Şimdi Ara

Honda cbr 125r 2017!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
2.912
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşalar. Sizce cbr125r yeni tasarımı çıkarmı gönül isterki 250lik lakin yaş 16 ve a1 ehliyeti olduğu için olmuyor. A1i almama az kaldı 4,5 ay sonra ehliyetimi alıcam ama motoru şimdi alırsam yeni tasarım çıkar ve 2.el fiyatları düşer die korkuyorum. Sizce 125liğinde yeni tasarımı çıkarmı??

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi furkanaydogdu18 -- 7 Ağustos 2016; 4:52:23 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Ehliyetini cebine koymadan,elipmanlarını dolabında hazır etmeden motorsiklet bakma.
    O sürede birçok şey olabilir firmalar yeni motorlarını duyurabilir, üretim durdurabilir, indirim yapabilir vs.
  • Ehliyete az kaldı zaten ehliyetsiz almam ama yeni bir tasarmı çıkarmı die sormustum oyüzden

• Dreie kullanıcısına yanıt
    Turkiyede surucu kurslarında motosiklet surmeyi ogretmiyorlar maalesef. Ben 5 tane surucu kursuna sordum hepsi ayni cevabı verdi.
    Markaların kursları da çok yaygın değil

Bu durumlarda insanlar mecburen ehliyet almadan önce motor almaya bakıyor

• Bende ehliyet almadan önce motor almak isterdim kapalı alanlarda öğrenir sonra ehliyet alırım diye düşünüyodum fakat herkez bunu yanlış görüyo motosiklet süremyi az çok biliyorum fakat sürücü kursları sizin dediğiniz gibi verse bile doğru düzgün eğitim vermiyolar bu nedenle motoru erken almak istiyorum. Özel ders dahamı iyi olur yoksa hondanın eğitim merkezlerimi daha avantahlı olur?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    2016 model Honda Civic
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.