Şimdi Ara

HOMETECH w835 Kullanıcılar Kulübü [Yardımlaşma] (27. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
2.608
Cevap
29
Favori
125.006
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Üstadım bu yöntemi denedin mi? Eğer denediysen ve oluyorsa ben de yapacağım da... Eğer denedin ve olmuyorsa uğraşmayayım dedim... Teşekkürler.

• http://www.howtogeek.com/136404/how-to-install-windows-store-apps-to-an-sd-card-or-another-drive/
    (Sd karta uygulama aktarma)
    Burdaki linklerden bir araştır.İşe yarıyor!
    (wheedee için yanıt!!)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi w835 -- 11 Mayıs 2015; 13:54:08 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• o linkleri denedim zaten. sanırım izinlerle ilgili sorun çıkıyor. ve mağazadan uygulama yüklemeye kalkınca hata veriyor.
    Siz işe yaradığını deneyerek mi söylüyorsunuz? Eğer sizde kesin olarak çalıştı ise bu yöntem ben bir yerde hata yapmışımdır...
  • Harbiden içinden çıkan org kablo bozuk. Başka kablo ile hdd canavar gibi çalışıyor. Wifi Driver ı değiştirdim pek işe yaramadı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • http://www.howtogeek.com/188072/how-to-make-the-most-of-a-windows-8.1-tablets-limited-storage-space/

burayı okuyun arkadaşlar, verilen eski sd karta yükleme yöntemlerinin hiçbiri çalışmıyor, 8.1 ile bloklandı. boşa denemeyin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: aykutgultekin

o linkleri denedim zaten. sanırım izinlerle ilgili sorun çıkıyor. ve mağazadan uygulama yüklemeye kalkınca hata veriyor.
    Siz işe yaradığını deneyerek mi söylüyorsunuz? Eğer sizde kesin olarak çalıştı ise bu yöntem ben bir yerde hata yapmışımdır...

Herhalde bildiğin gibi,bu tür uygulama yaparken çok dikkatli olman lazım,küçük bir hata affetmez.Bir harf yada bir sayı hatası,programda zincirleme hata başlatır ve geri alınmaz,tek çözümü genelde windowsu tekrar kurmaya kadar gider!
    O yüzden dikkatlice tekrar denemen,olmazsa windowsu sıfırlamanı öneririm,sevgili arkadaşım!

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • w835 W kullanıcısına yanıt
    çalışmıyor boşa denemeyin. Windows 8.1 hepsini blokladı. Yapabileceğimiz windows uygulamaları micro SD'ye, market uygulamaları dahili hafızaya. Windows 10 da belki bu özellik gelebilir ama bilemiyorum.
  • reprep2011 kullanıcısına yanıt
    http://www.howtogeek.com/136503/how-to-access-files-from-sd-cards-and-usb-drives-in-modern-windows-8-apps/

hocam ingilizceniz iyi sanırım bura ne anlatıyor
  • ...DeAtH... . kullanıcısına yanıt
    hocam normalde music, video vs. klasörleri dahili hafızada ya, onları micro sd ya da usbye atmayı gösteriyor. ama windows 8 için. bu işlem windows 8.1de çok daha kolay. burada anlatılıyor.http://www.makeuseof.com/tag/how-to-increase-storage-space-on-windows-8-1-devices-with-sd-cards/

yani müzik, resim, video klasörlerini harici karta atabiliyoruz. tek problem windows marketten aldığımız uygulamaları atamamamız.
    teşekkürler hocam

klavyenin sag alltaki klavye seçeneklerinde bende 1 tnesi deaktif.

sizde aktif mi?

deaktif olan kalem ile yazma

bu arada arkadaşlar internetten hem şarj hem usb sorunu için malzemeler alacağım aldıklarımı yazarım

1.40 tl ye otg kablo var alacağım çalışırsa ne mutlu bana çalışmazsa teknosadan 8-9 tl verip kalitelisini alacağım
  • androidarayan A kullanıcısına yanıt
    bence normal fiyat ne de olsa hepsiburada farkı :)
  • ...DeAtH... . kullanıcısına yanıt
    olur değil mi tablete sıkıntı olmaz. (aynı sitede aynı ürünler 40-45 tl arasında değişsiyor da. bunun 35 olması acaba başka bir negatif öz mi var diye düşündüm)

birde otg ile beraber alsam diyorum 5 lira kargo verecez tek ürün almayak.:)
    http://www.hepsiburada.com/liste/dark-mini-usb-usb-donusturucu-tablet-icin-otg-kablo-dk-cb-usb2miniotg/productDetails.aspx?productId=bs300100&categoryId=60001184&SKU=BS300100

sizce bu harici hdd yi çalıştırır mı. (şuanki malum çalıştırmıyor)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi androidarayan -- 11 Mayıs 2015; 16:39:21 >

• benim aradığım ürün hem otg sayesinde çoklu usb çıkış verecek, hem de aynı anda cihaz şarj edilebilecek. eğer böyle bir aparat mevcutsa, cihaz tam olarak bir dizüstü bilgisayara dönüşebilir.

EDIT: Eklemeyi unutmuşum, arada kahve de yaparsa süper olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi reprep2011 -- 11 Mayıs 2015; 17:12:12 >
    Ben çok aradım bulamadım,hatta vatanbilgisayardaki elaman(ne kadar bilgisi var bilemem)öyle bir alet üretilmedi dedi.
  • androidarayan A kullanıcısına yanıt
    o urun mini usb, bizimki micro usb o yuzren olmaz

ben internetten ucuz alacagim calismazsa teknosadan kaliteli alacagim. bulundugum yerdeki teknosada var gozukuyor

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: reprep2011

benim aradığım ürün hem otg sayesinde çoklu usb çıkış verecek, hem de aynı anda cihaz şarj edilebilecek. eğer böyle bir aparat mevcutsa, cihaz tam olarak bir dizüstü bilgisayara dönüşebilir.

EDIT: Eklemeyi unutmuşum, arada kahve de yaparsa süper olur.

şöyle bi çözümü var arkadaş baya açıklamış ,ben kabloları sipariş ettim yarın elimde olacak sonucu şöylerim size

http://forum.donanimhaber.com/m_101378838/tm.htm
  • quote:

Orijinalden alıntı: ...DeAtH...

o urun mini usb, bizimki micro usb o yuzren olmaz

ben internetten ucuz alacagim calismazsa teknosadan kaliteli alacagim. bulundugum yerdeki teknosada var gozukuyor

mini usbyi micro usbye çeviren ara kabloları var
  • Arkadaslar benim tablet bazen kendiliğinden acılıyor. Windows hata kodu geliyor sizde de böyle bir sorun oldu mu hiç.
  • bende bkm kampanyası ile şundan aldım.30 liraya geldi.

yazma hızı ortalama 12mb/s bence yeterli.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozzyken -- 11 Mayıs 2015; 17:24:23 >
  • 
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.