Şimdi Ara

HOMETECH w835 Kullanıcılar Kulübü [Yardımlaşma] (24. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2.608
Cevap
29
Favori
125.039
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Edit:wim dosyası dediğim gibi keyi içeriyormuş.oyüzden recovery den iso hazırlanmıyor.Her tabletin recoverysi kendine özel.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dr. Kayaba Akihiko -- 10 Mayıs 2015; 17:23:46 >
  • Arkadaşlar biraz önce bu tableti aldım ve aranıza katıldım. Şansıma buradaki şubede satılmamıştı ürün. İyi oldu vallaha ;)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • MrKnight kullanıcısına yanıt
    Office 365 i ilk kurarken girdiğiniz mail adresiyle giriş yapmanız gerekiyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: salihangun

Tabletteki klavye sorunu için androiddeki gibi otomatik klavyeyi açık kapatacak uygulamayı yapıyorum birazdan paylaşırım

Mobilde resimler görünmüyor ama yine başarılar👍

• aykutgultekin A kullanıcısına yanıt
    Cevap için teşekkür ederim.Ancak ben ofisi hiç kurmadan sıfırlama yaptım ve ofis kurma uygulaması yok oldu.O uygulamayı nasıl bulacağım onu bilmiyorum.
  • Arkadaşlar ekrandaki defter gibi çizgiler daha belirginleşti,sizde durum nedir

• quote:

Orijinalden alıntı: de bruyne

Arkadaşlar ekrandaki defter gibi çizgiler daha belirginleşti,sizde durum nedir

Bence panelle alakalı birşey. Ekran açıkken görünmüyor mesela

• redloves kullanıcısına yanıt
    Bende açıkkende gözükmeye başladı

• quote:

Orijinalden alıntı: de bruyne

Bende açıkkende gözükmeye başladı

Ciddimisin😔 bence A101 e geri götür ve varsa değişim yoksa ücret iadesi iste.

• quote:

Orijinalden alıntı: Scritous

Bugün alan var mı arkadaşlar bir de şu çizgi olayı aklıma takılmaya başladı hiç almasam daha mı iyi sanki fazlasan strese gerek yok. Birkaç arkadaşın tableti sorunsuz çıkmış ama bir çok kişi farklı sorunlardan yakınıyor. Ekran çizgisi, aksesuarlar çizik, usb hdd görmemesi gibi..

Ben sadece bi kişide çizgilerin olmadığını biliyorum sadece güneşin altındayken çok belli oluyor o çizgiler bi de wifi çekimi zayıf bu fiyata da anca bu kadar zaten

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Wifi çekim gücü evet zayıf. İnş. Yazılımsaldır da sorun çözülür.onun dışında ekrandaki çizgiler bende sadece ekran kapalı iken görünüyor ve rahatsızlık vermiyor. Android tabletlerde bu fiyat karşılığında yok.

• hocam hdd görmemesini şöyle çözdüm: farklı kablo ile denedim farklı kabloda çalıştı.
  • Wifi çekimiyle ilgili bir durum fark ettim. Tabletin duruş açısı ya da yan-düz tutulması wifi çekimini acayip etkiliyor. Torrent indirirken modemle aynı odada tableti yan tutup arkasını modeme çevirince 1.5mb ile indirirken düz tutup açısını değiştirince aniden düşmeye başlıyor ve 400kb lara kadar düşüyor. Sonra salonda denedim bu sefer dik tutunca iyiyken yan tutunca düşmeye başladı. Güncel sürücüyü indirmeme rağmen wifideki dalgalanmalar da devam ediyor bazen iyi bazen kötü, ara ara kopuyor vs.
    Ben bu sorunun donanımsal olduğunu düşünüyorum.

• bende de otg kablosu bozuk sanırım usb bellegi bile görmüyor mause ve usb hdd denedim hiç ses yok
  • MrKnight kullanıcısına yanıt
    Şimdi öncelikle Office 365 aboneliğinin nasıl çalıştığını bildiğim kadarı ile izah edeyim.
    Tableti kurarken bir Hotmail adresi girmiş olmanız lazım. Dolayısıyla o Hotmail adresi üzerine artık kayıtlı bir Windows tabletiniz olmuş oluyor.
    Daha sonra
    Microsoft Store
    Microsoft 365 Bireysel'i Satın Alın - Microsoft Store
    http://products.office.com/tr-tr/office-365-personal

bu adrese girip sağ üst köşedeki oturum aça tıklayıp tableti ilk kurarken girmiş olduğunuz Hotmail adresi ve şifreyi girerseniz
    Office 365 in yükleme sayfası karşınıza çıkacak. Oradan yükle butonuna basıp Office Yükleyiciyi çalıştırın ve Office 365 in kurulmasını bekleyin. hepsi bu.
    Benim bildiğim doğru ise sorunsuz yükleme yapabilirsiniz.
    Hatta aynı mail adresinizle 5 adet farklı cihaza kadar yükleme yapabilirsiniz.
    Ben şu anda hem evdeki masaüstü bilgisayarıma, hem tabletime kurmuş oldum. Yarın iş yerindeki bilgisayara da kurmayı düşünüyorum. Zaten telefonum da Windows phone olduğu için
    onda Office yüklüydü... Böylelikle en azından bir yıl boyunca 1TB one drive alanı ve Office 365 aboneliğimi doya doya kullanacağım... Bir yıl sonra hayırlısı :)

Umarım yardımcı olabilmişimdir...

• fatihhilmi kullanıcısına yanıt
    bnmki de bozuk herhalde. hdd okumuyor usb mause set okumuyor. sadece flash ve usb mause okuyor
  • A101 de satılan hı level klavyeli tablet kılıfını alıp deneyen var mı.

• h_k_yavuz H kullanıcısına yanıt
    yukarlara bak alan var. resimde koymuş
  • Öncelikle herkeze merhaba iyi günler! DH Foruma yeni katılmış bulunuyorum.(Aslında yıllardan beri sürekli ,özellikle bu forumu ve bir çoğunu takipteydim fakat bu forum hoşuma gittiği için dayanamayıp şöyle bir kayıt olayım dedim!)
    Bende, belkide tahmin ettiğiniz gibi,7 mayısta ,cazibesine dayanamayıp,bu tabletten aldım.Ve şimdilik herşeyiyle,ucuzluğuna rağmen gayet tatminkâr bir tablet.Bundan 6 ay evvelde, gene a101 den hometech 7 ips w7009 android tabletten aldım ve çok iyi çıktı.Şimdilik hiç birisinde sorun yok. Galiba gördüğüm kadarıyla bu tablette(w7009 da yok) tek küçük bir sıkıntısı ses den ,sadece gece sessizliğinde hafif bir cızıltısı olması,oda kulaklık taktığın zaman ses düzeyi kısıkken duyuluyor ama çok rahatsız etmiyor.Ekrandaki panel çizgileride sadece çok aydınlıkta hafif görünüyor.(Bu durum w7009 da aynısı)Ben pek farketmiyorum bile.Hometech blog sayfasına ses olayından bahsettim,daha bir cevap yanıtı gelmedi,bekliyoruz.Sonuçta,her halukârda işlevsel bir tablet ve windows
    deneyimini yaşatıyor herkeze.Bu fiyata bu kadar güzel bir oyalanma!Bu tableti alan herkeze hayırlı olsun.Avuç içinde şirin bir windows deneyimi çok hoş!Tüm arkadaşlara,bu satırları okumaya vakit ayırdığınız için çok teşekkürler! :)

• teknosadan 8.9tl ye aldığım vpw otg kablosu ile 2tb wd hdd yi gördü.otg kablosunda sorun varmış demekki
  • 
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.