Şimdi Ara

Honda CBR 125, Megelli 250 R, Yamaha Yzf 125 R, Yuki Spitzer 250 R ,Kadırga 250 R

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
1
Favori
4.176
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar öncelikle herkese merhabalar. bütçem taş çatlasın 6.500 TL . Yamaha YZF 125R almak istiyorum fakat biraz pahalıya geliyor. Bende araştırdım Honda CBR 125, Megelli 250 R, Yuki Spitzer 250 R ,Kadırga 250 R ' ı buldum fiyatları güzel fakat pek tavsiye edilmiyor Honda hariç . Aranızda Megelli 250 R, Yuki Spitzer 250 R ,Kadırga 250 R kullanan var mı ? Ne gibi eksileri var satarken sorun olur mu şimdiden cevaplarınız için teşekkür ederim.
     Honda CBR 125, Megelli 250 R, Yamaha Yzf 125 R, Yuki Spitzer 250 R ,Kadırga 250 R Honda CBR 125, Megelli 250 R, Yamaha Yzf 125 R, Yuki Spitzer 250 R ,Kadırga 250 R Honda CBR 125, Megelli 250 R, Yamaha Yzf 125 R, Yuki Spitzer 250 R ,Kadırga 250 R Honda CBR 125, Megelli 250 R, Yamaha Yzf 125 R, Yuki Spitzer 250 R ,Kadırga 250 R Honda CBR 125, Megelli 250 R, Yamaha Yzf 125 R, Yuki Spitzer 250 R ,Kadırga 250 R

• Yapay Zekanın Yanıtı

250cc Motosiklet Modelleri: Honda CBR 125'ten Kadırga 250 R'ye

250cc motosikletler, yeni başlayanlar ve tecrübeli sürücüler arasında popüler bir seçimdir. İster günlük işe gidip gelmek için ister hafta sonu gezileri için kullanmayı planlıyor olun, ihtiyaçlarınıza uygun bir 250cc motosiklet bulunmaktadır.

Honda CBR 125

Honda CBR 125, yeni başlayanlar için ideal bir motosiklettir. Hafif ve manevra kabiliyeti yüksektir, bu da onu şehir içi sürüş için mükemmel kılar. 125cc'lik motoru, yeni başlayanlar için yeterli güç sağlar ancak deneyimli sürücüler için biraz yetersiz kalabilir.

Megelli 250 R

Megelli 250 R, hem yeni başlayanlar hem de deneyimli sürücüler için uygun bir seçenektir. Klasik tasarımı ve güçlü motoru ile dikkat çeker. 250cc'lik motoru, şehir içi ve uzun yolculuklarda yeterli güç sağlar.

Yamaha YZF 125 R

Yamaha YZF 125 R, performans odaklı bir motosiklettir. Hafif ve hızlıdır, bu da onu pist günleri veya heyecan verici sürüşler için mükemmel kılar. 125cc'lik motoru, yeni başlayanlar için yeterli güç sağlar ancak daha yüksek hızlarda gücü sınırlı olabilir.

Yuki Spitzer 250

Yuki Spitzer 250, uygun fiyatlı ve güvenilir bir motosiklettir. Klasik tasarımı ve güçlü motoru ile dikkat çeker. 250cc'lik motoru, günlük işe gidip gelmek veya kısa yolculuklar için yeterli güç sağlar.

Yuki Spitzer 250 Fiyat

Yuki Spitzer 250'nin fiyatı, bulunduğunuz yere ve motosikletin durumuna bağlı olarak değişebilir. Yeni bir Yuki Spitzer 250'nin fiyatı genellikle 20.000 TL civarındadır.

Yuki Samurai 250 Top Speed

Yuki Samurai 250, Yuki Spitzer 250 ile aynı motora sahiptir. Bu nedenle, maksimum hızı da yaklaşık olarak aynıdır, yani yaklaşık 130 km/s.

Yukarıda listelenen motosikletlerin her biri, kendi benzersiz özellikleri ve faydaları ile birlikte gelir. İhtiyaçlarınızı ve tercihlerinizi dikkatlice değerlendirerek, sizin için doğru olan 250cc motosikleti seçebilirsiniz.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Altın Elbiseli Adam Megelli 250 R'ı incelemişti, bi bakabilirsin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yzf üzmez, kadırgayı bilmiyorum, megellide tiyreşim çok direksyonda sorun var, spitzer hakkında pek yorum yok ama spitzer yerine samurai bak ön çift disk tipi yzf nin abisi gibi yuki samurai

• Yuki kadırga geç yzf ya da cbr alabilirsin ikisi de uzmez. Zaten yuki ve kadırga 250 diye gecmelerine rağmen 130 yapıyorlar. Honda ve yamahada da top speed aynı.

• cbr dan şaşma .
  • Altın Elbiseli Adam Megelli 250 R ile dalga geçmiş resmen izledim araştırdım. Fakat başka birisi Youtube ta Megelli 250 R kullanıcısı Megelliden çok memnun.
  • Bende YZF ile CBR arasında kaldım fakat YZF biraz pahalı en ucuz 7.000 tl ve üstüme alıyorum şuydu buydu 8.000 tl ye gelecek . CBR ın ise görünümü tatmin etmiyor kullandım süper bir motor yakıtta da çok süper ama görünüş o kadar değil. Ben Megelli 250 R, Yuki Spitzer 250 R ,Kadırga 250 R ı araştırdım pek tavsiye eden yok kullanan varsa bi görüşlerini merak ettim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    RKS R 250 CC RACİNG TAVSİYE ?
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Megellide duruş bir farklı sanki başlangıç için bence zor motosikletler bunlar ayrıca trafik açısından da scooter vb tecrüben var mı hiç ?
  • japondan şaşma cbr veya yzf düşünebilirsin.Seni üzmez satarken problem yaşatmazsın
  • tecrübem var ama hiç motorum olmadı ilk defa alacağım .
  • honda cbr sürdüm bi süre scooterların haddi hesabı yok zaten . ilk defa motor alacağım için motorun iyisini kötüsünü bilmiyorum bana en çok tavsiye edilen yamaha ile honda . ama bu motorlarında görünüşü kötü değil fiyatlarıda güzel uygun . Megelli 250 R, Yuki Spitzer 250 R ,Kadırga 250 R alsam satarken yahut kullanırken bi sorunla karşılaşırmıyım benim karamsarlığım bu
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.