Şimdi Ara

Honda CBR 125cc Mİ Yoksa Kanuni RACER 200cc Mİ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
58
Cevap
0
Favori
19.408
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hocam ben şimdi kanuni racer 200 cc düşünüyorum. aslında ilk olarak honda cbr 125cc bakmıştım ama oda orjinal honda değilmiş yani honda üretmiyormuş o yüzden vazgeçtim. bir veya iki aya içinde bi motor alacam ve alacağım motorlar cbr yada racer gibi olacak beni bu motorlar hakkında bilgilendirirseniz sevinirim...

• kanuni racerin 200 cc olması hiçbirşeyi farkettirmez.Honda cbr 125 ,binkat daha iyidir.cbr su soğutmalı,ön arka frenler disc.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fetih

kanuni racerin 200 cc olması hiçbirşeyi farkettirmez.Honda cbr 125 ,binkat daha iyidir.cbr su soğutmalı,ön arka frenler disc.
    istersen bide hyosung gt250r ye bakwww.globalmotor.com.tr 'den bakabilirsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: SerafettinIsBack

istersen bide hyosung gt250r ye bakwww.globalmotor.com.tr 'den bakabilirsin

Alıntıları Göster
    ama cbr'nin lastik ebatları dar bu yüzden yol tutuşu düşer ve kayma olasılığı artar.

• quote:

Orijinalden alıntı: *FİKRET*

ama cbr'nin lastik ebatları dar bu yüzden yol tutuşu düşer ve kayma olasılığı artar.

Alıntıları Göster
    Honda CBR 125 ile Kanuni Racer 200 karşılaştırılma bile. Bir tarafta honda kalitesi bir tarafta kanuni...

Teker konusunda hondanın arka tekerini kalınlaştırabilirsin. ben 8 aydır kullanıyorum aldığımda 90 ytl. ye kalın teker aldım, çok memnunum... diğer yandan 8 aydır bakımlar dışında servise gitmedim. 5000 km civarı yol katettim hiçbir sorun yaşamadım... başlangıç için iyi bir motor ama artık yetmiyor :)

Yinede kanuni alacağım diyorsan şikayetvar sitesinde yazılanları bir oku sonra tekrar düşün derim..

Kazasız belasız sürüşler...

(no smoke)

• quote:

Orijinalden alıntı: ErTech

Honda CBR 125 ile Kanuni Racer 200 karşılaştırılma bile. Bir tarafta honda kalitesi bir tarafta kanuni...

Teker konusunda hondanın arka tekerini kalınlaştırabilirsin. ben 8 aydır kullanıyorum aldığımda 90 ytl. ye kalın teker aldım, çok memnunum... diğer yandan 8 aydır bakımlar dışında servise gitmedim. 5000 km civarı yol katettim hiçbir sorun yaşamadım... başlangıç için iyi bir motor ama artık yetmiyor :)

Yinede kanuni alacağım diyorsan şikayetvar sitesinde yazılanları bir oku sonra tekrar düşün derim..

Kazasız belasız sürüşler...

(no smoke)

Alıntıları Göster
    tabi kanuninin 200 cc ve 15 hp olması ve grenajının cbr 125 ten daha kemıklı durması kendını on plana cıkartır.cbr 125 cok cılız zayıf bisiklet gibi aynı.yakından gorunce cok hayal kırıklıgına ugramıstyım

• quote:

Orijinalden alıntı: olzii

tabi kanuninin 200 cc ve 15 hp olması ve grenajının cbr 125 ten daha kemıklı durması kendını on plana cıkartır.cbr 125 cok cılız zayıf bisiklet gibi aynı.yakından gorunce cok hayal kırıklıgına ugramıstyım

Alıntıları Göster
    tşk ederim arkadaşlar
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

tşk ederim arkadaşlar

Alıntıları Göster
    Performans istiyosan Kanuni al bence. Honda , bazı konularda Kanuniden üstündür ama performansta deil. Buna birazda senin karar vermen lazım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: legion90

Performans istiyosan Kanuni al bence. Honda , bazı konularda Kanuniden üstündür ama performansta deil. Buna birazda senin karar vermen lazım.

Alıntıları Göster
    CBR125 le kanuniyi hiç karşılastırma bence 2 si arasında seçim yapacak olsam şahsen hondayı tercih ederim arakdaşın dediği gibi honda dayanıklı makine kolay kolay teknik sorun cıkarmaz...

2 arasında hondayı tercih et derim..

Uzun süreli kullanıcaksan cbr125'ide çünkü aldıktan kısa bi süre sonra motosıklet sana bisiklet gibi gelicek 6 vites motosıklet ama istedigin suratıda elde edmıcen hız tutkun yoktur belki ama genede sen bi 3'cü motosıklet arayısına gec yok cbr125'e verecegım foyatın dışına cıkamam dıyosan ozaman iyi bi araştırmadan sonra al...

Şimdiden iyi sürüşler...

• quote:

Orjinalden alıntı: *FİKRET*

Hocam ben şimdi kanuni racer 200 cc düşünüyorum. aslında ilk olarak honda cbr 125cc bakmıştım ama oda orjinal honda değilmiş yani honda üretmiyormuş o yüzden vazgeçtim.

Bunu biraz acarmisin ? Kim uretiyor peki ? nerde uretiliyor ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: code

quote:

Hocam ben şimdi kanuni racer 200 cc düşünüyorum. aslında ilk olarak honda cbr 125cc bakmıştım ama oda orjinal honda değilmiş yani honda üretmiyormuş o yüzden vazgeçtim.

cbr tabıkı
  • quote:

Orijinalden alıntı: code

quote:

quote:

Orjinalden alıntı: code

quote:

tabiki
    Arkdaşlar cbr 125 cc aslında repsol diye bi markanın üretimiymiş, ben önce inanmamıştım arkadaşlarla iddaya girdik ve interneti açtık vewww.honda.com.tr ye girdik honda cbr 125cc var amawww.honda.com'a girdiğimizde bir de ne görelim bütün cbr modelleri var ama 125cc diye bişi yok. japonya'daki sitesinde de yok... yani bizi kandırıyolar

• quote:

Orijinalden alıntı: akix

CBR125 le kanuniyi hiç karşılastırma bence 2 si arasında seçim yapacak olsam şahsen hondayı tercih ederim arakdaşın dediği gibi honda dayanıklı makine kolay kolay teknik sorun cıkarmaz...

Uzun süreli kullanıcaksan cbr125'ide çünkü aldıktan kısa bi süre sonra motosıklet sana bisiklet gibi gelicek 6 vites motosıklet ama istedigin suratıda elde edmıcen hız tutkun yoktur belki ama genede sen bi 3'cü motosıklet arayısına gec yok cbr125'e verecegım foyatın dışına cıkamam dıyosan ozaman iyi bi araştırmadan sonra al...

Şimdiden iyi sürüşler...

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: akix

Şimdiden iyi sürüşler...

peki kardeş sen 3'cü bi motor olarak neyi önerirsin tabiki fiyat 4 milyar civarı olacak. ha bu arda kanuni büyük olması yanında cbr'den çok daha uygun fiyatlı...

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: akix

Şimdiden iyi sürüşler...

peki kardeş sen 3'cü bi motor olarak neyi önerirsin tabiki fiyat 4 milyar civarı olacak. ha bu arda kanuni büyük olması yanında cbr'den çok daha uygun fiyatlı...

Alıntıları Göster
    elbette cbr 125...önce 125 ile başlarsın sonra 600 cc'ye geçersin..arkasından 900 RR alırsın..hayırlı olsun şimdiden...

• ilerde racing e geçme düşüncesindeysen.....cbr al satması kolay olur....
    racinge geçmek istemiyorsanda cbr al zaten...elinde kalmaz makine rahat satarsın....
  • 2 si arasında kalsın demek honda adı dayanıklılık bakımından tartışılmaz ama hız neden se yok 100 cc bisanlara geciliyo kanuni piyasalara modelleri itabariyle yeni girmesine ragmen cok tutdu yani hepimiz genciz kanunide görüntü var ama cbr de okadar değil bende rancer almayı düşünüyorum acıkcası 100 cc lik bisana gecilen motoru ben neyapayım
  • quote:

Orijinalden alıntı: tabutta_roveşata

2 si arasında kalsın demek honda adı dayanıklılık bakımından tartışılmaz ama hız neden se yok 100 cc bisanlara geciliyo kanuni piyasalara modelleri itabariyle yeni girmesine ragmen cok tutdu yani hepimiz genciz kanunide görüntü var ama cbr de okadar değil bende rancer almayı düşünüyorum acıkcası 100 cc lik bisana gecilen motoru ben neyapayım
    quote:

Orjinalden alıntı: tabutta_roveşata

2 si arasında kalsın demek honda adı dayanıklılık bakımından tartışılmaz ama hız neden se yok 100 cc bisanlara geciliyo kanuni piyasalara modelleri itabariyle yeni girmesine ragmen cok tutdu yani hepimiz genciz kanunide görüntü var ama cbr de okadar değil bende rancer almayı düşünüyorum acıkcası 100 cc lik bisana gecilen motoru ben neyapayım

Yaw kardeşim hiç 125 cclik 6 vitesli bir motor 100 cclik 4 yarıotomatik bisana geçilir mi?senin gördüğün başka bir motordur.

• quote:

Orijinalden alıntı: legion90

quote:

Orjinalden alıntı: tabutta_roveşata

Yaw kardeşim hiç 125 cclik 6 vitesli bir motor 100 cclik 4 yarıotomatik bisana geçilir mi?senin gördüğün başka bir motordur.

Alıntıları Göster
    ARKADAŞLAR MOTORDAN ANLAMAM AMA KANUNİDE FENA MOTORLAR DEĞİL RACER 200 MEMLEKETTE Bİ TUR ATMIŞTIM AMCAOĞLUNUN MOTORU
    BANA GAYET KALİTELİ VE PERFORMANSLI GELDİ HEM 3385 YTL GÖRÜNÜM DE OLDUKÇA ŞIK YANİ EĞER YAMAHASI KAWASAKİ OLAN ARKADAŞLARIN VARSA EZİK KALIRSIN UTANIRSINAMA CADDEDEN GEÇERKEN İLGİ ÇEKECEĞİ KESİN

• quote:

Orijinalden alıntı: Slapeco

ilerde racing e geçme düşüncesindeysen.....cbr al satması kolay olur....
    racinge geçmek istemiyorsanda cbr al zaten...elinde kalmaz makine rahat satarsın....
    sana katılıyorum kanuninin zaten 0 ını alırken bile tereddüt ediyorlar birde 2, elini tercih ediceklerini sanmıyorum ama honda diyince herşey deişiyo satması kolay lıı nın yani sıra görüntü ortada
  • quote:

quote:

quote:

tabiki
    Arkdaşlar cbr 125 cc aslında repsol diye bi markanın üretimiymiş, ben önce inanmamıştım arkadaşlarla iddaya girdik ve interneti açtık vewww.honda.com.tr ye girdik honda cbr 125cc var amawww.honda.com'a girdiğimizde bir de ne görelim bütün cbr modelleri var ama 125cc diye bişi yok. japonya'daki sitesinde de yok... yani bizi kandırıyolar

Alıntıları Göster
    quote:

quote:

quote:

tabiki

Japonyada 250 cc. altı motorlar üretilmiyor. Honda CBR 125 i tamamen honda üretiyor. Motor çinde Honda fabrikasında üretiliyor. HOnda CBR 125 r tamamen honda güvencesi altında üretiliyor. Buna emin olabilirsin.

Bu adresten 2007 modeline göz atabilirsin :

http://www.mc.honda-eu.com/uk/en/mc/125cc/cbr125r/introduction/introduction.jsp

(no smoke)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ErTech -- 4 Kasım 2006; 11:20:25 >

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.