Şimdi Ara

HONDA CİTY

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
556
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba city kullanicilari lutfen araç hakkinda bilgi verebilir misiniz? Yakit dayaniklilik filan..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Kaç model hakkında bilgi istiyorsunuz ?

• 2007 2008 meselaa

• hakan0403 kullanıcısına yanıt
    2007 1.4 comford ilginiz icin tesekkur ederim

• Eski aracımız 2008 Comforttu 26500e almıştık vakti zamanında 0 olarak.Yakıtı çok düşük , içi geniş bol yer var bir şeyler koymak için bagajı ise devasa motor ve şanzuman olarak çok sağlam arabadır . tipine çok laf atılıyor o size kalmış başkalarının tip hakkındaki yorumları kendine göredir.2.el satışı bence kolay,zayıf falan diyorlardı ama 2011 in sonunda satmak için ilan koyduk 1 hafta sonra alıcı bulduk kapora aldık Eski kasa Civicle değişecektik ama sonra vazgeçtik bagaj falan yüzünden değmeyeceğini düşündük kaporayı geri verdik özür dileyerek daha sonra yeni kasa civic çıktı 2013 ocakta satışa koyduk 3 gün sonra 25.000 e sattık.Şu an piyasa dahada çıkmış durumda seneye ikinci araba olarak sattığımız arabayı geri almayı düşünüyoruz bence çok iyi bir araba

• Araç kuzenimin olduğu için kısa süreli kullanımla ilgili deneyimlerimi yazayım.

Süspansiyonlar yumuşak. Kasis çukur vb hissettirmiyor. Sessiz çalışıyor. Öyle çok fazla yaylanma altın sürtme falan gibi bir durum yok tabi. Yol tutuş b segmenti 2006 model bir araç için normal. Yumuşak süspansiyonlar olduğu için kesinlikle bir focus 1 yada astra g gibi yol tutmuyor. Honda nın marka karakteri bu yönde zaten.

Görüş açıları iyi, vites geçişleri yumuşak. Kullanımı kolay. Debriyaj yukarıda kavrıyor.

Motor lpg ile uyumlu. Benim gözlemlediğim kadarıyla şehir içi 10 litre lpg yakıyor. 35 kuruş civarı. Tabi tüketim kullanıma güzergaha göre değişkenlik gösterir. Ben sakin kullanırım ama bulunduğumuz yer küçük, kalabalık bol ışıklı ve bol eğimli bir yer. Kendi aracımda ortalama hızım 22 km/h oradan hesap edebilirsiniz. Şehirler arası kullanmadım ama kuzenin anlattığı kadarıyla az yaktığını biliyorum.

Bagaj çok büyük değil, b sınıfı için yeterli. İç mekan bej döşeme. İç mekanda c segmentinde gibi hissediyorsunuz. Direksiyon yumuşak. İç mekan bu araçta en başarılı bulduğum yer benim. Dış tasarım görece olarak bana hitap etmiyor, hb arabalar daha çok hoşuma gidiyor. Örneğin jazz. Onunda bagajı sıkıntı tabi.

Lastik sesi ve rüzgar sesi alıyor içeri. Honda'nın karakteristik özelliği maalesef. Clionun kabini daha sessiz.

Müzik sistemi vasat. Bir clio'da yaris te feista da çok mu iyi, hayır onlardada vasat. Yani standart bir b sınıfı, beklentiniz olmasın.

Özetle bir çok kişinin beklentisini karşılayabilecek bir model city. Yukarıdaki kıyaslamaları yaparken clio 3, fiesta ve yarisi kıstas alarak yaptım. Emsal olarak bunları kullandım sadece.

• Çok teşekkur ederimm. Punto, accent era ve getz alternatif bu araca karar veremiyorum. Benim icin onemli olan ne? 3 4 yıl beni tasiyacak bir arac olmali.Gerektiginde uzun yola da gidebilecegim sehirici trfige uygun az yakan bir araç. Eşim ve yeni dogacak bebegimiz tasiyacak bir arac ve esiminde rahat kullanacagi bir arac olsun istiyorum. Klima iyi olmali ve goze hitap etmeli. Sizce hangisi?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Honda City 1.4 Sport
    11 yıl önce açıldı
    2009 YENİ HONDA CITY
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Orhan5216 O kullanıcısına yanıt
    Göze hitap eder mi bilmem. Ama diğer kriterleri karşılar. Sağlam ve az yakan,kullanışlı bir araba.
  • ccecy kullanıcısına yanıt
    :)) herkes estetik olarak bu arabayi begenmiyor. Tamam arkasi iyi degil ama onu gayet guzel degil mi ya? Sogudum valla

• 2006 si vardi bizde otomatik gayet iyi aracti

• Orhan5216 O kullanıcısına yanıt
    Boşverin gitsin, beğenmeyen beğendiğini alsın. Kız mı alacağız ya araba işte. Kullanan herkes memnundur bu arabayı. Tam bir aile arabası alın pişman etmez. Bakımını 150-200'e sanayide yaptırsanız birşey olmaz.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.