Şimdi Ara

Honda Beat/Activa mı Kanuni Hussar mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
3.348
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

İlk defa motorsiklet alacağım 3 scooter modeli arasında kaldım. Honda Beat , Honda Activa ve Kanuni Hussar.

Fiyat konusu önemli değil. Özellik bakımından nasıldırlar? Kullanışlımıdır? rahatmıdır?

Eğer bu motorları kullanan arkadaşlar varsa beni bilgilendirebilirlerse sevinirim.

• Eğer üçünü de alabilecek durumdaysan şu yazdıklarıma bir bak.

Honda Activa alırsan, içlerindeki görünüş, kasa olarak en sağlam motordur. Ayrıca dışı da saç olduğundan diğerleri gibi ufak tefek kazalarda grenaj değiştirm problemin olmaz. Yakıtı da çok düşük. Tek handikapı pizzacı, sucu motoru olarak görülüyor genelde.Bakımları genelde ucuz olur bunların.

Honda Beat alırsan, bence hiç pişman olmazsın. Hatta üçü arasından direk bunu gözü kapalı al derim. Activa ile aynı motoru kullanıyor fakat dışı plastikten grenaj. Görüntü olarak activa'dan da iyidir. Hatta son hızı da biraz fazla olabilir. Tavsiye ederim.Aynen activa gibi bakımları ucuzdur. İkisi de seni hiç pişman etmez.Yakıtları çok azdır zaten. Ne yaktıklarını düşünmezsin bile çok agresif kullanmıyorsan

Kanuni Hussar alma sakın yukarıdakileri alabilme imkanın varsa. Bulaşma. Adını bile unut

• Honda ile Kanuniyi aynı seçeneğe koymak biraz hakaret gibi olmuş
  • küçük bir ilçede yaşıyorum fazla marka seçeneği olmadığı için honda ve kanuni arasında kaldım
    Kanuni hussar daha spor bir model gibi duruyor. ancak gördüğün kadarıyla 2 seneye kalmaz takır tukur sesler çıkmaya başlayacak gibi..
    Honda beat ilk zamanlar biraz kaba gibi geliyordu ama hem marka olarak hem de kalite olarak çok iyi bir motora benziyor.
  • yok mu arkadaşlar başka yorumu olan?
  • Honda'yla Kanuni'yi mukayese ediyorsunuz yahu,Honda'nın daha iyi olduğu belli değilmi zaten?
  • Ben de Hondacıyım. İki makineyi de yakından inceledim. Kanuni nin çin malından motorlardan bir farkı yok.Zaten parçalarının % 95 çin malı.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Asya mı Mondial mi Arora mı ?
    10 yıl önce açıldı
    Ford ka alınır mı
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Hazır benzer topic açılmışken,ben de aklıma gelen benzer soruları sorayım.

1 gr elmas mı alayım,1gr gümüş mü?

Bir dana mı alayım bir tavuk mu?

Porsche Boxster ile Murat 131 arasında kaldım,yardım ve görüşlerinizi alabilir miyim?

Brad Pitt mi daha yakışıklı acaba yoksa Franck Ribery mi?

ABD mi daha güçlü,Kenya mı?

Sanırım hepsinin cevabı ne kadar netse,topic sahibinin sorusunun cevabı da o kadar net.Honda Hayat onda.

Kerem'den acımasız gerçekler.İtirazı olan?
  • 2006 yılından beridir honda activa kullanıcısıyım. şu ana kadar bakım harici hiç bir masraf açmadı. deposu 7 lt alıyor ve 220-240 km arası gidiyor şu anda.
  • Tabi ki Kanuni honda da neymiş

Şaka şaka hayat onda gerisi yalan ...
  • alabileceğini ilk yorumu yapan arkadaş söylemiş o denilen lerin üstüne laf mı konuşulur zaten
  • quote:

Orijinalden alıntı: cool111

2006 yılından beridir honda activa kullanıcısıyım. şu ana kadar bakım harici hiç bir masraf açmadı. deposu 7 lt alıyor ve 220-240 km arası gidiyor şu anda.

deposu 7 litre alamaz aktivaların deposu 5.75 litredir
  • Bir kere kanun iyiasla tavsiye etmem beat derim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kanuni alacağıma yürürüm daha iyi en azından miletin tamircisine para yedirmemiş olurum... activa beat den daha kraldır ağalar sac kaplama olduğu için...
  • Yürütme maliyeti, yedek parça ve yakıt olarak activa daha iyidir.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.