Şimdi Ara

HOMETECH w835 Kullanıcılar Kulübü [Yardımlaşma] (23. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2.608
Cevap
29
Favori
125.003
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İstanbul içi isteyen varsa tableti verebilirim arkadaşlar.Yarin iade edeceğim olmadi.

Pek alışamadım windows tablete bu sebeple iade edeceğim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2.Seçenek ile Office gitmiyor. Şöyle ki: Ben ikinci seçenek ile sıfırladım tableti tertemiz oldu. daha sonra Office 365 in sitesine girip kullanıcı adı ile giriş yapıp yeniden yükledim
    Office i sıkıntı olmadı...

Bu arada dün mediamarkt ta polypad markalı bir Windows tablet gördüm şu ürün:
    (http://www.mediamarkt.com.tr/mcs/product/_POLYPAD-i10-%C4%B0ntel-Z3735F-10-in%C3%A7-2-GB-32-GB-Windows-8-1-2-si-1-Arada-Tablet-PC,103452,504930,1932779.html?langId=-14)
    Ürün bizim tablet gibi bildiğimiz tablet, altında aliminyum bir stand var, stant üzerinde klavye, touchpad ve usb girişi var. İşte benim aradığım tam olarak bu stant tarzı bir stant.

İnşallah bulurum :(
  • quote:

Orijinalden alıntı: reprep2011

wireless şu an süper oldu. ara ara olan yavaşlama vs gitti. bu driverı herkes kurmalı bence

Kardesim hangi driver linkini atabilirmisin ve tarihi kac

• Arkadaslar benim wifi driveri 12.11.2014 yaziyo en son bu mu ve su hafiza isi icin guncellemeleri kapatsak bos guncellemeler yapmasa bosuna yer gitmez degilmi ancak nerden kapatiliyor tablet 16 gb ama biz 6 gn ini kullaniyoruz

• Aslında aradığım şey tam olarak
    aliexpress.com
    US $43.9 |Removable Portfolio Bluetooth Wireless Touchpad Keyboard PU Leather Case stand Cover for 12.2
    http://www.aliexpress.com/item/Removable-Portfolio-Bluetooth-Wireless-Touchpad-Keyboard-PU-Leather-Case-stand-Cover-for-12-2-tablet-Microsoft/32328308182.html

Bu ürünün 8" için ve USB li olanı...

Tabi bir de fiyatı azıcık düşük olanı :)

• @haklısın toprAAm isterseniz servise yollayın veya iade edin. 2 haftalık reeder tablettede ölü piksel çıtı dün servise yollanacak

@aykutgultekin 20-30 tl ye bulsam bende alıcam :)
  • Şöyle bir şey de olur aslında birtek usb si eksik...

Offf Offf çinli amcalar benim kafamdaki ürünü daha yapmamışlar :(

• quote:

Orijinalden alıntı: aykutgultekin

Şöyle bir şey de olur aslında birtek usb si eksik...

http://www.aliexpress.com/store/product/Ultra-thin-360-Degree-Rating-Rotatable-Bluetooth-Wireless-Keyboard-Case-Multiple-Viewing-Angles-Stand-Cover-for/1430177_32310166216.html

Offf Offf çinli amcalar benim kafamdaki ürünü daha yapmamışlar :(

guzelmis ama pahali :)

hem bizim tablete uymaz :(

bize logitech k480 lazim :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• ilkdostun kullanıcısına yanıt
    a101 sattı ama kalmamıştır sanırım
  • beyler ekrana dokununca neyin ne oldugunu soyleyen bi kadin var onu nasil kapaticam

• quote:

Orijinalden alıntı: loses

beyler ekrana dokununca neyin ne oldugunu soyleyen bi kadin var onu nasil kapaticam

ekran okuyucuyu soyluyorsunuz sanirim.

ben elle kapatamadim fare takip oyle kapattim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ...DeAtH...

quote:

Orijinalden alıntı: loses

beyler ekrana dokununca neyin ne oldugunu soyleyen bi kadin var onu nasil kapaticam

ekran okuyucuyu soyluyorsunuz sanirim.

ben elle kapatamadim fare takip oyle kapattim

tamam hocam faremde varda nereden tam kapaticam su mesela masaustu simgesine tikliyorum parmagimla ses olarak masaustu falan diyo bidaha tiklamam gerekiyo cok sinir bozucu neyin ne oldugunu okuyor cahiliz sanki

• Bu ürünle ofis uygulamaları dışında hangi programlar çalıştırılabilir acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Neyinkafasi

Hocam dediğim yön sensörü sürücüsünü kurdunuzmu özelden yazmıştım ismini.Hocam birde recovery partition yedeğiniz varmı elinizde?

Recoveryi uçurdum ben de. Windows 8.1 deyim. Şimdi cihaz uykudan uyanmıyor. Anlayacağınız komple bir hdd imajı lazım artık.

• Arkadaşlar burada anlatılan işlemi uygulayabilsek hafıza sorununa güzel bir çözüm bulmuş oluruz. Ama ben beceremedim.
    İngilizce forumlarda sd kartta oluşturduğumuz windowsapps klasörünün izinlerinden kaynaklanan bir sorun olduğunu yazmışlar...

• Dün Tableti açtık Win güncellemesi yaptı, bu işlemden sonra boş alanın 450mb kaldığını gördüm.

Tablete sadece test için 800mb video vardı tablette bir de officeyi etkinleştirmiştim
    Daha sonra videoyu silip oficide kaldırınca 3gb küsür boş yer kaldı. Unutmadan 3 tanede resim çekmiştim neden bu kadar alan harcadı anlamadım.

Neyse zaten ofice 2007 kullanıyorum hafıza kartı atım ona kuracam artık her şeyi.
  • Tabletteki klavye sorunu için androiddeki gibi otomatik klavyeyi açık kapatacak uygulamayı yapıyorum birazdan paylaşırım

• quote:

Orijinalden alıntı: salihangun

Tabletteki klavye sorunu için androiddeki gibi otomatik klavyeyi açık kapatacak uygulamayı yapıyorum birazdan paylaşırım

işte budur.

• Recovery partition windows keyi ile gömülü bu yüzden paylaşılmaz hocam.Ama sürücüleri eksiksiz yüklediysen'z uyku modunu düzeltmenin bir yolu vardır mutlaka.keşke recovery bölümünüzü yedekleseydiniz.
  • aykutgultekin A kullanıcısına yanıt
    Ofis 365'in hangi sitesine girdiniz acaba, ben'de bir türlü olmuyor.Belirli bir kullanıcı adımı gerekiyor.
  • 
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.