Şimdi Ara

Honda City 2022 Model (5. Jenerasyon) / Lastik Değişimi, Yol Tutuşu, Ses Sistemi ve Ses Yalıtımı (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
45
Cevap
3
Favori
7.784
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Sürekli uzun yol yapıyorsanız ve tempolu sürüş tarzınız varsa baştan yanlış araç almışsınız zaten.. yayla jantla uğraşmayın, daha eski model oturaklı bir araçla değiştirin derim.

Ama yapacağı en kötü durum güven vermemek olur.. gezinir huzursuz eder. yoldan çıkma oraya buraya uçma falan olmaz sadece viyadüklere girerken iyice yavaşlamak lazım bu tarz araçlarda.. veya gidiş geliş yollarda karşıdan tır hızlı geliyorsa yavaşlayıp hafif sağa açın, yine kamyon-tır sollarken hızla geçmemek lazım yanlarından. altına hava alır, sallar, salınır bu tarz araçlar. attrage da böyle, symbol de böyle.

ama 20 sene önceki polo classic bunlardan daha iyiydi vallahi.

Birde bu araçlar dandik gövde aksesuar kitleri ile satıldı hep.. bunları aerodinamik testlerinin yapıldığını hiç sanmam, genelde araçlara zarar verir böyle eklentiler. sizde varsa etkisi olabilir.

• SuperVeloceJota kullanıcısına yanıt
    Benim arabada ekstra hiçbirsey yok hocam, öyle performans yapacak yaşı da geçtim, zaten 2 çocuk var önce güvenlik benim için.
    Aracı çok araştırmadan aldım, aceleye geldi biraz, bilsem baştan almazdım zaten arabayı.
    Muhtemelen bu aracı satıp 2.el bir c sınıfı araç alacağım.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • candemirel0 C kullanıcısına yanıt
    Hocam bugün Honda bayii ile görüştüm, lastik ve süspansiyon da değişiklik yapılırsa değişiklik yapılan sistem (direksiyon kutusu dahil) garanti kapsamı dışında kalıyormuş.
    Ayrıca muayenede de sıkıntı yaşayabilirsin, Bilgin olsun.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Zaten aracın garantisi motor ve şanzıman hariç pek bir şeyi kapsamıyor, ön takımda veya arka takımda herhangi bir şey olsa normalde de garanti kapsamına girmiyor. Eğer vites kutusunda bir arıza olursa ve bu arızanın lastikten kaynaklandığını ispat ederlerse anca o zaman garanti kapsamı dışına çıkabilir. Yine de teşekkürler bilgi verdiğiniz için.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.