Şimdi Ara

HOMETECH w835 Kullanıcılar Kulübü [Yardımlaşma] (111. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2.608
Cevap
29
Favori
125.039
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 109110111112113
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hocam sorunu anlatayım, update esnasında, driverları yüklerken, yüzde 68 civarında, eğer o sırada tablete sd kart takılıysa, update çöküyor, takılıp kalıyor. Yani sd kartı en başta kullandıysanız bile ilk reset atıldığında çıkarın, yoksa takılır. Update tamamen bitince sd kartı takabilirsiniz.

Setup dosyasını usbye de atabilirsiniz, ben onu yapmadım, o yüzden yorum yapamam. Ben başka bilgisayardan media creation tool ile setup isosunu oluşturdum, bizim tabletin micro sd karta attım isoyu, isoyu çift tıklayıp içindeki setupı çalıştırdım, update sürerken ilk resette sd kartı cihazdan çıkardım (o zamana kadar sd karttaki dosyaları tablete kopyalamayı bitiriyor windows setup), sonra sorunsuz yüklendi.

Sd kart takılı olunca kasım güncellemesinin yüklenmeme problemi baytrail işlemcili casper cihazımda da, bu cihazda da oldu, nette de bahsediliyor. Bizdeki problem ise cihazın hafıza az olduğu için ya sd ya usb kullanmak zorundayız, cihazın hafızasına atamıyoruz updatei, o yüzden sd kartı çıkarma zamanını yazdım.

Bunlar kendi deneyimlerim, sorumluluk kabul etmem, benim cihazım şu an sorunsuz çalışıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi reprep2011 -- 15 Kasım 2015; 23:43:34 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• reprep2011 kullanıcısına yanıt
    Çok teşekkürler hocam, anladım.
    Aynen tatbik edicem,sonra tekrar yazarım.
    Emeğin için teşekkürler...😊😊😊

• Arkadaşlar be bu tableti bulmuştum 110 tlye ama almadım, araştırmaya devam ettim, 250 tlye acer Iconia W4-820 buldum, adam windows 7 yüklerken çökertmiş öylece bırakmış, bende dedim daha indir diye, 200 ye aldım bu tableti, inşallah geldiğinde windows 10 yükler canavar gibi kullanırım, özellikleri harika :D tabletin normal fiyatını görünce şok geçirdim :D
    8 inç ekran
    2gb ddr3 ram
    32 gb hafıza
    5mp arka ve2mp ön kamera
    intel hd ekran kartı

İnaşallah sürücü ve tablet ile ilgili bana yardım edersiniz :D
  • Hayalci kullanıcısına yanıt
    burası hometech w835 konusu pek umutlanma

• quote:

Orijinalden alıntı: ...DeAtH...

burası hometech w835 konusu pek umutlanma

Haklısın umut fakirin ekmeği :D
    merak etme forum bu günler için var elimizden geleni yaparız

Güzel cihaz, iyi fiyat.Güle güle kullanın.Umarım bataryası iyi durumdadır.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • erhanercan kullanıcısına yanıt
    hocam bana mail atabilir misin.. h.ibrahimsari@hotmail.com
  • Hocam sizden bişey isteyebilirmiyim tablette arama yerine gelip dxdiag yazın evet diyin sonra ekrana tıklayın orada yaklaşık toplam bellek var o kaç mb onu söyleyebirmisiniz çok merak ettim (ekran kartı kaç mb onun için)

Hocam allah izin verirse bu pazartesi tableti alacam 150 tl ye sordum batarya durumu ne diye bana 1 saat gidiyo dedi tam vazgeçecektim almaktan şaka yaprım dedi şarjı 4-5 saat gidiyormuş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi boybey02 -- 20 Kasım 2015; 21:10:25 >
  • boybey02 B kullanıcısına yanıt
    513 mb

• Win 10 güncellemesi kaç gb? Benim yaklasik 3gb boş yer var yeterlimi? Bu arada tabletim reeder w8ic ama aynidir aşağı yukarı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • erhanercan kullanıcısına yanıt
    Kardes bana mail atarmısın sogukmektup@windowslive.com birde kısaca anlatırsan sevinirim nasıl yapılacağını?
  • Arkadaşlar bu acer w4-820 tablette pes 2016 denedim ve sonuç çok iyi çıktı :D buyrun izleyin, bu konudaki HOMETECH w835 tabletin 1 gb paylaşımlı ekran kartı varsa sizde rahat oynatır eminim :D

bizimkinin 513mb paylasimli var ayrica tableti sadece internette surf icin video izlemek icin vs kullaniyorum.

sizde guzel kasmamis ama tam ekran olsaydi iyi olurdu ayrica tablet dedigimizde dokunarak oynamasi guzel olur. klavyede pek zevk vermez bence.(veya bluetooth joystick) windows magazasindaki uygulamalar gibi dokunmatil olsaydi guzel olurdu.

bu arada oglunuz cok tatli allah bagislasin.

windows 10 kurmussunuz memnun musunuz. ben 8.1 de vazgecemiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ...DeAtH... -- 25 Kasım 2015; 0:06:16 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

bizimkinin 513mb paylasimli var ayrica tableti sadece internette surf icin video izlemek icin vs kullaniyorum.

sizde guzel kasmamis ama tam ekran olsaydi iyi olurdu ayrica tablet dedigimizde dokunarak oynamasi guzel olur. klavyede pek zevk vermez bence.(veya bluetooth joystick) windows magazasindaki uygulamalar gibi dokunmatil olsaydi guzel olurdu.

bu arada oglunuz cok tatli allah bagislasin.

windows 10 kurmussunuz memnun musunuz. ben 8.1 de vazgecemiyorum.

Allah razı olsun, olmayanlara versin Allah :)

Windows 10 rahat ve hızlı çalışıyor memnunum, windows 8.1 de bazı programlarda uyumsuz sorunu var onu çözemedim. Gerçi her windowsu yükleyebiliriz, ben windows 7 lite olanlardan yüklemeyi deneyeceğim :D hem yer açılmış olur, windows 10 tek başına 13 gb yer kaplıyor ne biçim iş anlamadım.

Ufak blutut :) klavye ile çok rahat oynatır ama biraz önce rocket league oynadım çok iyi oynattı meret :D buda videosu

• tabletin ekranini ikinci kez tekrsr kirdim yine ayni sekilde dirsek temasi ile kirildi.

kafayi yicem

• ...DeAtH... . kullanıcısına yanıt
    geçmiş olsun hocam, ben de şaşırdım, ben kaç kere düşürdüm, bizimkiler düşürdü bir şey olmadı alete. Ekran koruyucusu çizildi sadece. Ben de bayaa dayanıklı diyordum
  • quote:

tabletin ekranini ikinci kez tekrsr kirdim yine ayni sekilde dirsek temasi ile kirildi.

kafayi yicem

Ben de düşürdüm hocam. Ekran kırıldı. Dokunmatigin Bir kısmı çalışmıyor . Kaça yaptırırız sizce

• h_k_yavuz H kullanıcısına yanıt
    ben kendim yaptım ilk kırıldığında internetten dokunmatik aldım kendim değiştirdim. 36 tl vermiştim kargo dahil. şimdik tekrar bakıyorum almak için

• reprep2011 kullanıcısına yanıt
    bende düşürdüğümde bir şey olmamıştı.

sabah uyku sersemiyle dirseğimle üstüne bastırmışım o anda çıttt diye ses geldi ve kırıldı insanın içi parçalanıyor

• 
Sayfa: önceki 109110111112113
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.