Bildirim
HONDA ACTİVA 110 KM HIZ!!!:d:d:d:d
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
____ ibre yanlış gösteriyo. yoksa ben bu güne kadar okadar hızlı giden bi çöp kamyonu görmedim.
+ o motor 100 ün üstüne çıksa o adam yusuf tan telefon u düşünemez. -
Bunların km saat leri ilaveli oluyor biraz ,,en fazla yapacağı 70 bilemdin 75km hız -
bende de activa var 2004 model
ben en fazla 95 km/h yaptım;onu da rampa aşağı yapmıştı;düzde en fazla 80-82 km/h yapıyor. -
Denildiği gibi bunların göstergeleri gerçek değeri vermez. Gelin yan yana gidelim Bende 90 sende 110 gözükür
Bende scooter kullanırken 80 yapıncaa nasıl hızlı gelirdi yau -
quote:
Orjinalden alıntı: budden
Bende scooter kullanırken 80 yapıncaa nasıl hızlı gelirdi yau
Bendede vespa var ama ne biçim gidiyor gibi geliyor birde sesi var offf sanki uçuyor mübarek
-
ben serviste duymuştum 80 kmh sonra yanlış gösteriyo dedi -
quote:
Orjinalden alıntı: xXx_xXx
____ ibre yanlış gösteriyo. yoksa ben bu güne kadar okadar hızlı giden bi çöp kamyonu görmedim.
+ o motor 100 ün üstüne çıksa o adam yusuf tan telefon u düşünemez.
O çöp kamyonu modifiyeli olduğu için çok rahat 110 yapabiliyor... -
yaw bende 15 cc lik titan var onla 125 yaptım o da neredeysi silindiri çatlıyodu çok zorladım arkamda rüzgar vardı bide o ufak aktivamı yapacak -
herhalde ibresi tutuklu klmış -
quote:
Orjinalden alıntı: akayogullari
Bunların km saat leri ilaveli oluyor biraz ,,en fazla yapacağı 70 bilemdin 75km hız
Daha neler ..70 km yi bisikletle yapıyorlar ..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HarryBlade -- 28 Ağustos 2007; 6:51:23 > -
quote:
Orjinalden alıntı: esentepeli_90
herhalde ibresi tutuklu klmış
aynen -
quote:
Orjinalden alıntı: HarryBlade
Daha neler ..70 km yi bisikletle yapıyorlar ..
Sen kullanırsan yapar harry -
Arabalarla yarışıyorlar herifler ..Bizim arabayla 70 ile giderken bu motor bizi solladı geçti.. -
bence ibre bozuk yada mıknatısla sabitlemişler -
yok be kardeşim naptınız biz yokuş aşşağı gaza basmadan 3 kişi motorla iniyorduk bi elimiz frende motor 60-70-80 ilerliyordu gaza basınca daha fazla hızlanıyordu , tabi akıl keri değil o işler..o motorlarla 60 km/h üstü zararlı , nasıl durabileceksin honda istese o motora zaten 100 yaptırabilirdi ama adamlar düşünmüş bu motor 60 la şu kadar mesafede durar , hızlı gitmesine değil hızlı kalkmasına bakıcaksınız..
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X