Şimdi Ara

HOMETECH w835 Kullanıcılar Kulübü [Yardımlaşma] (25. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.608
Cevap
29
Favori
125.004
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar bende aldım tableti 1 gün oldu açık duruyordu bir baktım kapanmış açamadım bir türlü şarjı bitmiştir diye şarja taktım 1 saat oldu hala açılmıyor ne yapacam :/
  • @peace19
    açma tuşunda elini 10saniye kadar basılı tut elini çek tekrar açmayı dene

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Aquamp -- 10 Mayıs 2015; 20:38:36 >
  • istersen şarjdan çıkarıp,10 saniye boyunca güc,yani açma kapama düğmesine basılı tut ve bırak,bakalım ne olucak. Bir dene!

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ürün ilk etapta iyi görünüyor.Aynı şekilde Premium 7 second editionu aldığımda aynı düşüncelere sahiptim.
    LaKİN Hometech geri dönüşümde inanılmaz sıkıntı yaratan ve her türlü hatayı arızayı kullanıcının sırtına yüklemeye kalkan bir garantiye sahip.
    Sadece bilin istedim. W835 i A101 den alırken şube müdürüne ileride çıkabilecek sorunlarda ürünün para iadesine şifahen söz aldığım için içim rahat...
  • Aquamp kullanıcısına yanıt
    w835 W kullanıcısına yanıt
    Allah razı olsun :) denedim oldu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi peace19 -- 10 Mayıs 2015; 21:16:07 >
  • peace19 P kullanıcısına yanıt
    Sevindim Amin Cümlemizden
  • Beyler Chrome kurdum profilime giriş yaptım hemen senkronizasyon yaptı uzantıları ve yer imlerini ekledi. Tarayıcı performansı tatmin edici. Hemen Twitch i açtım yayın izledim bi 20-30 dk gayet iyiydi. Ne internette bi takılma nede yayında bi takılma yaşadım. Ancak tablet çok ısındı hemen hwmonitor yükledim sıcaklıkları kontrol ettim. Anakart 50 cpu 60 derece civarıydı. Bana çok geldi. Siz ne dersiniz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 8 inç laptopta maç keyfi.
    😀
    HOMETECH w835 Kullanıcılar Kulübü [Yardımlaşma]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi h_k_yavuz -- 10 Mayıs 2015; 21:59:07 >
  • bruw_ayuu B kullanıcısına yanıt
    Eğer gerçekten kullanıcı hatası değil ise hakkınızı her türlü arayabilirsiniz.Yasalar bu konuda tüketicinin yanında yeter ki biz hakkımızı aramayı bilelim.Firma farketmez.Servis farketmez.Hepsi tüketicinin HAKLI sebepleri karşısında ve talepleri karşısında ceketlerini iliklerler.
  • Oyun olarak age of empires2yi sorunsuz oynuyorum,minecraftda sorunsuz,cs 1.6 sxe ile sorunsuz online oynaniyor siz neleri denediniz

• Daha ne olsun

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben bunu Windows Phone gibi sandım ama normal Windowsun aynısı çok güzelmiş alan arkadaşlara hayırlı olsun

• metro destekli hangi tarayıcılar var?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar ben sd karta nasıl uygulama yükleneceğini çözemedim. Yardımcı olabilir misiniz?
  • redloves kullanıcısına yanıt
    Yavaşlık sorununu kastediyorsanız, sorunu çözdük hocam, önceki mesajlarda nasıl çözeceğinizi anlatmıştım.ama tabletiniz az çekiyorsa ozaman bilemiyorum.
    Mesaj linki:
    http://forum.donanimhaber.com/fb.asp?m=105586101

Mesaj içeriği:

quote:

Orijinalden alıntı: Neyinkafasi

Bu Wlan sorunu sadece bizim cihazda değil tüm Realtek-RTL8723BS wireless kartlı tabletlerde oluyormuş sanırım.Teclast firması, x98 air 3g modeli için wifi fix yayınlamış,yükledim denedim oldu.Wifi çekim gücü azalmış gelebilir size ama kesinlikle azalmaz,en doğru çekim gücü gösteriliyor bu sürümde.

14.08.2014 Tarihli Wifi Sürücüsü:

İndirdikten sonra zipteki dosyaları masaüstünde bir klasöre çıkartın, Sonra Bilgisayarıma girin --> Yönet --> Aygıt Yöneticisi --> Ağ Bağdaştırıcıları -->Realtek RTL8723BS Wireless LAN Sürücüsünün üstüne gelerek uzun basıyoruz(SEÇİP SAĞ TIK YAPIYORUZ YANİ) --> Sürücü yazılımını Güncelleştir --> Sürücü yazılımı için bilgisayarımı tara --> Bilgisayarımdaki aygıt sürücüleri listesinden seçmeme izin ver --> Disketi Var --> Gözat --> Yukarıdan sürücüyü çıkardığımız klasöre girip --> netrtwlans.inf dosyasını seçiyoruz --> Tamam --> İleri --> Kapat deyip çıkıyoruz.İşlem bukadar.

CİHAZINIZA BİRŞEY OLURSA KESİNLİKLE MESULİYET KABUL ETMEM RİSK SİZE AİTTİR.ÖNCEDEN BU TARZ İŞLEMLERLE UĞRAŞMAMIŞ KİŞİLER LÜTFEN YÜKLEMESİNLER.

Sürücüyü iyice test etmedim artıları eksileri nelerdir bilmiyorum, geri kaldırmak isterseniz ;

Bilgisayarıma girin --> Yönet --> Aygıt Yöneticisi --> Ağ Bağdaştırıcıları -->Realtek RTL8723BS Wireless LAN Sürücüsünün üstüne gelerek uzun basıyoruz(SEÇİP SAĞ TIK YAPIYORUZ YANİ) --> Sürücü yazılımını Güncelleştir --> Sürücü yazılımı için bilgisayarımı tara --> Bilgisayarımdaki aygıt sürücüleri listesinden seçmeme izin ver -->
    İSMİ 12.11.2014 ile biten sürücüyü seçip ileri diyoruz ve çıkıyoruz işlem bu kadar.

Buda tabletin sürücü güncelleme sonrası speedtest sonucu yeni yaptım(16mbit internetim var,pc dede 12 görünüyor.);

HOMETECH w835 Kullanıcılar Kulübü [Yardımlaşma]

• wheedee W kullanıcısına yanıt
    İngilizceniz varsa buradaki adımları takip edin.Nasıl uygulamaların SDKarta yükleneceği anlatılıyor. Not: Eski uygulamalarında sd karta taşınması gerekiyor.
    http://www.howtogeek.com/136404/how-to-install-windows-store-apps-to-an-sd-card-or-another-drive/
  • Çok teşekkürler.
  • arkadaslar tablet cok doldu bende sifirlamaya karar verdim. sifirla ya bastim. 2. secenegi sectim suruculeride temizlicek sizce hata mi yaptim ?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ...DeAtH... . kullanıcısına yanıt
    Bende öyle sıfırladım hocam sorun yok ilk aldığınız haline dönüyor cihaz
  • beyler tablette her şeyden çok memnunum ancak bu wifi cidden çok kötü modemin olduğu odada her şey güzel son sürat ama en uzak odaya gittim mi bağlantı kopuyor. bu 2 kat üstteki wifi den yararlanan arkadaş özel bir şey mi yaptı ?
  • 
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.