Şimdi Ara

HOMETECH w835 Kullanıcılar Kulübü [Yardımlaşma] (22. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (2 Mobil) - 2 Masaüstü2 Mobil
5 sn
2.608
Cevap
29
Favori
125.037
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Biz bu tableti nasıl sıfırlayabiliriz aldığımız ilk günkü gibi her şey silinecek şekilde
  • Visual studio 2010 çalıştı beyler dagilin. Kasma vs yok ama hafiza kalmadi hafiza daha fazla olsaymis iyiymis

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam dediğim yön sensörü sürücüsünü kurdunuzmu özelden yazmıştım ismini.Hocam birde recovery partition yedeğiniz varmı elinizde?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dr. Kayaba Akihiko -- 10 Mayıs 2015; 1:24:57 >
  • ferhat121 F kullanıcısına yanıt
    Sağdaki çubuğu çek ayarlar de en altta bilgisayar ayarlarına tıkla güncelleştirme ve kurtarmaya bas kurtarmaya bas bida ordan istediğin seçeneğe tıklat
  • Joystick bağladım life for speed oynadım sorun yok
    Klavye Vs sıkıntı yok

Bluetooth klavye alabiliriz daha güzel olur bir de Bluetooth joystick bulmaya çalışacağım

• sepkov kullanıcısına yanıt
    Hocam ordaki seçenekler üstteki dosyaları silmeden yapıyorda alttaki tıkladığımda iki seçenek çıkıyor hangisi me tam olarak anlayamadım
  • tabletteki office'ı hiç açmadım. bilgisayar da kullanabilir miyim?
    Şuanda bilgisayara erişemiyorum biraz daha bilgi verirseniz ne yazıyor mesela :)
  • Fiyat ve nereden alacagimiz konusunda bir bilgi var mi acaba?

• quote:

Orijinalden alıntı: Mertolozzi

Fiyat ve nereden alacagimiz konusunda bir bilgi var mi acaba?

A101 den 189tl ye alabilirsiniz tabi bulabilirseniz.

• Cihazı hiç açılmayan arkadaşlar Otg den usb mouse bağlayıp, Kurtarma Menüsüne Ses açma(En sağdaki)+Güç tuşuna cihaz kapalıyken basılı tutarak girebilirler.Şuan için kimsenin işine yaramayacak bir bilgi ama ilerde lazım olabilir.(Şifre unutma,Açılışta mavi ekran vs)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dr. Kayaba Akihiko -- 10 Mayıs 2015; 2:36:22 >
  • sepkov kullanıcısına yanıt
    tabletin şarjı bitti beniimde hocam takmaya üşendim neyse dediğim kısım buydu bu arada nasıl format atmak için ne yapalım dosyalar tam silinsin iki şık arasında ne fark var
    HOMETECH w835 Kullanıcılar Kulübü [Yardımlaşma]

İlk şık basit kullanıcı dosyalarını siler programlara karışmaz.İkinci şık tablette ne var ne yok siler sistemi baştan kurmaya başlar.Ben 2. şıkkı seçerdim ama office gidiyor bilginize :)
    2.Seçenek tableti tertemiz eder.İlk aldığınız haline döner,office silinir ayrıca.
  • Zamanında 2.1 hdd ile pc kullanıyorduk windows un kendisi 300 mb di şimdi 16 gn yetmiyor bu işi çözmek gerek

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Microsoft Edge -- 10 Mayıs 2015; 2:52:36 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mahseer898

Tüh olsaymış süper olurdu. Peki şu samsung un mhl kabloları var ya o nu denesek?

Bizim tv nin Wifi si aktif olması için dongle gerek o da yok tabi.

Micro usb çkıştan micro hdmi 'ye çeviren aparatlar var yani sizin dediğiniz mhl oluyor o dongle ya da neyse işte ondan alırsanız olması lazım arkadaşın biri 4. sayfada 11 tl 'ye falan satılıyor demiş alıp denemek lazım mutlaka burada içimizden biri yakında dener sonucu bildirir bende denemediğim için bir şey diyemeceğim..
  • quote:

Orijinalden alıntı: hannibal

Driver ile sinyal kalitesi de arttı mı? Kimi çok kaliteli wifi diyor kimi iyi değil diyor. Montaj hatası var kesin.

Tabletteki ram bildiğimiz notebook larda olan ram mi acaba?

Tabletteki yani windows , ios ve android yüklü olan tabletlerde cep telefonlarında veya phablet dediğimiz aletlerde kullanılan ram kullanıldığını düşünüyorum çünkü laptop 'lardaki ramlarin daha büyük olduğunu düşünüyorum çünkü hala çıkarılıp takılabilen bir yapıya sahipler.. Bir laptop 'un rami değiştirilebiliyor ama tabletin raminin değiştiğini hiç görmedim ve sizinde bundan dolayı bu soruyu sorduğunuzu düşünüyorum yani değişiyor olsa muhakkak ram arttırmayı sizde bende ilk işimiz değiştirmek olurdu :)

• Bende dün A-101'den bir tane son kalan, tablet'i aldım. Cihaz şimdilik gayet iyi gözüküyor. İnceleme yapmak istiyorum. Zamanım bol olunca detaylı bir inceleme yapacağım.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Anaksunamun-XLS kullanıcısına yanıt
    Bekliyoruz

• bugün ilk ölü pikselim ile tanıştım
  • 
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.