Şimdi Ara

honda cbr250r için yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
1.375
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar kararımı verdim ama teknik olarak hiçbir bilgiye sahip olmadigim için 2. El konusunda sizden yardım istiyorum ankara da temiz dosta gidecek motor bilen varsa yardımcı olsun Teşekkürler şimdiden

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• yuki spitzer 250 al yarış motoru tipinde motor arıyorlar. ikinci el motor almanı tavsiye etmem satan kişiler muhakkak birşeyler olduğu için satıyor. elimde patlamasın diye.

daelim roadwin 250 de alabilirsin bu kore malı asyamotor koreden getirtiyor kaliteli. çift silindir 160 165 neti var bunun

[simage][/simage][simage][/simage]

• Hayatta motorla hız yapmam yakıt ve sağlamlık yanı sıra 2.el satışı rahat olması önemli çok tecrübeli olmadığım için 2. El bana daha mantıklı geliyor

• o zmn yamaha ybr alıcaksın hocam
  • arkadaşlar honda cbr250r başlıkta dediğim gibi motorumu artık seçtim sizden ricam ilanlara güvenilebilir mi meselahttp://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-honda-sahibinden-acil-satilik-cbr250r-126639976/detay diye bir ilan var arıyorum işte bi kere sola düştü sol grenaj ve aynası çizildi diyor ayrıca sıfırı vade farksız taksitle 10500 olan birşeye nasıl 9900 istiyor aklımda almış değil
  • 2.el alacagin motoru ne olursa olsun bir ustaya gostermeni tavsiye ediyorum. vurugu vardir catlagi vardir tamiri vardir bir bakista sen goremezsin. motor yan yatmistir belki hic sorun degil onemli olan ne sekilde oldugudur. misal oldugu yerde yan yatmistir grenaji kirmistir ve tamir edilmis yada degistirilmistir bu cok normal birsey. ciddi bir kazasi yoksa ve mekanik aksamda bir sorunu yoksa gonul rahatligi ile ikinci el alinir neden olmasin. yalniz bunu tabiki ya cok tecrubeli bir insan yada servis anlar.
  • hayırlı olsun kardeş kazazız belasız sürüşler inşAllah

Amin
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • haa unutmadan yanında ustanı yada bilen birini götürmen hayrına olur diye düşünüyorum
  • Milletin mali degerli oluyor nedense.. Uygun fiyatli bulamazsan git 0 al.. 1000 tl icin 2. El almak cok mantikli degil bnce..

• quote:

Orijinalden alıntı: samet_4s

Arkadaşlar kararımı verdim ama teknik olarak hiçbir bilgiye sahip olmadigim için 2. El konusunda sizden yardım istiyorum ankara da temiz dosta gidecek motor bilen varsa yardımcı olsun Teşekkürler şimdiden

Bütçeni biraz daha zorlamani ve gidip Sifir CBR 250 R almani öneriyorum... Heee ben hiç bilmem kullanmasini yeni öğrenicem diyosan Temiz ikinci el bulup acemiliğini at.. Ancak Hiç bir cbr 250 R'a 8.000-8.500 TL'den fazla verme.. Duruma göre yeni ve kaliteli lastik taklilmişsa sorunsuzsa arizasi falani yoksa Km'side düşükse O zaman 9.000-9.500 TL verilebilir.. En son benim motorun lastiğini değiştirirken kanka bayiide sordu CBR 250'e 10.000 TL fiyat verdiler.. İyi ölçüp iyi tart ona göre al veya alma.. Sifir alirsan Fabrikasyon lastikler çoooooooooooook dandik olur motorlarda Mecburen viraj emniyeti için kaliteli lastikler alman gerekecek.. Zevke göre elcikler falanlar filanlar 12.000 TL'e gelebilir.. kaskin yoksa eldivenin yoksa falan fiyat biraz daha yükselir...

Edit: Bu arada yuki muki falan filan almayi aklinin ucundan bile geçirme pişman olursun..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sedat. -- 20 Haziran 2013; 15:09:41 >

• Şu Yuki R125in imitasyonu

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.