karti/sandisk-ultra-64gb-class10-48mbs-microsdxc-sdsqunb-064g-gn3mn-P57568291

• ferhat121 F kullanıcısına yanıt
    merhaba

bende 16 gb sandisk ultra class 10 48mb/sn okuma hızı olan var onu kullanıyorum şuanlık memnunum. (sanırım en son linkdekinin 16gb olanı)

attığınız linklerden benim hoşuma samsung gitti. ben olsam onu alırdım

• Bu tablete windows 10 pro 64 bit kurma ihtimalimiz varmı ? Kurabiliyorsak saçma mı olur iyi mi olur.
    Deneyimli biri cevap verebilir mi ?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 32bit daha mantıklı olur. 64 bit ağır gelir. kuracaksan 32bit kur.

yükseltme ile windows home 32 bit kurmanı tavsiye ederim ne de olsa lisansımız windows 10 HOME 32 bit için geçerli

kolay gelsin

• Arkadaşlar bu tableti almayi dusunuyorunda, internette pro tab 7 olarak mi geçiyor?

http://m.kliksa.com/Urun/bilgisayar-tablet/902360507?utm_source=akakce&utm_medium=comparison&utm_campaign=listing&cm_mmc=Akakce-_-CPC-_-Comparison-s-_-Reg&ref=akakce&source=mobil&v=1.82.1

Kisaca bu tablet, bu basliktaki tabletmi ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Berkæn -- 9 Aralık 2015; 0:30:29 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Berkæn kullanıcısına yanıt
    Bizimkiyle aynı değil ekranı ips degil, ekrani 1inch küçük haliyle çözünürlüğü de oyle alanlar vardı bu tableti de konusu vardı bi de Polypad in olacaktı hepsiburada da 200 tl civarı onu bakın derim size bizimkilerle aynı özelliklere sahipti yanlış hatırlamıyorsam

• ...DeAtH... . kullanıcısına yanıt
    48/80 mb okuma hızı farkını hissedebilir miyim yoksa usb 2.0 slot olduğundan 40-45 mb okuma hızlarına mı zorlarım

• ferhat121 F kullanıcısına yanıt
    o kadar bilgim yok maalesef

denedim herşeyi,maalesef olmuyo.Acaba yazılımsal bi durum mı var.

• koprinka K kullanıcısına yanıt
    merhaba

ekranınız niye o kadar büyük. tableti sıfırlamayı denediniz mi ?

denetim masası

sağ yukardan küçük simgeleri seçin

listeden tablet pc ayarlarına girin.

görüntü sekmesindeki görüntü seçenekleri bölümünde sıfırla aktif ise ona basın. sonra tableti yeniden başlatın.

Bay trail tabletlere 64 bit Windows kurulamıyor.
  • bilmiyordum. teşekkürler

• Sd karta işletim sistemi kurabilir miyiz bu tablete o zaman direk hafıza kartına atmış oluruz oyun ve uygulamaları deneyen var mı?
  • Windows 10 kuranlar şu konumu okusunlarhttp://forum.donanimhaber.com/m_112672251/f_//tm.htm#112672251
  • Elimde hometech w835 var satmayı düşünüyorum ne kadar eder acaba bilgisi olan varmı (micro 16 gb + klavyeli kılıf+windows10 yüklü)
  • muadili olan 8w şu anda dnr da 290 tl ona gore hesap et bence satma para etmez

• Arkadaşlar çok kötü bişey geldi tabletin başına. Sarja takılı haldeyken fabrika ayarlarına döndürüyordum ( çünkü depolama alanı aşırı derecede azalmıştır pek bişey yüklemememe rağmen) şarj bağlantısı kesildiği için yarıda kalmış ve tablet kapanmış. Sonradan açmaya çalıştığımda ise otomatik onarım yapılıyor diyordu. Yaklaşık 5 dk sonra 'otomatik onarma bilgisayarınızı onaramadı deyip iki seçenek susuyordu (1.gelişmiş seçenekler 2.bilgisayarı kapat diye) ama hiçbir seçeneği seçemiyorum. Şimdi ise o da olmuyor. Power tuşuna basıyorum hometech yazısı çıkıyor tekrar kapanıyor. Arkadaşlar bilgisi olan varsa yardımcı olursanız çok sevinirim. Teşekkürler şimdiden.

• yusufislam72 Y kullanıcısına yanıt
    tableti full şarj et

tablet kapalı iken mause bağla tablete

power tuşu ve ses açma (belki ses kısma tuşu olabilir tam hatırlamıyorum)tuşuna aynı anda basılı tutarak tableti aç. ekrana windows simgesi gelince iki tuşuda bırak. mause ile sorun gidere gir oralarda tableti sıfırla var onu seç

böyle hatırlıyorum kolay gelsin.

• Teşekkür ederim kardeşim bi deneyeyim.

• 
Sayfa: önceki 112113114115116
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.