Şimdi Ara

HOMETECH w835 Kullanıcılar Kulübü [Yardımlaşma] (112. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.608
Cevap
29
Favori
125.037
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 110111112113114
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ...DeAtH...

ben kendim yaptım ilk kırıldığında internetten dokunmatik aldım kendim değiştirdim. 36 tl vermiştim kargo dahil. şimdik tekrar bakıyorum almak için

Dokunmatik kısmı ile ekranın farklı olarak değişmesi gerekir değil mi. Yani sadece ekran değişse işimizi görür mü

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • h_k_yavuz H kullanıcısına yanıt
    dokunmatik ile lcd ekran farklı şeyler. benim sadece dokunmatik kırıldı lcd ekran sağlam. ben sadece dokunmatik alsam işimi görüyor.

eğer hem lcd ekran hemde dokunmatik kırıksa iksinide almanız lazım bu da bayağı pahallı olur

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mfisik

Kardes bana mail atarmısın sogukmektup@windowslive.com birde kısaca anlatırsan sevinirim nasıl yapılacağını?

KardesimKardesim OneDrive dan linkini mail olarak paylaştım oradan indirirsin not da ekledim. Önce driverı kur sonra reg dosyasını ekle yeniden başlat tamamdır.
  • erhanercan kullanıcısına yanıt
    hocam burda paylaşsan olmaz mı ?

• 1drv.ms
    Microsoft OneDrive - Access files anywhere. Create docs with free Office Online.
    http://1drv.ms/1kVlIEw

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ...DeAtH... . kullanıcısına yanıt
    Geçmiş olsun hocam, nazar mı var üzerinde nedir.

• THEATTRE35 T kullanıcısına yanıt
    bende anlamadım. tableti öve öve bitiremedik nazar değmiş olabilir. tablet şuan yatıyor kenarda. ve yokluğunu çok hissediyorum ucuz dokunmatik arayışıdanyım önceden 36 tlye almıştım şimdik bulsam aynı fiyata tekrar alacağım

Bulursak biz de haber veririz hocam.Neyseki çekirge 2 kere zıpladı, üçüncü de kırılmaz inşallah.

3. de kırılırsa kalvye masue bağlar öyle kullnaıırm hatta kullanmam durur kenarda

Bunu buldum hocam:

teşekkür ederim.

burdaki satıcı ile konuştum banka kartı ile alışveriş yapabiliyor muyuz dedim kredi kartı ile yapabilirsiniz dedi. havale dedim 200 tl ve üstü dedi

internetteki alışverişlerimde banka kartı kullanıyorum kredi kartı kullanmıyorum.

eğer gittigidiyor sanalpazar n11 gibi bir sitede aynı fiyattan satılsa alırdım

geçen sefer gittigidiyor dan almıştım.

Oralarda fiyat 50'ye yakın gibi maalesef.Zamanla düşebilir ama.

insallah duserde bende alirim

ne yapcagimi bende bilmiyorum.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhabalar arkadaşlar. Bu cihazla bluestacks yardımı ile android oyun oynayabilirmiyiz?
    1drv.ms
    Microsoft OneDrive - Access files anywhere. Create docs with free Office Online.
    http://1drv.ms/1kVlIEw
  • Zoryol211 Z kullanıcısına yanıt
    malesef.. ben deneedim yetersiz depolama alanı diyordu 32 gblıklarda oluyor..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zoryol211

Merhabalar arkadaşlar. Bu cihazla bluestacks yardımı ile android oyun oynayabilirmiyiz?

Bluestacks çalıştırmak için en az 2 gb ram ve 512 mb ekran kartı olması gerekiyor, hafıza önemli değil.
  • herkese merhaba

2gün önce dokunmatik panel aldım. ürün az önce geldi. montajını yaptım ve sorunsuz şekilde kullanıyorum.

sitede banka kartı ile alım yaptım. canlı destekdeki görüştüğüm kişi ilk başta banka kartı geçmiyor dedi ama sonraki gün görüştüğümde geçiyor dedi bende bunu üzerine siteye üye olup banka kartı ile alıım gerçekleştirdim. aynı gün kargoya verdiler.

aldığım site link

ürünün üstüne casper logosu var ama sorunsuz çalışıyor. ilk aldığım dokunmatiktede casper logosu vardı o da sorunsuz çalışıyordu

Güle güle kullan hocam, bu sefer daha uzun ömürlü olmasını diliyorum

amin ömürlük olur inşallah

• 
Sayfa: önceki 110111112113114
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.