Şimdi Ara

HOMETECH w835 Kullanıcılar Kulübü [Yardımlaşma] (28. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.608
Cevap
29
Favori
125.007
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar, şu linkler ile verilen sd karta uygulama kurma olayını denemeyin, hata veriyor. Ben de öyle oldu, düzeltebilmek için sıfırlamak durumunda kaldım; ancak şimdi de office'im gitti. Onu nasıl geri getirebilirim? Yardımcı olabilecek olan var mı?
  • Arkadaşlar ihtiyacı olan varsa tableti satabilirim.
  • ...DeAtH... . kullanıcısına yanıt
    teşekkürler o ayrıntıyı kaçırmışım.. mico usb iler 9 tl imiş. biraz pahalı geldi.http://www.hepsiburada.com/liste/dark-micro-usb-usb-donusturucu-tablet-icin-otg-kablo-dk-cb-usb2microtg/productDetails.aspx?productId=bs300099&categoryId=60001184
  • hayırdır hacım niye satmaya karar verdin..
  • quote:

Orijinalden alıntı: androidarayan

teşekkürler o ayrıntıyı kaçırmışım.. mico usb iler 9 tl imiş. biraz pahalı geldi.http://www.hepsiburada.com/liste/dark-micro-usb-usb-donusturucu-tablet-icin-otg-kablo-dk-cb-usb2microtg/productDetails.aspx?productId=bs300099&categoryId=60001184

birisi teknosadan almis 9 tk sanirim o calisti demisti. ondan alabilirsin. ustelik kargo bedava. yakinda teknosa varsa ordan alirsin yoksa internetten :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: distortionn

quote:

Orijinalden alıntı: reprep2011

benim aradığım ürün hem otg sayesinde çoklu usb çıkış verecek, hem de aynı anda cihaz şarj edilebilecek. eğer böyle bir aparat mevcutsa, cihaz tam olarak bir dizüstü bilgisayara dönüşebilir.

EDIT: Eklemeyi unutmuşum, arada kahve de yaparsa süper olur.

şöyle bi çözümü var arkadaş baya açıklamış ,ben kabloları sipariş ettim yarın elimde olacak sonucu şöylerim size

http://forum.donanimhaber.com/m_101378838/tm.htm

hocam lutfen gelismeleri bize bildirin. :)

bende bu parcalari alacaktim. siz saticidan otg kablo aldiniz mi ?

• quote:

Orijinalden alıntı: wheedee

Arkadaşlar, şu linkler ile verilen sd karta uygulama kurma olayını denemeyin, hata veriyor. Ben de öyle oldu, düzeltebilmek için sıfırlamak durumunda kaldım; ancak şimdi de office'im gitti. Onu nasıl geri getirebilirim? Yardımcı olabilecek olan var mı?

Tamamdır halloldu. Oturum açıp indiriyormuşuz
  • quote:

Orijinalden alıntı: ...DeAtH...

quote:

Orijinalden alıntı: distortionn

quote:

Orijinalden alıntı: reprep2011

benim aradığım ürün hem otg sayesinde çoklu usb çıkış verecek, hem de aynı anda cihaz şarj edilebilecek. eğer böyle bir aparat mevcutsa, cihaz tam olarak bir dizüstü bilgisayara dönüşebilir.

EDIT: Eklemeyi unutmuşum, arada kahve de yaparsa süper olur.

şöyle bi çözümü var arkadaş baya açıklamış ,ben kabloları sipariş ettim yarın elimde olacak sonucu şöylerim size

http://forum.donanimhaber.com/m_101378838/tm.htm

hocam lutfen gelismeleri bize bildirin. :)

bende bu parcalari alacaktim. siz saticidan otg kablo aldiniz mi ?

Yarın elime gecınce duzenegi kurup foto atıcam 2 tane otg kablom vardı almaya gerek duymadım su an mobildeyim aldıgım linkleri de atarım toplam kargo dahi 12-13 lira tutuyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Ben 64 gb hafıza kartı siparişi verdim sıkıntı olmaz değil mi?
  • Sahîpkıran kullanıcısına yanıt
    sitede birisi sormuş 64gb destekler yazmışlardı. Bence bi sorun olmaz :)
  • Sadece universal 8inc kılıflar mı uyumlu buna

Hocam bi nfs underground yada most wanted gibi oyunlardan deneme şansınız oldu mu? :D merak ettim çalışıyorlarmı diye :D
  • tablet ortasında çizgi var ve cihaz kurtarma bölümünde sıfırlamada gelmiyor kapalı iken sıfıırlamayı bilen varmı ?
  • @huseyinekrem yukarda birisi video paylaşmıştı hocam bakabilirsin.

@Nikosoft hocam tablet açıkken bilgisayar ayarlar kısmımdan kurtarma oradan sıfırla yapabilirsin
  • androidarayan A kullanıcısına yanıt
    10 inc veya üzeri alacağım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    açıkken güncelleme kurtarm bölümünden seçeneker çıkmıyor , kapalı ikne nasıl yapıldığnı tarif edecek varmı?
  • Hometech W835 Tableti Kablosuz TV'ye bağlama Yönergesi:

Ekranın sağından açılan tablodan cihazları seçin>Yansıta tıklayın>Kablosuz ekran ekle>Cihaz Ekle>Evdeki Smart Wifi Tvyi bulun ve bağlanın.
    Ardından TVden onay verdikten sonra görüntü gelecektir.

Daha sonra Yürütme Cihazlarınızın altında tekrardan bulabilirsiniz...

Kablo derdine son :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: ChineseTranslator

Hometech W835 Tableti Kablosuz TV'ye bağlama Yönergesi:

Ekranın sağından açılan tablodan cihazları seçin>Yansıta tıklayın>Kablosuz ekran ekle>Cihaz Ekle>Evdeki Smart Wifi Tvyi bulun ve bağlanın.
    Ardından TVden onay verdikten sonra görüntü gelecektir.

Daha sonra Yürütme Cihazlarınızın altında tekrardan bulabilirsiniz...

Kablo derdine son :)

smart tv yok :) yinede guzel bilgi.

intel widi sorulmustu. cihaz normalde intel widi uygulamasini desteklemiyor ama bu sekilde yansitma yapmak mumkun
  • arkadaslar bu cihazıa avea zte mf-667 veya huawei e3531s-2 3g modemle internete bağlanabilirmiyiz?
  • 
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.