Şimdi Ara

HOMETECH w835 Kullanıcılar Kulübü [Yardımlaşma] (26. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.608
Cevap
29
Favori
125.006
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: wheedee

Arkadaşlar ben sd karta nasıl uygulama yükleneceğini çözemedim. Yardımcı olabilir misiniz?

Bu linkten,sd karta taşıyabilirsin!
    Bu forumdan bir arkadaşta zaten aynı öneride bulunmuştu,bende tesadüfen chip.com.tr de geziniyordum,orda gördüm.Bir denemek lazım,belki işe yarar!

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Scritous

Hala bulabilir miyim bu aleti ya bi cevap alamadım.

sanmıyorum kaldığını ,küçük bi yerdeyseniz belki bulursunuz ama tekrar satışa sunulacakmış ilerde birisi öyle yazmıştı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Neyinkafasi

Bende öyle sıfırladım hocam sorun yok ilk aldığınız haline dönüyor cihaz

allah razi olsun icime dert olmustu :)

sizinki kac saatte sifirlandi. suan %70 de :) bu yuzdeler bitince sifirlancak mi ?

reocery bolumune bir sorun oluryor mu ?

bu sifirlama recovery bolumunu mu kullaniyor ?

driver sorunu vs var mi ?

cok soru sordum k.b. :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ...DeAtH...

arkadaslar tablet cok doldu bende sifirlamaya karar verdim. sifirla ya bastim. 2. secenegi sectim suruculeride temizlicek sizce hata mi yaptim ?

Hemen birde üstüne,_Sistem Geri Yükleme noktası oluştur,işi sağlama al.Eğer yapmak istersen, Deep Freze de uygulayabilirsin!?

• w835 W kullanıcısına yanıt
    tableti sıfırladım

güzel oldu şuan programları kuruyorum

tabletten yazıyorum

arkadaşlar klavye seçeneklerinde bende 2 tanesi aktif değil. siz de aktif mi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ...DeAtH...

tableti sıfırladım

güzel oldu şuan programları kuruyorum

tabletten yazıyorum

arkadaşlar klavye seçeneklerinde bende 2 tanesi aktif değil. siz de aktif mi ?

Office ne durumda bocam bi bilgi versen bende fabrikaya dönecemde
  • kapalı iken şarj dolumunu öğrenmek için servise diyelimde yazılımla filan halletsinler adaptör sıcak mı soğuk mu diye tabletin şarj olduğunu bakmaktan bıktım
  • quote:

Orijinalden alıntı: w835

quote:

Orijinalden alıntı: wheedee

Arkadaşlar ben sd karta nasıl uygulama yükleneceğini çözemedim. Yardımcı olabilir misiniz?

http://www.chip.com.tr/blog/denizkaplan/win-8-uygulamalari-sd-karta-kurtarma_8295.html
    Bu linkten,sd karta taşıyabilirsin!
    Bu forumdan bir arkadaşta zaten aynı öneride bulunmuştu,bende tesadüfen chip.com.tr de geziniyordum,orda gördüm.Bir denemek lazım,belki işe yarar!

Kimse denemesin hata veriyo store da indirme yapmıyo o yüzden sıfırlamak zorunda kalıyorum şu anda tableti

• quote:

Orijinalden alıntı: ferhat121

kapalı iken şarj dolumunu öğrenmek için servise diyelimde yazılımla filan halletsinler adaptör sıcak mı soğuk mu diye tabletin şarj olduğunu bakmaktan bıktım

birimiz sorsun belki ayarlarlar

• ...DeAtH... . kullanıcısına yanıt
    Kurulumunuz bitmiştir ama

Evet recovery bölümünü kullanılıyor kurulum için WinPe sistemi windows isolarındada bulunan recovery bölümündeki install.wim dosyasından kuruyor sistemi tekrardan.
    driver sorunu olmaz hocat tablet ilk gün nasılsa aynısı oluyor.
    Recoveryde hiçbir sıkıntı olmaz hocam amacı bu zaten bölümün

Ayrıca tabletinizdeki recovery bölümünü kesinlikle silmeyin hocam,herkese söylüyorum geri doğru şekilde getirmek çok zor.3gb alan için tabletinizi riske atmaya değmez alın 16 veya 32 lik kart rahatlayın :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Neyinkafasi

Kurulumunuz bitmiştir ama

Evet recovery bölümünü kullanılıyor kurulum için WinPe sistemi windows isolarındada bulunan recovery bölümündeki install.wim dosyasından kuruyor sistemi tekrardan.
    driver sorunu olmaz hocat tablet ilk gün nasılsa aynısı oluyor.
    Recoveryde hiçbir sıkıntı olmaz hocam amacı bu zaten bölümün

Ayrıca tabletinizdeki recovery bölümünü kesinlikle silmeyin hocam,herkese söylüyorum geri doğru şekilde getirmek çok zor.3gb alan için tabletinizi riske atmaya değmez alın 16 veya 32 lik kart rahatlayın :)

evet kurulum bitti sagolun :)

para suyunu cekti hafiza karti alcak para yok. 2gb hafiza kartina kurdum programlari :)

hafiza kartina kurdugum programlari baslat cubuguna koyamiyorum. :(

• Galaxy tab 3 8.0 kılıf buna uyar mı?

• Arkadaşlar ben bugün tableti iade edeceğim.Bulamayan var ise aldığım fiyattan vereceğim.
  • denemeden kesin birşey söylemek olmaz hocam. denemek lazım
  • Hala mhl kablo deneyen olmadı mı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mhl kablo çalışmaz arkadaşlar, bu cihazda desteği yok. Hp stream 7/8'de çalışan uygulama, donanım vs. bizim cihazda da çalışır, oradan bakabilirsiniz.

community.hp.com
    HP Stream 7/8: Discussion - Adapters for attaching external screen (USB-graphics)?
    http://h30434.www3.hp.com/t5/Windows-Tablets/HP-Stream-7-8-Discussion-Adapters-for-attaching-external/td-p/4802245

• Arkadaşlar evde bir tane microsd kart buldum onu taktım fakat yazma hızı çok düşük geldi. Biçimlendirme yapayım diyorum şu an fat32 sanırım bu, ntfs'ye geçsem hızlanma olur mu acaba bilgili arkadaşlardan yardım bekliyorum? Kartı bozmak da istemiyorum yanlış bi şey yapmayalım.

• Bu link F/P'ciler için.

bizim cihaz 70$ muadili HP Stream 8 inch ise 170$. bizimki fiyat olarak %41'i.http://www.bestbuy.com/site/hp-stream-8-5801-8-intel-atom-32gb-black/9978129.p?id=1219459039935

bizimkinin dahili hafızası HP'deki 32 yerine 16, ön ve arka kameraları HP'ninkinden daha kötü, başka da bir eksisi yok bildiğim kadarıyla. tabii markasının tanınmamış olması ve garanti durumunun ne kadar etkin olup olmadığı da diğer soru işaretleri.

yarısından daha uygun bir fiyat için (ki bu yurtdışı fiyatı, buradan almaya kalksak kargo ve %18/20 gümrük) bence süper bir f/p.

• Ben de belirtilen şekilde yaptım ve uygulamalar Sd karta kurulmasına rağmen hata veriyor. Bunu nasıl düzenleyeceğiz?? Sıfırlamak
    Mı gerekiyor??? Sıfırlayınca Office filan ne durumda bilgilendirirseniz sevinirim. Bir de sd karta uygulama kurulumu nasıl olabilir başka bir şekilde??
  • Arkadaşlar A101 den başka ilçeden gelen tableti aldım. Ekran yine aynıydı. Wifi çekim kuvvetinde ciddi derecede fark vardı. Bende yeni geleni aldım. Sanırım wifi antenlerinde montaj hatası var.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.