Şimdi Ara

corolla D-4D MMT 232 km/h hıza ulaşabilir mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
105
Cevap
0
Favori
7.341
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • söz konusu hıza ulaşabilirse nasıl? ulaşamazsa en fazla düz bir yolda yapacağı maksimum hız nedir? :),

• Corolla dizeli uzaydan atman lazım o hıza ulaşması için.Manuelini kullanıyorum yardıra yardıra 210 gördü göstergede.
  • Ulaşamaz...
    Hafif eğimli yolda kadranda ancak 200 görebilirsin

Edit:İmla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi parietale -- 13 Mart 2011; 21:12:06 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ali Dogukan

Corolla dizeli uzaydan atman lazım o hıza ulaşması için.Manuelini kullanıyorum yardıra yardıra 210 gördü göstergede.

• o yönde bir iddia varda kullanıcısı tarafından, yoksa ben bilmiyorum corollayı, ama 90 bg. bir araba zor gibi duruyor. bizzat kullancılara sormak istedim bern de..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Metalurjist

quote:

Corolla dizeli uzaydan atman lazım o hıza ulaşması için.Manuelini kullanıyorum yardıra yardıra 210 gördü göstergede.

• mmt yi bilmiyorum ama manuel vites olanı düz yolda 200 km yi görüyor biraz yavaş ta olsa görüyor , ben yokuş aşağı 220 yi gösterdim .

vites oranı manuelde 250 km yi yapacak şekilde müsait , ama buna motorun gücü ile ulaşamaz arkadaşın dediği gibi uzaydan felan inen bi yokuş lazım zira motor 200 km de kesiliyor . baya bir yokuş aşağı olması lazım ki yapabilsin, bu mümkün mü hiç zannetmiyorum veya manyak olmak lazım böyle şeyler denemek için

söylediklerim manuel 6 ileri vites için geçerli
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ferrari çekiyorsa, neden olmasın??
  • quote:

Orijinalden alıntı: CrazyRomeo156

Ferrari çekiyorsa, neden olmasın??

• quote:

Orijinalden alıntı: hunter06

mmt yi bilmiyorum ama manuel vites olanı düz yolda 200 km yi görüyor biraz yavaş ta olsa görüyor , ben yokuş aşağı 220 yi gösterdim .

vites oranı manuelde 250 km yi yapacak şekilde müsait , ama buna motorun gücü ile ulaşamaz arkadaşın dediği gibi uzaydan felan inen bi yokuş lazım zira motor 200 km de kesiliyor . baya bir yokuş aşağı olması lazım ki yapabilsin, bu mümkün mü hiç zannetmiyorum veya manyak olmak lazım böyle şeyler denemek için

söylediklerim manuel 6 ileri vites için geçerli

Hangi ara 6 ileri oldu yahu? 5 vites değil miydi en son?
  • Benzinli 124 hp versiyonu düz yolda 210 dan sonra gitmiyor..

Ankara adana arası düzlük olsa ankaradan abanmaya başlasan 220 i moturu eline almazsan adanada görürsün belki.

Yokuş aşşağı basılırmı? basılır..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi unknownartist -- 14 Mart 2011; 0:52:04 >
  • quote:

Yada benim Passat'taki motoru takmak lazım..
  • şu an dizel düz vitesler 6 ileri, MMT de 6 ileri..
  • Ancak aracı kaldırıp boşlukta o hızı ibre de görebilirsin...
  • Düz yolda 190 yapanı gördüm. En fazla yapsın 200
  • Benim de bir arkadaşım d-4d ile 230 km yaptığını söylüyor.. Olmaz dedik atıyosun dedik, adam diretiyor..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Judge34

Benim de bir arkadaşım d-4d ile 230 km yaptığını söylüyor.. Olmaz dedik atıyosun dedik, adam diretiyor..

yapmıştır , yokuş aşağı saldıysa o hızda motor 4300-4500 devir civarında olur 5000 de redline başlıyor imkansız değil yani .

ben yukarıda söylediğim gibi 220 yaptırdım ama biraz kelle koltukta gidiyor tedirgin ediyor

yazdıklarım 2010 model 1.4 cc d4d manuel 6 ileri olanları içindir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hunter06 -- 14 Mart 2011; 15:25:35 >
  • Fabrika verilerine göre son hızı 175 km olan 90 bg lik sürücü hariç 1300 kilo eşşek kadar kompakt sedana 230 gördürüyorlar . Helal olsun şu bizim Türklere

Bu BMW 184 bglik 2.0 dizeli boşuna geliştiriyor anasını satayım. Toyotadan alsın 90 bg lik 1.4 dizeli aynı performansa ulaşır.
  • Arkadaşta 2008 accent era var 1.5 dizel o da 220 gördüğünü iddia ediyor. Doğru mudur sizce?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Şair-i Maderzat

Arkadaşta 2008 accent era var 1.5 dizel o da 220 gördüğünü iddia ediyor. Doğru mudur sizce?

Era dır ne yapsa yeridir.
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.