Şimdi Ara

HOMETECH w835 Kullanıcılar Kulübü [Yardımlaşma] (113. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.608
Cevap
29
Favori
125.037
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 111112113114115
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ...DeAtH... . kullanıcısına yanıt
    İnşallah :)

• ferhat121 F kullanıcısına yanıt
    yeni dokunmatik olduğu için üstünde jelatin var . ilk aldığımız gibi belli olmuyor

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
    sırf jelatin değişmek için, dokunmatik mi alsak ne yapsak? benim de jelatin çizik.

Bu arada hayırlı olsun, inşallah bu ömürlük olur hocam. Ben de cihazı hala her gün kullanıyorum, sırf bu cihaza olan sevgimden, eşime de dokunmatikli, tablet olabilen laptoplardan aldırdım, o da çok memnun.

Bu arada windows 10'u size tavsiye ederim. Yandaki bildirim menüsünün hızla ulaşılabilir olması, yeni edge browser vs. windows 8.1'e göre çok daha iyi. Ben 2 tablet, 2 katlanabilir bilgisayar, 2 normal bilgisayarı windows 10'a geçirdim, hepsi süper çalışıyor.
  • reprep2011 kullanıcısına yanıt
    teşekkürler inşallah daha kırılmaz.

tabletin dokunmatiği değiştirmek basit (eli bu işlere yatkın olanlara. telefonumun dokunmatiğini değiştirirken telefoncunun yanında durmuştum mantığı kaptım hemen )

dokunmatik kırılınca jelatini söktüm denemek için çizdim biraz. kuvvet uygulayınca ekran çiziliyor

sırf jelatin için dokunmatik değiştirmeye gerek yok bence. eğer dokunmatik çok çizilirse ilerde değiştirilir

windows 10 a geçmeyi düşündüm ama sıfırlama özelliği tam olarak çalıştığını bilsem bende geçerim. sıfırlama benim için çok önemli.

Hocam, bu cihaz hazırda bekleme konusunda sıkıntılı mı?Aldığımda sıkıntı yoktu ama şu an power tuşuna basınca cihaz kapanıyor sanırım.Power tuşuna uzun basmadan tekrar açılmıyor.Nasıl çözeriz bu durumu?

• THEATTRE35 T kullanıcısına yanıt
    hangi işletim sistemi kullanıyorsunuz ?

windows 8.1 de şuan öyle bir şey yok. [(aslında regedit ayarlarından getirilebiliyor. bi arkadaş anlatmıştı. ben denedim dediğiniz gibi bir sorun vardı herhalde.) yanlış hatırlıyor olabilirim]

8.1 yüklü, aldığımdan beri değiştirmedim.Aslında baştan yoktu diye hatırlıyorum.Şu an ekran sürekli açık kalmasın diye power tuşuna basıyorum, ekran normal kararıyor, yalnız tekrar bastığımda açılmıyor, basılı tutup beklemem gerekiyor.Cihazın ilk açılışı gibi uzun uzun bekletiyor ekran açılana kadar.

• THEATTRE35 T kullanıcısına yanıt
    biraz klasik olacak ama sıfırlarsanız düzeleceğini sanıyorum

Bikaç uygulama yüklemiştim, yalan olacak desene :)
    Attığım bikaç şarkıyı alıp sıfırlayayım bi ara bakalım nolacak :)

• arkadaşlar bı bakarsananız çok makbule geçer. şu anda tablette nerdeyse hiç uyguulama yok film video veya resim de yok ama depolama alanı 300 mb kalmış ve hiçbişey yapamıyorum depolama sorunundan dolayı. bu neden boyledir bi çözümü var mı bilen varsa yardımcı olursa cokmsevinirim.
  • yusufislam72 Y kullanıcısına yanıt
    cclear adli programla temizlik yap. eger sorun cozulmezse tableti sifirla

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    Sıfırlama çalışıyor, cihazın içinden sıfırla deyip sıfırlayabiliyorsunuz. Yani recovery partition mevcut. Ben ilk yükseltme kurumundan sonra windows 10'u sıfırladım.

Kurtarma usbsi oluşturmuyor, en azından ben denediğimde oluşturmadı. Ama çok sorun değil, windows 8.1'in kurtarma usbsi ile zaten tableti kurtarıp 8.1 yapabilirsiniz. Ondan sonra da tekrar windows 10'a yükseltir ya da 8.1'de devam edersiniz. Tabii bu en kötü senaryo.
  • Cihazı bir ay ya kullandım ya kullanmadım. Ekran çatladı. Dokunmatigin Bir kısmı çalışmıyor. Kenarda duruyor gitti 190 tl

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • h_k_yavuz H kullanıcısına yanıt
    dokunmatik kırılsaydı ucuza halledebilirdiniz ama lcd kırılması çok kötü olmuş. üstelik lcd çok pahalı.

hdmi olsaydı monitör-lcd tv falan bağlar kullanırdınız ama hdmi da yok

bende 2 defa dokunmatik aldım 35+35 70 tl gitti

CLEAR PROGRAMI NI NERDEN EDİNEBİLİRİM BİR DE AYRINTILI İSMİ VAR MI ACABA
  • yusufislam72 Y kullanıcısına yanıt
    programın ismi "cclear" internete yazarsan basitçe bulabilirsin.
    teşekkürler hocam bi deniyeyim
  • Arkadaşlar BIOS u nasıl sıfırlaya bilirim. Windows sıfırlama esnasında şarjı bitti kapandı. Şimdi açılırken Windows hata ile karşılaştı yeniden başlatın diyip resetleniyor. Recovery menüye girmiyor. Usb kurtarma belleğini görmüyor direk Windows açılışına geçiyor hata verip resetleniyor.

Merhaba değerli arkadaşım,

bende aynı siteden aldım,üzerinde CASPER yazıyo,değiştirdim(değişimi kolay),ama bende dokunmatik sapıttı,değişik yere basıyo,ekranın sol tarafı ile sağ tarafı ayrı yönde basıyo ve ben kafayı yedim.
    Şu an alet yatıyo,bu konuda yardım edecek biri olursa sevinirim,yoksa da yapacak bişey yok....klavye maus kullanırız artık.
  • 
Sayfa: önceki 111112113114115
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.