Şimdi Ara

HONDA ACTİVA 110 KM HIZ!!!:d:d:d:d

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
3.498
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ____ ibre yanlış gösteriyo. yoksa ben bu güne kadar okadar hızlı giden bi çöp kamyonu görmedim.

+ o motor 100 ün üstüne çıksa o adam yusuf tan telefon u düşünemez.
  • Bunların km saat leri ilaveli oluyor biraz ,,en fazla yapacağı 70 bilemdin 75km hız
  • bende de activa var 2004 model
    ben en fazla 95 km/h yaptım;onu da rampa aşağı yapmıştı;düzde en fazla 80-82 km/h yapıyor.
  • Denildiği gibi bunların göstergeleri gerçek değeri vermez. Gelin yan yana gidelim Bende 90 sende 110 gözükür

Bende scooter kullanırken 80 yapıncaa nasıl hızlı gelirdi yau
  • quote:

Orjinalden alıntı: budden
    Bende scooter kullanırken 80 yapıncaa nasıl hızlı gelirdi yau

Bendede vespa var ama ne biçim gidiyor gibi geliyor birde sesi var offf sanki uçuyor mübarek

• ben serviste duymuştum 80 kmh sonra yanlış gösteriyo dedi
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: xXx_xXx

____ ibre yanlış gösteriyo. yoksa ben bu güne kadar okadar hızlı giden bi çöp kamyonu görmedim.

+ o motor 100 ün üstüne çıksa o adam yusuf tan telefon u düşünemez.

O çöp kamyonu modifiyeli olduğu için çok rahat 110 yapabiliyor...
  • yaw bende 15 cc lik titan var onla 125 yaptım o da neredeysi silindiri çatlıyodu çok zorladım arkamda rüzgar vardı bide o ufak aktivamı yapacak
  • herhalde ibresi tutuklu klmış
  • quote:

Orjinalden alıntı: akayogullari

Bunların km saat leri ilaveli oluyor biraz ,,en fazla yapacağı 70 bilemdin 75km hız

Daha neler ..70 km yi bisikletle yapıyorlar ..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HarryBlade -- 28 Ağustos 2007; 6:51:23 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: esentepeli_90

herhalde ibresi tutuklu klmış

aynen
  • quote:

Orjinalden alıntı: HarryBlade
    Daha neler ..70 km yi bisikletle yapıyorlar ..

Sen kullanırsan yapar harry
  • Arabalarla yarışıyorlar herifler ..Bizim arabayla 70 ile giderken bu motor bizi solladı geçti..
  • bence ibre bozuk yada mıknatısla sabitlemişler
  • yok be kardeşim naptınız biz yokuş aşşağı gaza basmadan 3 kişi motorla iniyorduk bi elimiz frende motor 60-70-80 ilerliyordu gaza basınca daha fazla hızlanıyordu , tabi akıl keri değil o işler..o motorlarla 60 km/h üstü zararlı , nasıl durabileceksin honda istese o motora zaten 100 yaptırabilirdi ama adamlar düşünmüş bu motor 60 la şu kadar mesafede durar , hızlı gitmesine değil hızlı kalkmasına bakıcaksınız..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.