Şimdi Ara

HOMETECH w835 Kullanıcılar Kulübü [Yardımlaşma] (29. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2.608
Cevap
29
Favori
125.007
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: h_k_yavuz

A101 de satılan hı level klavyeli tablet kılıfını alıp deneyen var mı.

Ben almıştım. İçinden Otg kablo da çıkıyor. Gayet kullanışlı.
  • ChineseTranslator kullanıcısına yanıt
    çok yararlı bir bilgi teşekkürler.
  • ozzyken kullanıcısına yanıt
    performans nasıl hocam

programları buna mı kuruyorsunuz

kururlum hız vs iyi mi?

öneirimisiniz ?
  • hepsiburadadan sipariş ettim bakalım otg 9tl+35tl 32gb sandisk microsdhc+5tl kargo 49 lira gitti:)
  • androidarayan A kullanıcısına yanıt
    hocam tam benim sepeti almışsınız.

para olsa benim alcağım sepet
  • tableti ilk defa wifi ile deniyorum. sanki wifi de arada sırada kopmalar var gibi geldi. bi de sinyal kalitesi devamlı değişmekte. bu normal mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ...DeAtH... . kullanıcısına yanıt
    idare eder hocam.öneririm.evet programları buna kuruyorum.eskilerden bir oyun indirip deneyeceğim.
    hız olarak şöyle söyleyeyim.

tabletin kendi diskinin yazma hızı 20mb/s
    bu kartın yazma hızı 12mb/s

benim laptoptaki ssd disk yazma hızı 190mb/s

wd 2.5 3.0 usb disk yazma hızı 80mb/s

bunları kıyas açısından yazdım .
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozzyken

idare eder hocam.öneririm.evet programları buna kuruyorum.eskilerden bir oyun indirip deneyeceğim.
    hız olarak şöyle söyleyeyim.

tabletin kendi diskinin yazma hızı 20mb/s
    bu kartın yazma hızı 12mb/s

benim laptoptaki ssd disk yazma hızı 190mb/s

wd 2.5 3.0 usb disk yazma hızı 80mb/s

bunları kıyas açısından yazdım .

tesekkurler. :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ...DeAtH... . kullanıcısına yanıt
    Valla hocam ucuz diye tblt alıyoz sonra yok kablosu yok hafıza katı yok kılıfı aksesuarı bitmiyor ki.:)
    Resmen tuketim toplumundayız yana.

Bu arada screenshot nasıl yapabilirim.:) pdf de iken masaüstünde geçiş yapamıyom
  • bu tableti aldığımdan beri sony vaio pro 13 kenara attım

Arkadışımla beraber aldık tableti Şarj olurken fazla hareket ettirmiş şarj girişi kırılmış
    30TL ye yaptırdık şrj ederken dikkat edin
  • Gittigidiyor' dan 10 TL civarında bir fiyata 8" klavyeli tablet kılıfı aldım. İnşallah boyutu sıkıntı çıkarmaz...
  • Internet tarayıcı en iyisi herhalde Explorer değil mi

• quote:

Orijinalden alıntı: furkanaktemur

Gittigidiyor' dan 10 TL civarında bir fiyata 8" klavyeli tablet kılıfı aldım. İnşallah boyutu sıkıntı çıkarmaz...

link varsa yollar misiniz?

• bu hoparlör kalitesine çözüm yokmu sanki patlak gibi
  • quote:

Orijinalden alıntı: ChineseTranslator

bu hoparlör kalitesine çözüm yokmu sanki patlak gibi

bnmki patlak gibi degil. sadece kulaklik takinca cizirti geliyor

• quote:

Orijinalden alıntı: ...DeAtH...

quote:

Orijinalden alıntı: ChineseTranslator

bu hoparlör kalitesine çözüm yokmu sanki patlak gibi

bnmki patlak gibi degil. sadece kulaklik takinca cizirti geliyor

Dirver ile alakalı olabilir mi?

• 15 gün önce aliexpreste bluetoothlu mouse sipariş vermştim o geldi bugün sorunsuz bağlandı,bilgisayarı açınca otomatik tanıyor,düşünen varsa alabilir,Türkiye de çok pahalı 60 liralardan başlıyor. bana 12 liraya geldi mouse şu

aliexpress.com
    US $4.62 11% OFF|NEW Ultra Thin bluetooth 3.0 Wireless Mouse Portable 1800DPI Office Gaming Mice for Windows Computer PC Laptop Android Tablet|gaming mice|bluetooth 3.0 wireless mousewireless mouse - AliExpress
    http://www.aliexpress.com/item/Brand-New-Slim-Bluetooth-3-0-Wireless-Mouse-for-Windows-7-XP-Vista-For-Android-3/32270461746.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi distortionn -- 12 Mayıs 2015; 0:23:50 >

• Klavyeli kılıf ve fare aynı anda deneyen oldu mu?
  • Arkadaşlar tablet için güzel bir kılıf buldum.

http://www.hepsiburada....Id=60000818&SKU=BS50546

Hepsiburada da 15.81 TL ve kargo ücretsiz. Dik durma ayarlı falan. Zamanında Samsung Galaxy Tab' ler ile ünlenen dönerli kılıflardan. Ben sipariş verdim ama henüz gelmedi. Yarın gelince malzeme kalitesile ilgili iyi-kötü yorum yaparım.

Klavyeli kılıf arayanlar için de yaklaşık 30 TL civarına çeşitli sitelerde ve ekran koruyucu/kılıf satan dükkanlarda kılıflar mevut. Ancak piyasada ki 30TL lik kılıflar da klavye tablete micro usb girişinden bağlandığı için pratiklik konusunda sıkıntı yaşayabilirsiniz. Klavyeli kılıfların bluetoothlu modelleri var, tasarım olarak da oldukça güzeller ama o meretler de pahalı işte.

• Bu arada iyi kaptık çok mutlu olduk falan derken terslikler de üst üste gelmeye başladı bende. Benden sonra arkadaşıma da alalım dedik bir tane. Dükkanda sadece bir tane iade edilen tablet kalmıştı. "Adam almış beğenmemiş geri iade etmiş" diye düşünüp bir şey olmaz diye aldık ama windowsu etkinleştirmeye çalışırken "ürün anahtarı başka bir bilgisayarda kullanılıyor" diye hata verip etkinleştirmiyor windowsu. Ne adamlar var yahu sen al tableti içindeki windows keyini çal sonra iade et! Böyle bir şeyin olma olasılığı var mı arkadaşlar yoksa bize fabrikasyon hatalı bir tablet mi denk geldi? Arkadaş hometech' i arayıp teknik servis falan uğraşacaktı ama en son ne oldu bilmiyorum.

Tam bu olayın üstüne dün gece de benim tabletin şarj aleti bozuldu. Takıyorum prize, yarım saniye aralıklarla enerji bir geliyor bir gidiyor. Ekran gidip geliyor falan sürekli. Evdeki telefonlarla denedim onlarda da aynısını yapıyor. Şimdilik telefonların şarj cihazlarıyla idare ediyorum ama onlar da tam dolum yapamıyor sanırım hemen bitti bugün şarj.

• 
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.